Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is így voltam a Barca B, Castilla, Valencia Mestalla nem adott senkit kölcsön. Voltak, akik jöttek volna, valaki nem. De a klubok mindig keresztbe tettek. Fel is jutott mindegyik a második ligába, amikor mi is ott voltunk. Én 8. helyen végeztem, de rájátszást ért, mert a Barca B bajnok lett, a Real Sociedad B meg 4. azt hiszem és így tolódtak lefelé a feljutó helyek. Vicces lett volna, ha az összes b csapat az első négy helyen végzett volna. 😄
Rudee
Lassan féltávhoz ér a bajnokság. Volt néhány váratlan pofon ősszel, de ez betudható az aktuális hiányzóknak.

Tabella
Meccsek

Konkrét célok nincsenek még mindig (a vezetőségnél), én szeretnék simán bent maradni aztán jól van. Talán sikerülhet is. Télen kellene 2-3 játékost hozni, vannak is kiszemeltek. Középső középpályás kellene, de nehéz jót találni. A Castilla-ból sehogy sem tudok kikölcsönözni egy kis fiatal középpályást, pedig Ő jönne. Nem játszott még egy percet sem, de nem akarják elengedni még a következő fél évre sem. A Villarreal C-ben is találtam egy csókát, ha szerencsém van akkor el tudom hozni.

Elől Cifu jól nyomja. Mind a 18 bajnokin kezdő volt, 15 gólt vert. A 2 szélső hátvéd 7 illetve 8 sárgát szedett össze, a védőmunkájukon van még mit finomítani. Balról Pablo García 9 gólpasszt adott, neki ez nagyon megy idén is. A brazil Jadir csak 4 gólig jutott, tőle kicsit többet várok. Ha az első pár meccsen sem javul, akkor a Girona-tól kölcsönvett fiatal spanyol többet fog játszani.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Play-off

Csoport beosztás, lehetett volna jobb is.

Benéztem, host-nak olvastam a holderst 😄 Amúgy igen városokban rendezik meg, minden meccs máshol.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.09.19. 20:43:18
Rudee
Vélhetően igen.

FM 2016 és volt play-off. Egy meccsen dőlt el a továbbjutás. De lentebb is írtam, hogy 10 csoportból ketten ketten jutottak tovább, az 20 csapat. Utána volt play-off. Nem is értettem miért ilyen a lebonyolítás. Mondjuk én egy spanyol kiegészítővel játszom, mert csak így tudtam a Sant Andreu csapatával indulni. Lehet ott állítottak valamit?
Rudee
Én beállítom a posztjához szükségesek közül általában a leggyengébbet. Ha nincs komolyabb fejlődés úgy, akkor váltok másra.

Rudee
Ez most FM 2016? Mert ott nincs play-off, 10 csoportból 2-2 csapat jut ki. Fix házigazda sincs, 13 európai városban játszanak. A sorsolás 2020. április 10-én lesz.

Az edzéseknél ti szoktátok állítani, hogy mit edzenek az edzők egy játékosnál? Vagy hagyjátok az asszisztensnek, hogy ő állítsa be?
Benéztem, mert még van egy play-off kör. Nem tudom mi alapján, mert a csont utolsó magyarok is játszanak Montenegró ellen. Volt 10 csoport, az első kettő kijutott. Vártam a csoportkör sorsolását, mert úgy tudtam decemberben van. Nem volt semmi, utána megnéztem és írta rájátszást. Ott meg 16 csapat játszik, de az csak márciusban lesz. Azt se tudom mikor lesz a sorsolása az EB-nek. 😄 Az is érdekes, mert a házigazda Spanyolország és selejtezőt is játszottak. Majd utána okosabb leszek. Nálam is a fair-play győzött, de meg voltam arról is győződve, hogy nem fogok nyerni, nem hogy ilyen könnyen idegenben. Most megy a bajnokság, jelenleg féltávnál vagyunk, eddig jól alakulnak a dolgok. Remélem sikerül bent maradni megint az első osztályban.
Grat, de hogy-hogy csak 2 megy ki az eb-re? Visszaállítottak a normális csapatlétszámot? Mondjuk 16 csapattal sokkal jobb. Hollandokat én is utálom én is elgondolkoztam volna, hogy kiejtsem őket 😊 de a fair play győzött volna lehet, bár, mondjuk ha csoport utolsó meccsén a kevesebbet játszókkal állok fel biztos továbbjutóként, az még szerintem belefér a fair playbe.
Ma reggel befejeztem az EB selejtezőket. Megnyertük a csoportot, mi lőttük a legtöbb gólt a selejtezőkön. Az utolsó körben azon gondolkoztam, hogy leadom a meccset a cseheknek így kieshetnek a hollandok. De végül nem így tettem és 1-5 lett nekünk. Volt pár meglepetés a selejtezőkön, kiestek a portugálok, a svájciak és a svédek is. De az oroszok se voltak elég jók, hogy tovább menjenek.
Csoport
Svájci kiesés
Orosz kiesés és magyar utolsó hely! A kazahok oda-vissza verték Storck csapatát!

