Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kosheen
ha senki nem írogat akkor én kipanaszkodom magam 😄
most vettem egy 18 éves csatárt, baromi jó statjai vannak és még fejlõdhet is. Ahogy betettem ontotta a gólokat. 500 ezerért vettem erre jön a Lyon hogy 800 ezer és a b.zi elnök el is engedte a fejem fölött. 300 ezret kerestünk csak rajta, pedig simán gólkirály lehetett volna belõle és most még talán a bajnoki cím is összejön idén. Idióta vezetés

kosheen
ez is milyen már ...
a 2 hónapja sérült játékosom végre meggyógyult, direkt beraktam a tartalék csapatba míg teljesen rendbe nem jön erre egy sprint során lesérül 1 hónapra megint.

Zenszkij
ez óriási mez, legszívesebben rendelnék belõle

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nekem az a gondom hogy jól teljesit nálam nayjából mindenki, de megy

szépen le az értékük.
kosheen
ja, másik nagy örömöm, hogy vettem anno részletre 1,3 millióért egy csatárt hogy õ elvileg húdefasza játékos lesz. Rúgdossa is úgy-ahogy a gólokat de msotmár csak fél millát ér, szezon végén lejár a szerzõdése és a rohadék nem akar hosszabbítani

kosheen
ejjj de fasza. A nagy nehezen megvásárolt jobbhátvédem lesérült a felkészülés alatt, most meggyógyult erre elment U20-as válogatottba, le is sérült 2 hónapra. Qva jó

Forza Italia
<#eljen>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zavbal
nem lesznek kiugró értékei de cseszett jó csatár lesz belõle.Erick Torressel brutális párost tudnak alkotni.És az elején jó occó
BBeno2

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Forza Italia
Carlos Fierro mennyire lesz jó játékos???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rudee
Azt hozzá tenném, hogy a kiscsapatok a szabad játékosokat tömegesével szerzõdtetik még akkor is, ha ez az opció él.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Zenszkij
Igen, mindenkire vonatkozik. A lényege a következõ. Mikor elkezded a játékot, és beállítod a ligákat ott be lehet alul állítani, hogy az elsõ transfer window idején, tehát a játék kedózdetén senki ne igazoljon (ez még a Manchester Cityre, Barcelonára is igaz lesz). Tehát elõször csak télen lehet majd igazolni, akkor lesz átigazolási keret is, addig nulla marad mindenkinek. Ez azért van, mert ugye a játék kiadásakor már a csapatok a való életben leigazolták akiket kellett, és a játék alapból ezekkel az igazolásokkal indít. Amennyiben ezen nem is akarsz változtatni, bepipálod eme opciót és kész is, télig nem lehet igazolni.

Rudee
Én posztonként csinálok edzést és fejlõdnek is azért.

Megvan! 😊

A vege az brutalis volt. Ennyire en meg talan egyetlen jateknal sem izgultam...
Az atigazolasi terveim azthiszem meghiusulnak,mert kaptam egy uzenetet miszerint a klubnak 2015-ig 40.8M-t befizetni a banknak,2017-ig pedig ujabb 50M-t. Szoval ez kemeny lesz..
20.6M-t kaptunk a gyozelemert.

Tabella
Meccsek

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Abban tud valaki segíteni, hogyan érdemes az edzéseket összeállítani?
Volt pár igen tehetséges fiatal, akik megfelelõ edzés mellett igen nagy játékosok lehettek volna, de nálam vissza felé fejlõdtek... Az edzõi stáb az mondhatni hogy kiemelkedõ a ligában tulajdonságaik 19-20 szintûek. Próbálkoztam már posztonkénti edzéssel is, de úgy nem nagyon fejlõdtek sehova a játékosok.
Kérem azt aki ebben tapasztalt, hogy írjon róla pár sort, vagy másoljon be egy oldalt ahol tudok róla olvasni! Köszönöm!
Forza Italia
Egy játékos érkezett Vossen személyében. Távozó nem volt. indulhat a szezon.

