Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
még nem adták ki!

Avanti Crociati!

Én csak azt nem értem, hogy õk nem próbálják ki mielõtt kiadják?

www.smart-bus.hu

Mor3llo
jaja, borzalmas ilyen szempontból a labda fizikája! gondolom ezen az elsõ leendõ alkalommal javítanak.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tök tetszik ez az új rész, de a labda úgy megy a füvön mintha taknyon csúszna vagy nem tudom...

Nálam angol alsóbb osztályban olyan is van hogy 1 nap pihenõ van csak :)
A bajnokság eleve 46 meccsbõl áll és mellette még 3 kupában indulunk, néha már örülök ha kiesünk a kupából legalább van egy kis pihenõ :)
Persze használom a rotációt szorgalmasan, tényleg ilyenkor ha fáradt egy játékos akkor beszélgetni kellene vele hogy most pihentetem a következõ meccsen? Sajnos erre lusta vagyok :)
Rudee
De úgy szokták IRL is elég sokszor, hogy szerda után szombaton játszanak. Különben a meccsek 90%-a vasárnap lenne.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Gondolom veletek is volt már olyan, hogy egy nemzetközi kupa után 2 napra rá jön egy bajnoki meccs. Nekem úgy rémlik, hogy a valós életben ilyen nincs, mert ha pl. szerdán van meccs, akkor szombatra nem szokták rakni, hanem inkább vasárnapra. A játékban pedig elég gyakran elõfordul, hogy 2 nap pihenõt kapok...
zavbal
ha ez még a 12 akkor tedd oda határozatlan árral és utasíts el mindenkit két hét múlva vissza sírja magát úgyis. Vagy a másik hogy rohadtul semmibe veszed a kérését :D

A banner zseniális szép munka.....
Egyik játékosom túl ambiciózus, elégedetlen és nagyobb csapathoz akar menni. Kérte hogy átadólistára kerüljön. Ha odateszem akkor max 160ezer fontot kérhetek érte, annál kevesebbért nem muszáj eladnom? Még 2 éves szerzõdése van, akár addig se kell eladnom, visszautasíthatom az ajánlatokat? Most találkoztam elõször ezzel a szituval.
bakkerman
meg a gép mintha irányított sorsolást alkalmazna...kezdtem egy játékot a Rangerssel,eljutottam a skót ligakupa 16 közé,ahol bekapcsolódnak az élvonalbeli klubok,õk a kiemeltek,a Rangers ugye 4. osztályuként tuti élvonalbelit kap,a fél karomat rátettem volna,hogy a Celticet kapjuk...és õket kaptuk. Újratöltöttem a mentést,ismét jött a sorsolás,megint Celticet kaptuk,de a többi csapat most mást kapott. Megint kiléptem,ismét jött a sorsolás,kit kaptunk? A Celticet,a többi csapat pedig megint mást kapott,azaz a játék csak az én csapatom sorsolását buherálta meg. Mondjuk a valóságban persze nagy szám lenne egy Celtic-Rangers a ligakupában a kékek nyári botránya után,de a játékban elég cink,mert esélyem se volt továbbjutni (7-1-re nyert a Celtic)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
az lehet :D

I met God. She's black

Huni92
szerintem azért, mert kicsi az adatbázis mérete.

#85027: Sociedad, Malaga, Sociedad, Sociedad, Sociedad. Ilyen sorozatom jön most januárban :D

szoltan
úgy látom idén sem sikerült kiirtani azt a bugot, amikor rendszeresen olyan ellenfelet kapok a hazai kupák sorsolásánál, akikkel a meccs(ek) idõpontja elõtt/után a bajnokságban amúgy is találkoznék. Így lehet 2 hét alatt 3X is játszani ugyanazon csapat ellen...

Hala Madrid!

szabii98
mért nem látom Torghellét meg Nikolicsot meg az ilyeneket a Vidinél a csapatban?:|
csak az újabb igazolások vannak ott, Walter stb
ez tavaly is így volt?:D

I met God. She's black

Darthmushroom
meccsmotort nem a grafikára kell érteni , hanem ahogy szimulálja a meccseket

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szabii98
szvsz egy próbát megér :)
1,6 giga, nem túl sok

I met God. She's black

Hát engem a meccsmotor nem nagyon zavar, mert gombfoci nézetben nézem a meccseket. :D
szabii98
a többiek a meccsmotorra panaszkodnak, valamint a kezelõfelület kinézetére.
A kezelõfelület valóban más, jól el vannak dugva a dolgok, de nekem tetszik
Ki lehet osztani a feladatokat, hogy ki mit csináljon, ezt még nem sikerült megtalálni, igaz nem is kerestem.