Van három normális játékosa a magyaroknak, kettő nálam játszik és nem hívják be az első csapatba csak barátságos meccsekre. Nem értem, miért nem játszatja őket, amikor jobbak a többi magyartól. Igaz nincs annyi meccsük még, de már most jobbak. Rendes körülmények között sokkal, de sokkal jobb játékosok lesznek az átlagtól. Lehet jelentkezni a magyar posztra, el is gondolkoztam rajta, hogy elvállalom. Viszont nem akarom félbehagyni a szerb csapatnál a munkát. Most, hogy ott leszünk az EB-n és még lesz egy vb selejtező, amit végig akarok vinni velük. Utána talán átvenném a magyarokat. Tudom sikerélmény nem igazán lenne, de legalább megpróbálnám, ha már van pár használható ember és fiatalok is. Van egy nem rossz magyar középső védő is. Sikerült kölcsönbe megszereznem. Most pár szezon alatt generált pár használható játékost, de attól tartok innentől nem lesz egy se.
Mind a három magyar állampolgár. Ráadásul már válogatottak. Így nem lesz egyik sem másik nemzet játékosa. 😄
kosheen
én Arsenallal tolom, generált hozzám egy piszok jó magyar gyereket, 19 évesen kölcsönben nyomja most Portugáliában, ahol 20 meccsen 7,4-es átlagnál tart. Na mondom f.sza, legalább lesz egy jó játékos is a válogatottban, erre nemrég láttam, hogy angol állampolgárnak írja a játék...remélem a magyarok bepróbálkoznak nála azért 😄
játszott az angol u19-ben és a magyar u21-ben is.
Így szívtam meg egy másik játékossal, aki fiatal korában végigjárta fél európát kölcsönben, és végül a német helyett az etióp válogatottba ment.

Van egy 30 éves játékosom Matic, meg pár 25 körüli, a többi 20 és 23 közötti. De inkább 23. Most lement a két EB selejtező, a törökök ellen idegenben 2-3 nekünk, majd otthon a macedónok 3-1 ide. Így már csak két meccs van hátra, egy Gibraltár és Csehország. Így ilyen fiatal csapattal sikerül kijutni, ha hozzunk egy meccset. A következő selejtezőben is csak 25-26 lesz az átlag. Így egy fiatal tapasztalt csapatom lesz a szerbeknél. Amúgy meg hiába a tapasztalat, ha semmit nem nyújt a klubjában és a válogatottban sem. Akkor már inkább fiatalok, akik eddig hajtanak és amikor kell hozzák a meccset. 😄
LasDen
Neked ideális, de az általános inkább ~28 év. Kb. a tehetség és tapasztalt játékosok megfelelő egyvelege. De volt, hogy én is csináltam. A csapatból szép lassan kigyepáltam minden 30 fölöttit. A végére a legöregebbek 27-8 körül voltak... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Veletek fordult már elő, hogy a szurkolók és szakértők kritizáljanak, mert túl fiatal a válogatott? Csak véletlenül vettem észre, mert nem szoktam a sajtóval foglalkozni, az mindig az asszisztens feladata. De most az EB selejtezők előtt megakadt a szemem egy híren. Az asszisztens visszautasított valamit. Akkor láttam, hogy a szurkolóknak és egyéb okostóniknak nem tetszik az összeállítása a válogatottnak, mert csak 24 év az átlagéletkor. Szerintem pedig ideális. Igaz most kiraktam pár idősebb játékost, de ne a név alapján rakjam már be, ha a klub csapatában semmit nem nyújt. Mondjuk meg is kérdezte, hogy miért rakom ki, mondom azért, mert nem jó a teljesítménye a klub csapatában. Erre ő, hát ez igaz, de meglepődött, hogy ezért kirakom. <#violent> Nem tudom, mit várt? <#mf2>
Most gyors lejátszom a két EB selejtezőt, utána jövök egy kis helyzetjelentéssel. Aztán mára ennyi elég is lesz, mert jön az NFL. <#idiota>
Folytatódott az EB selejtező, felemás eredménnyel. Két hazai mérkőzés a hollandok és a csehek ellen. Az első 2-2 lett, ahol megint nem érdemeltünk pontot. A másik 2-1 nekünk. Ezen a meccsen se játszott jól a csapat, lehet a szezon eleji forma volt az oka.Csoport
Egy pozitívum van, hogy vezetjük a csoportot és a saját kezünkben a sorsunk. Lesz még idegenben egy török meccs, utána macedónok otthon. Majd Gibraltárra megyünk és utána a csehekhez. Az utolsó meccstől függetlenül remélem sikerül kijutni az EB-re.

