Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kosheen
hogy a fenébe lehetne elzavarni a nem kellõ játékosokat? A tartalékban játszanak ugyan, de iszonyat kevés pénzt kérek értük és így se viszik el õket. Ha pl ér vki 1500 eurót akkor kínálom a kluboknak 100-300 euróért és így se kell nekik. Ha meg mindenkit ingyen elküldenék akkor brutál sokba fájna. Egy 18 éves kölyöknél is 8-10 ezer euró elmenne hogy elküldjem. Nekem meg még mindig van vagy 6-8 léhûtõ

LasDen
próbáld megtartani...ha nem akar, akkor sincs para...idõvel majd meggondolja magát 😄D
én ha nem akartam elengedni valakit, aki ment volna szimplán leszartam mit akar...idõvel meggondolta magát 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zavbal
az nagyon szép innen csúnya lenne elbukni....😄
Belekezdtem a játékos börzébe.Leginkább az elsõ osztályú csapatok kitett játékosait kukázgatom.Szerencsére bõven pluszban a pénzügyi helyzet egyrészt az eladások másrészt a majdnem 7 millió eurós tv jogdíjaknak.Így legalább van 700 ezrem igazolni.Az úgyis beletellik 1-2 napba
Valakinek volt már olyan, hogy egy játékos nagyobb klubba akart menni?

- Mondjam azt neki, hogy maradjon itt, mert stb. vagy adjam el inkább? Fejlõdni amúgy sem fejlõdne, mert szar az edzõközpont, meg már 26 éves, viszont jobb csatárt nem találnék szerintem.
én magam sem hiszem el. 21 meccs után így álluk a bajnokságban:

tabella

szabii98
Jó, hát honnan tudnám mennyi pénzed van?? 😄
Én Ghánával /is/ vagyok most, meg ugye a Vidivel. Ghánával megpróbálok kijutni a vb-re. A csoportom ilyen:
Mozambik
Kamerun
Gabon
Ghána
Ez még csak a 3. afrikai térség selejtezõ, nemtudom mennyi lesz. a 2. hely tuti meglesz, Kamerunt itthon akár verhetem is 😄 Ez több éves folyamat lesz. Hazai tájon gagyi a gól/kapott gól arányom, így a DVSCvel azonos ponttal most õ áll az elsõ helyen. Szerencsére a 27. fordulóban még találkozom vele, de idegenben. A feljutó Kozármislenytõl kikaptam 3-2re egy 85. percben történõ 11es miatt <#eljen>

I met God. She's black

Forza Italia
Bl csoportkör sima volt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zyndar
* vén f@sz

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Mekkora játékos volt 😊 Igaz csabai révén én még a 93/94es csapatra emlékszek vissza szívesen. Ha az alábbi névsor másnak is ismerõsen cseng, akkor bizony õ is véb f@sz 😄 :
Mracskó Mihály, Szarvas János, Csató testvérek, Váczi Zoli, Kulcsár, Fodor Tibor, Szenti Zoli, Baji Tomi... Egy csomóan a Gyõrben kötöttek ki.

OFF vége

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Forza Italia
nem tudtam leigazolni. 140k tudtam volna neki adni õ 240 kért

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Roland10
Nem sok egy kicsit a fizuja egy Atleticonak? 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Roland10
Mért van az, hogy nagyobb csapatok ( Real, Barca, Chelsea ) teleigazolják magukat fiatal, inkább Brazil játékosokkal? De nem is a legjobbakat viszik, hanem a középszintet!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

zavbal
Hát ha neked ez cink.
Amúgy fákk je meglett a feljutás!Az utolsó hat meccsbõl behúztunk 4-t mellé egy iksz és egy vereség jutott így a körbeverések miatt másodikok lettünk végül is 21 gyõzelemmel 10 döntetlennel és 7 vereséggel.87 gólt lõttünk ami szép de a 49 kapott már nem annyira.De nem baj irány a Ligue 2.Csak ki ne essek egyszerre.Képekkel este érkezem
idegenbe kikaptam az europa liga selejtezõjébe az aek athéntol 2-1re..otthon nyertem 4-1re😄DD😛 cink?:oxD
Forza Italia
Védõ helyett úgy néz ki csatár érkezik xd

Tevez 11m ért vihetõ. megpróbáljuk. Falcao mellé parádés lenne.

Zenszkij
Mracskó Mihály. Õt javaslom.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Forza Italia
-.- 😄😄

zorrobomber
Kiss Zoli, Újpest 😊

bakkerman
Real-Barca 0-1
Barca-Real 3-1
Barca-Porto 2-1 (hosszabbítás után)
Barca-Villareal 5-1

így hirtelen ennyi ami történt ma reggel eddig,nem volt se érkezõ,se távozó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Italia
mondom olcsó 😄😄

szabii98
thiago silva?😄

I met God. She's black

Forza Italia
Srácok kellene egy jó védõ aki viszonylag olcsó. Ajánljatok nekem léci

Zenszkij
2 év és ráunsz

Forza Italia
Hihetetlen a Real meg a Barca 😄😄 úgy rugdalják a gólokat mint ha 11-5 ellen lennének.

barca - valladolid 9-0
real - osasuna 12-0

bakkerman
rég játszottam a kedvenc csapatommal,így gondoltam egyet,és kezdtem egyet a Barcaval 😊 cél a teljes dominancia az európai klubfutballban,visszafogott részvétel a játékospiacon,évi 2-3 katalán saját nevelés beépítése a felnõtt keretbe

szabii98
Jaja , a Cluj és a Bukarest közt van kis különbség, fõleg szurkolókban 😄

I met God. She's black

Forza Italia
azért is gondoltam meg magam és csak Muniain-t hoztam el.

bakkerman
azért más egy kolozsvári csapat,meg más egy steaua bukarest,akiknek ha aszurkolóin múlna,akkor porig lenne égetve kis hazánk.

