Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Van egy csatárom, ontja a gólokat, tavaly 40 meccsen 25 gól, 12 assziszt, 8x volt a meccs embere, idén a szezon vége felé 43 meccsen 27 gól, 9 assziszt, 4x MoM és 90 ezer eurót irnak hozzá (26 éves, tehát ideális korban van). Mit kellene még letennie a srácnak az asztalra ahhoz hogy legalább egy fránya csapat kopogtasson egy 100 ezres ajánlattal?
Ja és poén, hogy transzferlistára tettem és a kutya nem jött érte.
Mohamed Aboutrika is jo igazolasnak bizonyullt,IF szerepkorben mar bizonyitott egy parszor o is. 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az lenne a kérdésem, hogy a 08-ban meg lehet valahogy oldani, hogy több válogatott közül lehessen választani? kipróbálnék ilyen san marino, luxemburg szintû csapatokat 😄
elõre is köszi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A kiscsapat ellen se tudják egymáshoz passzolni a labdát 😞
(Bárcsak én eljutnék idáig a Hinckley United-del)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
de tetszik amúgy...viszont az edzõk igazolását nem biztos hogy mindig jó ötlet másra bízni...folyamatosan igazolja az edzõket nekem 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem ez marhaság, azért tuti, hogy valaki vinné az életben.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
eddig nem szóltam hozzá a topikhoz, tulajdonképpen az SG-n is rettenet régen jártam😊 Most, hogy megjelent az új rész -hamarosan- váltok, úgy gondoltam írok egy kis összegzést az én csapatomról is. Akit nem érdekel egy kis csapat menetelése 2011tõl - 2023-ig az ugorja át😊
Dover Athletics (The Whites) alapítva 1983-ban, az angol hatodosztályban tanyáznak az induláskor.
2011/07én vettem át a csapatot, a dobogóhoz egy percig sem kerültem közel, hetedikek lettünk, csalódás. Új év, új remények, kialakult a keretem, adjunk nekik. A remélt tarolás elmaradt, az ötödik hely éppenhogy, 1 ponttal megelõzve a hatodikat meglett, ezáltal osztályzót játszhattam, ahol kiharcoltuk a feljutást a "nívós" angol ötödosztályba😊. A körülmények a szokásosak: zero pénz, ingyenes játékosok után kell kutatni. nem akarok nagyon a részletekbe belemászni, nagyoooon hosszú lenne, a lényeg annyi, hogy bajnokságot csak egyszer sikerül nyernem (a negyedosztályban), viszont az osztályzók vagy a feljutást érõ helyek megvannak, s a feljutások összejönnek. A keret szinte idényrõl idényre cserélõdik, csak a mag marad meg, amint feljutok keresem az egy fokkal jobb lehetõségeket, persze pénz továbbra sincs😊
A legnehezebb dolgom a Championshipbe való jutással volt, illetve abból a szempontból kellemes volt, hogy ordas nagy mázlim volt végig, gyakorlatilag minden összejött..
a CL és a PL persze már keményebb dió, de egy kis csapatnak ez már maga a kánaán. a CL-ben már olyan játékosokkal tudtam leülni tárgyalni, akik korábban rám se hederítettek volna, s persze a kölcsönzés is sokkal könnyebb, mert ez már mégsem "mucsa" (még ha a stadionunk -ekkor még- finoman szólva is kezdetleges😊 )
A PL elsõ éve a szokásos kiesés elleni harc, nem pottyantam ki, közel volt, de megkapaszkodtunk. A vezetõség is észhez tért, banki kölcsön, fejlesztések és hohó végre egy normálisabb összeg, az erõsítésre😊 Közben a korábbi ügyletekbõl már tudok profitálni, adok / veszek, még mindig kicsiben, de már egyértelmûen beérni látszik a sok évnyi munka. Következõ igényben a csodálatosan hihetetlen 8 helyet szerezzük meg. Folyamatosan erõsödünk, hatalmas fogást sikerül véghezvinnem, az Ukrán Dniprotól ingyen elhozzuk az Argentinok sokszoros válogatott kapusát, aki azóta is a csapatom egyik alaplilére (mert még most is csak 29 éves). Emellett "budget" áron szerzünk az Erdedivisbõl jó játékosokat többek között. Így megint sikerül egy nagyságrendet elõrelépnünk, a harmadik helyet szerezzük meg!
Szerencsére az új szezonra tovább erõsödünk, ellepik a csapatot az Argentinok😊 Jelenleg 6 Argentin van a keretben, ebbõl 4 állandó válogatott, egy néha kimarad, néha játszik, az utolsó pedig pechére kapus (ami azért pech, mert írtam, hogy az elsõ számú kapus is nálam van, így itt is ott is megelõzi a sorban).
Meglett az elsõ PL elsõségünk, majd másodikok lettünk, aztán 2x egymás után ismét megnyertük a PL-t. Persze ha megragadunk a PL-ben, pláne jó helyen, már nem lesz nehéz dolgunk szóval potyogtak a kupák is.. UEFA kupa gyõzelem, FA kupa, BL gyõzelem, Super kupák / klub világbajnoki címek, jelenleg 2023at írunk s a Dover a negyedik a klubvilágranglistán😊
Én az FMekben mindig a legalacsonyabb osztályból indulok, aztán nagyjából addig nem nyugszom míg ez nem jön össze, ezt kb. mostanra értem el (untam rá egy kicsit), így ha lesz pénzem akkor beruházok az új részre.
A demot még nem próbáltam, de én azt remélem , hogy most talán fordítottak némi figyelmet az olyan játékosokra is mint én, akik az alsóbb osztályból indulva szeretnék felépíteni a saját klubjukat. A jelenlegi verzióban ez kevésbé van kidolgozva (komolyabb dolgoktól kezdve az olyan apróságokig, hogy a most már a világ elitjébe tartozó Dover-nek még mindig az Angol hatod/ötöd osztályban vannak a legfõbb riválisai a program szerint..😊 )
realEE
Fradi-Videoton meccs, team talknál mondom nyugodtan Nikolicsnak (aki a Fradiban van már nálam), hogy teljesitményt várok tõle, õ erre összezavarodott, aztán az 50. másodpercben 16 méterrõl bevarrta a vezetõ gólt 😄
Soha nem használtam még Steamet 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ez van a hivatalos oldalon 😄 8500-öt megér 😊