Eddig csak a válogatottról írtam, most megemlítem a klub csapatomat is. A klub az U. E. Sant Andreu. Barcelonában található kis csapat. Különösen kiugró eredmény nélkül. Második évünket kezdjük az első osztályban, ami megint a bent maradásról fog szólni. Pénz alig van, a csapat se nagyon vonzó a jobb játékosoknak. Így jobb híján marad a kölcsön és a kukázás. Jelenleg így állunk kettő forduló után.
Tabella

Lentebb mutattam pár magyar játékost. Az egyik Gál András, ő már a második évét tölti nálunk. A másik Horváth Sándor a Manchester Citytől érkezett kölcsön. Én nem tudtam leigazolni anyagiak miatt. De még is hozzám került a nyár elején. Van még pár fiatal tehetség a csapatban, majd később teszek fel róluk képet, ha valakit érdekel. A keret legjobb játékosa egy szerb gyerek, egyben válogatott is. Ivan Zlatkovic

Egyelőre ennyi a beszámoló. A következő válogatott forduló után újra jelentkezem.
Rudee
Ezt a játékot tényleg át lehetne nevezni nyilatkozat manager-nek, mert az a lényege. Utolsó előtti ellen mit kérjek? Nyolcadikok vagyunk, akkor illik nem feltett kezekkel kimenni. A nyomik meg zavartak, az egy kapura lövésből természetesen gólt kapva ki is kapunk 1-0-ra. Nyomorékok.

A szezon vége előtt volt még két meccs a válogatottal. Fogadtuk Gibraltárt, majd Macedóniába mentünk. Mind a két találkozó sima 5-0 lett. Egy kicsit tartottam a macedón meccstől, mert 3 döntetlent játszottak eddig. Csehekkel, törökökkel és a hollandokkal. Nekünk sikerül átgázolni rajtuk. Így ezzel a két győzelemmel vezetjük a csoportot. Ősszel fogadjuk a hollandokat és a cseheket, úgy érzem azon a két meccsen eldőlhet, hogy ki jut tovább a csoportból első és második helyen.Csoport

A magyar játékosokat, akiket lentebb mutattam. Nem sikerült leigazolni, mert nem volt rá pénz. Egyedül a csatár szerződés hosszabbításának tudok örülni. Már vitte volna az Inter, Milan, Napoli és a Sporting is.
zyndar
Hajnal és Horváth klasszisok lehetnek.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Rudee
Spanyol 3. osztályról beszélünk, ahol nem a sok passzal felépített támadásokat kell megállítani. Ebben a felállásban az a jó, hogy ha az egyik középső védő hibázik, akkor a másik kettő még segíthet. Itt általában 4-5 játékos.
Szimmetrikus védelem a lesre állításnál jó, de ezen a szinten azért még gyenge a legtöbb játékos hogy azt játsszuk.

A célember alap utasításokkal játszik, eddig jól.

