Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült tartanom magam az eredeti tervhez, nem csináltam semmilyen változást a keretben. Kivéve egyet amit elõször nagyon bántam, de aztán nem is annyira gáz most már. Volt egy szerb ifiválogatott kapusom, baromi jó mutatókkal. Mégis, tavaly 30 meccsen kapott vagy 50 gólt. Sajnos nem figyeltem és volt a szerzõdésében egy 2,5 millás záradék, el is vitte az Utrecht. Most visszakerült a 400 ezerért vett magyar kapusom, aki a szerb srác miatt 1 évet pihent, és nagyon úgy tûnik hogy kirobbanthatatlan lesz idén.
Vettem pár ifit és annyi volt a nagy mozgás, pedig a fél csapatot vinni akarták, szerencsére akit nagyon kellett azt meg tudtam tartani. (hátvédemért akit 5 éve tutujgatok utolsó nap bejelentkezett a Juve, Ajax páros is)
Ja és poén, hogy van egy 14 éves szerb csatárom aki már most U20-as válogatott és lövöldözi a gólokat. Hátha jó lesz 6 szezon múlva
hmm, közben az újpest milyen csatárt talált...
20 éves, tavaly 30 bajnokin 23 gól, idén 12 meccsen 16-nál tart, a hónap góljából 2 az övé, de ilyenek hogy 3 embert átcselezett, meg saját térfélrõl indult. 😄 és abszolút nincsenek top mutatói, tök átlagos.
Én a Fradival most 4-2-3-1-t próbáltam, de olyan csapatok ellen, amelyek a középpályán tömörülnek ( pl 3-5-2 ), kevés a két belsõ középpályás még akkor is, ha jól szûrnek. Mivel az ékem nem magas, így átívelni sem tudom õket, ki meg nem nagyon nyílnak, így hely sincs mögöttük. Ilyenkor a 4-3-3 eredményesebb.
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Viszont van vmi ami bassza a csõröm nagyon. A tavalyi évben csomószor volt hogy tök gyenge csapatok ellen is nekem volt alacsonyabb a labdabirtoklásom, de mégis azért gólokkal vertem õket. Erre az évre direkt nem piszkáltam a taktikához és a keretben se volt változás, a néhány edzõmeccsen komoly ellenfeleket is sikerült megvernünk, és most mégis baj van. Úgy hogy semmit se változtattam hirtelen simán jön a 60-70%-os labdabirtoklás, sok kapuralövés, de otthon ilyen Békéscsabáktól kiszopok. Nem értem miért, hisz mondom - semmit se változtattam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az Arsenal nálatok is nagyon gyenge??elsõ szezonban 7.ek lettek,másodikba 11.ek ,most meg 10 fordulò után a 18.ak 6ponttal...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
buta játék...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
😄
hajrá elnök úr! 😄
tudna nekem valaki abban segíteni hogy a 2011-et szeretném felrakni de nem fogadja el egyik cd-kulcsot sem a steam 😞
megtudná valaki mondani hogy miért van ez?
de ugyan ez van a 2010-nél a 2012nél....
A meccs elõtti utasításoknál mennyire számít, hogy milyen stílusban mondom, hogy vettétek észre, mert ahogy látom van 6 stílus (calm, passionate assertive, stb)? Utána 2. lépésben ti még külön a védõsornak, középpályának, csatársornak is adtok utasítást általában vagy csak speciális esetben?
Valamint az edzés, az tényleg szinte csak annyiból áll, hogy hét elején kiadom, hogy egész héten gyakorolják a taktikát, vagy mindent intenzíven, aztán meccs elõtt pár nappal, valami hasonló és kb ennyi? + még lehet játékossal cselezést, gyorsulást, szerelést stb gyakoroltatni
A 25. fordulóig talán egyszer se álltam az elsõ helyen, akkor végre helyemre kerültem. 2 fordulóval a vége elõtt még 4 csapat is bajnok lehet papiron. A 28. fordulóban én játszottam az utolsó meccset, az üldözõim mind pontot hullajtottak, én Miskolcra mentem, ha ott nyerek akkor 4 pont az elõnyöm. 3-0-ra kiszoptam, úgy hogy volt 21 kapura lövésem, de nem akart összejönni semmi azon a meccsen. Elõzõ fordulóban meg otthon csak egy döntetlenre futotta a középmezõnyös Gyõr ellen.
1 ponttal vezetek, az utolsó két meccsen gyõzni KELL és megvan a bajnoki cim.
Kupában az Újpest elleni visszavágó valszeg formalitás (elsõ meccsen 4-1-re gyõztem idegenben), döntõben a Videoton lesz az ellenfél.
Ma még be akarom fejezni a szezont, aztán talán vmi beszámoló félét is összehozok a héten
Kicsit nehezen indult a szezon, de nagyon pozitív vége lett. Ademílson sajna nem sokat tudott hozzátenni a szezonhoz, mert lesérült hosszú idõre. Azért így is sokiat értünk el...😄 Voltak nehéz meccsek és igazságtalanok is, de a végén jól jöttünk ki a dologból....
Csapat:
Bajnokság:
És a fiatal játékosok, akik a csapat jövõje 😄
Õk meg az igazolási célpontok:
HATALMAS meccset játszottunk,ez igen,respect
off
Az jópofa volt az FM12 részérõl hogy az idény végén nem én lettem az év menedzsere hanem az asszisztensem 😄DDD
Az u19-eseknél meg van a keretben egy pár olyan akibõl jó játékos lehet, erre az edzõjük a félcsillagos szerencsétlenek játszatja, ezeket meg még padra se teszi. Igy aztán tudnak is fejlõdni
A 12-vel tolom még, szóval ehhez kéne valami tipp
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!