Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nagyon jól hangzik és bár bennük nem nagyon kellett csalódni, de azért hiszem ha látom azt a genre-defining újításokat....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

asafderg
http://www.youtube.com/v/PRQiCNdSGSg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

The best-selling, most realistic football management series ever made is back and will be released before Xmas. Football Manager 2013 introduces more than 900 new features & new ways to play. Check http://www.footballmanager.com from Monday for more indepth feature videos each week.

ablakban kell indítani ( a parancsikonjának az elérési útjához írd be a végére, hogy -small_screen -windowed), de elõre szólok, hogy netbookon ne várj csodát, nincs benne komolyabb proci, eléggé nyögvenyelõs lesz
kosheen
még mindig ott vagyok meglõve hogy netbookon nem tudom elinditani a 12-t
a netbook skinre átállitottam a játékban, de ha elinditom akkor csak a háttérben futtatja, alul még az ikonja se látszik hgoy menne a játék, csak ha a feladatkezelõt inditom akkor látszik hogy már fut. Ha rákötöttem monitorra akkor azonnal megnyitotta, játszottam is vele, birja a gép faszán, de most nincs monitor, szóval a netbookon kéne összehozni valahogy. Ja és ha nincs monitorra kötve akkor sehogy se tudja ablakban se futtani, azt irja ki hogy hibás elérési út vagy mi
tippek?

LasDen
idén, ahogy tavaly is, a 2 kupát azonnal beáldozom a bajnokságért cserébe...

ez meg szar kezdés, de nem is vártam jobbat....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Inter - Roma

bajnokságban ez a 16 pontos elõny több mint megnyugtató,nyugodtán ráállhatok az EL-re,és az olasz kupára,elõbbiben a Hannover lesz az ellenfél a legjobb 32 között,a kupában pedig az AC Milannal lesz egy elég komoly párharcunk a döntõbe jutásért!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

FC HONKA ESPOO 2015

jelentõs változások történtek a keretben, ugyanis jó pénzért eladtam a két, kiöregedõben lévõ gólvágómat (savage és ortega) és felhoztam néhány generált fiatalt az ificsapatból és elkezdtem õket is játszatni. (idén is hoztam párat és el is adtam néhány régebben igazolt kevésbé tehetségest.) meg is lett az eredménye, itthon elég komoly szezont futottunk. sajnos egyetlen vereség mégis becsúszott, így a veretlenség odalett.

csapat:
igazolások
keret 1, keret 2 (a szezon utolsó meccse elõtt készítettem hogy benne legyen a szerzõdése lejártával távozó 3 játékos is. örültem volna a gnanou marad, de sajnos késõn jutott eszembe hogy tárgyalni kéne vele a hosszabbításról...)

bajnokság és kupák:
bajnoki tabella, gólkirály
ligakupa
finn kupa

bl:
a selejtezõben minden meccsünket megnyertük, sima volt a csoportba jutás, ahol a man.u. - sevilla - ajax trió várt minket. harmadik hely lett belõle, ez van sajnos. jövõre talán már a 3. kalapban leszünk, így talán könnyebb csoportba kerülhetünk és megnyílik az esély a továbbjutásra a bl-ben.

http://www.youtube.com/v/zHzOPFmZml8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/VjVr3Cd7ywI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/HkQaM0dUURw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

a szezon legjobbjai:

nincsenek szavak arra amit idén produkált, 74 gól 53 meccsen!

sajnos 3 hónapja sérült (a néhány bajnoki nem érdekes, de pont a bl csoportkört sikerült egy kivételével kihagynia...) és kb. még ennyi van a felépüléséig. lábtörés, tehát a sebességének és a fizikumának kampec lesz nem csak egy jó idõre, hanem örökre... (legalábbis én így vettem észre az efféle sérüléseknél.) kurva nagy kár érte...

gueye helyettese, szépen helytállt

elsõszámú jobbszélsõm, rohamosan fejlõdik

elsõszámú balszélsõm, nincs rá panasz ismaillal együtt szépen adogatják az asszisztokat

bexinho
Én játszom folyamatosan, de most kevesebb idõm van a meccsekre...

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

LasDen
én most újra ráéreztem és a 13-ig a millwallal eljátszogatok már....

