Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
játszhatsz akármilyen jól,a reputation növekedés scriptelt,nem tudsz (nagyon) beleszólni

#83371: ASD:SADSAG:AS

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber

én most a honvédnál 15/16os szezonomban vagyok. és a legnagyobb név aki szabadúszó volt és jött volna hozzám az diego arismendi.mondjuk én jóval sz*rabb menedzser vagyok.

akkor viszont simán lehet. sissokot 30ra saccolom. nem egy eget rengetõ játékos addigra jóval gyengébb lesz. viszont eduardot azt nem tudom... õ még 26-27 évesen is top klubba kellene ,hogy legyen ha csak az értékeit nézzük. pláne ,hogy a rubinnál 15-20 milka alatt nem hiszem ,hogy adják. 100.000 fizetéssel...

Fyrex
nem tudom mi a bajotok, kiváncsiságból megnézte genie scoutban, mindkétt játékos ~7000 reputation

szóval ez a Haladás hírnévben az Ajax, Napol, Malaga szintjén van, ebben szinte semm meglepõ nincs <#idiota>

Avanti Crociati!

szabii98
3.-4. éve körül lehet

I met God. She's black

hanyadik évben volt ez a két igazolás?

látom még mindig barátod az editor

DONGUBA
Jo hagyjuk mar azert.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

horrorpops
vége a negyedik és egyben utolsó szezonomnak a Cardiff élén. nem lesz hosszú beszámoló, sok örömteli dologról nem tudok beszámolni. kezdjük a bajnoksággal. leszögezem, nem érdemeltünk gyõzelmet, mivel egyszer sem voltam a szezon során elsõ. viszont a vége roppant bosszantó lett. 4 körrel a vége elõtt csupán 3 pontra volt szüksége a Citynek, hogy bebiztosítsa a gyõzelmét - nem tette meg. az utolsó körben már csak pár pont volt az elõnyük, és a Villahoz mentek. én simán vertem a saját a meccsem, õk pedig természetesen elcsíptek egy pontot, így a tavalyi év után ismét õk nyerték a bajnokságot. tavaly 2 ponttal elõztek meg, idén eggyel. csodás.
a MU-t a bajnokságban oda-vissza vertük, ehhez képest az FA Kupából simán kivertek. ugyan ez a forgatókönyv játszódott el a Ligakupában.
a BL-ben megint a késõbbi döntõs állított meg minket (tavaly a gyõztes BVB, most a döntõs Barca).
négy év alatt ugyan nem értem el jelentõs sikert a walesi gárdával, csupán egy másodosztálybeli aranyérem és ligakupa siker jutott (no meg két második és egy harmadik hely az élvonalban), de sikerült elég rendesen fellendítenem a csapat reputációját. ettõl függetlenül amúgy bekaphatják, mert még csak kedvelt személy sem vagyok a klubnál <#mf1>, ellenben a 19 éves francia játékos igen... emiatt kicsit keserû a szájízem.
rengeteg játékost sikerült befutottá tennem, többen nálam szerezték meg elsõ válogatottságukat (épp az imént egy szlovák és egy elefántcsontparti).
érdekességként: négy év alatt 113,5 millió eurót költöttem (ez 72 játékost jelent), a bevételem pedig 194,5 millió volt (ez pedig kereken 100 eladott játékos értéke).
június 30-án lejár a szerzõdésem, akkor pedig tovább állok. alighanem megpályázok egy alacsonyabb osztályú skót csapatot, de lehet, hogy Hollandiában próbálok szerencsét vagy az MLS-ben.

ha valakinek kell valakirõl/valamirõl kép, akkor szóljon nyugodtan.

blüh im ganzen dieses glückes.