érdekes ez a középső védelem 😊 nem túl szimmetrikus, mármint úgy értem a belső hármasból, miért nem mondjuk a 2 szélső visszafogott és a középső meg középhátvéd? 😊 valamint a célembernél te állítottál be neki valami speciális utasítást illetve a többi játékosnak a élemberrel kapcsolatban?
Megkezdődött az EB selejtező a szerbekkel. Nem úgy sikerült a kezdés, amire én számítottam. Igaz talán a csoport két legerősebb csapatával kellett játszani. Egy pozitívum van az egészben, hogy nem kaptunk ki egyik meccsen sem. És itt jön az, hogy mind a két meccsen 2-0-ás vezetésről hagytuk felállni a hollandokat és a törököket is. Meccs 1, az igaz, hogy nem érdemeltünk győzelmet. Viszont ettől függetlenül ott hagytunk két fontos pontot, ami a végén hiányozhat.
Meccs 2, ez a mérkőzés pedig a fordítottja volt az előzőnek. Itt a törökök nem érdemeltek egy pontot sem. Az első félidőben 2-szer indultunk szinte a félpályáról a kapusra. 1-szer a kapusba, másodjára mellé sikerült lőnie az emberkének.
Csoport állás
Szoros lesz a vége, ha minden így folytatódik. Remélem mi örülünk majd a végén. <#vigyor>
Köszi. Nálam a vb-n kizúgtak elég gyorsan. Most én próbálok meg alkotni velük valamit, hátha összejön. Elég jó keretük van és az utánpótlás is jön szépen. Aztán majd meglátjuk mit tudok kihozni belőlük.
András Gál CA 115 PA 133
András Hajnal CA 119 PA 159
Sándor Horváth CA 111 PA 158

Megnéztem és ezeket írta ki.
Rudee
A 2016-os EB-n nem voltak kint, de ebben az évben 4/4-et nyertek a VB selejtezőkből mindössze 1 kapott góllal. 2017-ben viszont csak Grúzia és Moldova ellen nyertek tétmeccset, igaz a csoport első helyéhez ez is elég volt. Komoly ellenfelük mondjuk nem is volt (Ausztria, Wales, Íro., Moldova és Grúzia). A VB-n aztán kikaptak az ausztráloktól, de a bronzmeccsig így is elmentek. 2019-ben az EB selejtezőkön aztán megint villantak, 6-2-0. Az olaszok elleni idegenbeli meccsük vélhetően tét nélküli lesz, mert előtte még játszanak Luxemburgba.

Rudee
Nem vonalban vannak, a két szélen szélső hátvédek vannak. Érdekes, hogy a labdaszerző középpályás most egy középhátvéd, aki 4 meccset tolt ezen a poszton (6.9, 7.0, 6.9, 7.0). Értékei miatt próbáltam ki és (lekopogom) úgy tűnik bevált.

Nincs. Következő szezonban le akarom őket igazolni. Talán nálam jobban fognak fejlődni. Igaz még nem az igazi az edzőközpont, de jobbak az edzőim. Remélem még jön pár jó fiatal magyar srác. Idővel átvenném a magyar válogatottat. Igaz nem sok dicsőség lenne benne, de talán egy két tornára sikerülne kijutni. 😄
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.09.17. 13:23:02
zyndar
Viccelsz? Szerintem nagyon pöpec mind a 3. Genie-d van? Érdekelne a PA értékük.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Belőlük lehet használható játékos?
András Hajnal
Sándor Horváth
András Gál
Nálam 9 győzelem 1 döntetlennel jutottak ki. Moldovával játszottak egy döntetlent. A vb-n kikaptak az angoloktól 5-1 arányban. Iránnal 1-1 és végül Algéria ellen 0-1. Így a vb után megüresedett a hely náluk és jelentkeztem hozzájuk is. Európai válogatottól csak ők ajánlottak szerződést. Így el is fogadtam, mert elég jó a keretük. Tele van fiatalokkal. Nem sok idős játékos van csak pár. Ami néha jól jön. Nagyjából ugyan az a keret. Egy két idősebb játékos nálam már nincs a keretben. Viszont egyre több a fiatal tehetség, akiket visznek a nagy csapatok. Még annyit hozzátennék, hogy megpróbálok pár válogatott kerettagot a klub csapatomhoz csábítani, mert nem játszanak a jelenlegi klubjukban. Viszont a válogatottnak szüksége van rájuk. Igaz csak kiegészítő embernek, de ott is jó, ha játékban lévő embert küld az ember a pályára.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.09.17. 12:35:07
Nálam ez most a szerb keret: keret
Az eb- selejtezőkön ugye leszerepeltek a játékban is 1-4-3 mutatóval. Most a vb-selejtezők zajlanak,ilyen csoportban vannak, hogy Ausztria, Írország, Wales, Grúzia, Moldova. Ausztriát és Walest idegenben verték 2-3 illetve 0-2, Moldova hazain 4-0, viszont két meglepetés hazai pályán Grúzia ellen 1-1, Írország ellen 0-1, így pillanatnyilag csoport második helyen vannak osztrákok mögött, következő meccsük hazai pályán Ausztria ellen lesz, ha ott elbuknak, tuti nem jutnak ki egyeneságon.
Elvállaltam a szerb kapitányi posztot, miután leszerepeltek a 2018-as oroszországi világbajnokságon. Pedig könnyedén jutottak ki, de utána zárlat következett. Feljutottam a nemzetek ligájában a második ligában. Még nem játszottam soha ott, nagyon nem sokat tudtam róla. Az észak-írekkel játszottam két döntetlent, a finneket és bolgárokat oda-vissza megvertük. meccsek
keret
EB selejtező

