Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Tudom, h csak felkészülési meccs meg minden de én ezt nagyon nagy eredménynek veszem😊😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Dinamo Tbiliszi-t kaptuk a bl selejtezõ elsõ körében.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Manchester Utd és a Bayern is szerzõdést ajánlott de mindkettõt visszautasítottam.

Zenszkij
észleltem, hogy ha én nyerem a magyar kupát, és a bajnok is vagyok a kupamásodik nem indul nemzetközi porondon...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Pálhalmával vagyok, így még nem igazán jönnek el fiatal csillagok.
Terminátor14
Az edzõközpontod nem nagy szám sajnos, az edzés meg így kifejezetten gagyi sajnos, azokat azonnal fejleszteni kellene.

Az alap, hogy az edzõket neked kell egyesével beállítani, hogy ki mit csináljon, így sokkal hatékonyabb. 3-3,5 csillag alatt elég gáz az edzés.

Az 5 ezüst csillag után azt hiszem még 2 szint van legalább, szóval azt is illene fejleszteni.

Én csak fiatalokat szoktam igazolni, kivéve ha valami óriási nagy spílert találok, aki idõsebb de eljön a csapathoz.

Az az igazság hogy a generált játékosok mindenkinél jobbak és a 3.-4. szezontól elözönlik a játékot, simán el is jönnek az nb1-be, szóval ez a követendõ irány.

CSAK a Fradi

szabii98
most én úgy vagyok, hogy a csapatom annyira erõs, hogy itthon a Debrecen az ellenfelem, az Elben pedig benne van egy csoportkör szerintem..
Szerinted, inkább megpróbáljak mégjobb játékosokat keresni, vagy fiatal tehetségeket, vagy szerzõdtessek jobb edzõket? Jelenleg 2, 2 és fél csillagos az edzés az áttekintésnél, az edzõközpont pedig 5 szürkés színû csillag.. ezen téren még nemtudom, hogy mit merre 😄

I met God. She's black

Terminátor14
Ja, akkor gondolom Európán kívül játszanak most, ezért nem tudsz oda figyelõt küldeni.

Hát nem tudom, az a baj, hogy a 3. szezonban azért már lehetne jobb csatárod is, addigra egész jó fiatalokat generál a játék, szét kéne nézned.

De akkor a 3 közül talán a 25 évest venném, neki még legalább van egy kis ideje fejlõdni is.

CSAK a Fradi

Az a bajom, hogy nem tudok küldeni, mert... valamiért nem tudja megfigyelni. 😄 A 2. és a 3. kb azonos fizetéssel jönne el, a 2. 27 éves a 3. 25, szóval ez se annyira vészes. Engem a kicsi composure érték aggaszt. Megnéztem a statokat, és amelyiknek jóval kisebb a composure-ja(5, a másiknak 14), sokkal jobban lövi be a helyzeteit, mint a 3. játékos. Mindkettõ kb. ugyanúgy teljesített a tavalyi szezonban, és a mostaniban is.
Terminátor14
Mindegyikre küldjél megfigyelõt, hogy melyik mennyit fejlõdik még.
Aztán van ezer más szempont is, kor, ár fizetés stb...

Az 1. kicsit már túl gagyi technikailag, szóval felejtõs szerintem (kivéve ha nagyon fiatal), a másik kettõ jó lehet, én a 2.-at hoznám valószínûleg, bár a fenti szempontokat is figyelembe venném.

CSAK a Fradi

szabii98
hát ja 😄 mondjuk a legjobb csatárom...igaz hogy 100 jobbat vehetnék belõle de akkor is 😄
én is múltkor szépen rendezgettem a felkészülést, erre elfelejtettem hogy beállítottam hogy adogassa a gép a meccseket.... azaz menedzser asszisztens
épp 5 meccses horvát túrát szerveztem, erre bedob közéjük egy polonia warszawa-t
Most Splitbõl szegények felmennek fehérvárra, lejátsszák a meccset aztán jöhetnek vissza Horvátba, a meccsre ami 2 nap múlva lesz 😄

I met God. She's black

Egyszerûen nem tudok dönteni, van 3 csatár, akit kinéztem a gólvágóm helyettesének(NB1 3. szezon):

1. az elsõ 17-es gyorsulással és 16-os gyorsasággal rendelkezik, plusz 17-es off the ball-lal. Azonban a Composure csak 8-as, önzõ is, és a befejezése is csak 8-as.

