Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#83371: ASD:SADSAG:AS
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szóval ez a Haladás hírnévben az Ajax, Napol, Malaga szintjén van, ebben szinte semm meglepõ nincs <#idiota>#idiota>
Avanti Crociati!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a MU-t a bajnokságban oda-vissza vertük, ehhez képest az FA Kupából simán kivertek. ugyan ez a forgatókönyv játszódott el a Ligakupában.
a BL-ben megint a késõbbi döntõs állított meg minket (tavaly a gyõztes BVB, most a döntõs Barca).
négy év alatt ugyan nem értem el jelentõs sikert a walesi gárdával, csupán egy másodosztálybeli aranyérem és ligakupa siker jutott (no meg két második és egy harmadik hely az élvonalban), de sikerült elég rendesen fellendítenem a csapat reputációját. ettõl függetlenül amúgy bekaphatják, mert még csak kedvelt személy sem vagyok a klubnál <#mf1>#mf1>, ellenben a 19 éves francia játékos igen... emiatt kicsit keserû a szájízem.
rengeteg játékost sikerült befutottá tennem, többen nálam szerezték meg elsõ válogatottságukat (épp az imént egy szlovák és egy elefántcsontparti).
érdekességként: négy év alatt 113,5 millió eurót költöttem (ez 72 játékost jelent), a bevételem pedig 194,5 millió volt (ez pedig kereken 100 eladott játékos értéke).
június 30-án lejár a szerzõdésem, akkor pedig tovább állok. alighanem megpályázok egy alacsonyabb osztályú skót csapatot, de lehet, hogy Hollandiában próbálok szerencsét vagy az MLS-ben.
ha valakinek kell valakirõl/valamirõl kép, akkor szóljon nyugodtan.
blüh im ganzen dieses glückes.
Tegnap éjszaka a végére értem a szezonnak Cipruson..kezdeném a csapat átigazolásaival Átigazolások 2010/2011 Remélem Vonlanthen erõsítés lesz, igaz most el van még tiltva és csak a következõ idényben léphet pályára. Kanta pedig igencsak jó erõsítés eléggé olcsón. A csapat sztárja Dragan Bogavac, ez nyilvánvaló! :-)
Sorozatokat tekintve kezdeném a Bajnokok Ligájával, ahol elképesztõ teljesítményt nyújtott a csapat BL csoport BL meccsek folytathattuk az EL-ben, ahol nem éppen sokáig vitézkedtünk, de az elvárásokat túlszárnyalva jutottunk tovább az 1. szakaszon a Sevillával szemben nagyon masszív csapat benyomását keltve. A 16 között a Sporting végül kiejtett minket idegenben 3-1 oda hazai pályán 2-1-re kaptunk ki...kár érte...de még csak most kezdõdött a csapat fejlesztése, így ez nagyon szép eredményEL meccsek
Következõ sorozat a "B" csapat tornája volt, ugyanis a cserék és az állandó meccskeretbe ritkán beférõ játékosokkal álltam ki Kupa A legnehezebb meccs az Arisz Limasszol elleni, a legunalmasabb pedig az APOEL tartalékok ellen volt...bár...az APOEL tartalékok azért fura 1 csapat 😄 az AEL Limasszolt a 8 között úgy verték ki idegenben hogy APOEL elsõ csapatába tartozó játékosok alkották a keretet..valódi tartalékos 2 játékos volt mindössze...ellenünk 6 kezdõ APOEL játékos volt a pályán a 4 között. Döntõben pedig az elsõ csapatot csaptuk meg, igaz itt már nem csak a serék kaptak lehetõséget, hanem az alapjátékosok is...megvan a kupagyõzelem.
Bajnokság: Végig eléggé simán meneteltünk, igaz még nem vagyunk azon a szinten hogy mindenkit 4-5 góllal verjünk, viszont mi hibáztunk a legkevesebbet, az ellenfelek pedig elég sokat Bajnokság végeredménye Megvan a duplázás hazai porondon és az európai kupaszereplésünk eléggé jól sikerült, nem lehet panaszom a szezonra! Év menedzsere én lettem. Végül a leggyakrabban alkalmazott taktika. Ehhez hozzá kell tenni hogy a 4-1-3-2-t és a 4-5-1-et ugyanilyen magas fokon képes a csapat játszani, tehát ellenféltõl függõen bevetésre kerültek ezek a felállások is és meccsközbeni váltások esetén is sokszor beváltak. Gólkirályi cím megosztott lett, Bogavac és Rengifo ill. egy 3. játékos között.
Következõ szezonban ismét a BL-ben indulunk, remélhetõleg a csoportkörig menetelünk. Az edzõközpontokat építi már a vezetõség, augusztusra kész is van. Érdekesség még hogy az EL selejtezõben(2010/2011) az Anorthoszisz a Gyõrrel szemben búcsúzott már az 1. körben! A Debrecen pedig az EL 1. kiesés szakaszáig jutott ahol a Napoli búcsúztatta. Remélem a következõ szezonom hasonlóan jó lesz. Cél a bajnoki cím megvédése és BL csoportkör, aztán ott jutunk ameddig jutunk, ciprusi kupát ha bukjuk az sem nagy gond, úgyis a cserék fognak játszani! :-) El is érkeztem a beszámoló végéhez! Hajrá mindenkinek!
és itthon is , 0-2re vertek, viszont tettünk már csodát, úgyhogy titkon reménykedek
I met God. She's black
BL 2. selejtezõ kör😊
és a Dinamo Zagrebet kapjuk a 3. selejtezõbe, aki már 3 éve folyamatosan bajnok Horvátországban(az én mentésemben..)
I met God. She's black
Sheriff Tirana vagy - Dinamo Tirana vagy
Videoton Dinamo Zagreb
1. meccsünk:
Sheriff Tirana - Videoton
1-8
Dinamo meccs:
Dinamo Tirana - Dinamo Zagreb
4-0
Viszont ha megverjük õket, akkor kb nincs is nagyobb ellenfél és irány a csoport
I met God. She's black
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mindössze a 8. helyen telelünk, bár azt nem annyira bánom, mert a Debrecen úgyis megfoghatatlan. A kupában próbálok majd döntõbe jutni és onnan irány az EL. Negyeddöntõben majd a Tatabányával játszunk, elõször idegenben.
Oláh eddig nagyon jól nyomja 27(1) meccsen 22 gól a mérlege. Somália nyolcszor köszönt be és 9 gólpasszt osztott ki. Andrezinho 8 asszisztot jegyez, de Õ nemsokára eligazol ugyebár Malajziába. Jovanovic és Hakola még egész jó. Ottent vinnék jó pár országba, de nem akarom elengedni.
A télen érkezõk közül Busai és Kunsági értékei se rosszak, utóbbit kölcsön adom aztán nyáron meglátjuk mire lesz jó. Beliczky és Simic még nem jött meg.
Leigazoltam a Gyõrben feleslegessé vált Völgyit 3.500 €-ért, így a bal oldal kicsit stabilizálódik. Nyáron pedig jön az MTK-ból Kanta. De még nézegetem, hogy kinek jár le a szerzõdése.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)

jó tudom ez csak egy real c...meg ifik meg minden...de azért most nõtt az e-penis <#hehe>#hehe>
I met God. She's black
I met God. She's black
I met God. She's black
- Manchester City
- Roma
- Zenit
- Pécs
Avanti Crociati!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?