Sziasztok!
Tegnap éjszaka a végére értem a szezonnak Cipruson..kezdeném a csapat átigazolásaival Átigazolások 2010/2011 Remélem Vonlanthen erõsítés lesz, igaz most el van még tiltva és csak a következõ idényben léphet pályára. Kanta pedig igencsak jó erõsítés eléggé olcsón. A csapat sztárja Dragan Bogavac, ez nyilvánvaló! :-)
Sorozatokat tekintve kezdeném a Bajnokok Ligájával, ahol elképesztõ teljesítményt nyújtott a csapat BL csoport BL meccsek folytathattuk az EL-ben, ahol nem éppen sokáig vitézkedtünk, de az elvárásokat túlszárnyalva jutottunk tovább az 1. szakaszon a Sevillával szemben nagyon masszív csapat benyomását keltve. A 16 között a Sporting végül kiejtett minket idegenben 3-1 oda hazai pályán 2-1-re kaptunk ki...kár érte...de még csak most kezdõdött a csapat fejlesztése, így ez nagyon szép eredményEL meccsek
Következõ sorozat a "B" csapat tornája volt, ugyanis a cserék és az állandó meccskeretbe ritkán beférõ játékosokkal álltam ki Kupa A legnehezebb meccs az Arisz Limasszol elleni, a legunalmasabb pedig az APOEL tartalékok ellen volt...bár...az APOEL tartalékok azért fura 1 csapat 😄 az AEL Limasszolt a 8 között úgy verték ki idegenben hogy APOEL elsõ csapatába tartozó játékosok alkották a keretet..valódi tartalékos 2 játékos volt mindössze...ellenünk 6 kezdõ APOEL játékos volt a pályán a 4 között. Döntõben pedig az elsõ csapatot csaptuk meg, igaz itt már nem csak a serék kaptak lehetõséget, hanem az alapjátékosok is...megvan a kupagyõzelem.
Bajnokság: Végig eléggé simán meneteltünk, igaz még nem vagyunk azon a szinten hogy mindenkit 4-5 góllal verjünk, viszont mi hibáztunk a legkevesebbet, az ellenfelek pedig elég sokat Bajnokság végeredménye Megvan a duplázás hazai porondon és az európai kupaszereplésünk eléggé jól sikerült, nem lehet panaszom a szezonra! Év menedzsere én lettem. Végül a leggyakrabban alkalmazott taktika. Ehhez hozzá kell tenni hogy a 4-1-3-2-t és a 4-5-1-et ugyanilyen magas fokon képes a csapat játszani, tehát ellenféltõl függõen bevetésre kerültek ezek a felállások is és meccsközbeni váltások esetén is sokszor beváltak. Gólkirályi cím megosztott lett, Bogavac és Rengifo ill. egy 3. játékos között.
Következõ szezonban ismét a BL-ben indulunk, remélhetõleg a csoportkörig menetelünk. Az edzõközpontokat építi már a vezetõség, augusztusra kész is van. Érdekesség még hogy az EL selejtezõben(2010/2011) az Anorthoszisz a Gyõrrel szemben búcsúzott már az 1. körben! A Debrecen pedig az EL 1. kiesés szakaszáig jutott ahol a Napoli búcsúztatta. Remélem a következõ szezonom hasonlóan jó lesz. Cél a bajnoki cím megvédése és BL csoportkör, aztán ott jutunk ameddig jutunk, ciprusi kupát ha bukjuk az sem nagy gond, úgyis a cserék fognak játszani! :-) El is érkeztem a beszámoló végéhez! Hajrá mindenkinek!

szabii98
uhh de szétszort vagyok...a zagreb nyert....
és itthon is , 0-2re vertek, viszont tettünk már csodát, úgyhogy titkon reménykedek

I met God. She's black

zorrobomber
Ok, de ha a Dinamo Tirana 4-0ra nyert a Zagreb ellen, akkor nem a Tirana-t kaptátok? 😊

szabii98
elnézést 😄
BL 2. selejtezõ kör😊
és a Dinamo Zagrebet kapjuk a 3. selejtezõbe, aki már 3 éve folyamatosan bajnok Horvátországban(az én mentésemben..)

I met God. She's black

zorrobomber
sprechen sie magyar? biztos velem van a baj, de nem értem 😊

szabii98
Ecsém dejó...megkaptuk a Dinamo Zagrebet kövi körben..
Sheriff Tirana vagy - Dinamo Tirana vagy
Videoton Dinamo Zagreb
1. meccsünk:
Sheriff Tirana - Videoton
1-8
Dinamo meccs:
Dinamo Tirana - Dinamo Zagreb
4-0
Viszont ha megverjük õket, akkor kb nincs is nagyobb ellenfél és irány a csoport

I met God. She's black

Forza Italia
áhhhh.😄 még a csoportból se tudtam tovább menni eddig 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zenszkij
BL-t megnyerted már? <#nevetes1>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Forza Italia
Két komoly erõsítés úgy h egy forintomba se került és nem kértek sok fizut sem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rudee
A korábban kezdett Fradis mentésrõl pár szót:
Mindössze a 8. helyen telelünk, bár azt nem annyira bánom, mert a Debrecen úgyis megfoghatatlan. A kupában próbálok majd döntõbe jutni és onnan irány az EL. Negyeddöntõben majd a Tatabányával játszunk, elõször idegenben.