2. 15-ös gyorsaság, gyorsulás, 5 composure, 13-as off the ball, viszont 15-ös befejezés, cselezés, labdakezelés.

3. az utolsó hasonló, mint a 2-es játékos, csak 14-es befejezése van, 13-as cselezése és labdakezelése, viszont 17-es a teamwork, és 14-es a composure. 14-es goyrsaság, gyorsulás.

Ha van, aki tudna segíteni ebben, akkor nagyon megköszönném. 😊
Terminátor14
Mindenkinél ezt az összeget írja ki, ha benyomod maxra az asking price-t és érdeklõdnke iránta! 😊

CSAK a Fradi

Forza Italia
Leszerveztük az idei felkészülési meccseinket 😄😄😄

Forza Italia
az viszont igen lenne 😄 meg lenne oldva az anyagi gond egy idõre 😄😄

szabii98
bocsi a két hsz-ért, de....az lol hogy beállítottam Vujovicra 120 milla kivásárlási árat, és 60 m-ért bejelentkeznének egy 1,6m értékû játékosért? <#idiota> persze csak 'átigazolási pletyka' de akkor is 😄D

I met God. She's black

szabii98
hajrá😊

I met God. She's black

Grat!! Sajnos nem jott ossze az EL,kiestunk az elodontoben, picit ffelreteszem ezt a mentest, mar kezdtem unni, csak a kupa miatt foolytattam, demar ez sincs..REAC(kotodes)-on es a Real Sociedadon(mar voltam veluk,jol is ment,csak elszallt) gondolkozok.. De most a kis bajnoksagokbol eleg volt😄
Elõször is Pécs,Haladás,Videoton <#taps> FMfan, remélem összejön az EurópaLiga.
Én mint ígértem õszi helyzetjelentés Ciprusról.
Elõször ide tenném az õszi végeredményt. Kezd nõni a szakadék, ennek oka a riválisok ponthullajtásainak köszönhetõ.
BL-re térnék át. Ugye ott tartottam hogy utolsó forduló, ha nyerek az Anderlecht ellen továbbjutok abban az esetben ha kikap otthon a Benfica. Útjára indult a labda mindkét pályán. Az elsõ gól nálunk volt...sajnos öngól...jött 1 beadás amit a védõm mérnõki pontossággal fejelt a saját kapuba..<#falbav> Közben a másik meccsen 2-0-ra vezetett a Benfica az MU ellen..szinte elkönyveltem a kiesést...2. félidõre felráztam a fiúkat aminek meglett az eredménye az 59. és a 62. percben gólt rúgtunk! Megvan a vezetés!69. percben 1 elképesztõ szöglet utánia kavarodás után Lukaku egalizált...2-2...Közben a másik pályán az MU már 3-2-re vezetett!! Így hát az utolsó 15-20 percet nagyon megnyomtam,rengeteg helyzetünk volt, persze mind kimaradt..2 perc hosszabbítás, kb 30 másodperc volt belõle hátra. LuaLua hatalmas bombája a kapuson átjut ugyan de 1 kapuhoz beragadt védõ még ott volt és kirúgta a labdát a szélre, amibõl kontrázott a belga csapat, beadás középre...Gól...2-3 <#levele> közben az MU 4-2-re nyert...tehát mondhatom hogy meghatározó volt az az öngól...ha az nincs máshogy alakult volna a meccs..na meg a vége is, mert vezetésnél idõhúzás ment volna és az a 2 perc lepörög gyorsan...na meg megint az a gól idõn túl..meg se lepõdök..tehát a lényeg..kiestünk! Omonia-Anderlecht BL csoport végeredmény Folyt. köv. az Európa ligában a Sevilla ellen...dehát semmi esélyünk...érdekesség hogy itt a Debrecen még mindig bent van, mivel 2. helyen továbbléptek a csoportból! Õket kellett volna kapni... :-)
Egyébként már 3 meccs lement a tavaszi idénybõl is..de ez már csak a szezon végi összefoglalóban lesz részletesebben benne! Sok sikert mindenkinek!

