Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fifa managerben egy pozitívum van: nagyokat lehet nevetni/mérgelõdni hogy miket csinál a meccs motorja 😄
A legjobb az volt amikor 3 csatárom vezette rá az ellenfél kapusára a labdát, majd a tizenhatos vonalához érve az egyik visszarúgta a középvonalig a labdát.

Komolyra fordítva a szót FM-ben állandóan pénzügyi veszteségem van havonta. Nem lehet ennek rossz vége? Csak a szükséges játékosoknak van fizetésük azokat meg nem szeretném eladni 😞
kosheen
áááá de fel tudnak húzni ezek a hülye játékosok. Otten végigjátszotta a szezont nálam, majdnem 30 meccse volt, lehozott egy erõs 7-es átlagot de nem akar hosszabbitani pedig nagyon-nagyon jó szerzõdést kináltam a mostanihoz képest. Már hónapok óta próbálok hosszabbitani vele, de semmi. Szórakozzon még aztán berakom egy évre a tartalékcsapat padjára, nézzük onnan hogy talál csapatot majd magának!

Huni92
Water kolléga balfasz, és nem tud írni, ezért megkért, hogy szóljak: a demo 1 héttel a teljes játék megjelenése elõtt jön ki valószínûleg. 😄

webibebi
valaki elõrendelte már az fm 13mat?

msn:[email protected] bárki felvehet

Huni92
nem tudom igazából. kicsit el vagyok havazva, mostanában nem volt idõm informálódni.

bakkerman
Huni szerinted van esély jövõ héten a demora ?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
szép cikk, gratulálok a megírójának 😄D
majd õ is meg foglya látni, hogy az FM idén is lenyomja a Fifat. 😄

egyébként látom nincs nagy aktivitás, ti is ráuntatok a 12-re, de ha valaki még egy utolsó lendületet venne, szétverne néhány embert online, az olvassa el ezt a cikket.

Téved, méghozzá nem is ritkán! 😊 Bár gondolom ez az értékeitõl is függ... a Fradinál én nem egyszer igazoltam olyat, akit kiszûrt...

www.smart-bus.hu

Terminátor14
99%-ban igaza van az asszisztensnek, pont az az 1% az, ami miatt megéri mégis kilõni és egyenként végignézni mindenkit, mert bizony nagyon ritkán, de téved.

CSAK a Fradi

kosheen
kérdés - ha az asszisztens kiszûri a nem reális emberkéket akkor azokat tényleg felesleges keresnem, vagy lehet olyan hogy rosszul méri fel és mégis sikerül leigazolni?
Edzõ is, játékos is jó lenne, de csak a tucatsz.r elérhetõ ingyen

kosheen
véget ért a szezon. Egy elég jó szériával zártam a szezont végül is. Utolsó 9 meccsen 7 gyõzelem 1 d, 1 v. Ötödik helyre értem fel, ez volt az igazi Fradi tavasz 😄 2 ponttal csúsztem le a nemzetközi kupás helyrõl. Mondjuk messzire úgyse jutottam volna valószinûleg. A téli szünetben megcsinált taktikai változások végül is beértek és egész jó meccseket játszottam. Tartása is volt a csapatnak mert nem egyszer vesztes helyzetbõl sikerült forditani. A védelem sajna átjáróház, az Otten, Klein páros pedig papiron jónak tûnne. Svábot próbálgattam balhátvédben, csakazértis kéne egy saját nevelés, de szerintem nyáron ott is csere lesz. Gyakorlatilag alig volt meccs amit nullára hoztam volna.
Az új igazolások végül is beváltották a hozzájuk fûzött reményeket
Kanta (400k) 27 meccs/7 gól, 6 gp
Nikolics (30k) 11 meccs/ 7 gól 3 gp
El Bahri (Le Mansból jött ingyen, bal oldali kpként játszattam, most 100k-t ér) 24 meccs/ 3 gól, 2 gp 7.03-as átlag
Gnanou (ingyen jött jobbhátvéd) 10 meccs/3 gp 7.35-ös átlag

Szeptember közepére elkészül az edzõközpont meg az ifi központ is.
Most fogom utolérni a "valóságot", van egy csomó future transfer, igy nyáron maximum egy balhátvédet keresek majd, vagy esetleg még Kanta helyett, mellett egy játékost. Az asszisztens szerint most kezd hanyatlani Kanta, talán egy kis pénzt ki tudok szedni még belõle. A további átalakitás az majd csak a téli szünetben várható.
Ezen kivül egy kapus kellene még. Ranilovics volt az elsõ számú, de nem igazán tetszett. Nem tudom mennyire sok vagy kevés a 30 meccsen 38 kapott gól, 8 góltalan meccs, 6,9-es átlag. Majd még kiderül. Ha találok ingyen kapust akkor lehet hogy csere lesz

