Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
az az elnök fiának zsebpénzére ment el...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
ja csak a hír elõtt kaptunk valami 60mt 😄 az Olasz meg EL TV jogokért

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szabii98
<#idiota>

I met God. She's black

LasDen
ha nincs pénz, nincs pénz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
ez igen, ugyebár bajnok lettem a Lazio-val erõsíteni kéne a bl-re, erre a szerény elnök bajnoki címet ígérve add 875k átigazolási keretet.

szabii98
😄DD

I met God. She's black

LasDen
EL-t ér a gyõzelem...meg elmondhatod, hogy nyertél valamit...😄

szabii98
két észak-londoni derby egymás után 😄
a liga kupa ér valamit? mert nem akarok tovább menni, de olyan szar a spurs hogy simán verem õket 😞 😄

I met God. She's black

bexinho
Hihetetlen... kiestünk a BL csoportkörbõl, Európa ligában negyeddöntõben meg kiejtett a Liverpool, de úgy, hogy elsõ meccsünk idegenben volt, ott 0-1 volt javunkra 90. percig, amikor is védõmön megpattan a lövés, elbotorkál a labda a kapusig, majd õ finoman beüti. Nem baj mondom, hazai pálya majd javunkra szolgál... hát nem.

Végig kiegyenlített meccs, 0-0 a 87. percig, kapnak 30 ról egy szabadot nagyjából szemben a kapuval. Na mondom ez tuti bemegy... a gondolatom végére se értem, már bent rezgett a labda a kapuban. Persze, mindenkit feltoltam, 1 védõm volt hátul, hát mit ad isten, 2 perc hosszabbítás + a maradék 3 perc lepörgött esemény nélkül... na persze, csak közel 20at lõttünk meccsen kapura, nyilván a vége nem volt izgalmas a gép szerint.

Mindegy, sokat nem buktam, így is annyit kaptam a negyeddöntõért, mint a BL csoportkör döntetlenjéért (375e font). Bajnokság már behúzva, így már csak a MK maradt "kihívásnak" jövõ õszig. Következõ szezont viszont megpróbálom még több magyarral kezdeni, mindegy meddig jutunk így, mert stadiont se akarnak bõvíteni, pedig anyagilag biztosabbak sem lehetnénk, de a vezetõség szerint tökéletesen megfelelõ a 27ezer férõhely (3x -os BL gyõztes, világsztár játékosokkal, világsztár edzõvel).

Nem tudom még mit kellene elérnem, hogy számba vegyen Kubatov (bármikor nekivágom, hogy "veszem kalapom", nyugodtan beleegyezik... vicc 😄)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

áá dehogy 😄

más: a visszavágó: Napoli - Juve: 1 - 1
ott van a csapat az olasz kupa döntõjében 😄
az ellenfél a Roma - Udinese párharc gyõztese lesz (egyébként az Udinese a 2. a bajnokságban... a Roma pedig a 7.)
LasDen
biztos, hogy nem BUNDA....tûzbe tenném a kezem annyira biztos 😄

Olasz kupa elõdöntõ elsõ meccs
Pont egy héttel ezelõtt, õk nyertek ezzel az eredménnyel.
This is Hamsik show
Mondhatjuk h a bíró velünk volt 😄
szabii98
Arsenallal kezdtem még régebben , de csak most lett idõm és kedvem játszani, tervben van hogy még ma befejezem 😄
A Vidi bejutott a BLbe amúgy./nehéz a csoportja, Bayern-Szpartak-Juve-Vidi/

I met God. She's black

LasDen
tudomásom szeinrt fmhungaryn van megye3ig kieg.....

hello!

elkészült az új fmhez nb3-as magyar kieg?amiket neten találtam azok nem mûködtek😞
elõre is köszi a segitséget!!
LasDen
azért be nem csõdölne, de sokat számít igen....

bakkerman
valóságban egy Inter vagy egy AC Milan két szezont is úgy tolna le,hogy nem voltak kint a nemzetközi porondon becsõdölne...pár éve a Milan csak az uefa kupában indult,akkor olvastam valami kimutatást,hogy a BL-es szezonjaihoz képest 60%-al csökkent a bevétele abban az uefa kupás évben!! Az kurvanagy érvágás egy topcsapatnak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ezt a mentést már csak azért is viszem tovább,mert kiváncsi vagyok a két milánói klub vergõdésére,egymás után két szezonban nem lesz ott egyikük se mégcsak az EL-ben se,anyagilag nagyon haza lesz vágva mindkét csapat,a keretük is nagyon meggyengült,mindjárt rakok is képet

