Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb az volt amikor 3 csatárom vezette rá az ellenfél kapusára a labdát, majd a tizenhatos vonalához érve az egyik visszarúgta a középvonalig a labdát.
Komolyra fordítva a szót FM-ben állandóan pénzügyi veszteségem van havonta. Nem lehet ennek rossz vége? Csak a szükséges játékosoknak van fizetésük azokat meg nem szeretném eladni 😞
msn:[email protected] bárki felvehet
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
majd õ is meg foglya látni, hogy az FM idén is lenyomja a Fifat. 😄
egyébként látom nincs nagy aktivitás, ti is ráuntatok a 12-re, de ha valaki még egy utolsó lendületet venne, szétverne néhány embert online, az olvassa el ezt a cikket.
www.smart-bus.hu
CSAK a Fradi
Edzõ is, játékos is jó lenne, de csak a tucatsz.r elérhetõ ingyen
Az új igazolások végül is beváltották a hozzájuk fûzött reményeket
Kanta (400k) 27 meccs/7 gól, 6 gp
Nikolics (30k) 11 meccs/ 7 gól 3 gp
El Bahri (Le Mansból jött ingyen, bal oldali kpként játszattam, most 100k-t ér) 24 meccs/ 3 gól, 2 gp 7.03-as átlag
Gnanou (ingyen jött jobbhátvéd) 10 meccs/3 gp 7.35-ös átlag
Szeptember közepére elkészül az edzõközpont meg az ifi központ is.
Most fogom utolérni a "valóságot", van egy csomó future transfer, igy nyáron maximum egy balhátvédet keresek majd, vagy esetleg még Kanta helyett, mellett egy játékost. Az asszisztens szerint most kezd hanyatlani Kanta, talán egy kis pénzt ki tudok szedni még belõle. A további átalakitás az majd csak a téli szünetben várható.
Ezen kivül egy kapus kellene még. Ranilovics volt az elsõ számú, de nem igazán tetszett. Nem tudom mennyire sok vagy kevés a 30 meccsen 38 kapott gól, 8 góltalan meccs, 6,9-es átlag. Majd még kiderül. Ha találok ingyen kapust akkor lehet hogy csere lesz
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Olyan ez a cikk, mintha egy 14 éves írta volna.
"Az vitán felüli, hogy az FifaM nem tud versenyezni a FootballM terjedelmes adatbázisával, ám játékélményben és fõleg grafikailag, idén sem foglya felülmúlni a Sport Interactive az EA Sports-ot!"
a cikk írójának sajnos nem esett le az a tény,hogy a fifa manager az egy árkád játék,amit egy 10 éves,meg egy 70 éves is lazán játszhat,de a football manager az meg SZIMULÁTOR. Egyik évben se gyõzte le a FIFAM az fm-et,pedig én játszom mindkettõvel(most is fenntvan mindkét játék).
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mert a noob nem möködik
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kezdtem eggyet (FM 2012: mostani igazolásokkal (pl: ibra=psg)) a norvég bajnokságba feljútó SARPSBORG 08 FOTBALLFORENING-el
A csapatot 2007 (!!!!!!) ben alapították és még csak fél-profik ....
A cél a középmezõny az elsõ évben
érdekelne valakit??
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy (hogy a játékról is szó legyen - a réges régi 12rõl 😄) mocskosul inog alattam a kispad. Sikeresen a 13. helyre vittem le a Fradit. Valami nagyon eltört a csapatnál. Szezon elején volt ilyen 7-8 meccses gyõzelmi sorozatom is, most pedig sorba jönnek a zakók, kupából és ligakupából is kiestem, pár pontra van a kiesõ zóna is. Ez a szezon (2011-12) totál kuka, már csak arra várok hogy túléljem a padon ezt az évet, mert nyáron lesz egy csomó future transfer, hogy felhozza a mostani valós állapotra a keretet.
Próbáltam a kapott anyaggal dolgozni, bár lett pár igazolás még igy is. (Kanta és Nikolics, illetve egy jobbhátvéd és egy szélsõ - mindkettõ 3,5 csillagos)
A gond, hogy fogalmam sincs mi a fene történhetett, mert nem is változtattam semmin. Most viszont már kénytelne voltam a taktikán variálni, új felállásra álltam át, de ennek meg szintén idõ kell mire beleszoknak, csak félek hogy én már nem érem azt meg a padon.
Szeptember-október környékén még vereségem se volt, max 1-2. Azután október 16-án volt egy videoton elleni gyõzelem, majd 11 meccses nyeretlenségi széria, kiesés a magyar kupából, ekkor jött a szünet, amikor szép eredmények jöttek, egyre erõsebb ellenfelek ellen ám ez sem segitett. 1 Haladás elleni gyõzelem, 2 vereség, kiesés a ligakupából és most jön a remegés hogy a 9 meccsen hozzak néhány pontot. Érdekes lesz a szezon hátralévõ része. Még eddig nem rúgtak ki, nem most kéne elkezdenem a dolgot 😄
Nekem édes mindegy honnan van, csak ne kelljen crackel szórakozni, meg ennyit a készitõk is megérdemelnek.
Akit érdemes elhozni: Strestik/Foxi (Év végén mindegyiknek lejár a szerzõdése), Villalva (kölcsönbe), Kanta, Mobi Okoli, G. Hauche.
bordatörés - 4 hét
könyöksérülés - 2 hét
amúgy nem játszatom, de most be kellett dobni, sikeresen bebizonyitotta hogy nem kell számitanom rá a továbbiakban se
Kanta lesérült 2 hónapra, meggyógyult, aztán edzésen megint összeszedett egy újabb 1 hónapos sérülést, pedig a felépülés után még egy percet se játszott
Igazából csak egy kicsit volt lassabb a játék,nem volt zavaró.