Oláh eddig nagyon jól nyomja 27(1) meccsen 22 gól a mérlege. Somália nyolcszor köszönt be és 9 gólpasszt osztott ki. Andrezinho 8 asszisztot jegyez, de Õ nemsokára eligazol ugyebár Malajziába. Jovanovic és Hakola még egész jó. Ottent vinnék jó pár országba, de nem akarom elengedni.
A télen érkezõk közül Busai és Kunsági értékei se rosszak, utóbbit kölcsön adom aztán nyáron meglátjuk mire lesz jó. Beliczky és Simic még nem jött meg.
Leigazoltam a Gyõrben feleslegessé vált Völgyit 3.500 €-ért, így a bal oldal kicsit stabilizálódik. Nyáron pedig jön az MTK-ból Kanta. De még nézegetem, hogy kinek jár le a szerzõdése.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Én õt már benyomtam a szudáni klubjába, onnan meg lehetetlen elhozni. Bár nem is nagyon hiányzik, egy korábbi mentésemben igazoltam le.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Forza Italia
talán most meglehet a továbbjutás

szabii98
Videoton - Real Madrid "C" <#hehe>
jó tudom ez csak egy real c...meg ifik meg minden...de azért most nõtt az e-penis <#hehe>

I met God. She's black

szabii98
Az érdekes..😄 eddig mindig elutasítottak 😄 na mindegy, van még idõm bõven 😄

I met God. She's black

zavbal
az elég kell hogy legyen én kontinentálissal kaptam meg Argentínát.Ha viszont klubbal vagy akkor úgy vettem észre mintha függene attól is hogy hova vesznek fel.Engem például most röhögött ki Törökország pedig ha ott valamikor váltás volt mindig nekem ajánlottak szerzõdést.Hát most nem...
szabii98
mekkora hírnév kell ahhoz hogy egy válogatott elfogadja a jelentkezésem? világklasszis vagyok :C

I met God. She's black

Forza Italia
nekem is mindig ez a cél. 😄 mert nincs olyan szerencsém h valami laza csoportba kerüljek 😄

Fyrex
lusta voltam képezni már 😊

cél: kivédekezni elég pontot az EL-re 😄

Avanti Crociati!

Forza Italia
Cityt én is meg kaptam 2x is egymás után 😄

Forza Italia
megelõztél 😄

Forza Italia
grat. majd a csoportköröl egy képet dobj léci. 😄

Fyrex
és akkor az utolsó történés mára, BL csoportom:
- Manchester City
- Roma
- Zenit
- Pécs

Avanti Crociati!

Forza Italia
remélem itt is termelni fog

Uhh, Jovanovic hatalmas fogás szerintem. Játszottam a Partizannal, gólzsák a srác!
Fyrex
még volt egy playoff meccs is, szintén kettõs gyõzelem a Red Star ellen

Avanti Crociati!

Forza Italia
Igazolásaim

Forza Italia
nekem is elsõ éven sikerült. de a csoportkör már nagyon kemény

Fyrex
kettõs gyõzelem a BATE ellen, elsõ BL évünkben bent vagyunk a csoportkörben!

Avanti Crociati!

Forza Italia
<#eljen>

Fyrex
jöhet a harmadik kör!

Avanti Crociati!

Forza Italia
most elõször kaptam 7m igazolni 😄 igaz tavaly semmit se költöttem.

Forza Italia
2012/2013 Szezon

DONGUBA
Ya te vagy az?😊))GRT

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
nagyjából ennyit érdemes tudni az elsõ szezonról 😊

Avanti Crociati!

döntöttem... maradok a honvédnál. nincs csapat amit akarok és tudnék irányítani.

Én az MTK-val kezdtem egy ilyet... Még a személyzet is csak magyar lehet... 😊

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Igen, ez egy igazi kihívás, van is már pár esélyes kölköm (összesen 3 db), akikbõl nagy játékos lehet. Jól hangzik.

Próbáld meg csak magyarokkal... 😊

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Döntöttem, nem tolom én két csapattal az NB1-et. Ha ennyire gyengék rommá verem õket, ennyi 😄. Hajrá FRADI!!! Feltolom BL gyõztesig a csapatot, rahedli pénzzel és átmegyek egy másik magyar csapathoz.

szabii98
csakhogy a twente kikap a villarealtól 😄

I met God. She's black