Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
gomba: bebiztosítottam magam, hogy ne vigyen el két hónap múlva valamelyik harmadosztályú csapat. 😄
Nagy-Hagymásra túráztunk fel, onnan le a Gyilkos-tóhoz; 2 szakmai nap Orotvánál, illetve az Orotva-völgyében, 1 nap pedig Parajd, sóbánya, stb.
A bázisunk, szállásunk volt Gyergyón. Nekem tetszett, a házak nagy része normálisan nézett ki (ugyebár 1-2 elrománosított település és egy székely falu/város között ég és föld a különbség...), kedves, beszédes emberek, ízbimbókat megmozgató csíki sör, de ezeket már megszoktam, ha Székelyföldön járok😊 szóval pozitív az összkép, abszolút 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
viszont nem igazolok senkit, az alap szürke játékosokkal csapatom végig a szezont. 😄
btw újrakezdem, és saját magam fõnöke leszek 😄
www.smart-bus.hu
most nyáron voltam ott egy hetet terepgyakorlaton 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
A tavalyi 5. hely után idén a 4. volt a célkitûzés. Ennek elérése érdekében elköltöttem egy kis pénzt.
A szezont a Barca elleni Szuperkupával kezdtük, hazai pályán 2-2-t játszottunk, majd katalán földön egy izgalmas meccsen 3-3 lett a végeredmény, így idegenben lõtt több gólunknak köszönhetõen megnyertük az év elsõ trófeáját.
A költekezés az eredménye az lett, hogy dobogón végeztünk, és csak 3 ponttal maradtunk el a bajnok Barcától a a bajnokságban. Llorente bronzcipõs lett, Rossi osztotta ki a legtöbb asszisztot a statok szerint.
A tavalyi kupagyõzelmet nem tudtuk megismételni, az elõdöntõben a Bilbao vert meg.
Vitézkedtünk az Európa Ligában is, ahol a Dortmund, Feyenoord, Lech Poznan trió mellé kerültünk a csoportban, és 2. helyen mentünk tovább a németek mögött. Innentõl bemasíroztunk a döntõbe, ám ott tizenegyesekkel kikaptunk a Newcastle csapatától.
Ennek ellenére elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Lehetett volna rosszabb szezon is.
nyolcaddöntõ, sporting
negyeddöntõ, bayern
elõdöntõ, barca
döntõ, lyon
nem kezdõdött jól a meccs, egész pontosan ember- és gólhátránnyal. elõbbi a 4. utóbbi pedig a 25. percben következett be. a kiállításnál le kellett hoznom az egyik csatárom, hogy pótoljam a lyukat a középpálya közepén, így 4-2-3-ra álltunk át, mindkét szélsõmnek indside forward utasítást adva és támadóbb mentalitást beállítva folytattuk a meccset. eleinte úgy tûnt hogy nem jött be, hiszen a lyon szerezte meg a vezetést, az említett 25. percben. (0-1) ám még a szünet elõtt sikerült kiegyenlíteni ismail lévén. (1-1) az egyetlen nem generált játékosom aki a döntõben játszott, amúgy ajánlom mindenkinek, zseniális a srác. a második félidõt mi kezdtük jobban és meg is szereztük a vezetést az 55. percben! (2-1) 10 perc sem volt hátra mikor egy teljesen váratlan gólt kaptunk, hiszen az emberhátrány ellenére mi domináltunk. (2-2) egyetlen perccel a rendes játékidõ vége elõtt pedig laib megszerezte a gyõztes gólunkat! (3-2) képtelenek vagyunk unalmas meccseket játszani. 😊
döntõsök: KA - VJ VK VK VB - KPK KPK - JSZ BSZ - CS CS (cserék: 4. perc, KPK, 45. perc, VJ, 45. perc, BSZ)
menedzseri statok és vitrin
a 9. szezon még éppen csak elkezdõdött, a ligakupa és a bajnokság néhány fordulója és a bl egyenes kieséses köre ment még csak le. 8 teljes szezon alatt a következõket nyertem a csapattal:
8 bajnokság
7 finn kupa
6 ligakupa
+ 1 BL a 9. szezon elején.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gondolom most még nem lehet tudni...de amint tud vki valamit leírhatná. Kösz.
egyébként pont te beszélsz csillivilli cuccokról úgy, hogy rohadt csúnya színes skineket használsz...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!