104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nekem ő fogja most a plafont kapni, hát remélem megéri a pénzét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szuper,köszi!
-
korbin555 #103418 Én itt vettem. Bétás, a kulcsot már több mint egy hete megkaptam. Aktiváltam is a Steam-ben. -
Honnan lehet szerezni a 17-hez olyan kulcsot amivel már bétázhatok? Jó tudom lerágott csont meg be lett már írva ide hetvenszer de most jutottam el addig hogy megveszem...ez a rohadt függőség -
ozbom #103416 Ti hány csatárral és belső védővel szoktatok nekivágni egy szezonnak? -
korbin555 #103415 Kiskorút nem lehet igazolni EU-n kívülről. Nem csak Dél-Amerikából, sehonnan. A 18. születésnapján csatlakozik, vagy a következő átigazolási időszak első napján. -
Csak dobálja a híreket a Dortmundról, mozgott a pénz rendesen...
-
skillless #103413 A tegnap esti videóban említett összes FM17es fícsör magyarul!
http://footballmanager.hu/?p=9761
Jó olvasgatást!
Utoljára szerkesztette: skillless, 2016.10.14. 21:24:38 -
Megkértem a vén csataló Chiellinit, hogy tanítsa meg pár fogásra a frissen szerzett szerb kölköt. Tapasztalatom szerint, ha a tanító determination értéke kisebb, mint a tanulóé, akkor mindig csökken utóbbinak. Viszont Chielló nagyon erős mentálisan, kíváncsi vagyok, mi lesz a végére. Még ezt a szezont (a negyediket) le akarom zavarni a béta előtt. 
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2016.10.14. 21:16:15 -
ozbom #103411 Ott van valami szabály, hogy 18 év alatt nem lehet elhozni. Én rosszul állítottam be, nem figyeltem, hogy az majd a következő szezonra érvényes. És így lett ez a kalamajka. Amúgy már bőven az egyik legjobb csatárom lenne, ha itt lenne. Na majd jövőre még jobb lesz. -
Jártam. Mégpedig kapussal. Amikor szerződést kötöttem a brazil sráccal, 16 évének elején járt. 5*-os potenciálra értékelték a megfigyelőim. Viszont valamilyen úton módon csak 3 évvel később jöhetett hozzám. Lehet a brazil fiatalok mellett van egy törvény braziliában, hogy nem lehet korán áthozni őket Európá? Nem tudom, de a lényeg, hogy 19 éves korára már tartalék kapusnak se lett jó. Hiszen végig padozta a 3 évét, és a potenciál is leugrott 3ra. -
ozbom #103409 Az ukránokkal nehéz ilyen téren versenyezni egy magyar csapattal. Én most elég nagy lóvékat tudok fizetni, kezdünk is elszállni. Heti 300ezer, amit jelenleg fizetünk. De akár felmehetne a duplájára is. :D A szerb bajnokság csapatainak az összértéke nem éri el, a mi értékünket. Úgy, hogy most pár millióval csökkent. De 140 fölött van így is. -
9ezer€/hó ajánlatot kapott tőlem Rotation/u19 gk coach pozira, elfogadta, de aztán elment a Metalist-hoz 40k-ért. :) -
ozbom #103407 Köszi. Én majd másik csapatot akarok irányítani ebben a bajnokságban. Úgy, hogy lemondok a Partizannál vagy nem hosszabbítok. -
ozbom #103406 Én betenném próbára. Aztán aki jobban véd, az marad a kapuban. -
sas96 #103405 Hatalmas grat a Belgrádhoz és legfőképp a BL győzelemhez :-)
Nekem is abba kéne már hagyni lassan az Iraklis-os mentést, de egyszerűen nagyon a szívemhez nőtt ez a klub :-) Így még mindig velük nyomom :-) De nálam lassacskán csordogál jelenleg a szezon. -
Íme a különbség a kinézett csóka és Dibusz között:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Most speciel valami ilyesmi volt a helyzet, a vén rókának klasszisokkal jobbak az értékei mint Dibusznak, kivéve a fizikai értékeit. Na és erre irányult a kérdés, hogy mennyire fontos kapusnál a fizikum. Van külön rushing out érték, szóval kérdés hogy számít ilyenkor a acceleration pl? -