Az eb selejtezőben a 4. kalapból húztak ki minket. Érdekes, hogy ilyen játékosállománnyal semmit nem tudnak kezdeni. Olyanok a játékban, mint valójában. Sok jó játékos, de semmi eredmény. Nem lesz könnyű a selejtező, mert rögtön a hollandokkal kezdünk idegenben, majd jönnek a törökök. Viszont a jó kezdés elengedhetetlen, ha ki akarunk jutni az Európa-bajnokságra. Nálatok is mindig így szerepelnek a szerbek? Tudom nem egy német, brazil vagy argentin válogatott, de azért nem is annyira rosszak. A keret nagy része top bajnokságokban játszik. Plusz nem is idős a keret. Remélem jó eredményt sikerül elérnem velük.
FM2010 vagy 2011-ben ezt a vonalban 5-3-2-t Udinese karrieremben játszottam, elég sikeresen, nagyon stabil volt a védelem. Neked is vonalban van mindenki? Milyen típusú csatárokkal, középpályásokkal és védőkkel játszol? Gondolom az egyik csatár mélységi támadó?
Rudee
A sikeres bennmaradás után az új idény egészen jól kezdődik. Kicsit tartottam attól, hogy a 24-es keretben lévő tizennégy 23 év alatti játékos szenvedni fog, de sikerült megtalálni egy viszonylag stabil kezdőt, ami jól muzsikál.
Az 5-3-2 eddig egész biztatóan működik, bár kellene belőle valami módosított változat is, hogy legyen variálási lehetőség.

A Haro ellen megint beakadt egy laszti a hosszúba:

A 8 bajnokin 8 gólnál járó Cifu pedig ilyen gólokat szerez:

Gratula, jól bekezdtél.<#taps> A tehetségek gyűjtögetése nekem külön szimpatikus. Pár képet talán dobhatnál játékosokról.

A pénzügyeink pedig vicc. Eszméletlen baromságokat kreál az SI, mert a Fradi első csapata önmagában többet ér, mint a klub teljes értéke. És nem csak a Fradié, a fél NB1-re igaz. Vagy nem tudnak számolni, vagy szarnak az egészre. Vagy mindkettő.
bexinho
Grat! 😊 Végre egy fradis karrier. BL nagy szó, nekem se volt rossz a bemutatkozásom a kupában, de ahogy olvastam, nálad is mumus lehet a Monaco-ból, mint nálam 😊)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Így állunk a szezon felénél.

BL-ben talpon vagyunk, Görög Kupában szintén. De ezekről majd a szezon végeztével :-)

zorrobomber
<#eljen> Majd a jobb pléjerekről is tolhatsz képet! (én is nagy scoutoló vagyok, csak én nem mindig ragaszkodom fiatalokhoz)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.15. 10:40:40

Üdv!

Kicsit szomorúan látom hogy fogynak a posztok, bár valahol érthető, én is félévente egyszer indítok egy karriert ha nagyon unatkozok. Most is így van, annyira felháborodtam a Fradi valódi szereplésén, hogy inkább belemenkültem egy 16-os karrierbe.
Az első két szezont fel is vázolnám gyorsan.