bakkerman
ez a átigazolási keret letiltás ez a gép által irányított csapatokra is vonatkozik?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ez az átigazolási keret tiltás-t hol találom, mert én még nemtalálkoztam vele😊

a vezetõség mindig annyit közölt, h mivel szûkösek a források, ill nagy a bérkeret, így nemtudnak nekem lóvét biztosítani. A Milan-nal még nem furcsállottam, bár abból így csapatot renoválni elég necces, na de pl a City-nél, Madridnál, Barcánál stb😊 Eddig 2-3szor már újraraktam akkor nem volt ilyen jellegû gond. Na újrarakom aztán meglátjuk

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

zavbal
kösz szépen a cél valami ilyesmi nekem is.A francia liga nálam is a toppon van a Toulouse csapatával már BL-t is nyertem.De a Lille még mögöttem van. 😄 Úgy néz ki sikerült a támadó szekciót beújítani ugyanis ingyen hoztam egy volt Chelsea csatárt szerintem az elsõ osztályban is megállná a helyét.

Zenszkij:az szép hogy csak francia játékosokkal építesz csapatot.Én is így teszek ugyanis egy rakat 19-20 éves spílert dobnak ki az elsõ osztályú klubok.Meg amúgyis a Lens-nek és a Rennes-nek brutális akadémiája van
Charlee74
Szia! Nem lehet, hogy az új játék indításánál le van tiltva nálad az átigazolási keretek engedélyezése?
A 12.0.4-es verzióban meg tudtommal adatbázis változtatás nem volt még, ezért csak a 12.0-ást ajánlja fel.

A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...

Rudee
Dorog 😄

Mennyire erõs a portugál másod osztály? Gondoltam, folytatom Boavista-s karrieremet( Fm 2012-vel tolom), feljutottam a másod osztályba, azonban mivel nincsen erõs gépen (csak portugál, spanyol meg asszem brazil meg argentín bajnokság van benne), nem nagyon fogok tudni igazolni sokkal jobbakat. Kirúgnak azért, ha esetleg a vezetõség azt akarja, hogy jussak fel, de én nem tudok? 😄
Forza Italia
Megvan az új csapatom

Portugál bajnokságba még nem játszottam, kíváncsi vagyok mire jutunk.

Zenszkij
Szia, nem tudom milyen virágboltit használsz, de ez nem egy sajátosság, valami gebasz van a játékoddal. 😞 Telepítsd fel újra.

Szycsu: osztom a véleményed. Nagyon jó a francia bajnokság. Lens-al 4. évemet tolom, végre bajnoki címért küzdök 😊. A keret 76%-as francia. Egy ütõképes kezdõ 11-et is ki tudok állítani csak franciákból. Kurt Zouma és Serge Aurier is itt játszik már, kölcsönben meg Umtiti az egyik középsõ védõm. Csatárom Yaya Sanogo. Nagyon élvezetes. Fejlõdnek a fiatal francia titánok is az akadémián. Folyamatosan épülnek be a csapatba.

Sziasztok! Jópár éve tolom az FM-et. eleinte a 08-al kezdtem, majd a 2010 folytattam, amivel jelenleg is játszom géphiány miatt nem bírom az újabbakat.
A 08-ban a sikerek csekélyen jöttek, ám ez a 2010 már szép számmal megörvendeztetett.
Nyíregyházával tolom. Már 2018-ban járok 7x Magyar bajnok, 6x Kupa, és Liga kupa gyõztes. 2016-ban sikerült egy óriási eredményt elérni BL csoportból 3. helyen kiestem az EL-ben. melyben egészen a döntõig meneteltem óriási küzdelmek során. A döntõben a Schalke csapatát kaptam melyet rettentõ taktikai küzdelem során sikerült a 115. percben szerzett tizenegyessel megnyerni! A játék történetében a legnagyobb sikerem!

A vezetõség új stadion (30.000) építését jelentette be. Átadása 2019.
Jelenleg a hazai mérkõzéseimen teltház van, ami 19.800, és 16.000 között mozog!
Forza Italia
Újra kellett raknom a játékot mert valami gebasz volt. Most már mûködik rendesen.

