Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A bajnokság eleve 46 meccsbõl áll és mellette még 3 kupában indulunk, néha már örülök ha kiesünk a kupából legalább van egy kis pihenõ :)
Persze használom a rotációt szorgalmasan, tényleg ilyenkor ha fáradt egy játékos akkor beszélgetni kellene vele hogy most pihentetem a következõ meccsen? Sajnos erre lusta vagyok :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
A banner zseniális szép munka.....
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#85027: Sociedad, Malaga, Sociedad, Sociedad, Sociedad. Ilyen sorozatom jön most januárban :D
Hala Madrid!
csak az újabb igazolások vannak ott, Walter stb
ez tavaly is így volt?:D
I met God. She's black
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A kezelõfelület valóban más, jól el vannak dugva a dolgok, de nekem tetszik
Ki lehet osztani a feladatokat, hogy ki mit csináljon, ezt még nem sikerült megtalálni, igaz nem is kerestem.
Kezdésnél megkérdezi a játék, hogy az asszisztens miket csináljon( bari meccsek szervezése, team talk stb)
a meccsmotort mindjárt megnézem.
I met God. She's black
Nem baj, mire az kijön addigra talán a pénzt is összeszedem erre. Addig marad a 12. Ott meg a Fradihoz visszahoztam Gera Zolit (13-14-es szezon), és a szemét Egervári amint leigazoltam ki is tette a válogatott keretébõl. Bezzeg a szintén nb1-es Rudolf ott van.
nekem bejön a kezelõfelület nagyon, kicsit fm11ben átláthatóbb volt
I met God. She's black
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Szar Bayern, szar Bayern :)
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nem arról van szó, hogy tökéletes játékot/demot kell piacra dobni, de azért egy ilyen bughalmaz nekem nem szimpatikus egy cseppet sem.
Bocsi :)
Demo-t inkább kihagynám, akkor kivárom a 2.-át :(
Mégegyszer köszi. Jó demózást :)
peace
Remélem, hogy a teljes játék ennél jobb lesz.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
CR a saját tizenhatosán belül, védõk sehol, de ott van 4 támadó. Csúnya ez a meccsmotor eddig.
rábíztam zidane-ra hogy adja el kakát nyereségesen. beállítottam 20 millára. city vitte is. 12-ben egyszer sem tudtam eladni a magas fizuja miatt. most meg 240.000 rõl leadta 160.000-ra a fizuját a cityben.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Reméljük kijavítják a teljesig.