Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
a csoportmeccseket idén is gyõzelemmel kezdtük
aztán jött három 0-1-es vereség, de kettõn nagyon jól játszottunk. schalke (a) arsenal (h)
idegenben is vertük a shaktart az utolsó elõtti fordulóban így biztossá vált a 3. helyünk a csoportban
már nem osztott nem szorzott, de sikerült megverni a schalkét itthon
el sorsolás

a csapatorvos állandóan ilyenekkel zaklat télen hogy megfázott xy és hogy mit csináljon vele.
Küldje haza 2-3 nap pihi
Kezeljük itt vagy micsoda 1-2 nap pihi, de fertõzheti a többieket. Ezzel minek zaklatja a bosst? 😄 Aki taknyos azt zavarja haza, aztán csókolom.
Közben meg a Gyõr 5 perc alatt két alapemberemet is hidegre tette 2-3 hónapra.
Bödének középen még csak-csak van alternatívája, de a jobbhátvédet a fiatal Tóth Axelnak kell helyettesítenie 3 hónapig. Vagy sz.pok mint a torkos borz, vagy meglesz a nagy kiugrása 😊
Nb2-es csapatom meg hót utolsó, pedig csomó visszajátszóm is van. Lipcsei sz.r munkát végez 😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Meg nalam alap Marcelinho a gremio barueribol.
Zorro: Jaja, nálam is hasonló megfontolásból maradt, a cserék cseréjének jó. 😊
CSAK a Fradi
Abdi és Somalia nálam nem fér be, náluk jobbak kellenek...
Klein határeset, de mivel nagyon lassú, ezért szinte mindig eladom, jó pénz lehet érte kapni, amibõl aztán több jobb játékost veszek. Igazából annyi kiemelkedõ játékos van, hogy a mostani mentésemben már el sem tudom dönteni, hogy kit hozzak el 😛 Mellettük Abdi egy vicc, ahogy Somalia is.
CSAK a Fradi
Ugye én a Fradiról tudok nyilatkozni, nos elsõ évben kell szerencse is bõven, hogy megfelelõ ellenfeleket kapj az EL selejtezõkön. Ha a 4. körben megkapsz egy nagy csapatot, akkor esélyed nincs, vége.
Ugyanez igaz a BL-re a 2. évben, csak itt ugye a 3. selejtezõ a legnehezebb. Kis mákkal itt is olyan ellenfelet kapsz, aki verhetõ, így megvan a csoportkör. 3. évben meg már gyakorlatilag kötelezõ a bejutás, addigra már elég jó csapata van az embernek 😊
CSAK a Fradi
I met God. She's black
CSAK a Fradi
I met God. She's black
És szinte csak fiatalok veszek. Õk általában sokkal lojálisabbak a csapathoz. Mindig hosszú távú szerzõdést kötök, így ha pl valaki elkezd sírni ,hogy menni akar, akkor összeveszek vele, de fél/egy év után rájön, hogy õ volt a hülye és maradni akar.
Illetve mindig azt mondom a játékosoknak, hogy hiszem ,hogy a csapat tud még feljlõdni, maradjanak. Vagy hogy megerõsítem a keretet még jobb játékosokkal.
Mivel elég jól jönnek az eredmények, így nõ a rep és ezért általában nagyon kevés játékost kell eladnom azért, mert nem akar maradni. Ez a korábbi részekben nem így volt, most már szerencsére megoldottam.
CSAK a Fradi
I met God. She's black
CSAK a Fradi
A szar nb1-ben egy viszonylag erõs csapat lazán nyer mindent, ennyi. Ez ilyen sajnos.
Én végül nem tudtam rávenni magam, hogy bevállaljak még egy csapatot, úgyhogy marad a viccelõdés az nb1-ben.
CSAK a Fradi
Szar Bayern, szar Bayern :)
a kupát meg marhára elszúrtam, mert B csapattal áltam ki elsõ meccsen és vmi brutál gyenge csapat ki is verte a szedett-vedett csapatomat. Bajnokságban meg féltávnál 7. helyen áll a Fradi a 2011-el. Realitás sajna, de akkro sincs jól így 😄
I met God. She's black
már el is döntöttem hogy idén sem kell, és hogy végig a b csapat játszik...egyszerûen szart sem ér 😄
I met God. She's black

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Most regeltem, szóval fejem nem leharapni 😄
Újoncként mondjuk egybõl kérdéssel bombáználak titeket
Elõször is, hogy tud-e vki olyan progit amivel úgy lehet egy igazi meccs adatait kigyûjteni mint a játékban van az analízis résznél. Tehát hogy 1-2 kattintással láthassam hogy xy milyen százalékban passzolt, hova mentek a lövések stb. Nem a szokásos Barca-Real meccs érdekel hanem én a kis posvány nb1-et elemezgetném magamban. Nyilván nekem kéne bekattintani a labda mozgását, de ezt megoldanám, csak progi kéne már 😄
A másik kérdés az meg arra vonatkozik, hogy ha nb1-es csapattal vagytok akkor a téli szünetet mivel töltitek? Van majdnem 3 hónap olyankor. Rányomtok hogy szabadságra menni, vagy edzõmeccseket szerveztek?
Én az FM2011-el nyomom amúgy, nem tudom van-e hatalmas változás a 12-ben.
Emlékszem a CM õskorában lehetett olyat csinálni, hogy mondjuk a managerrel lemondva áûtmentem mondjuk egy másik csapathoz a bajnokságba, de lelépéskor beállíthattam, hogy a felépített csapatomat ne szedje szét a gép. Be lehetett pipálni egy ilyet, hogy keep team as a whole vagy valami ilyesmi. ez se lenne rossz ötlet.
Persze esélyük így se volt, de legalább nem volt annyira egyszerû 😄
CSAK a Fradi
kezdj valami kisebb csapattal, ami még nb1es aztán verd el a csapatodat.. 😄
szerk.:
közben 17.496 fõ elõtt a Videoton 2006 után ismét kupa gyõztes 😛 dupláztunk idén...
I met God. She's black
Úgyhogy, van értelme a 3. évem elkezdésének is: végre meg kell vernem a Lokit és hosszas nemzetközi szereplést várok el 😛 még a kupa döntõ vissza van, de azt is behúzzuk remélhetõleg
I met God. She's black