Rudee
Én kicsit meguntam, illetve túlzottan várom már a 13-t :D

Szar Bayern, szar Bayern :)

szaud arábiai bajnokság van a játékba vagy kell ilyen aktivátor faszság hozzá?:D
zavbal
köszönöm mondjuk azt a 15.5 millió eurós keresetet kidobhatná a gép nekem
Forza Italia
Befejeztem a szezont a West Bromnál.

A szezon játékosa. Nagy kár h vissza kell mennie a Chelseaba.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zyndar
1000 gyõzelem, gratulálok!! <#worship>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

A reallal 2015ben a copa del reyben a logrones ellen idegenbe megszenvedtem egy erõs 3-1et..ugy,h vezettek ellenem a 80.percben 1-0ra...aztán a visszavégón 11-0 ide XDDD
zavbal
Na akkor ahogy ígértem: a csapat az elsõ Ligue 1-es szezonjában a féltávnál tart a 9. helyen.Maximálisan elégedett vagyok még ha akkor is ha annyi makker ikszünk van mint a sár.A védelem jó vinnék is õket a támadó szekció bajos a házi gólkirályom is 14 meccs alatt 5 gólt lõtt.Itt a tabella. .Voltak nagyon jó meccseink és voltak kevésbé jók is de nem panaszkodom.Itt vannak a meccsek.A kupa még nincs benne az csak most startolt.A végére pedig egy érdekes kép a menedzser történelemrõl de csak amiatt mert meg lett az ezredik gyõzelmem.Itt a kép róla.a kép róla.Köszönöm ha elolvastad a többit szezon végén
LasDen
ez lett a keret...vagyis N'Guessant ki lehet húzni, mert szerzõdést bontottunk...egyszer csak eltalálta (nem mintha fájna érte a szívem) :DDD

az igazolások....nem nagy durr

Huni92
nem segített, de megvan végre. 6 órája ezzel tökölök, de sikerült. na, már csak azt kéne eldöntenem, hogy kivel kezdjek :)

Rudee
Visual C++ update vagy reinstall talán segít.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Racsesztunk...meg is kaptuk a Manchester Unitedet :/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Csak sikerult tovabbvergodnom a csoportbol:

Egyik
Masik

Huni92
Szevasztok! Most lenne egy kis idõm meg kedvem játszani, erre nem tudok. Ezt a kikúrt hibaüzenetet dobálja még mielõtt a fõmenü bejönne. Ma 2x elindult a játék, csak még a kiegészítõket pakolgattam fel, aztán mire mindennel meglettem volna, meghülyült az egész. Leszedtem mindent, nem segített.
Neten SEMMI használhatót nem találtam. Valakinek volt már hasonló problémája, a rendszer újrahúzása nélkül megoldható?
Itt a hibaüzenet:

zavbal
este én is jövök képpel ha elérem a szezon felét.Jól állunk de majd többit a pikcsörön.Grat az Interhez és a Milwallhoz is.
bakkerman
Inter - Lazio

végülis jó meccs volt

LasDen
még 2 hely van a keretben a középpályára akarok játékosokat....támadóban is gondolkodtam, de most pillanatnyilag bízom a tavalyi gólvágómban...legfeljebb télen hozok valakit....

bakkerman
óó értem :D akkor látsz érdekes dolgokat,amikor én gyakorlatoztam,akkor a legérdekesebb dolog a nyers hús volt,szóval te valamivel izgalmasabb területen vagy :DD (én egyébként szakács vagyok,csak jelenleg munka nélkül)

Jelenleg sehol..gyakorlaton vagyok az ANTSZ-nel (tehat tanulok :D)

bakkerman
laborban? <#wow1> hát hol dolgozol te? :D

bakkerman
na gratula,pár jó vétel azt meglesz a benntmaradás,kölcsönbe ellehet hozni simán nagyobb kluboktól pléjákat akikkel simaügy lesz :)

<#eljen>
LasDen
tegnap este értem a szezon végére....Boron és Hullon meglepõen könnyen léptem túl a playoffban. pedig a szezonba megszenvedtem ellenük még egy döntetlenért is...

Igazolgatások is megvoltak nagyrészt majd dobok képet arról is....
necces lesz a bentmaradás, de valahogy megoldjuk majd

Mire vegig szopok egy nap 7-8 orat a laborban,valahogy semmi kedvem FM-ezni. :DDD Tegnap este jatszottam 1 orat,ha minden jol megy akkor a BL csoportkorbol tovabbjutunk.