Hmm..nem hittem volna, hogy a 6meccses nyeretlensegi sorozatunk pont az utolso 2 kiiras gyoztese, es jelenleg is a magasan vezeto Flora ellen fog megszakadni..dehat nem banom, legalabb megvan az uj taktikam😄
Sziasztok! Folytattam a Lootusos karrierem😄 Korabban emlitettem, hogy a kupbana sosincs szerencsem..szerencsere most meghizott a csapat hazimalaca... a 2.forduloban csatlakoztunk be, a Sillamae Kälev ellen, akik most jol allnak a bajnoksagban, elso 3-ban vannak, es vertuk oket 2-1-re. Aztan megkaptuk a 16kozott a 2.osztalyu Tartu FC Santost, akiket laza 2-0al vertuk ki. Aztan jott az elso osztalyban gyengelkedo Vaprus..
Rendes Jatekido ; 11-sek . A bajnoksagban mindosszówe a 6.helyen allunk 25 fordulo utan, kieses nem fenyeget, de nagyon az elmezony kozeleben sem vagyunk, igy a kupaba kell mindent beleadnom, hogy szerepelhessek az EL-ben.
Gyerekek, elõször is elírtam nem a negyedik hanem a harmadik szezonom volt. Nagyon durva volt a vége.. majd írók róla pár sort csak.. pénzügyileg nem zártuk jól az évet... és rendet szeretnék elõször tenni 😄

Újpesti karrierem: http://fm-alvazez.blogspot.hu/

Terminátor14
Nem tûnik egy túl jó játékosnak, nagyon-nagyon lassú, és a technikai értékei is csak "elmegy" szinten vannak.

Az Nb1-be az elsõ 3-4 évben érdemes olyan játékosokat igazolni, akik nagyon gyorsak (acc és pace 15 fölött). A többi értékük lehet nagyon gagyi is, mégis ez a gyorsaság elég kezdetben és sokkal többet számít egy csatárnál is, mint egy jó befejezés pl.

Írnék egy kis beszámolót hogy mire jutottam a Fradival az elsõ évben, de igazából szarakszik a noob, úgyhogy majd késõbb...

CSAK a Fradi

Valaki megvette már Martín Lucero-t? Ha igen, milyen szerepkörben játszotta az illetõ? Én sehogy sem jövök rá, hogy milyen szerepkör lenne neki a jõ, pedig már 2 éve nálam van, és nem szerez annyi gólt(pedig a helyzetei megvannak)... :/
4 vereség* bocs a hibáért.

2 mérkõzés van hátra az 4. szezonomból az Újpesttel. A tavaszi kezdet elõtt magabiztosan vezettük a tabellát, aztán majdnem szívrohamot kaptam amikor az elsõ öt bajnoki meccsen a mérlegünk 1 döntetlen, 1 vereség volt😞!) Kicsit se voltam ideges... de most 1 ponttal vezetünk a Nyíregyháza elõtt és a Honvéddal illetve a Videotonnal játszunk.

Fyrex
<#idiota><#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

LasDen
dió de szar....te meg túl jó vagy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
féltáv

Avanti Crociati!

Forza Italia
Véget ért egy újabb év. Szezon elején a BL selejtezõkre való készülõdés miatt ment a nagy kutakodás olyan játékosok után akik képesek valami maradandót alkotni. Hát akkora jövés menés nem lett a dologból. Selejtezõkön kisebb nagyobb nehézségekkel túlverekedtük magunkat, a BL csoportkör elérésével bõven túlszárnyaltuk az elvárásokat. Azért a csoportkörért járó lóvé nem jött rosszul a csapatomnak. Közben míg a bl-re összpontosítottunk a bajnokságban gyengén szerepeltünk. Elsõ meccsünkön a bl ben legyõztük az Ajaxot 2-1, majd a csoportot az egymás elleni eredmények miatt a 3. azaz európa ligás helyen végeztünk. A sorsolás nem kedvezett nekünk a Málaga együttesét kaptuk. Itt tudtam h csak a tisztes helytállás a cél, ezért nem tartalékoltam innentõl a bajnokságba. Kezdtünk is felzárkózni, hála a Debrecen sorozatos bakijainak. Sejtéseim jók voltak a Málaga 3-0 összesítéssel búcsúztatott minket. Beköszöntünk majd azzal a lendülettel el is hagytuk az EL sorozatot. Maradt az NB1 és a kupák. A januári igazolásoknál 3 csatárt szerzõdtettem. Szabics Imre és két afrikai játékos érkezett. A bajnokságban egyre jobban jöttünk fel és 4 fordulóval a vége elõtt megelõztük a Debrecent hiszen elhoztuk tõlük a 3 pontot. (1-3 nyertünk). Innentõl a kezünkben volt a sorsunk és már nem hibáztunk 4 ponttal megnyertük az NB1 idei kiírását. Liga kupában végig jó teljesítményt nyújtva , a döntõben a paksot verve 2-0 nyertünk. A magyar kupát a Vidi ellen tizikkel elbuktuk.