Tippeket kérek h kivel kezdjek. Mert teljesen tanácstalan vagyok 😄

horrorpops
valaki meg tudna szánni egy 2010es olyan kiegészítõvel, amiben a német alacsonyabb osztály is benne van? nem találtam ilyet széles e világban.

blüh im ganzen dieses glückes.

Szycsu
Jó lesz ez. Francia bajnokság a kedvencem, 2-3 éven belül jó lenne, ha feljutnál 😊 Grat eddig is.

Les Dogues

ja és amikor indítom a new game-t akkor alapot ajánl, tehát 12.0.0, azonban amikor megcsinálta és megnézem a verziószámot ott már a 4est írja...

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

hi

új vinyót kapott a gép, FM-et újrapakoltam, fellöktem a 12.0.3-12.0.4-es patcheket. Elv régen is a 0.4 volt az utsó amit felraktam, így most döbbenten vettem észre, h játék kezdésnél, bármelyik klubbal is kezdjek, a kezdõ lóvém 0, azaz 0 euró, még a Citynél is.

A kérdés h eddig akkor ezek szerint nem a 0.4essel nyomtam és a patch sajátossága, vagy más sz*r került a palacsintába?😊

zavbal
GFCO Ajaccio féltáv: A nyögvenyelõs szezonkezdet után az utolsó helyet is megjárva a csapat a 12. helyen telel.Sok meccs ami egyenként is oda tett a rendszernek rakat öngól kiállítások csatárom akinek 18 meccs nem volt elég 1 gólhoz sem.Szinte minden meccs után két hetes fizu megvonások amik már teljesen természetesek a játékosoknak.Ehhez képest a két kezem összeteszem ezért a 12. helyért.Tabella. A nagy áttörést taktika váltás hozta: a tavalyi jól bevált 4-2-3-1 helyett átálltunk a 4-4-2-re.Így legalább párszor nyerünk bár sok az egy gólos (1-0,2-1) vereség.Annak örülök hogy ritkán törlik fel a padlót velünk ez eddig talán csak a Nicenek sikerült.A többivel szezon végén és kösz ha elolvastad
LasDen
Olyan kurva jó szezon lesz....ejj...2. félidõben a gólunkig nem csináltunk semmit...annyira jó érzés volt látni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Forza Italia
Rég játszottam kedvenc csapatommal így a Juventus-al kezdek egyet.

Forza Italia
Kurva élet Crosh Dumps :@

Kereshetek másik csapatot

szabii98
Úristen....áhhh nem vagyok ideges...80. perc, Andrijasevic, 2-3 vezetünk..85. , beívelõ labda, kiegyenlít a Fener.... 91. perc, berúgja a Fener áááááá :@
jó, felfogtam, eldöntötted már drága fm, nem nyerhetek megértettem -.-"
istenem 😞 ezzel tutira elment a csoport harmadik, túl sok gólt kaptam

I met God. She's black

kosheen
Az Austria Wien személyében papíron a legkönnyebb ellenfelet kaptam az EL-ben (jöhetett volna az Atletico, Liverpool stb kaaliberû csapat is), ám mégis sikerült kiesnem. Otthon kezdtem, ám 3-2-es vereséget szenvedtem, idegenben 1-0-ra sikerült csak gyõznöm, pedig gyakorlatilag egész meccsen tûz alatt volt a bécsiek kapuja. Fájó, ám most végre a harmadik évemben elõször a tabella élén állok, még ha csak 5 forduló ment is le. Már csak ott kell maradni, és várni hogy az új fiatalok beérjenek végre valahára

bexinho
Szezonzáró értékelés:

http://bit.ly/NvvWE6

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bakkerman
rosszul tudtam,a legfõbb bajnokságok játszhatóak,kezdtem is egyet a Gladbach-al telón 😄

Forza Italia
M'vila az utolsó pillanatba a Cityhez igazolt :S:S

Forza Italia
Átigazolási szezonba kicsit belehúzunk mert BL-re elég kevés a mostani keret és az elödöntõnél többet akarunk. 😄

M'Vila, Dzagoev és Nasri érkezik

Forza Italia
Elõször sikerült a Realt megverni és bajnoknak lenni.