LasDen
a tavalyiban is erõsek voltak. egyszer asszem be is húzták a bajnokságot....
de aki nagyot fejlõdött akkor az a Torino volt. 10 év alatt bajnokok lettek, és nem csak úgy véletlenül, hanem konstansan ott is voltak az élmezõnyben....

bakkerman
a Samp tavaly is 3. lett! Ránézésre a keretük kb középszint,de valamit nagyon eltalált az edzõjük már 2. éve! És túljutottak a BL selejtezõn is,ottvannak a fõtáblán idén!

LasDen
samp meg cagliari jól nyomja 😄 juve meg más dimenzió

bakkerman
tárgyaltam mindkettejükkel,Pato 7 misit akart fizunak,Helenius beérte 3 misivel is,így õ érkezett végül,19.25 millió euróért! Volt még egy igazolásom,Sebastian Corchia (fm12 egyik legjobb jobbhátvédje) 16 millióért!

bakkerman
AS Roma 2013/2014
Bajnokság végeredmény
BL meccseink
Tavasszal hatalmasat ment a csapat,ahhoz képest hogy novemberben kétszer is ultimátumot kaptam,hogy megkell nyernem a következõ meccsemet,vagy kirúgnak,ahhoz képest fantasztikus ez a 2. hely,ismét! A Juventus más szintet képvisel,és a két milánói klub hanyatlásának köszönhetõen évekre belesz betonozva az elsõ helyük a zebráknak. Olasz kupában a negyeddöntõben épp a Juve ejtett ki.

LasDen
Pato??? felejtsd el 😄D Helenius...😄

bakkerman
nagy dilemma: Alexandre Pato 20 misiért,vagy Nicklas Helenius 19 misiért? Melyikük érné meg jobban HOSSZÚTÁVON?

bakkerman
emberek letoltam a második szezonomat is a Romaval,holnap dobom a képeket,annyit elárulok megint 130%-on teljesített a csapat a végelszámolásnál 😛 (és ugye a csapat legjobbja Mattia Destro február 7.-tõl már nem lépett pályára...)

2011-2012
Kezdtem egy új játékot mivel az elõzõ crash dumpolt.. Munka nélküliként kezdtem, betöltve elég sok bajnokságot. 2011 nyarán jelentkeztem szinte minden elérhetõ állásra, végülis az Atletico Madrid "B" csapatát választottam. A csapat a spanyol 3-ad osztály középmezõnyéhez tartozott, anyagi helyzete katasztrófális volt (-50k fizetési keret hetente). Két magyar játékost ezek ellenére sikerült kölcsönvennem, egy jobb védõt, Novák Alexisz-t a honvédból és egy csatárt, Szilágyi Pétert a debrecenbõl. A szezon elsõ felében a csapat jól játszott, féltávnál 8 pont elõnyünk volt, majd a második fele katasztrofálisra sikerült. Januárban 3 legjobb játékosom is elvitte az Atletico, a kezdõbõl többen lesérültek hosszabb távra. Végül a szezon végén a második helyen végeztünk és rájátszással feljutottunk a másodosztályba. Érdekesség egyébként, hogy a házi gólkirályom a középsõ védõm lett 44 mérkõzésen 27 gólt fejelt 😄