2015/16:

A célkitűzésem az volt, hogy minél gyorsabban elérjem a BL csoportkört, fiatal játékosokat vásároljak és értékesítsek amolyan Benfica módra. A keretet meg az "új" Fradit nagyjából ismeri mindenki aki népsportot olvas, úgyhogy sokat nem is ragozom tovább. Kicsit meglepő volt számomra hogy 3M euroból gazdálkodunk a valódi 10M helyett, de hagytam mindent ahogy van.

Eleinte úgy voltam vele, hogy a jobb játékosokat meghagyom egy évig aztán annyira belejöttem, hogy eladtam a fél keretet, bár egyedül Bödét sajnáltam, de az érte kapott majd másfél millió euró elég jól jött. Hoztam egy rakás névtelen 20-éves brazil 2.-es alapembert. Az egyetlen komoly fogás Hruby volt, fogalmam sincs hogy lehetett ilyen olcsó. Igazolások:

Doll csapata ugye második lett tavalyelőtt, úgyhogy EL-ben indulhattunk. A Kobenhavn ejtett ki a harmadik körben (legalább nem a Tirana). Innentől kezdve koncentrálhattam a bajnokságra. Miután kiestem a keret másik felét is eladtam, repült Pintér, Varga, Dibusz, Stestak, Leandro. Pont nem érdekelt és nem is voltak hatással a bajnokság kimenetelére, bár vicces volt a Kurucz Petivel védetni 😊 Cserébe leigazoltam Diego Demmét az RBL-től, nagyon kellett egy vkp, mivel Nagy Ádi ebben a verzióban még nem túl acélos.

A bajnokságot egy ponttal, de végig vezetve nyertük, a kupából kiestünk a negyeddöntőben.

A gólkirályom Garra Dembelé lett, ingyen jött, sok pénzért távozott, rövidtávú befektetésnek tökéletes volt. Hruby és Luisinho nagyon extra volt, ajánlom őket jó szívvel mindenkinek.

Persze az MB1 annyira moslék hogy nem igazán számított az első szezon, na de a második...

2016/17

Viszonylag sok pénzt sikerült összeszednem, és a BL indulás vonzóvá tette valamennyire a csapatot, így jobban szét tudtam nézni a piacon. Kubatov a sokadik könyörgésem ellenére se adta meg a worldwide scoutingot, úgyhogy kirúgtam az Orosz Palit cserébe 😊

Megint rengeteg játékost adtam el, abból négy alapember volt, de az előrelépés náluk megkérdőjelezhető volt. Inkább ingyen hoztam két klasszis fullbekket, egy klasszis kapust meg egy tehetséges középhátvédet. Pénzt csak Chris Avevorért és a 18 éves Franco Lopezért adtam, mondjuk érte elég sokat. Érdekes, hogy Avevor és a kapus Pavlenka is a korábbi Herthás karrieremben voltak cserék, azért az biztató jel. Vargas-ra az utolsó pillanatban csaptam le, tartva magam a 18 éves kölykök igazolásához.

Így összeállt egy elég komoly keret amivel tudtam hogy lesz keresnivalóm. A BL-be vezető utam az elején kicsit döcögős volt, a play-offban a Legiát otthon már 5-0-ra vertem, akkor éreztem hogy volt értelme egy év alatt új csapatot építeni. Bejutottunk a csoportkörbe, ahol elkezdtek potyogni a pontocskák. Előszőr döntetlent játszottunk itthon az Ajax-al, döntetlent játszottunk Leverkusenben majd jött a csoda. Elkaptuk 2-0-ra a Realt. Gondoltam ez jó lesz egy harmadik helyre, akár alá is írnám. Erre megvertük a Leverkusent is itthon, aztán az Ajax-ot idegenben, és így 11 ponttal első helyen továbbjutottunk a csoportból! A második évben.

Még sohasem értem el ilyen gyorsan a BL egyenes ágát, úgyhogy ennek örömére vettem két középhátvédet hátha továbbjutunk a Monaco ellen. 1-5 lett a vége összesítésben, de nyilván nem lehetek elégedetlen. Ráadásul a +30 M elég jót tett a büdzsének.

A mennyeiben is taroltunk, ennek megfelelően, simán nyertük, bár a kupából megint sikerült kiesni. Franco Lopez egész elképesztő játékos 18 évesen 34 gól, 9 assziszt a bajnokságban.