bakkerman
az fm2012 handheld verziójában jól tudom,hogy csak anglia játszható?

szabii98
<#eljen><#eljen>

I met God. She's black

Hamburg SV,elsõ szezon,félév...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meglepõen jól szerepel a csapat eddig. A média valahova a középmezõnybe vár minket..hát végülis a 2. felvonás még hátra van,addig bármi megtörténhet 😄
Sok mindent nem tudok mondani,tényleg hihetetlen,hogy egy ilyen relatív erõs mezõnyben ott vagyunk az élen. Ezt a klub is így gondolja,ezért év közben kaptunk 1,7M-t igazolni...majd év végén erõsítem belõle a középpályát.

Elég szoros a tabella,a Bayernnel ide-oda elõzgetjük egymást,most nemrég a Kölntõl kaptunk ki idegenben,de nagyon csúnyán,ami nem jött jól,mert ha behúztuk volna legalább X-re,akkor lett volna 1 meccs elõnyünk. No,nemdumálok többet,jöjjenek a képek.

Tabella

Eddigi meccsek

A keret ...Ilicevic még a szezon elején sérült meg,csak a mostani Mainz elleni meccsen térhetett vissza,ezért azt a szerencsétlen Castelent kellett beraknom jobb oldali támadónak. Gyakorlatilag semmit nem csinált,minden támadás a bal oldalon ment át. Amit szerzett gólokat,azok is olyanok voltak,amik kipattantak a kapusról és csak be kellett gurítania. Eladó sorba is tettem gyorsan.

És a két kiemelten jól teljesítõ játékosom:

1.Son Heung-Min

2.Dennis Aogo

Hát egyelõre ennyi,remélem a szezon végén is ilyen jókedvõen írok majd.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szycsu
Kis helyzetjelentés Debrecenbõl, hátha érdekel valakit 😄

11. fordulóra végre átvettük a tabellán a vezetést (azonos pontszám), kellett egy kis idõ mire újra feldobódtak a srácok, de csak otthon....
Miután a kippások, bocs, Kappások kivertek BL-bõl két bundameccsen, EL csoportkörbe jutottunk. Koppenhágában sima 4-1gyel haza lettünk küldve, aztán otthon 'Pool ellen egy 0-3, de voltak ígéretes akciók, de azok is maradtak.. Elsõ kör utolsó meccsén otthon fogadtuk a Galata-t, és egy jó meccsen (mindkét részrõl), 2-3ra kikaptunk. (vezettek, egyenlítettünk, egybõl vezettek, egyenlítettünk, egybõl vezettek, nem egyenlítettünk 😄)
Kis taktikai finomítás után, még akár pontot is rabolhatunk a Boszporusz partjáról, Liverpool ellen 5-0 alatt nem számítok, a dánok ellen, otthon, meg majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Czvitkovics, Coulibaly páros átlagon felüli, de a csapat többi tagja is elkapta a fonalat.
Majd bõvebben évad végén. Kösz!

Les Dogues

Rudee
Nos, véget is ért a nemzetközi szereplés.

A 2. selejtezõkör elsõ meccsén Svédországban egy izgalmas 0-0. A visszavágó aztán a vártnál simább lett. Bravúr!
A következõ körben már csak sztárcsapatok várhattak ránk. Végül egy santanderi utazást nyertünk 😊 Az idegenbeli meccs meglepõen szorosra sikeredett. Otthon ettõl függetlenül sem voltunk esélyesebbek. Végül egy szép döntetlennel búcsúztunk.

Koncentrálhatok a bajnokságra.

kosheen
edzéseket hogy variáljátok? csak mert én leszedtem egy edzéstervet, mûködött is faszán, de most az új szezonban mindenki csak megy lefelé. Mi a fenét kéne csinálni velük?

LasDen
hosszú ideje nem volt affinitásom elõvenni a játékot...legutóbb a Spursszel játszottam, de Dzeko fasz ráncigáló teljesítménye teljesen kiölt belõlem minden játék kedvet...

viszont most visszatérek, nem máshol mint a Genoa élén.....remélem kurva sokáig tart majd 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kosheen
Dobok fel pénzt akkor 😄