Sysfox
Ilyenek vagyunk. Nekem pedig a Fifa nem tetszett, mert semmi más nem volt, mint csili-vili grafika, és gagyi játékélmény.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Darthmushroom
sok haveromnak eleinte nem tetszett h kb adatokból áll az egész. de rászántam egy kis idõt megmutogattam benne pár dolgot h mit hol talál h ilyenek, és egybõl megtetszett nekik h milyen összetett meg valósághû. azóta már mindegyik nyomja és várja mindig az új verziót.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
jaja,ha valaki csak egy kicsit is megtanulja kezelni az FM-et,és netán még meg is tetszik neki,azonnal beszippantja a játék. ez a srác biztos nem játszott huzamosabb ideig az FM-el

Darthmushroom
hát kb olyan ember írta aki azért nem szereteti az fm-t mert már neki ez túl bonyolult ezért a sokkal 1szerûbb fifát favorizálja.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sysfox
Ráadásul többször is szerepel ez benne, itt mindenki mindenkinek a foglya... Plusz a hülyeség, hogy félnek, és ezért nem mernek infókat kiadni a játékról. Persze, szoktak. 😄

Olyan ez a cikk, mintha egy 14 éves írta volna.

bakkerman
igen igen,nekem is szemet szúrt. komolytalan az írás

Sysfox
Ráadásul bõdületes helyesírási hiba is van benne, ami alapból is komolytalanná teszi az egészet. "Foglya"... megõrülök! Kinek a foglya?

bakkerman
FIFA Manager 13 vs Football Manager 2013

"Az vitán felüli, hogy az FifaM nem tud versenyezni a FootballM terjedelmes adatbázisával, ám játékélményben és fõleg grafikailag, idén sem foglya felülmúlni a Sport Interactive az EA Sports-ot!"

a cikk írójának sajnos nem esett le az a tény,hogy a fifa manager az egy árkád játék,amit egy 10 éves,meg egy 70 éves is lazán játszhat,de a football manager az meg SZIMULÁTOR. Egyik évben se gyõzte le a FIFAM az fm-et,pedig én játszom mindkettõvel(most is fenntvan mindkét játék).

LasDen
postimage, imagerz

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hova tudok képeket feltölteni???

mert a noob nem möködik
LasDen
összefoglaló mindig jöhet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok!
Kezdtem eggyet (FM 2012: mostani igazolásokkal (pl: ibra=psg)) a norvég bajnokságba feljútó SARPSBORG 08 FOTBALLFORENING-el

A csapatot 2007 (!!!!!!) ben alapították és még csak fél-profik ....

A cél a középmezõny az elsõ évben

érdekelne valakit??
kosheen
pedig úgy lenne a fasza fejleszteni a fiatalokat 😄 na mindegy

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

emberek ezt nem hiszem el..mondom kezdek egyet a fradival..erre 1.forduló fújpest-fradi..nyertem 7:0ra,ebbõl torghelle lõtt 5öt,demba savage pedig 2õt😄 hihetetlen AIR SANYA😄
fel, de ahogy feljutnak, megszûnik a fiókcsapat státuszuk
kosheen
ha van egy nb2-es feeder klubom akkor az fel tud jutni az elsõ osztályba?

bakkerman
jövõhéten jönnie kéne a demonak,2 héttel megjelenés elõtt szokták kidobni,remélem ez idén is így lesz 😄

kosheen
10 colos a kijelzõ, de amúgy egész szépen elfut. Sokkal jobban ráadásul mint az asztali gépen a 11 futott.
Amúgy (hogy a játékról is szó legyen - a réges régi 12rõl 😄) mocskosul inog alattam a kispad. Sikeresen a 13. helyre vittem le a Fradit. Valami nagyon eltört a csapatnál. Szezon elején volt ilyen 7-8 meccses gyõzelmi sorozatom is, most pedig sorba jönnek a zakók, kupából és ligakupából is kiestem, pár pontra van a kiesõ zóna is. Ez a szezon (2011-12) totál kuka, már csak arra várok hogy túléljem a padon ezt az évet, mert nyáron lesz egy csomó future transfer, hogy felhozza a mostani valós állapotra a keretet.
Próbáltam a kapott anyaggal dolgozni, bár lett pár igazolás még igy is. (Kanta és Nikolics, illetve egy jobbhátvéd és egy szélsõ - mindkettõ 3,5 csillagos)
A gond, hogy fogalmam sincs mi a fene történhetett, mert nem is változtattam semmin. Most viszont már kénytelne voltam a taktikán variálni, új felállásra álltam át, de ennek meg szintén idõ kell mire beleszoknak, csak félek hogy én már nem érem azt meg a padon.
Szeptember-október környékén még vereségem se volt, max 1-2. Azután október 16-án volt egy videoton elleni gyõzelem, majd 11 meccses nyeretlenségi széria, kiesés a magyar kupából, ekkor jött a szünet, amikor szép eredmények jöttek, egyre erõsebb ellenfelek ellen ám ez sem segitett. 1 Haladás elleni gyõzelem, 2 vereség, kiesés a ligakupából és most jön a remegés hogy a 9 meccsen hozzak néhány pontot. Érdekes lesz a szezon hátralévõ része. Még eddig nem rúgtak ki, nem most kéne elkezdenem a dolgot 😄

