Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

52 milla Benzemáért? 42 milla Khediráért? wtf? 😄

Szycsu
Grat! BL-ben hogy meneteltél?

Les Dogues

BBeno2
befejeztem elsõ szezonomat a Real kispadján FM13-ban. nem sikerült olyan rosszra én azt mondom :mrgreen: elsõ évben még hagytam a keretet amennyire tudtam aztán jött a nagytakarítás. kiszórtam a felesleget.

ami nagyon idegesít hogy mocskos kapzsik a játékosok. van hogy a jelenlegi fizujuknál háromszor többet akarnak és nem hajlandóak engedni belõle. Roncival sem tudtam még megállapodni mert a jelenlegi heti 230.000 euróról õ heti 320.000-re akar emelni.

képek:

bajnoki táblázat

transfers 2012_13

transfers 13_14

Jesé volt a kicsik közül akit mindenképp beépítem és szerintem nem is sikerült szarul az elsõ éve. Nacho is fent volt a nagyoknál de epizódhõs sem volt. idénre kölcsön listára kérte magát.

jesé.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Szycsu
😄DDDDDDDDDDDDDDD Amúgy kösz, most már csak az a kérdés, melyik a legújabb? 😄 gondolom google, latest patch oszt jóvan, de az túl mainstream

Les Dogues

zavbal
a legutolsóban csak azok már 😄

Egy kis maffia fm módra: korrekt majdnem átigazolás mentes és hosszú Bl kalandos szezon után 70 millió euró volt a kasszában. Nos a vezetõség úgy döntött hogy a 14000 fõs stadion helyett építünk egy 24000 fõs arénát.(Ezt se rólam nevezték el, ezért dekkolok itt már 4 éve?) Le is vontak frankón 45 milió eurót (ennyit kóstál cakkompakk) de jött az üzenet hogy 21,3 millió összejött a szponzoroktól. De akkor hol a különbözet? Így meg az az eredmény hogy a kasszában lévõ 25 millióhoz képest igazolni 40 millió eurót adtak...Osztalékként se mosták tisztára mert idén 150000 eurót osztottunk ki
Szycsu
Lenne egy kérdésem: Melyik 12-es patch-ben gazdag már a PSG? 😄

Les Dogues

Jó estét!

Nem tud valaki az FM 2013 Puskás Akadémia FC logót?
kosheen
vigyázz a szádra. Õ csak ebben a hülye játékban béna 😄

Amúgy meg - hehe. Hülye Hakola nem akart hosszabbitani velem, mert a tavalyi szezonja brutál jó lett (29 meccs/6gól, 21 assziszt)
Nem tudtam el se adni semmilyen nyomott áron és már szerzõdést is kináltak neki, bár épp akkor jött ki egy 2 hónapos térdsérülésbõl. Erre most kapom az üzenetet hogy megint az a térde beszart és puff - 6 hónap. Kiváncsi vagoyk kinek fog igy kelleni.

valaki segítene? Nagyon régen játszottam már FM-mel. Érdekelne hogy a 13-ban van-e:
1. korrekt magyar aktuális keretû magyar liga, vagy le kell tölteni hozzá valami kiegészítõt?
2. lehet -e új klubot alakítani? Nevet adni, logót mezeket szerkeszteni hozzá?
Mert vagy a Fradi érdekelne Leonardóval Besiccel, vagy csinálni egy "Hunnia" klubot és alulról feltörni(persze évek alatt)
köszi!
hehehe. sanyi az FM-ben is béna? 😊
kosheen
Fradi 2012-13 szezon féltáv
A loki hozza a tavalyi qva mákos formáját, valami 50 meccse zsinórban mindig gólt rúgott. 2 ponttal megy elõttem, mert drága lila barátaink pl elkapták õket, meg most azért picit jobban bukdácsolnak.
Kupában épp õket vertem ki, aztán jön majd a Vasas.
Irtó mákom volt, mert a 18 meccsen 15 gólos Kulabát eladták 20 ezerért francia 2-be.

Nálam kis tisztogatás lesz a télen a keretben. Korábban elb.sztam és túl sok brazil gyereket hoztam, de utána kapcsoltam hogy a meccskeretbe már nem férnek be mert nem EU-sok. Szóval most szevasz lesz nekik. Helyettük pár afrikai gyerek, szintén befektetési célzattal.
Kezsman után újabb sztárt sikerült amúgy leigazolni a szezon elején - AirSanyi zöld mezbe öltözött, kellett egy másik targetman ha Kezsmannak nyûgje van. De Xanyi nem akarta szépalázni az mb1-et és egy gólt se lõtt, szóval megköszönöm a szolgálatait.

Szycsu
Ez az ukrán liga.. 😄

Les Dogues

2012-es verzióval már 2 szezont lenyomtam. Érdemes-e 2013-mal újat kezdeni, vagy akkora újítások nincsenek? (magyar nb2-tõl indulva)
Szycsu
Képet nem, csak a mondatokat. Grat! 😄DD

Les Dogues

Szycsu
Ferencvárosi Torna Club 2011/2012
Football Manager 2012

1. szezon:
A bajnokság felénél 7 pont elõnyünk volt a Videoton ellõtt, de aztán valami megzavarta a srácokat - Meccsek elsõ.. ...és második fele - és végül csak a 2. hely lett meg.
EL-bõl hamar kiestünk..
A Hazai kupákról nem ejtenék szót, egyik sem érdekelt nagyon, így hamar ki is estünk (Zs csapatot futtattam)

2. szezon (folyamatban van, illetve, stagnál):
A bajnokságban elég gyérül állunk, miután nem úgy sikerültek az eddigi meccseink.
Az EL-ben már-már azt hittem, hogy sikerül a terv, de nem, mert U21-es válogatott meccsre elvitték Dibusz-t és, itt abbahagynám, hogy ne idegesítsen fel 😄

Félbehagytam, nincs jelenleg motivációm hozzájuk, kezdtem egyet a Sahtar-ral és majd jövök egy beszámolóval a szezon végén.