Kezdésnél megkérdezi a játék, hogy az asszisztens miket csináljon( bari meccsek szervezése, team talk stb)

a meccsmotort mindjárt megnézem.

I met God. She's black

Most fogom leszedni a demot. Valaki le tudná írni, hogy mivel lett jobb/rosszabb a játék?
kosheen
Kár hogy nekem várnom kell egy netbook skinre :D
Nem baj, mire az kijön addigra talán a pénzt is összeszedem erre. Addig marad a 12. Ott meg a Fradihoz visszahoztam Gera Zolit (13-14-es szezon), és a szemét Egervári amint leigazoltam ki is tette a válogatott keretébõl. Bezzeg a szintén nb1-es Rudolf ott van.

szabii98
mire belejövök ebbe az angol fm-be..ajjajj :P
nekem bejön a kezelõfelület nagyon, kicsit fm11ben átláthatóbb volt

I met God. She's black

Ezen a demón még dolgozni kéne, de nagyon sokat. A meccs engine rémes. A két belsõ bekk közül az egyik mindig elõre kószál (elõttük két MC), a mögé betett labda halál, 5 meccs alatt 3 harsh tizit fújtak ellenem, team talkban nem reagálnak normálisan. és még sorolhatnám. A csilivili külcsín helyett talán inkább a belbecsen kellett volna még dolgozni...
Darthmushroom
demo túlzottan nekem se jött át

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rudee
Örülök, hogy nem csak én vagyok negatív véleménnyel errõl a demo-ról.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Egyetértek... elég lehangoló állapotban van... ráadásul nekem a külalakja sem tetszik, bár mondjuk ez a legkevesebb.

www.smart-bus.hu

bakkerman
igazad van,a demoknak ez a céljuk elsõsorban,de azért bekell látni azt is,hogy olvasgatva az SI fórumát,nem várhattunk csodát a demotol. Folyamatosan írják a bugokat,a hiányosságokat a "tesztelõk",akik a bétát használják,és 1 hét alatt nem tudnak mindent kijavítani,sõt,több mint valószínû,hogy a teljesben is meglesznek a bugok egy része. 5-6 óra demozás után nekem az a véleményem,hogy remek játék lesz,kezelõfelületen nem tapasztaltam eddig észrevehetõ hibát,bugot,de a 3d match engine-el nagyon sok probléma van. DE az SI-t ismerve ezeket a hibákat már az elsõ patch orvosolni fogja,és abszolút megfogja érni a játék a pénzét! :)

feltörhetnék végre a fifa managert amúgy :DDDD

DONGUBA
Nem szoktam veled egyeterteni de osztom a velemenyed....a demo egy fos.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Én a Manchester Uniteddel vagyok a Demóban és mindig az van, hogy 2-0-ra vezetek a 60. percbe és a 65.percbe már 2-3 az ellenfélnek
Huni92
Lehet, hogy én gondolkodom hülyén, de én úgy csinálnám a dolgokat, hogy ha kiadok egy demot, azzal az (is) legyen a célom, hogy az embereknek pozitiv véleménye alakuljon ki a játékról, csettintsenek egyet, hogy ez igen, és igy több esély lenne arra, hogy megvegyék eredetiben. Na most ha nekem amúgy szándékomban áll megvenni a teljes játékot, de kipróbálom a demot még elõtte, akkor valószínûleg azt mondom, hogy fuck this shit és nem veszem meg.
Nem arról van szó, hogy tökéletes játékot/demot kell piacra dobni, de azért egy ilyen bughalmaz nekem nem szimpatikus egy cseppet sem.