bakkerman
aha értem,mondjuk nekem azis meglepõ,hogy egy sima netbookon elfut az FM

mert netbookon olyan kics a képernyõ felbontása, hogy külön skint csinálnak hozzá a fanok, hogy egyáltalán lehessen vele játszani, mert a játék fele különben nem fér ki
bakkerman
ezt nem nagyon vágom,hogy miért kell neked mindenképp netbook skin? amúgy igazad van,énis eldöntöttem,hogy megveszem az ideit,a steam miatt idén is bajos lesz a feltörés,a patchekrõl nem is beszélve...fog a faszom szenvedni,10ezret megér az,hogy 1 évig van egy fix "szórakozásom"

kosheen
nekem mindenképpen addig kell várni mig ki nem jön a netbook skin, mert másképp el se tudom inditani a játéékot. Fogok annyit játszani vele hogy megérje megvenni, de azért Mo-n vagyunk, szóval meg kell gondolnom mire adok ki pénzt 😄
Nekem édes mindegy honnan van, csak ne kelljen crackel szórakozni, meg ennyit a készitõk is megérdemelnek.

bakkerman
ha karácsonyig akarsz várni mindenképp,akkor meg valamelyik cdkey-es oldalban gondolkozz,ahogy karajj is írja,karácsonykor nem csökkentik az árát a dobozosnak

kosheen
na takarodj már...széjjel lövöm a Paks kapuját, aztán ez a majom kis Hrepka 4 perc alatt rúg 2 gólt, úgy hogy 2 lövésük van összesen

karácsonyra mindig meg szokták tartani az árat
kosheen
remélem mondjuk olyan karácsony környékére a netbookra való skin is kijön és hátha lesz vmi áresõ is esetleg. Max 20-25 dollárt adnék érte. Reális hogy lemegy annyira az ára esetleg?

bakkerman
2 hét után már lesz egy pár fmbasen meg sortin

kosheen
a skinek mennyi idõvel késõbb jönnek ki? Nekem konkrétan a netbook skin kéne majd. Addig ugyanis mig nem jön ki, nem tudok mit kezdeni a játékkal, pedig szemezgetek a 13-al hogy meg kéne majd venni

bakkerman
nem tudom volt-e már,fm13 finance

bakkerman
lehibernáltatom magam én is mint Cartman,és felkelek november 3.-án ASD:SAASD:ASSDG

hehe ilyen se volt még...az emberem(Kieron Richardson) saját térfél közepérõl vert egy hatalmas gólt a PL-be a Wigan ellen 😄
Peti: Ingyenesek közül ajánlanám --> Xisco Nadal, Németh Krisztián, A. Soukouna, A. Ngambi, P. Womé,
Akit érdemes elhozni: Strestik/Foxi (Év végén mindegyiknek lejár a szerzõdése), Villalva (kölcsönbe), Kanta, Mobi Okoli, G. Hauche.
Sziasztok! Belekezdek egy utolsó karrierbe a 2012-es játékban! Magyar bajnokságba szeretnék kezdeni azon belül pedig a legnépszerûbb és legsikeresebb klubbal a Ferencvárossal! Aki már volt az NB1-ben tõlük szeretnék kérni egy két tanácsot! Pár játékost tudtok-e ajánlani?(tehetséges ill. azonnal bevethetõ is jó) És hogy még melyik bajnokságokat érdemes betölteni? Köszönöm a válaszokat elõre is!
kosheen
juj ilyet még nem láttam de most egy játékos egyszerre két sérülést is összeszedett 😄
bordatörés - 4 hét
könyöksérülés - 2 hét
amúgy nem játszatom, de most be kellett dobni, sikeresen bebizonyitotta hogy nem kell számitanom rá a továbbiakban se

kosheen
a scouting poolos cuccnak annyi a lényege, hogy nem kell kiválasztani hogy melyik scout nézze meg a játékost hanem csak berakom a "medencébe" és a ráérõ scout megnézi. Tehát ha kb egyforma scoutjaim vannak akkor nem kell foglalkozni vele, hanem elég mindig a poolba tenni a játékost?

tud valaki valamilyen cdkulcsos, akármilyen oldalt ahol olcsó az FM13?

kosheen
ohh de tudok örülni ilyenkor
Kanta lesérült 2 hónapra, meggyógyult, aztán edzésen megint összeszedett egy újabb 1 hónapos sérülést, pedig a felépülés után még egy percet se játszott

Igen,úgy valósabbak a statisztikák ha több bajnokság van betöltve,a régebbi részekkel úgy játszottam,általában 8-9 bajnokságot töltöttem be,de sokszor csak az elsõ osztályt.
Igazából csak egy kicsit volt lassabb a játék,nem volt zavaró.