Vagy beszéljem meg vele, hogy maradjon még egy évet? 😄
Ha egy játékosom el szeretne menni egy nagyobb klubba, akkor inkább engedjem el, vagy tartsam meg?
Egyáltalán nem, és részben igen.
Az egész keretben azt hiszem olyan 6-7 nem eu-s van (azok a brazilok, meg 1 argentin), de közülük kezdõ szintû játékos csak 4 (a maradék tavaly még befért, idén már nem, de nem sikerült még túladni rajtuk). A többi meg igen, kettõs állampolgárságú, erre külön ügyeltem természetesen, így ebben a szezonban eddig egyszer sem volt gondom a szabállyal.

00mate:
Hû, a kupamenet nem semmi, engem bezzeg elsõ körben kimákolt a retkes MTK.. 😄 Na majd idén, még benn vagyunk végülis..
Rudee
Nem túl sok a légiós? Vagy a sok brazil az mind kettõs állampolgár?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Most épp azon agyalok, hogy taktikát változtassak, mert el akar menni egy nagyobb klubba a gólvágóm, és hát helyettese nem nagyon lenne, ezért gondolkozok el azon, hogy eladom, és átváltok 1 csatáros játékra...
szabii98
2 meccs, és vége a szezonnak, Ha az Újpest hazaiban megveri a Lokit, a Paks meg x-szel velük Debrecenben, mi pedig megnyerjük a kövi két meccset, bajnokok vagyunk... Durva, de ebben a játékban bármi megtörténhet. Természetesen tudom, mind2 csapatot halálra verik majd dehát ez van..😄 késõbb írok hosszabb beszámolót😊

szerk.:

Hát, sajnos ez van, a lokinak sikerült megvédenie a bajnoki címet és a kupát is behúzta.
Ráadásul a Honvédnak pont most kellett x-elnie velem... 😄
Elõször is, a talán legfontosabb, az EL:
A 4. selejtezõ körig jutottunk, ahol a végsõ gyõztes VfB Stuttgart búcsúztatott minket.. Eleinte azt mondtam, hogy nem érdemeltünk ellenük vereséget, de szépen helytállt a német csapat. Nagy meglepetésemre bejutott a Rubin Kazany is a legjobb 8 közé, az a Rubin Kazany akit itthon elvertünk 3-0ra bari meccsen( lenti képen látható )
Elsõ EL meccsünkön, az 2. selejtezõ kõrben a Brøndy IF-t vertük el 5-1gyes összesítéssel..
3. selejtezõ kör: Jagiellonia Bialystok-t vertük el 7-2 arányban, majd a 4. körben az említett Stuttgart vert el minket 6-1 összesítettre. De legalább idáig eljutottunk... jövõre cél a csoportkör
Ligakupa: A ligakupáról nem beszélnék sokat, a ZTE-t vertük meg összesített 2-1re a döntõben. az idei egyetlen kupa <#hehe>
Kupa: Az MTK ellen búcsúztunk, aki végül döntõs lett és kikapott a DVSCtõl, jövõre el 1. selejtezõsek.
Bajnokság: ez már érdekesebb 😊
itt a tabella 😊
Egész végig versenyben voltam a DVSCvel, ez a grafikonon is látható.
Végül sajnos a honvéd elleni x miatt nem voltunk játékban a utolsó mérkõzésen..mindegy, tanuló évnek jó volt, majd jövõre!😄
Itt vannak a meccsek, kicsit elbalf*szkodtam, de no problem:
meccsek1
meccsek2
meccsek3
meccsek4
meccsek5

ennyi lenne. Még az átigazolásokról , játékosokról pár szó
Átigazolás
Elek egész jól játszott, de elengedtem . Õ biza külföldön akar játszani. Remélem nem fog padozni, és egyszer egy Bl meccs esetén talán még találkozom vele 😛

