Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
52 milla Benzemáért? 42 milla Khediráért? wtf? 😄
ami nagyon idegesít hogy mocskos kapzsik a játékosok. van hogy a jelenlegi fizujuknál háromszor többet akarnak és nem hajlandóak engedni belõle. Roncival sem tudtam még megállapodni mert a jelenlegi heti 230.000 euróról õ heti 320.000-re akar emelni.
képek:
bajnoki táblázat
transfers 2012_13
transfers 13_14
Jesé volt a kicsik közül akit mindenképp beépítem és szerintem nem is sikerült szarul az elsõ éve. Nacho is fent volt a nagyoknál de epizódhõs sem volt. idénre kölcsön listára kérte magát.
jesé.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Les Dogues
Egy kis maffia fm módra: korrekt majdnem átigazolás mentes és hosszú Bl kalandos szezon után 70 millió euró volt a kasszában. Nos a vezetõség úgy döntött hogy a 14000 fõs stadion helyett építünk egy 24000 fõs arénát.(Ezt se rólam nevezték el, ezért dekkolok itt már 4 éve?) Le is vontak frankón 45 milió eurót (ennyit kóstál cakkompakk) de jött az üzenet hogy 21,3 millió összejött a szponzoroktól. De akkor hol a különbözet? Így meg az az eredmény hogy a kasszában lévõ 25 millióhoz képest igazolni 40 millió eurót adtak...Osztalékként se mosták tisztára mert idén 150000 eurót osztottunk ki
Nem tud valaki az FM 2013 Puskás Akadémia FC logót?
Amúgy meg - hehe. Hülye Hakola nem akart hosszabbitani velem, mert a tavalyi szezonja brutál jó lett (29 meccs/6gól, 21 assziszt)
Nem tudtam el se adni semmilyen nyomott áron és már szerzõdést is kináltak neki, bár épp akkor jött ki egy 2 hónapos térdsérülésbõl. Erre most kapom az üzenetet hogy megint az a térde beszart és puff - 6 hónap. Kiváncsi vagoyk kinek fog igy kelleni.
1. korrekt magyar aktuális keretû magyar liga, vagy le kell tölteni hozzá valami kiegészítõt?
2. lehet -e új klubot alakítani? Nevet adni, logót mezeket szerkeszteni hozzá?
Mert vagy a Fradi érdekelne Leonardóval Besiccel, vagy csinálni egy "Hunnia" klubot és alulról feltörni(persze évek alatt)
köszi!
A loki hozza a tavalyi qva mákos formáját, valami 50 meccse zsinórban mindig gólt rúgott. 2 ponttal megy elõttem, mert drága lila barátaink pl elkapták õket, meg most azért picit jobban bukdácsolnak.
Kupában épp õket vertem ki, aztán jön majd a Vasas.
Irtó mákom volt, mert a 18 meccsen 15 gólos Kulabát eladták 20 ezerért francia 2-be.
Nálam kis tisztogatás lesz a télen a keretben. Korábban elb.sztam és túl sok brazil gyereket hoztam, de utána kapcsoltam hogy a meccskeretbe már nem férnek be mert nem EU-sok. Szóval most szevasz lesz nekik. Helyettük pár afrikai gyerek, szintén befektetési célzattal.
Kezsman után újabb sztárt sikerült amúgy leigazolni a szezon elején - AirSanyi zöld mezbe öltözött, kellett egy másik targetman ha Kezsmannak nyûgje van. De Xanyi nem akarta szépalázni az mb1-et és egy gólt se lõtt, szóval megköszönöm a szolgálatait.
Football Manager 2012
1. szezon:
A bajnokság felénél 7 pont elõnyünk volt a Videoton ellõtt, de aztán valami megzavarta a srácokat - Meccsek elsõ.. ...és második fele - és végül csak a 2. hely lett meg.
EL-bõl hamar kiestünk..
A Hazai kupákról nem ejtenék szót, egyik sem érdekelt nagyon, így hamar ki is estünk (Zs csapatot futtattam)
2. szezon (folyamatban van, illetve, stagnál):
A bajnokságban elég gyérül állunk, miután nem úgy sikerültek az eddigi meccseink.
Az EL-ben már-már azt hittem, hogy sikerül a terv, de nem, mert U21-es válogatott meccsre elvitték Dibusz-t és, itt abbahagynám, hogy ne idegesítsen fel 😄
Félbehagytam, nincs jelenleg motivációm hozzájuk, kezdtem egyet a Sahtar-ral és majd jövök egy beszámolóval a szezon végén.
