Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I met God. She's black
I met God. She's black
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I met God. She's black
Angolul meg ezek az ajánlottak....ezek
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hansa Rostock - Frankfurt német kupa 3. forduló
mekkorát játszott a csapat (én vagyok a Mainz-cal)
Igeeen, 4-2, de ha látjátok, hogy mikor lõtték a gólt, érteni fogjátok 😄
Gyorsan megszerezték a vezetést, aztán kiegyenlítettünk a semmibõl, hirtelen vissza jöttünk a versenybe 😄
Gómez belõtte a második góljukat....Aztán Svájni volt olyan kedves, és belerúgta Wokklebe a tizit, és egy gyors kontrából Szalai bevágta (2/2 eddig a meccs/gól átlaga)
De utána Gómez megint gólt lõtt(kis fasz 😄) és a végén Alaba begurította. De a játék, az valami hihetetlen, ha csak kicsit jobbak lettünk volna, akkor simán lehozzuk X-re. Majd jövõre <#idiota>#idiota>
I met God. She's black
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Cél:
Igazi nagycsapatot faragni belõlük, de fenntartható költségvetéssel, ami nem egyszerû (lsd. irl), hiszen nem indulnak nemzetközi kupában. Azért van mozgástér.
Igazolások:
Sok pénzbe kerülõ, öregedõ, még értékesíthetõ sztárok ki, jövõ tehetségei elérhetõ áron és fizuval be. Sajna 1-2 aranyásó maradt, õket majd jövõ nyáron kiszórom.
Szerettem volna mindenképpen magyar pléját a keretbe, ez duplán megvalósult, illetve célom volt, hogy ne ultra pénzekért építsek fenntarthatatlanul drága csapatot. Tudom, Fellaini kivétel, de azthiszem, õt nem kell magyaráznom. A 2 szélsõ védõ sem volt olcsó, de õk akár évtizedes megoldást jelenthetnek.
Keret:
Ádám kivállóan teljesített a kapuban!
A védelem középsõ részével nem vagyok megelégedve, ez le lesz cserélve. A szélsõ védõk jól játszott, és fiatalok!
A középpályán Vass Ádámot nem lehetett kihagyni! Jenssen igazi karmester volt, Isconak késõbb találtam meg a helyét, a taktika szezon közben változott.
Elöl Rondón egy állat, Buonanotte sokat segítette, Kadlecre még ráfér a fejlõdés. Egy fõ erõsítés várható nyáron.
Cazorla szar volt, télen eladtam. Joaquín szar volt, és sokat keresett, késõbb megszûnt a posztja a taktika miatt 😊 , kölcsönbe tudott menni. Nyáron sale! Baptista most még jó pénzzért eladható volt.
Taktika:
Szezon elején 2 védekezõ középpályással, 2 szélsõvel, 1 irányítóval és 1 csatárral próbálkoztam, nem akart összeállni. Aztán áttértem a kedvenc 4-1-2-3-as taktikára. Ezzel sokkal jobban ment.
Isco mélységi irányító, Jenssen kimondott irányító, a 3 csatár mélységi, kimondott támadó, és Rondón lesipuskás. Természetesen mindenkinek egyéni utasítások.
Erõs letámadás, gyors játék, közvetlen passzok, stb.
A taktika lelke a 2 szélsõ védõm játéka, mind elõre, mind hátra, és persze a labdaszerzés!
Stat:
Szezon meglepetése:
A 700e-es Vass Ádám kiszorította a 23m-ós Fellainit a kezdõbõl!
Stadsgaard-ot ki akartam szórni szezon elején, de maradt, játszott, és õ teljesített legjobban a védõk közül! Bejátszotta magát, marad kiegészítõ embernek!
Bajnokság:
A Barca és a Real más kategória. A cél, a BL-indulás meglett! Jövõre 3 front!!!
Kupában a negyeddöntõig jutottunk, a Valencia állított meg minket.
Jövõbeni érkezõk:
Szükség van a kezdõben védõre, középre minõségi cserére, továbbá 1 klasszis csatárra. 'Oszt kész. És a jövõ fiataljai mindíg célpontban vannak!
Nem bíztam semmit a véletlenre, már március felé kialakult az érkezõk névsora: Mario Arce, Bertolacci, Mateo Kovacic, Miguel Torres, Kara, éééés: Leandro Damiao!!!
Mindenki egész jó áron, Damiao a kivétel 😉
Már csak ki kell szórnom a felesleget, hogy ne menjünk csõdbe!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
igazolások
tabella
Graham
Bennett
Hughes
Fa kupa gyõztes: Spurs, Ligakupa: Chelsea, BL: MU, EL: Sparta Moszkva
Málaga-val kezdtem egy gémet, eddig "semmi" rendkívüli, alakul a csapat, harcban vagyunk a 4. helyért. Salamon Rondón-ról tudjuk, hogy jó pléja (18 meccs, 12 gól, 10 gólpassz, EDDIG).
Aztán jött a Zaragoza elleni meccs, na ilyet én sem sûrûn láttam még:
Volt a meccs elõtt egy kis taktikai változtatás, de nem vagyok naiv, ennyit nem számíthatott!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Les Dogues
Nem nagyon szoktam már játszani, gondoltam kezdek egyet a Barca-val amugy sem voltam még velük, szerettem volna a tiki-taka-t megcsinálni velük, egész jól siekrült
Les Dogues
fm2009-et tolom,Barcaval,2009 júliusa van,és Henry-ért beajánlott a MU 15 millió eurót kápéban,a piaci értéke 7.25 millió. 31 éves,a pályája csúcsán már túlvan,de azért elsõ szezonban 26 bajnokin lõtt 6 gólt,meg adott 6 gólpasszt,úgy hogy 18x csereként állt be. Értékei még mindig kiválóak,de jobb már nem lesz,de padra még mindig tökéletes,és azért vagyok dilemmában,mert ennyi pénzért megválnék tõle szívem szerint,2011 nyarán lejár a szerzõdése,jövõ nyárra még lejjebb megy az értéke,szóval vagy eladom most,vagy kitölti a szerzõdését,és ingyen távozik 33 évesen...a 4-1-3-2-1-es szerkezetembe nem fér be,mert elõl Messi és Modric játszik Eto'o mögött,a de még rajtuk kívül is van a keretbe Pedro,aki a hierarchiában Henry elõtt van,csatárposztra meg Bojan az elsõ számú helyettese Eto'o-nak...szóval nem tudom mit csináljak,ebbõl a 15 misibõl azért tudnék venni 1-2 jó embert részletre,de egy Thierry Henry még 31 évesen is klasszis,padról beállva tud csodát tenni. Szerintetek??
liverpool