Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
www.smart-bus.hu

Lehúztam az 5. és 6. évemet is a Ferencváros kispadján. Jöjjön a jelentés spoilerben.
A Bajnokok Ligájában a csoportkör élén végeztem, mely során a Real Madridot oda-vissza vertem, hazai Pályán 7-0-ra gyõztem! Íme egy pillanatkép a mérkõzésrõl.
Nagyon nagy gyõzelem volt ez, visszaadtuk nekik a 95’-ben elszenvedett 6-1-es verést. Minden bejött, hengerelt a csapat. Nagyon örültem, hogy csoportelsõ vagyok, így egy könnyebb második helyezettben bíztam és kaptam a Barcelonát. Ezt hívják pechnek. Idegenben 1-0-ra verte, otthon 0-0 lett és búcsúztunk.
6. évemben már annyira untatott a magyar bajnokság, ligakupa és magyar kupa, hogy folyamatosan holiday-en voltam és csak a Bajnokok Ligája meccsekre koncentráltam. Otthon ennek ellenére is megint mindent vittünk. Nem a Fradi szintje már az itthoni porond. Ugyanakkor tabellán látszik a hanyagságom. Nem olyan fényes mint a tavalyi.
Koncentrációm a Bajnokok Ligájára összpontosult. A Fener, Tottenham, Bate csapatok nem okoztak meglepetést, mindösszesen egy vereség kúszott csak be a Bate ellen idegenben, többi meccset behúztuk. Kieséses szakaszban végre nem egy Barcelonát, hanem „csak” egy Ajaxot kaptunk, akiket sikeresen legázoltunk. Jöhetett a Marseille, akik valljuk be õszintén , a játékban mindig erõn felül teljesítenek. Az idegenben elért 1-1-re otthon egy 2-0-al tettünk pontot a franciák kupamenetelésére. Másik ágon a Liverpool kiütötte a Manchester Unitedet, és az utunkba került. Idegenben hengerelve 1-4-re ütöttük az angolokat, így egy hazai 0-2-es vereség is belefért. A visszavágón a fiatal titánjaim kaptak szerepet, így ez a kapituláció be volt kalkulálva. Biztos voltam benne, hogy 4-et nem kapok, bejött.
Eljött a nagy pillanat, amire 6 éve készült a gárda. A döntõben az FM 2012 legjobb csapata várt rám, az F.C. Barcelona. Nagyon örültem neki, hisz, ha egy Barcelonát legyõz a csapatom egy ilyen tétmeccsen, megérdemelten leszünk bajnokok. A mérkõzésen nem született gól, pedig helyzeteink adódtak, bár többnyire a Barca dominált. Végig a körmömet rágtam izgalmamban. Messinek volt két olyan kapufája a 80. perc után, hogy majd kettétört a léc. Végül jöhetett a hosszabbítás, ahol már végig nyomott a spanyol elitcsapat, momentumunk nem volt, de nagy nehezen sikerült eljutnunk a büntetõkig. A 11-es párbajt egy adok kapok lövöldözésben végül megnyertük, amit alig hittem el, és felülhettünk Európa trónjára. Gól nélkül vertük a Barcelonát ez kicsit fájt, de ilyen a futball. A lényeg, hogy óriási sikert arattunk, hatalmas eufória uralkodott az öltözõben. Egy eltaktikázott rossz meccset sikerült gól nélkül lehoznunk, és a végén fejben is ott voltak a játékosok. Én mindig elbukom a 11-es párbajokat az FM-ben, de most Fortuna végre velünk volt.
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!
Legnagyobb erényem a 6 év alatt a BL gyõzelem mellett az volt, hogy a támadóbarátnak mondott FM 2012-ben én kidolgoztam egy olyan védelmi technikát, amivel szükség esetén ki tudtam húzni a meccseket kapott gól nélkül. Legnagyobb játékosom Gertl jelenleg. Pastore-t eladtam az 5. év végén a Bayern Müchennek, borsos 30 millió euróért. Mentésem lehet pihentetem egy picit és a kidolgozott taktikámat kipróbálom egy másik csapattal is. Remélem hasonló sikerrel.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
blüh im ganzen dieses glückes.
BL selejtezõben elõször egy észak-ír csapatot vertünk kettõs gyõzelemmel. Második ellenfél a szerb Partizan Belgrad, igencsak erõs ellenfél volt, végül 2-0, 1-1 meccsekkel 3-1-es összesítéssel a playoffba kerültünk ahol a Lech Poznan várt ránk. Mindkét meccsen szarul játszott a csapatom, de 2 db 2-1-es gyõzelemmel bejutottunk a csoportkörbe, ahol az Inter, Sahtar Donyeck, Rubin Kazany hármas vár rám...3. helyhez is kisebb csoda kellene...de megpróbálom. Lehettem volna sokkal könnyebb csoportban is...ez van! :-) Hajrá mindenki!
I met God. She's black
Be kellene ásni magam a kapum elé és imádkozni, vagy rizikózzak, hátha mázlim van?
Az egyik új csatárom meg 4 gólt lõtt elõzõ meccsén , abból 3 'les' volt...majdnem kikaptunk D:
úgy értem, az összes szinte
I met God. She's black
Les Dogues
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a középhátvédeknél amúgy melyik értéket kell nézni? Csak mert gondolom a sima fejelésen és emberfogáson kívül van még a többinek is szerepe. Mi az ami feltétlen jó legyen és melyik az ami lehet alacsony?
Szar Bayern, szar Bayern :)
4-1-2-2-1
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
a hitel témát itt egyedül te hoztad be az egész dologba, én a részletfizetésre mondtam hogy teljesen reális
Avanti Crociati!
Remélem a BL selejtezõben verhetõ ellenfelet kapok, legalább 1 kört szeretnék menni, köszi ha elolvastad.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Most úgy állunk,hogy 3 meccsel a vége elõtt 6 pont az elõny a 2.-al szemben, Kecskemét(I), Gyõr(O), FTC(I) így jönnek a meccseink, ha befejeztem írom az egész éves beszámolót:D