Dennis Masina, a legjobb TKP-m
stat
bezony, 500 euroért vettem, most 110x annyit ér.😛
Egejuru Godslove
Õt tartaléknak vettem, de egész jól bevált...😄
és végül, a Vidi sztárja, az év Gólkirálya(16 gól, 10 gp), az év Legtöbbször meccs legjobbja(8)
Goran Vujovic

és ténylegesen végszó, 2 vidi gól is bentvan az év 3 góljában, ez gyönyörû szerintem 😛
Év góljai

Ennyi lett volna, bocsi ha hosszú lett 😊 Köszi ha elolvastad!!😊 Hajrá Vidi!😛

I met God. She's black

Hello!

Amint az korábban írtam a Pálhalmával kezdtem el egy hosszú karriert. Remélem minél hosszú és eredményes lesz az ittlétem. 😊 Kezdeném az elején.

Miután átvettem a csapatot, megnéztem a keretet, és hát kicsit elszomorító volt a helyzet. Igazolnom kellett, hogy elérjem a céljaimat. Inkább ingyen igazolható játékosokat vásároltam, azonban volt egy-két játékos, akiért muszáj volt kifizetnem azt a pár ezer eurót.

IGAZOLÁSOK
Nyáron jócskán kicseréltem a csapatot, most csak azokat írnám le akik kulcsjátékosok voltak abban, hogy a csapat az elsõ helyen végezzen:
- Kichi: támadó középpályásként tökéletesen ellátta a feladatát a jobb oldalon, nem véletlenül lett az év játékosa a csapatnál.
- Lord Sándor: kellett egy jó kapus, mert úgy éreztem, hogy akik vannak, azok nem elég jók. Õ is jó igazolás volt, bár azért csinált hajmeresztõ dolgokat.
- Clément Bayema: egyik kulcsjátékosom, az elején még nem igazán találta a helyét, néha bakizott egy-kettõt, de október-november környékén magára talált és kiválóan játszotta le a maradék szezont.
- Máté Péter: az egyik igazolásom, akiért fizetnem kellett, 500 euróért simán megérte, a fejjátéka sokszor segített a csapaton.
- Fabinho: a másik kulcsjátékosom a csatárposzton… ha éppen Ibrahimnek nem ment a góllövés, akkor neki igen
- Károlyi Sándor: a pálya bal oldalán osztogatta a gólpasszokat, és még egypár gól is a nevéhez fûzõdik.
- Abbe Ibrahim: a csodacsatár 😄 mást nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki 😄
- Emmanuel Anafri: az egyik legjobb jobbhátvéd az NB II-ben, NB I-ben is megállja a helyét, érte 7k eurót kellett kifizetnem.

A távozók közül nem említenék meg senkit sem, úgysem ismeri õket senki kb. 😄

És akkor jöjjön a bajnokság :

A barimeccsek során próbáltam a taktikán csiszolni, plusz hogy összeszokjanak a játékosok. Ez úgy érzem elég jól sikerült. A bajnokságot nagyon jól kezdtük, jöttek a nagyobbnál nagyobb meglepetések( ezzel együtt a nagyarányú gyõzelmek is  ). Olyanokat sikerült elpáholnom, mint a Fradi II, Videoton II, stb. Aztán jött az MTK elleni meccs. Elég nagy mákom volt mert ki is kaphattam volna simán. Ezután a meccs után kicsit összezavarodtunk, jöttek a döntetlenek olyan csapatoktól, akik ellen sokkal jobb játékot vártam volna. Szerencsémre a mögöttem lévõ csapatok is bakiztak mindig, így a félidõre 8 pontos elõnnyel fordultam. Azonban éreztem, hogy ez lehet kevés lesz. Emiatt igazoltam még játékosokat: Tsabadze, Martín Lucero, és Rafael Dida érkezett. És ezek után ugyanott folytattam, ahol abbahagytam. Lucero és Tsabadze adta a gólpasszokat, Ibbrahim pedig sz szerint f.sta a gólokat. 😄 Végül 5 meccsel a vége elõtt megnyertem a bajnokságot. A klubnál mindenki hihetetlenül boldog volt, köztük én is, hiszen sikerült feljutni, legtöbb rúgott és legkevesebb kapott góllal.