Így tehát két év alatt 40M lett a számlánkon, klasszis játékosokkal ráadásul átlagban 23-24 évesekkel, a klub koefficiensek alapján a 89. helyre jött fel (330-ról 😄), értéke pedig 80 millióra nőtt. Ettől függetlenül van hova fejlődni, mert egy csomó kiszemeltem még mindig nem hajlandó eljönni hozzám. Amúgy ez az eredmény leginkább annak köszönhető, hogy csak egy napot töltöttem játékosok kutatásával, effektíve nem is játszottam.

Folyt.köv.
Rudee
Még egy csodás beadás(?) Persze az is lehet, hogy Roberto Carlos klónját sikerült leigazolni a nyáron.

kosheen
Egész kellemes érzés, amikor az U21-es játékosaim a Madrid, Barca, Liverpool, Ajax, Lyon alapemberei, féltávnál 20+ meccsel a lábukban, és bőven 7-es átlag fölött...jó kis következő szezonokat sejtet. 😄

Őszintén megmondom nem került a látókörömbe akkor mikor leigazolhattam volna. Bár valószínűleg akkor sem jött volna hozzám, ha teszek ajánlatot, mert friss feljutóként eléggé bekorlátozottak voltak a lehetőségeim, nem tudtam versenyezni a nagyokkal :-) Így viszont később sem tekintettem rá potenciális igazolásként, mert elkezdtem felfedezni dél-amerikát :-)

Rudee
Távoli lövéseket pedig nem kértem. A spanyol harmadosztályban amúgy is sok ilyen gól esik, főleg mi kapjuk őket 😄

Rudee
A 2018/19-es szezon hajrájában felkért a csődközelbe került Lleida. A csapatot végül sikerült bent tartani a harmadosztályban.

Tabella

Talán nem is lecsúszott beadás volt.<#smile>
Rudee
Már számtalanszor szoptak a csapataim a lecsúszott beadások miatt, most végre nekünk is beakadt egy.

köszi az infót, te nem akartad leigazolni sosem, vagy nem találtad elég jónak? nálam bevált eddig szerintem, csak, most sérült volt 2 hétig, és lehet kiszorítja egy 19 éves játékosom, mert ő 2 meccsen 3 gól 3 gólpasszt csinált 😊

Első szezonban Olympiakos nagyon rávert a PAOK-ra, most fej-fej mellett haladnak, mondjuk Olympiakosban nyerrtek 1-2-re kb olyan statisztikával, mint, amit linkeltél csak ott a PAOK-nak volt kevés helyzete. Iraklis meg első évben 19 ponttal kiesett, és hát a féljutáshoz is kisebb csoda kéne, másik szaloniki-i klubnak , már jobbak az esélyei 😊
Igen, emlékeztem a nevére, mondjuk nálam a 15/16os szezonban tűnt fel először az Olympiakosban (nekem ez a szezon volt az első 1. osztályú szezonom)
De kb. ennyit tudtam róla, viszont most utánanéztem mi lett vele, hát igazi vándorló :-) Most 33 évesen az Austria Wienben nyomja :-)
Vlachodimos karrier

Illetve csatolnék 1 apró helyzetjelentést 1 képpel, 1 rangadóról, Nem az eredmény az érdekes, hanem az hogy hányszor jutottunk el a kapuig, illetve hogy ők mennyiszer, annak ellenére hogy egyébként nincs rossz keretük. Nem emlékszem hogy voltak-e már ilyen mélyen a pireusziak. Iraklis - Olympiakos

Nem, liga kupa győztes nem mehet az EL-be, sőt csak a portugál kupa győztes mehet, a második helyezett már ott sem.
Kizárt, hogy az első hatban legyek, 15 forduló után már több vereségem van, mint tavaly egész szezonban, vezetőség még elégedett, stabil a státuszom, igaz pár meccse még biztos volt, most váltott csak stabilra. Remélem azért ha mondjuk csak 8. leszek, akkor sem rúgnak ki.

Panagiotis Vlachodimos neve neked mond valamit? Stuttgart nevelés, tavaly Panathinaikos vette meg, de egy meccset sem játszott, így igazoltam a kezdőmbe 😊 Görög U21-es válogatott, nálam most 25 éves, hátha nálad alkotott valamit a görög bajnokságban régebben.

.