Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most vettem egy 18 éves csatárt, baromi jó statjai vannak és még fejlõdhet is. Ahogy betettem ontotta a gólokat. 500 ezerért vettem erre jön a Lyon hogy 800 ezer és a b.zi elnök el is engedte a fejem fölött. 300 ezret kerestünk csak rajta, pedig simán gólkirály lehetett volna belõle és most még talán a bajnoki cím is összejön idén. Idióta vezetés
a 2 hónapja sérült játékosom végre meggyógyult, direkt beraktam a tartalék csapatba míg teljesen rendbe nem jön erre egy sprint során lesérül 1 hónapra megint.
szépen le az értékük.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szar Bayern, szar Bayern :)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A vege az brutalis volt. Ennyire en meg talan egyetlen jateknal sem izgultam...
Az atigazolasi terveim azthiszem meghiusulnak,mert kaptam egy uzenetet miszerint a klubnak 2015-ig 40.8M-t befizetni a banknak,2017-ig pedig ujabb 50M-t. Szoval ez kemeny lesz..
20.6M-t kaptunk a gyozelemert.
Tabella
Meccsek
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Volt pár igen tehetséges fiatal, akik megfelelõ edzés mellett igen nagy játékosok lehettek volna, de nálam vissza felé fejlõdtek... Az edzõi stáb az mondhatni hogy kiemelkedõ a ligában tulajdonságaik 19-20 szintûek. Próbálkoztam már posztonkénti edzéssel is, de úgy nem nagyon fejlõdtek sehova a játékosok.
Kérem azt aki ebben tapasztalt, hogy írjon róla pár sort, vagy másoljon be egy oldalt ahol tudok róla olvasni! Köszönöm!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a vezetõség mindig annyit közölt, h mivel szûkösek a források, ill nagy a bérkeret, így nemtudnak nekem lóvét biztosítani. A Milan-nal még nem furcsállottam, bár abból így csapatot renoválni elég necces, na de pl a City-nél, Madridnál, Barcánál stb😊 Eddig 2-3szor már újraraktam akkor nem volt ilyen jellegû gond. Na újrarakom aztán meglátjuk
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Zenszkij:az szép hogy csak francia játékosokkal építesz csapatot.Én is így teszek ugyanis egy rakat 19-20 éves spílert dobnak ki az elsõ osztályú klubok.Meg amúgyis a Lens-nek és a Rennes-nek brutális akadémiája van
A 12.0.4-es verzióban meg tudtommal adatbázis változtatás nem volt még, ezért csak a 12.0-ást ajánlja fel.
A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...
Portugál bajnokságba még nem játszottam, kíváncsi vagyok mire jutunk.
Szycsu: osztom a véleményed. Nagyon jó a francia bajnokság. Lens-al 4. évemet tolom, végre bajnoki címért küzdök 😊. A keret 76%-as francia. Egy ütõképes kezdõ 11-et is ki tudok állítani csak franciákból. Kurt Zouma és Serge Aurier is itt játszik már, kölcsönben meg Umtiti az egyik középsõ védõm. Csatárom Yaya Sanogo. Nagyon élvezetes. Fejlõdnek a fiatal francia titánok is az akadémián. Folyamatosan épülnek be a csapatba.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A 08-ban a sikerek csekélyen jöttek, ám ez a 2010 már szép számmal megörvendeztetett.
Nyíregyházával tolom. Már 2018-ban járok 7x Magyar bajnok, 6x Kupa, és Liga kupa gyõztes. 2016-ban sikerült egy óriási eredményt elérni BL csoportból 3. helyen kiestem az EL-ben. melyben egészen a döntõig meneteltem óriási küzdelmek során. A döntõben a Schalke csapatát kaptam melyet rettentõ taktikai küzdelem során sikerült a 115. percben szerzett tizenegyessel megnyerni! A játék történetében a legnagyobb sikerem!
A vezetõség új stadion (30.000) építését jelentette be. Átadása 2019.
Jelenleg a hazai mérkõzéseimen teltház van, ami 19.800, és 16.000 között mozog!
Tippeket kérek h kivel kezdjek. Mert teljesen tanácstalan vagyok 😄
blüh im ganzen dieses glückes.