ozbom #103402 Ti jártatok már úgy, hogy vettetek egy játékost és elnéztétek az érkezési dátumot? Mert én azt hittem, hogy szezon végén jön egy román válogatott csatár. Jönni is fog a szezon végén, de a következő végén. Közben meg eladtam az egyik csatáromat, mert a helyére akartam. Most vegyek egy másik csatárt vagy hozzak fel az utánpótlásból egyet? Oda jött három is. Meg van egy lejáró kölcsönszerződésű, aki jön vissza. Pedig tervben volt, hogy a következő szezon végén tényleg lemondok és keresek egy másik csapatot a bajnokságon belül. De előtte ki akartam próbálni, hogy mit tud a román srác. Amúgy csak én lehetek ilyen, hogy elnézek ezt azt. Már a kezdésnél nem az állítottam, hogy szerb kezdés, hanem angol. Utána folytatódnak ilyen hibákkal. Mondjuk van 50 millióm igazolni. Szezon végén kaptam 20 milliót. Összevásárolom a legjobb kelet-európai játékosokat és megint nyerek valamit. Utána nehéz lesz letaszítani a klubomat egy másik csapattal a bajnokságban. -
Lancelot1983 #103401 Én inkább a fiatalabb kapusokat szoktam a csapatba tenni, idősebb csak akkor jöhet, ha klasszisokkal jobb, vagy ha mondjuk saját nevelés és már sokat tett a csapatért és azért még megfelelően véd, de ilyen sokáig még nem jutottam el a mentéseimben. Mondjuk Seament most is betenném a kezdőbe, ha nem kap olyan potyát, mint anno a Zaragoza ellen :) -
ozbom #103400 10 játékost ad a csapatom a szerb válogatottba az Eb-re. Nem gondoltam volna ezt. Meg kettőt a románoknak és kész. Most nagytakarítás és bevásárlás lesz. Egy moldáv védő már jön is 10 millió euró ellenében. Ha lesz netem, majd rakok fel képeket is. Most nem tudok, mert telóról írok. -
ozbom #103399 Az első szezonban volt Bozovic vagy kicsoda idős kapus. Utána fiatalok jöttek. Szerintem jó az idősebb kapus. Legalább rutinosan védi be a potyákat. :-D -
Eddig azért hozogatta a meccseket, de amúgy előtte Bogdán-t páros lábbal kirúgtam már, elvileg Dibusz a mentális részlegen egy fokkal jobb, és eddig nem is sült be. Egyelőre csak padra került, de már keresem neki a konkurenciát. Egyrészt most lett vége a téli átigazolásnak, másrészt pénzem sincs. Majdnem eljött ingyen Jefferson u19 kapusedző/játékosnak, akinek bivaly értékei voltak a fizikumot kivéve. Szoktatok kapuba ilyen "félrokkant veteránt" igazolni? Mivel model professional is volt, így arra gondoltam hogy tutor-nak is jó lehetett volna. -
ozbom #103397 Én a kapusomat már eladtam volna. Volt rá példa, hogy egy gyengén játszó játékostól megszabadultam. Még a meccs napján vagy utána eladtam. :-D Nekem az utolsó gól tetszett. -
Igen, 4-2-3-1 ha jól emlékszem. A variáció nekem kevésbé tetszett, fogalmam sincs hogy lehet beállítani :D -
geo91 #103395 végre már, kíváncsi leszek mennyivel lesz gyorsabb -
Azért a 64-bites megoldás jó lehet. -
Lancelot1983 #103393 Olyan hotspur szabadrúgás variációt, hogyan lehet beállítani? Nagyon tetszett :) Hotspurt felállása 4-2-3-1 volt? -
ozbom #103392 Majd jövőre. Most nekem se sikerült a 8 közé jutás. Címvédőként kiestünk a Barcelona ellen. Neymarral nem bírtunk és ez lett a vesztünk. Nem is érdemeltünk volna továbbjutást. -
Én is túl vagyok az év meccsén:
Debrecen - Tottenham BL első kieséses kör első meccs
Sajna úgy néz ki megint nem sikerül tovább jutni, de legalább a lehetőséget éreztem (a tavalyi PSG meccsel ellentétben), és van kire kenni: Dibusznak ez most sajnos citromdíjas mérkőzés lett, és a csatárok is jobban kihasználhatták volna a helyzeteiket. A képen nem látszik, de a ziccerek aránya 4-1 volt az én javamra... Majd jövőre.