Amde a bajnoksagban most megszoptuk,Espanyol aztan Real,Valencia,Barcelona es Sevilla kombotol zsinorban kikaptunk :(

bakkerman
ne szopassatok már,hogy csak én játszok egyedül,tudom suli meg miegymás,de akkoris,tessék szépen leülni az FM elé,és rakni ide a képeket! :DDDDDD

amúgy Moratti papa most adott 43 milliót átigazolásokra,pedig még csak november van,jó lesz az majd nyárra :D

bakkerman
Inter - Mönchengladbach EL 3. csoportmeccs

IRL csípem a 'Gladbachot,de ebbe nagyon csúnyán belenéztek :|

bakkerman
Inter - Juventus
az elsõ félidõ jó volt,a második is kiélezett,egyenlõ csatát hozott,de a védelmünk egy kibaszott szögletnél elaludt,és már nem tudtunk felpörögni. hiányzik a padról egy olyan ember,aki feltudná pörgetni a csapatot,na majd a téli mercatoban

bakkerman
Roma - Inter

elsõ komoly erõpróán túl vagyunk,jó meccs volt,de sajnos Coutinhot lerúgták,3 hónap <#shakehead> a Zanetti-Gargano-Sneijder hármas 128 passzkisérletbõl 110 ment emberhez,hárman együtt 14 sikeres szerelést mutattak be,megölték a Roma támadásait. csak így tovább!

Köszi! ;)

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

bakkerman
parancsolj

ahogy olvastam belevan piszkálva a CA/PA-ba is,az tény,hogy eddig ebben a patchben nagyobb király Obi,mint az alap détbézzel.

Milyen patchet használsz? A CA/PA értékek is változtatva vannak vagy azok az erdetiek maradtak? Mert pl Obi alapjátékban sztem nem olyan jó mint szezon során kiderült h igen tehetséges.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

szabii98
2 tétmeccsen vagyok túl a Herthával. A védelem nagyon gyenge, a támadó sor jónak jó , de sok gól nem termelõdik. Gyakorlatilag nagyon nehéz lesz feljutni, ha nem találok egy jó taktikát....

I met God. She's black

ha rámész a csapatnál a squad registration-re akkor ott írja lent, hogy mikor tudod õket is beregisztrálni.
attól tartok, hogy csak az átigazolási idõszak környékén
LasDen
ejj milyen út lehetett...:DDDDD

bakkerman
Plzen - Inter EL selejtezõ 2. meccs

picit megvariáltam a csapatot,nem akartam felesleges sérüléseket,így középpályára beraktam két pelyhedzõ pöcsüt a nagy öreg mellé,persze az öltözõben figyeltem a nagy öreget,meg a román Chivut is,hogy nehogy megmoleszterálják a kis suhancokat,de nem lett baj belõle,és remekül helytálltak. Sneijdert bedobtam az uccsó pár percre,mondtam neki ne is öltözzön át,farmerbe meg pólóba berohant a pályára,adott pár jó passzt,meg se izzadt. Meccs után betértünk egy cseh kis kocsmába,ahol az ifjú titán Rodrigo Alborno elég szépen megünnepelte élete elsõ felnõtt gólját,úgy berugott,hogy fekve kapaszkodott a padlóban.

bakkerman
úgy legyen!

Inter - Plzen EL selejtezõ 1. meccs

Cassano bemutatkozott két góllal,Obi pedig állatkodott,2 asziszt 1 gól,9.4-es rating,nem rossz,Sneijder padon nézte végig a meccset,nem volt rá szükség

LasDen
igen, akkor jön minden nyalánkság vele együtt....nagyon remélhetõleg egy megjelenési dátummal együtt...

bakkerman
gondolom az elsõ ingame képek is akkor kerülnek ki,kiváncsian várom

LasDen
A köv 2 hétben várható az elsõ hivatalos Football Manager 2013 bejelentés

nekem se a játékosom:D csak igy kiirta..mondom mi a fasz
bexinho
Láttam már ilyet, bár nem a csapatomnál fordult elõ. Hosszú ideig, szerzõdés nélküli játékosok hozzák ezt a döntést általában.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

nektekis elõfordult már,h "xy visszavonul,mivel már 16 éves"
EZMI???