Les Dogues
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
új vinyót kapott a gép, FM-et újrapakoltam, fellöktem a 12.0.3-12.0.4-es patcheket. Elv régen is a 0.4 volt az utsó amit felraktam, így most döbbenten vettem észre, h játék kezdésnél, bármelyik klubbal is kezdjek, a kezdõ lóvém 0, azaz 0 euró, még a Citynél is.
A kérdés h eddig akkor ezek szerint nem a 0.4essel nyomtam és a patch sajátossága, vagy más sz*r került a palacsintába?😊
Kereshetek másik csapatot
jó, felfogtam, eldöntötted már drága fm, nem nyerhetek megértettem -.-"
istenem 😞 ezzel tutira elment a csoport harmadik, túl sok gólt kaptam
I met God. She's black
http://bit.ly/NvvWE6
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
M'Vila, Dzagoev és Nasri érkezik

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meglepõen jól szerepel a csapat eddig. A média valahova a középmezõnybe vár minket..hát végülis a 2. felvonás még hátra van,addig bármi megtörténhet 😄
Sok mindent nem tudok mondani,tényleg hihetetlen,hogy egy ilyen relatív erõs mezõnyben ott vagyunk az élen. Ezt a klub is így gondolja,ezért év közben kaptunk 1,7M-t igazolni...majd év végén erõsítem belõle a középpályát.
Elég szoros a tabella,a Bayernnel ide-oda elõzgetjük egymást,most nemrég a Kölntõl kaptunk ki idegenben,de nagyon csúnyán,ami nem jött jól,mert ha behúztuk volna legalább X-re,akkor lett volna 1 meccs elõnyünk. No,nemdumálok többet,jöjjenek a képek.
Tabella
Eddigi meccsek
A keret ...Ilicevic még a szezon elején sérült meg,csak a mostani Mainz elleni meccsen térhetett vissza,ezért azt a szerencsétlen Castelent kellett beraknom jobb oldali támadónak. Gyakorlatilag semmit nem csinált,minden támadás a bal oldalon ment át. Amit szerzett gólokat,azok is olyanok voltak,amik kipattantak a kapusról és csak be kellett gurítania. Eladó sorba is tettem gyorsan.
És a két kiemelten jól teljesítõ játékosom:
1.Son Heung-Min
2.Dennis Aogo
Hát egyelõre ennyi,remélem a szezon végén is ilyen jókedvõen írok majd.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
11. fordulóra végre átvettük a tabellán a vezetést (azonos pontszám), kellett egy kis idõ mire újra feldobódtak a srácok, de csak otthon....
Miután a kippások, bocs, Kappások kivertek BL-bõl két bundameccsen, EL csoportkörbe jutottunk. Koppenhágában sima 4-1gyel haza lettünk küldve, aztán otthon 'Pool ellen egy 0-3, de voltak ígéretes akciók, de azok is maradtak.. Elsõ kör utolsó meccsén otthon fogadtuk a Galata-t, és egy jó meccsen (mindkét részrõl), 2-3ra kikaptunk. (vezettek, egyenlítettünk, egybõl vezettek, egyenlítettünk, egybõl vezettek, nem egyenlítettünk 😄)
Kis taktikai finomítás után, még akár pontot is rabolhatunk a Boszporusz partjáról, Liverpool ellen 5-0 alatt nem számítok, a dánok ellen, otthon, meg majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Czvitkovics, Coulibaly páros átlagon felüli, de a csapat többi tagja is elkapta a fonalat.
Majd bõvebben évad végén. Kösz!
Les Dogues
A 2. selejtezõkör elsõ meccsén Svédországban egy izgalmas 0-0. A visszavágó aztán a vártnál simább lett. Bravúr!
A következõ körben már csak sztárcsapatok várhattak ránk. Végül egy santanderi utazást nyertünk 😊 Az idegenbeli meccs meglepõen szorosra sikeredett. Otthon ettõl függetlenül sem voltunk esélyesebbek. Végül egy szép döntetlennel búcsúztunk.
Koncentrálhatok a bajnokságra.
Szar Bayern, szar Bayern :)
viszont most visszatérek, nem máshol mint a Genoa élén.....remélem kurva sokáig tart majd 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár