104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    Mondjuk az erdekes hogy Miles azt irja lehet ugyanugy folytatni majd a megkezdett jatekot a teljes verzioban is,de nem ajanlja mert sokat fog valtozni a jatek amig vegleg megjelenik...ez rosszat is jelenthet,hogy meg csak felkesz lenyegeben
  • Mor3llo
  • skillless
    36 euró
    https://uk.gamesplanet.com/game/football-manager-2017-steam-key--3090-1
  • Mor3llo
    Sziasztok!

Hol a legolcsóbb bétát is tartalmazó FM?
  • korbin555
    Előbb kellett volna reklamálnod.
  • geo91
    hoppáré
  • skillless
    Na most már van hivatalos infó! Ritkaság, de bejelentették előre, hogy várhatóan holnap Béta!
    https://twitter.com/milesSI/status/788082477474672640
  • skillless
    arról, hogy mikor indul a béta nincs!
    Ezt a szöveget tolják minden évben, amióta van béta. De a Béta megjelenése előtt sose jelentik be, hogy "gyerekek, jövő hét kedd 17:23-től Béta van" csak szólnak, hogy na akkor mostantól!
    A megjelenés előtti két hét most hétvégére esik, ezért esélyes, hogy hétvégén már lesz béta, de hivatalos megerősítés nincs. Sőt többször mondta Miles, hogy minél többször kérdezik, annál később lesz, mert azzal is feltartják és nem tud vele haladni. Akkor lesz Beta, amikor úgy ítéli meg, hogy kiadható (ezt is csomószor elmondta)
  • korbin555
    Van hivatalos infó:

Football Manager 2017 will make its season debut on Friday, November 4th.

​If you can’t wait that long, pre-purchase Football Manager 2017 now from a participating digital retailer and you can start your managerial career at least two weeks before full release with the free early-access Beta.
  • BJanko57
    Én szerintem majd a Doroggal kezdek szépen-lassan építkezni, csak át kéne szoknom az asztali géphez, mégiscsak több a lehetőség.

Elővettem sok-sok idő után az újpesti mentést, gyorsan le is nyomtam egy évet, az első évben ugye 6. lett a csapat és egy Magyar Kupa-győzelemmel zárult, a másodikban összeállt erre a 4-4-2-re a csapat, és 6 ponttal a Fradi előtt megnyertük a bajnokságot (utolsó előtti fordulóban 5:0 az FTC ellen), plusz a Magyar-Kupát is sikerült behúzni (Sárisáp - Budaörs - Dunaújváros - Ferencváros - Kisvárda útvonalon), Perovic gólkirály lett, a szezon 5 legjobb játékosa újpesti: Perovic, Lencse, Nagy Gábor, Anton Karachanakov (bolgár szélső Lengyelországból, nagyon ügyes) és Kovács István (őt a Viditől hoztam el, sokat mellőzték). 2 évet hosszabbítottak velem, úgyhogy egyenlőre maradok :)
  • bakkerman
    na beaktiváltam a cuccost a steambe,jöhet a béta :D Kivel fogtok kezdeni a legelső játékotokban? :D Szerintem én tolok majd egy Fradis játékot,megpróbálom a lehetetlent,azaz túljutni az első kutyaütő albán/bosnyák csapaton a BL-ben :D
  • skillless
    hivatalos infó továbbra sincs a bétáról (és szokás szerint nem is lesz előre, csak az, hogy nesztek most már megy)
    Viszont elég valószínű, hogy hétvégén már lehet bétázni, ha olyan állapotban lesz a játék. (de akár már szerdán vagy csütörtökön is szólhatnak, ha éppen úgy ítélik meg, hogy kiadható állapotban van)
  • korbin555
    Pénteken jön, talán már csütörtök este.
  • zyndar
    A béta 21-én várható ha jól sejtem, nem tudom miért rémlik 18-a.
  • Lancelot1983
    Szép győzelem, kár, hogy pont a Celtic ellen :) Ki az az Eric Bellingham? Nem ismerős a neve a Celticnél.
  • ozbom
    Örülök, hogy inspiráló volt a beszámolóm. Az a nem vagyok elégedett gomb nagyon sok alkalommal működik, legalább is nálam. Mert sok bl mérkőzést a második félidőben nyertük vagy tettük biztossá a győzelmet. Én előszeretettel alkalmazom, akkor is, ha egy két gólos előnyben vagyunk. Mert az csak egy dolog, ha elsül a csatárnak a lába, de a többiek meg csak nézelődnek a pályán. :D
  • smylie
    Nos idegenben kivédekeztünk egy szerencsés 1-0 -át.
    Aztán a visszavágón, félidőben mi vezettünk 1-0 -ra és
    rossz helyre nyomtam és beszóltam nekik hogy nem vagyok elégedett...

Erre legázolták őket a második félidőbe...

Utoljára szerkesztette: smylie, 2016.10.16. 21:07:15
  • zorrobomber
  • smylie
    Ozbom kolléga inspiráló karrierjét olvasva gondoltam megpróbálok én is egy BL győztes csapatot csinálni, de csak magyarokkal. Hát... Persze mintha ez nem lenne egyébként is lehetetlen, még plusz nehezítésként ezt kedvenc csapatommal a Vasassal.
  • Lancelot1983
    Igen gyakorlatilag az összes fm-nél, így volt, ahogy írod, az utolsó kettőnél volt már játszható a játék akár későbbi patchek nélkül is.
  • yamato41
    Nem tudok különbséget tenni az elmúlt öt év megjelenései között, de emlékeimben él két-három év, amikor csak az első patch rakta rendbe. Szöglet bug, sérülés bug volt. Persze lehet, hogy régebben volt ez.
    Olyanra is emlékszem, hogy a megjelenés napján egyből jött is az első patch.
  • ozbom
    Tabella

Visszaállt a rend a tabellán, ha nehezen is. A Rad egészen az utolsó két mérkőzésig első volt, mi másodikok. A Red Star meg végig a harmadik, igaz két meccsel voltak elmaradva. Ha azokon hozzák a kötelezőt, akkor most pont egyenlőség lenne. De akár még vezethetnék is a tabellát. Idén nem gondolom, hogy könnyen behúzom, mert elég szoros lett a bajnokság. Ennek örülök is, mert már kezdett unalomba fulladni, mindig az volt a kérdés, hogy már az alapszakasz végére meglesz a bajnoki cím. Nekünk ráadásul még tavasszal ott a bl is. A Red Star az kiesett a el-ben, a Rad-nak meg nem is voltak ilyen gondjai. Abban bízom, hogy a keretünk mélyebb és minőségibb játékosok alkotják. Viszont remélem izgalmas lesz a vége.
  • bakkerman
    bőven játszhatóak voltak az előző kiadások már megjelenéskor is
  • korbin555
    Én marhára kritikus tudok lenni, de ezt nem állítanám.
  • yamato41
    Köszi. Akkor nekem nem kell. Az FM is olyan, mint manapság a legtöbb játék, az első komolyabb patchig gyakorlatilag játszhatatlan.
  • korbin555
    A korai hozzáférés a lényeg, igen.
  • yamato41
    Jól látom, akkor a preorder bonusban az early access a lényeg? Mert a Touch bonus csalásai nem érdekelnek, de a három challlenge és a lebutított verzió sem. Vagy esetleg van még valami lényeges?
  • Lancelot1983
    Így, hogy támogatva lesz a 64 bit, vajon gyorsabb lesz a játék? Úgy értem előfordulhat, hogy eddig mondjuk 72000 emberre adott 2,5 csillagot, akkor a 17 majd nem tudom 90000-re ad 2,5 csillagot?
  • ozbom
    Nálam még a második szezonban befért volna, de valahogy nem is gondolkoztam rajta. Főleg úgy, hogy nincs is betöltve a magyar bajnokság, mert csak a helyet foglalja sajnos. :(

Off. Amúgy, ha bele gondol az ember, hogy a valóságban Nikolic kapott volna egy nyugat-európai képzést milyen játékos lehetett volna. Mert azt szerintem senki nem vitathatja, hogy elég jól érzi a kaput, szóval gól érzékeny.
  • zorrobomber
    Nem mert megvettem :) Két jó éve volt. Bl-ben a kontra taktik befejező szerepe jutott rá, és jól is nyomta, nélküle nem lett volna a csoportkörökben vitézkedés, de most simán kiszorult.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tavaly Bl csoportban:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.15. 21:26:37
  • ozbom
    Nálatok Nikolic a Légiában fejezi be a pályafutását? Most valami oknál fogva rákerestem, hogy hol játszik jelenleg. Nincsen jó mutatója, hogy sok gólt lőne. De jelenleg nálam a Bristol Cityben játszik a Premier League-ben, kemény 175 ezerért vették meg. :D
    Nemanja Nikolic
  • korbin555
    Ismerem, de a válaszom a bétás kérdésre vonatkozott. Ez pedig nem az.
  • yamato41
    Mármint itt:
    http://www.cdkeys.com/pc/games/football-manager-2017-pc-steam-cd-key
  • yamato41
    Itt pedig csak Ł28.
  • ozbom
    Tabella

Egy nagyon jó kezdés után erős visszaesés. Az első 5 fordulóban nyertünk, majd jött 3 döntetlen és egy vereség. Utána sikerült nyerni majd megint egy döntetlen. Ha a Red Star nyerni fog, már csak 3. helyen vagyunk. Azt hittem idén is hengerelni fogunk a bajnokságban, de tévedtem. Ennek örülök is meg nem is, mert így izgalmasabb lett az egész. Viszont valamit majd állítanom kell a taktikán, mert úgy lefogják a támadóimat, hogy labdához se érnek. A bajnokság nyertese automatikusan bl csoportban van. A második selejtezőt játszik, a 3. az El-ben csoport kör, a 4. selejtez és a kupa győztes is. Ha a bajnok vagy már bl, el induló a győztes, akkor az 5. helyezett csapat indulhat. Idén rajtunk kívül sikerült a selejtezőből a Red Starnak az el-be jutni, a Spartak alapból oda jutott. Így 3 csapat szerzi a pontokat. Pár éven belül izgalmas kis bajnokság lesz a liga.
  • zyndar
    3 hónap után le is csökkent 18-ra.
  • zyndar
    Dettó innen

• ozbom
    Csak jobb lábas. Viszont a Bl győzelmem óta nem igazán tudok olcsón igazolni. Mindenkiért elkérnek több milliót. Van is rá pénz, mert most is még 50 millió eurót tudok vásárlásra fordítani. Viszont már az én játékosaimért is adnának 10 plusz milliókat. De nem adom el őket, mert máshol csak cserék vagy azok se lennének. Nekem nincs sztár játékosom egy se. Inkább csak használható iparosok, ezért működünk úgy, mint egy csapat. Ha kiesik valaki, akkor tudom pótolni ugyan olyan képességű játékossal. Ezért is kellett ő, mert Jovic szinten van.
  • zorrobomber
    Kétlábas? Tapasztalataim szerint csatárnál minőségi különbséget tud jelenteni. Én drágállom, de NB1-es szemszögből nézve :) Sosem nagyon ritkán játszom más bajnokság.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.15. 12:26:01
  • ozbom
    Robert Moldoveanu

Ő fog jövőre csatlakozni a csapathoz, a hibám miatt. Szerintetek megért közel 8 millió eurót? A román ligában rugdalja a gólokat. Mondjuk a szerb liga se jobb, szóval remélem beválik. Igaz itt csak fele ennyit fog játszani a rotáció miatt.