Ok, köszi a választ.
Bocsi :)
Demo-t inkább kihagynám, akkor kivárom a 2.-át :(
Mégegyszer köszi. Jó demózást :)
peace
bakkerman
ez valami újitás? Liverpoolnál vagyok,október vége van,és 12.-ek vagyunk,insecure a posztom,beszéltem az elnökkel,és volt ott egy olyasmi opció,hogy az idei szezonban nagyon nehéz lesz teljesíteni az elvártakat,de jövõre megigérem hogy sokkal jobbak leszünk valami ilyesmi,és az elnök ezt elfogadta,és hirtelen secure lett az állapotom :O az fm12-ben én ilyet nem tapasztaltam,ott ha október végén 12. voltam még egy Liverpoolal is,1-2 döntetlen után kibasztak,itt meg pont az van most,hogy megerõsítettek a posztomon,és gyakorlatilag belement az elnök,hogy ezt a szezont sztornózzuk,és készüljünk a következõre :O

lol
bakkerman
quick start miatt dobálja a random eredményeket,demonál mindig ez van. Nálam a PSG a BL-ben halálcsoportba került,és 3 forduló után 2-10 gólkülönbséggel állnak,0 ponttal. A Chelsea otthon kapott ki 3-1-re a Kijevtõl...ezek a quick start miatt vannak

Huni92
Na, én abba is hagytam. 5-0-ra megcsapjuk a Gladbachot, majd jön egy Levante, és kettõs emberhátrányban 2-1-re megver, de úgy, hogy a pályán sem vagyunk. Utána meg sima 3-0 a Bilbao ellen.

Remélem, hogy a teljes játék ennél jobb lesz.

bakkerman
na ez gecijó kérdés,engem is baromira idegesít,hogyha egy elõzõ meccs statisztikáit akarom megnézni,akkor kénytelen vagyok legalább 5 mp-t várni amíg feljön...a 12-be ez kb fél mp volt :S

BBeno2
azt belehet valahol állítani hogyha én elmegyek szabira és látom hogy 3-0 lett a vége és rákattolok az eredményre mert szeretném tudni a statokat meg a gólszerzõket, hogy akkor ne töltsön mp-ket azzal hogy a highlights-ot megjelenítse meg a stadion adja képnek stb... tehát én nem a gólokat akarom megnézni csak a statot és nem akarok mp-ket várni amig megtudom.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

bakkerman
én nem is nézem a meccset,only commentary-val tolom

Huni92
Szép.

CR a saját tizenhatosán belül, védõk sehol, de ott van 4 támadó. Csúnya ez a meccsmotor eddig.

BBeno2
eddig nagyon bejön az hogy ha el akarok adni egy játékost akkor ne foglalkozzak vele.

rábíztam zidane-ra hogy adja el kakát nyereségesen. beállítottam 20 millára. city vitte is. 12-ben egyszer sem tudtam eladni a magas fizuja miatt. most meg 240.000 rõl leadta 160.000-ra a fizuját a cityben.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

bakkerman
ne parázz már annyit,ez csak béta,ott van a fõmenü jobb alsó sarkában,ez a demo gyakorlatilag egy quick startos,idõkorlátos változata az elõzõ héten megjelent bétának. Ha a teljesben is elõjönnek ezek a hibák,na majd akkor lehet parázni

DONGUBA
Erdekes kovetkezo meccsen meg jo....mi tokom lehet?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Na valami okos segitsen....elso meccsen lattam a KEY beallitas alapjan a dolgokat....masodikon semmit hiaba allitom barmire hogy full match key....csak megy a kamera korben a lelaton es kozben megy a meccs.VALAKI?

Huni92
Az elõbb is megjelent a kérdésed, most is. Akkor is töröltem és most is. Szép pirossal ki van írva, hogy tilos a warez. 2-án jön a teljes játék, addig ott a demó, amelyet Steamen keresztül lehet letölteni ingyen.

:DDDDDD
Huni92
Engem egyelõre az zavar, hogy a kapusok amatõr hibákat védenek. Nem is kaptam még olyan gólt amiben nem lett volna benne Casillas.

Érdekes, nekem szerencsére ilyen még nem jött elõ.
Reméljük kijavítják a teljesig.
DONGUBA
erdekes beallitottam hogy ne az assistant jatsza es megis o jatsza...hmmmm

bakkerman
fasza,elkiabáltam,meccs közben runtime error-al kidobott...utoljára a szuperkupa idején mentettem...8 bajnoki,2 BL meccs ment a levesbe ezzel a kis manõverrel <#falbav><#violent><#boxer>

bakkerman
a match engine az elég bugos amúgy,de én más szemmel látható hibákat nem találtam eddig,ti?

DONGUBA
koszonom