Gól összefoglaló:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ozbom #103390 Szorongat a Red Star. Ismét legyőztek minket a rájátszásban. 1-3 nekik, szinte éreztem, hogy futunk az eredmény után. Most helyzetekben jobbak voltunk, de a kapuk előtt katasztrófa. Ez van, még 6 meccs van hátra és 8 pont előnyünk van. Remélem elég lesz.
-
ozbom #103389 Értem, azt gondoltam, hogy valamelyik nagy csapatnál vagy annyi pénz.
Szerintetek 10 millió sok egy védő megszerzésére? Annyi pénzem van igazolni. Tuti kapok még a szezon végén 10-20 milliót. -
korbin555 #103388 Azt azért nem állítanám. Megtesznek mindent, de nem bírják annyira elrontani, hogy ne legyen egy jó játék. Az alapötlet túl jó hozzá.
ozbom Kezdesz valamelyik arab klubnál. PSG vagy Man City. Nem tudod elkölteni, amit ott tömnek a kasszába. Összevásárolhatod a fél világot. -
ozbom #103387 Mikor kezdik majd el butítani teljesen a játékot és olyanná téve, mint a FIFÁ-t? Itt mondjuk olyanra gondolok, hogy egy-két éven belül összevásárolva a fél világot nyerhess meg mindent? Vagy itt azért ilyen nem várható a közel s távoli jövőben? -
ozbom #103386 Véget ért a Bl szezon a számunkra. Idén túl nagy falatnak bizonyult a Barca. Kettős vereséggel 0-1, 1-3 estünk ki. Várható volt a forma hanyatlás, na meg, hogy nem lesz végig akkora mákunk mint tavaly. Nem is baj, hogy kiestünk, mert még így is kétnaponta kell játszani a meccseket, hogy behozzuk a bajnoki fordulók lemaradását. Sok is a sérült, a 25 fős keretből 5-6 ember lábadozik ilyen-olyan sérüléssel. Szerintem ez a tavalyi szezonnak is köszönhető, mert onnan két-három meccs is át lett rakva az idei évre. Most elgondolkozom kiket fogok eladni, mert már nem nyújtanak meggyőző teljesítményt. Tavaly azért is nyertem mindent, mert teljesen mindegy volt, hogy ki játszott az adott poszton, mert 7-es feletti átlagot hoztak, idén ez elmaradt, főleg a támadó és védő sorban. Ez van, ne legyünk telhetetlenek. -
megjöttek az új fícsörök :DDD be lehet szkennelni a fejem, juhúúú, fillért nem ér -
skillless #103384 social media kamu twitter üzikkel. Tizenéveseket akarnak elcsábítani ilyen grafikával?
Trend a játék világban, hogy a casual-ek felé nyitnak (legszebb példa talán a Wow) mert az a nagy piac, de ilyen grafikával nem lehet őket megfogni, viszont ilyen baromságokkal el lehet ijeszteni az eddig közönséget :(
Van benne néhány jó újítás, de egy rakás szemét között szinte elvesz. Nem lettem izgatottabb a videó után (viszont meg se bántam azt a 9ezer forintot amit ráköltöttem)
Utoljára szerkesztette: skillless, 2016.10.14. 01:52:46 -
korbin555 #103383 Na, végignéztem. Megint leöntötték cukormázzal az előzőt, hogy mégse legyen ugyanaz. Persze sokat ezen nem lehet variálni, de ennyit sem kellett volna. Első blikkre a tulajjal való egyezkedés tűnhet fontosnak. A többi új ficsőr van, de minek? Jövő héten kiderítem élesben. -
korbin555 #103382 FM17 Features:
-
ozbom #103381 Köszi a választ, akkor lehet kihagyom a török bajnokságot. Akkor majd megnézem az oroszt, ott egy Lokomotiv Moszkvát néztem ki magamnak. De egyelőre végig viszem a Partizanos szezont, úgy döntöttem. Nekem azért tetszik a szerb liga, mert van korlátozás a légiósokban. Azt hiszem az egész keretben 6 légiós lehet. Na meg, ha kerül egy kis pénz a kasszába, akkor csak meg kell keresni a fiatal tehetségeket és lehet riogatni akár az egész kontinenst. :) Azért a Bl győztes csapatomban 90%-ban szerbek voltak. Tehát nem is nagyon vásárolgattam még keletről.
Amúgy meg a pirózásra visszatérve, a szerb derbin azért lehetne több, mert a valóságban szinte lángba borítják a lelátót. :D
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.13. 20:42:10