Kösz, hogy olvastad (mindjárt kiderül, mennyi képet rontottam el),
Szycsu
Les Dogues
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
244 óra után töröltem...a tavalyi 500hoz képest ez picsaszar....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bajnokság végeredmény
Spanyol kupa menetelés
Bajnokok Ligája menetelés
Bajnokok Ligája döntõ
3 fix érkezõ,és távozó van nyárra,a Valencia siralmas szezont futott,utolsóként estek ki,így a nagy hármasukat nyomott áron,összesen 19 millió euróért eltudtam hozni,névszerint a Juan Mata-Pablo Hernandez.-Ever Banega hármast. A távozók értelemszerûen az érkezõk posztján vannak,azaz távozni fog Granero,Canales,és Gago. Más igazolást egyelõre nem tervezek. Na csumi van pacsi.
A football manager 2008-hoz kiegészítõket hol találok....
Nagy segítség lenne egy kis logócsomag, töltöttem le de nem rakta be jól sajna pl Liverpoolnak nincs logoja...
Az FM hungary-n már elég sok törölve lett sajna.
http://bit.ly/10GqzIe
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Mia san Mia
Mi is esélyesként indítottuk a szezont : 10 csapatos mezõnyben 9. hely de a bizalom töretlen mert ütünk vágunk a BL-ben.
bfrenk<#eljen>#eljen>
Les Dogues
2012-13
Bajnokság Tabella
Bajnokság Játékos Statisztika
2013-14
Bajnokság Tabella
Bajnokság Játékos Statisztika
Német Kupa Menetelés
Bajnokok Ligája Mentelés
Utóbbi szezonomra nagyon büszke vagyok!
Mia san Mia
Valami nem a legjobb, ám nem tudok rájönni mit rontok el a taktikában
A football manager 2008-hoz kiegészítõket hol találok....
Az FM hungary-n már elég sok törölve lett sajna.
A szerelést meg vedd óvatosra az egyéni utasításoknál is vedd ki a szerelést. Figyeld az asszisztenst mit mondd...Ennyi
szabálytalanságok aránya 20-0
természetesen ismét én vezetem a lapok szerinti tabellát. Mi a fenét kéne csinálni hogy 1 meccset legalább kibirjak besárgulás nélkül?
Elviszik kapusom U21-es válogatott meccsre (nem tudtam ellenkezni), és a csere kapus kiválósága miatt kapunk otthon két gólt és nem jutunk EL csoportba, mikor idegenben nyertünk 😊
Les Dogues
Na én is beruháztam az eredeti játékra !
Melyiket javasoljátok melyikkel kezdjek: Classic vagy a normál mód (ami régen is volt ?)
Mennyivel egyszerûbb, butítottabb a Classic ?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ráadásul most volt egy ilyen kis apróság ami jól felqrta az agyam.
Máskor ha a szerelés lazára van véve akkor is repkednek a lapok mint egy pókerpartiban, de most a lokival játszottam az imádott ligakupában. Gondoltam kitaposom kicsit a belüket, had gyengüljenek a bajnoki meccseikre. Minden játékosra rányomtam az agressziv szerelést, hátha lesérül vmelyik.
semmi bameg, még sárgát se kaptam 😄
ja és vmi 20-3-as kapuralövési aránnyal hoztuk le a meccset a ZS csapatommal - amelyiket az ETO 4-0-ra vert pár nappal korábba- bajnokságban meg ugye vért kell izzadni mindenki ellen
bajnokság végeredmény
a csapat
BL-ben City-Porto-Otelul csoportban 3. helyen végeztünk,6 ponttal,csak a cigányokat tudtuk kétszer megverni...abszolút csalódás. EL-ben a 32 között a Spartak Moszkvát kaptuk,otthon 3-1-re nyertünk,idegenben utolsó perces szögletgóllal kaptunk ki 0-2-re,kiestünk...csalódás. Kupában a Real ellen estünk ki az elõdöntõben,otthon 2-2,idegenben 0-1-re kikaptunk...szép szereplés. Bajnokságban a Barca-Real kettõs megszorongathatatlan,de ha õket levesszük,akkor elmondhatjuk,hogy nekünk volt a legjobb csapatunk,a két gigász más szintet képvisel. A 3. hellyel,és a szerzett ponttal,gólkülönbséggel abszolút elégedett vagyok,nyáron ha kapok pénzt megerõsítem a csapatot,és tovább kell jutnunk a BL-ben a csoportkörbõl. Bajnokságban egyelõre a 3. helynél elõrébb nem tudunk lépni. Kupagyõzelem is prioritás jövõre. Na pacsi!
Õ lenne Õ
Les Dogues