Nyáron jelentkeztem U23-as csapatokhoz, majd Fehéroroszország elfogadta a jelentkezésem, így velük vettem részt az olimpián. Csoportkörben Újzélandod, Brazíliát és Irant kaptuk, ezért elvártam a továbbjutást. Sikerült is, 3 gyõzelemmel, meglepetésemre Brazíliát 5-0-ra vertük. A legjobb 8 között Uruguay csapatát kaptuk, 2-1-re nyertünk. Az elõdöntõben Spanyolország volt az ellenfél, szerencsével 1-0ra nyert a csapat. Jöhetett a döntõ Nagy-britannia ellen.. A csapattal nem tudom mi történt, de az egész sorozat alatt nem játszottak olyan rosszul mint a döntõben. Sima 4-1-es vereséggel ezüstérmes lett Fehéroroszország csapata az olimpián. Az olimpia után lemondtam, hogy a kitûzött célra, a másodosztályban maradásra jobban tudjak koncentrálni. Bocs, ha hosszú lett.
LasDen
most errõl eszembe jutott, hogy érdekesek amúgy az edzõk a játékban. amennyira észrevettem, hogy nem nagyon maradnak egy helyben az edzõk. ha nem rúgják ki õket aktuális csapatuktól, akkor maradnak a helyükön, de amint egy azonos v nagyobb repuval rendelkezõ csapat ajánlatott tesz nekik, azonnal mennek. pl legutóbb a már nemtom ki a lazioval volt a 14-5-6. helyen és megkereste az espanyol. akik ugyanúgy a 14-5-6. helyen voltak. csapot papot ott hagyott és átment a spanyolokhoz. semmi logika nincs benne, és ez az általáno. jönnek mennek folyton....

bakkerman
na a 16 között kizúgtunk a BL-bõl
Roma-Spartak Moscow 1-1
Spartak Moscow-Roma 3-2

nem baj,a vezetõségnek az volt az elvárása,hogy jussunk be a 16 közé,ezt teljesítettem,nem érheti bírálat a Tímet

LasDen
kényszerûség v sem, akkor sem túl jó ötlet 😄 hacsaknem Messi v Cé az az ember, mert õk elpusztíthatatlanok 😄

bakkerman
csak õ tud focizni nálunk,meg De Rossi 😄DDDDDDDDDD

LasDen
evvan ha egy emberre építesz 😄

bakkerman
ezzel kb vége is a szezonunknak,február 7.-én...csóri srác 😞

bakkerman
2. Romas szezonomban is elég gatyán áll a két milánói klub,ugye idén egyik se indult nemzetközi porondon,és jelenleg is az Inter csak 7. az AC meg a 11. 😄D ha év végén is ott maradnak a piros-feketét rástartolok pár játékosukra,gondolom meglesz húzva ott a nadrágszíj,hátha eltudok csábítani valakit,például Shaarawyt 😮

Darthmushroom
nézegetem itt az új db-t fõleg a skandinávokat. azért epic h a Dán-oknál két bl-s csapat van. Kobenhavn-al meg 1m fontos átigazolási keret is van 😄

LasDen
mintha a messiás jött volna el...😄

bakkerman
na ránézek akkor énis

Darthmushroom
csak adatbázist frissítés elméletileg, a meccsmotorhoz nem nyúltak az az elõzõ patch volt

bakkerman
na milyen lett?

Darthmushroom
na most frissül nekem is.

Mor3llo
pedig frissülnie kellett volna, nálam tegnap ahogy bekapcsoltam a steamet, azonnal szedte le a frissítést

Kezdek aggódni, hogy az én FM-em ennyi anomáliát tartalmaz! Normálisan frissül, Cavani gólokat lõ...nem tudom mi lehet <#gonosz1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
mé jó 1 szezon után új játékot kezdeni?? 😄

bakkerman
akkor nem aggódok,folytatom a Romat 😊

Darthmushroom
nekem se frissült még

bakkerman
na SI fórumán ott van a cuccos,írnak róla hogy kinntvan,de nekem a steam nem akarja frissíteni,ujraindítottam a gépet,meg a steamet is,rámegyek a játék ikonjára,ilyenkor felkéne jönnie egy ablaknak hogy update-el,de nem jön fel,és elindul a játék...13.2.3-as marad a játék verzió. Manuálisan nem lehet valahogy lefrissíteni? Balotelli miatt zúgatnék egyet a Milucival

bakkerman
most akkor van détbéz ápdét vagy nincs?

Darthmushroom
lol 5 gólos már??? 😄 végén nagyobb legenda lesz mint Maradona 😄 stadiont meg szobrot állítanak neki 😄

Mor3llo
jaja valamit csinál, ilyen félkész játékot kiadni, ami még jópár peccs után is bugzik itt...szóval na 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
írok az SI-nek, hogy adjanak ki egy patchet, mert ez tarthatatlan állapot. 😄