Magyar Kupa:

itt annyit szerettem volna csak, hogy jussunk ameddig eljutunk, játszanak azok, akik kevesebbet játszottak. Ehhez képest 6-0-val megvertem egy alsóbb soztályú csapatot, majd a kövi fordulóban jó kontrákkal 3-1-re a Honvédet. Majd jött a következõ forduló, ahol a Tisza Volán volt az ellenfél. Nagyon bosszús voltam, mert simán megverhettem volna õket, erre kb nem is érdekelte a csapatot a meccs. 1 kontrából és egy szöglettel 2-1-gyel továbbjutottam. Majd jött a legidegesítõbb csapat: az MTK. hazai pályán egy szörnyû 0-0 után, idegenbe egy 3-0-val jutottam tovább. Jött az elõdöntõ, ahol a Gyõr várt rám. Itt úgy voltam vele, hogy eddig eljutottam, de ez már sok lesz. Hát nem, eléggé lenézett a gyõri csapat, mert gyõr II-s csapatot küldték a pályára. Meg is vertem õket 3-1-re. Majd idegenbe azért a rendes csapattal álltak fel. Sokáig úgy volt, hogy lõnek is kettõt, de a kapusom most jó formában volt. Egy Máté Péter fejessel 4-1-es összesítéssel a kupadöntõben voltunk! Itt már úgy éreztem, már bármi megtörténhet. Azonban nem úgy alakult a meccs, ahogy én szerettem volna. A ZTE sajnos sokkal jobban játszott, nem látszik a meccs végeredményén, de sokkal jobban is kakphattam volna: a végeredmény 2-1 oda. Inkább estem volna ki pár körrel elõbb.

Mindegy… összességében elégedett vagyok a csapattal, mert túlszárnyalták az elképzeléseimet. Jöhet az NB1!

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de ez az elsõ írásom, remélem nem lett unalmas. 😊 Aki szeretne képet valamirõl, annak szívesen felteszek( vagyis megpróbálok 😄 ).
bakkerman
meg megy velük a kupadöntõs is,ha nem 3. lett a bajnokságban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nem,mennek az EL-be

szabii98
Ha a Loki megnyerné a kupát, de a bajnokság az enyém lenne , és õ a 2. lesz, akkor õk indulnak a BLben?? Vagy ez csak EL esetén kérdéses?😊

I met God. She's black

bakkerman
most látom,468 nézõ...azért ez kurva szomorú,12 ezres stadionban,bajnoki címért zajló rangadón...ez kurvanagy bug,és lelombozó nagyon :/

bakkerman
és ezzel gyakorlatilag bajnokok vagyunk,3 forduló maradt,7 pont elõny,nyugodtan várhatjuk a Vilaznia elleni albán kupa döntõt! Azért megkönnyebbültem,hátralévõ bajnokikra kiküldöm az ifit.

Most kezdem el csinálni, úgyhogy egy kis idõt kérek 😄
ha már így benne vagyunk a játékban, egyébként én is szívesen látnám a Te kereted.. 😊
Milyen értékek kellenek ahhoz hogy egy csatár belõje a helyzeteit? Befejezés, Higgadtás, Ösztön, Technika?
a kép ilyen szempontból mondjuk csalóka, mert lejjebb görgetve (ami nem fért be a képre) ott van jónéhány magyar azért, akiket csak ilyen (nevezési) célból nem engedtem el. csak ugye szegények értéke a brazilok heti fizetésével egyenlõ.. pedig nem is keresnek sokat.. 😄
bakkerman
nem is azért mondtam,csak egy BL/EL regisztrációnál megizzadnál 😄

jaj már, természetesen annak a kevés magyarnak LEGALÁBB annyi szerepe van, mint a többieknek... 😊
Forza Italia
nálam is most lesz fejlesztés 😄

bakkerman
a magyarokat igencsak elnyomja a brazil kontingens 😄D