Zenszkij
Nevetnél, ha tudnád mennyi magyar csapatnak szerb, román testvéregyesülete van a való életben. Nincs ezzel semmi gond. Egy magyar csapatnak ne is egy mexikói testvércsapata legyen. Én példáúl szívesen nézem és szurkolok is a román bajnok, kolozsvári illetõségû CFR Cluj-nak. Örülnék, ha a Fradival kapcsolatban lennének, lenne mit tanulni tõlük.

kosheen
A Fradival anyaklubot kerestem és a nagysikerû vezetõség a Steau Bukarestet dobta fel többek között. Azéééér álljon már meg a menet.. 😄

hihetetlen eddig a második szezonom a palermóval. én magam sem hiszem el.

Fyrex
az télleg, csak az egyedüli baj az vele, hogy a legtöbb játékos csak az elõnyeit élvezi, hogy minden szezonban részletekre igazol, és hiába halmoznak fel rengeteg adósságot, mert pár év után megy a levesbe a karrier

Avanti Crociati!

Forza Italia
mindegy a lényeg h jól teljesítsen 😄 elsõ meccsé a bajnokságba 3 gólpasszal kezdett.

nekem a 12.2-es patch van fenn, és 24 milla a kivásárlási ára euróban.

Forza Italia
nekem annyiért nem adták még 30m se 😄 ragaszkodtak a kivásárlási árhoz

bakkerman
Muniain nagy király,bár nem tudom neked miért került ennyibe,nekem 12.0.4-es patchbe 25 misi a minimum release clause-a,annyiért elhozható

szabii98
leigazolták a legjobb szélsõm 😞
év elején szól a játék, meg év végén hogy héé lejárnak a szerzõdések...
év közben meg jönnek...3 kulcsjátékosom vitték el? najó nem kulcsjátékos, de akkoris. :|

szerk.: egyiptom és ghána is szerzõdést ajánl....vb selejtezõ :| na ez komoly kérdés lesz 😄

I met God. She's black

Forza Italia
Igazolások. Muniain 4 éves részletre érkezett. Remélem megérte.

bakkerman
jaja,érdemes várni,ha a jelenlegi csapata esetleg már nem számolna vele,vagy hoznak a posztjára egy jobbat,akkor kevesebb fizuért is aláír

szabii98
Én a Slovan Bratistlavaból akartam egy srácot elhozni az 1. évemben, akkor 10.000 eurót kért(!!) 1200as havi fizetése volt.. utána, nemkellett a csapatának, ingyen elhoztam 1300 átlagért😊

I met God. She's black

Rudee
Jó hát nálam a kis csapat az nem élvonalbeli középcsapatot takar.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
nekem tapasztalat,hogyha kiscsapatból akarok nagyba igazolni valakit,akkor nagyon megnõ az arca a játékosnak/vagy az ügynökének,pl.: Toulouse-ból Moussa Sissoko mindig 3x akkora fizut kér

Rudee
Kis csapatból eljön ugyanannyiért is, ha kap mellé bónuszt.

bakkerman
én mindig a max fizu felét állítom be,mert hiába állítod be a maximálisan adható fizut,ha tárgyalsz vele,és õ a dupláját kérné

Rudee
Nálam a keresés ott kezdõdik, hogy beállítom a szûrõn a max fizetést 😊 Az aktuálisnál kevesebbért úgyse jön senki 😄

Forza Italia
Ez a 4 éves részletre való igazolás nem is hülyeség😊

kosheen
a változatosság kedvéért lenne megint egy kérdésem.
Játékos keresgélést ti hogy csináljátok? Csak mert nekem kéne egy jobb hátvéd meg egy középsõ középpályás, de pénzem nem sok van. A szerzõdés nélkülieket nézegetem, de ti mindenkire egyesével küldözgetitek a scoutokat? Van értelme pl. a magyar ifikre scoutot küldeni? Bóklászik pár scoutom Afrikában, Dél-Amerikában, idõnként találnak is tehetségeket, 1-2 általuk jött, de van amikor 15-16 éveseknél 5*-os pot-al rendelkeznek és szóba se állnak ugye velem
Szóval a keresést hogy csináljátok?
csítprogi nem érdekel persze 😄

zavbal
Tabella. Kicsit szoros az eleje még 6 forduló van bármi lehet.Jó lenne feljutni hiszen nagyon gyenge a pénzügyi mérleg.Amúgy pár fordulóval ezelõtt hatodik voltam még aztán vezettem a tabellát is..
Köszi bár nem nyit meg semmit sem, viszont közben nagyobb bajom lett amit még sehol nem láttam hogy kell megcsinálni. "xml parsing error" not well formed invalid token" Ezeket írja ki és nem tudok játszani. Újratelepítés rendszer visszaállítás sem segít, ha valaki tudja mit kell tennem segítsen.
Zenszkij