Kösz, hogy olvastad (mindjárt kiderül, mennyi képet rontottam el),
Szycsu

Les Dogues

LasDen
azokhoz nincs kedvem...most valami másra vágyom, valami akció dúsabbra (egy AitD5-tel már felsültem), van egy mentõötletem, de az 12 giga cakumpakk...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
játszál korábbi verziókkal,funolni jó,nekemis most fenntvan a 05-tõl a 13-ig az összes FM 😄 most épp a 11-et csapatom

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
nálam ennyi volt az idei játék....mióta elszállt a mentésem egyszerûen nem találtam motivációt egyetlen játéknál sem. Próbálkozhattam bármilyen csapattal, de rövid idõn belül beleuntam. Úgyhogy nem szenvedek tovább vele, nincs értelme. Várok a 14-esre...
244 óra után töröltem...a tavalyi 500hoz képest ez picsaszar....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Zeljeznicar 😄 jól játszottunk,de nem ment be semmi,õk kaptak egy tizit,belõtték,beálltak bunkerbe,nem tudtunk gólt lõni...

zavbal
épül a német válogatott védelme bécsi módra:
Grauer
Rau
Herings

Kár hogy nem osztrákok.....

bakkerman nice de hogy tudtál kikapni a zejez...zeljez... na szóval tõlük?
bakkerman
Nyáron nem történt semmi,a spanyol szuperkupát elbuktunk összesítésben az Athletic ellen 2-3-ra,de az európai szuperkupát megnyertük a Juve ellen 3-1-re.

bakkerman
Real Madrid 2010/2011 (FM 2011)
Bajnokság végeredmény
Spanyol kupa menetelés
Bajnokok Ligája menetelés
Bajnokok Ligája döntõ

3 fix érkezõ,és távozó van nyárra,a Valencia siralmas szezont futott,utolsóként estek ki,így a nagy hármasukat nyomott áron,összesen 19 millió euróért eltudtam hozni,névszerint a Juan Mata-Pablo Hernandez.-Ever Banega hármast. A távozók értelemszerûen az érkezõk posztján vannak,azaz távozni fog Granero,Canales,és Gago. Más igazolást egyelõre nem tervezek. Na csumi van pacsi.

Helló

A football manager 2008-hoz kiegészítõket hol találok....
Nagy segítség lenne egy kis logócsomag, töltöttem le de nem rakta be jól sajna pl Liverpoolnak nincs logoja...
Az FM hungary-n már elég sok törölve lett sajna.
bakkerman
a db könyvtárból töröld az "inc" mappát,és akkor rendes nevek lesznek

bexinho
Kétéves szezon összefoglaló! FTC karrierem után York City FC (angol negyedosztály) FM13

http://bit.ly/10GqzIe

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bfrenk
Köszi Zenszkij, Szycsu, zavbal! A következõ kérdés már csak az, meg bírom e ezeket tartani a következõ szezonban <#vigyor2>

Mia san Mia

Szycsu
Én a gépet, falat ütöttem-vágtam, amikor.... majd du beszámolóban elmondom 😄

Les Dogues

zavbal
minden beszámoló érdekel (engem legalább is) a Mucsaröcsögei vsktc-tõl a Barcelonáig.
Mi is esélyesként indítottuk a szezont : 10 csapatos mezõnyben 9. hely de a bizalom töretlen mert ütünk vágunk a BL-ben.

bfrenk<#eljen>
Szycsu
Lusta vagyok megírni a fradis beszámolómat (másfél évrõl), nem tudom érdekel-e valakit. Amennyiben igen, megírom 😄

Les Dogues

Szycsu
Szép eredmények, grat! Az a 2. szezonbéli bajnoki szépre sikerült! 😄

Les Dogues

Zenszkij
gratula; szep bl siker

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bfrenk
Két szezon képekben a Bayern München csapatával. 2. szezonomban csak a bajnokságot nyertem meg, amiatt nem is írtam ide fórumra, de 3. szezonom igen csak sikeres volt. Beszéljenek helyettem a képek.

2012-13
Bajnokság Tabella
Bajnokság Játékos Statisztika

2013-14
Bajnokság Tabella
Bajnokság Játékos Statisztika
Német Kupa Menetelés
Bajnokok Ligája Mentelés

Utóbbi szezonomra nagyon büszke vagyok!

Mia san Mia

Zenszkij
??? virágboltival tolod?

tobias88
Jah meg valami fixet tud valaki a legújabb updatehez a válogatottakhoz (az a 4 vagy mennyi aminél hamis játékosok vannak bent)
tobias88
Válogatottnál tudja valaki hogy tudok új edzõket felvenni? Mert kirúgni ki tudom õket, azt megtaláltam, de a felvenni senkit sem tudok...
kosheen
beraktam a tarcsit a loki elleni ligakupameccsen megint rugdosódómódba, hátha legalább 1 játékost lerúgnának, de csak tõlem sérült le egy srác 1 hónapra 😄 kabbe fm

kosheen
na, a második szezonomban se lesz meg a bajnoki cim, nagyon úgy fest. Féltávnál a Lokinak van 3 döntetlenje, én meg sorban szivok (4 vereség, 1 döntetlen). 8 pont hátrány 15 meccs alatt. Esélytelen a forditás. Ráadásul a tavaly brillirozó csatárkettõsöm egy nagy fos. Az 1 milláért hozott szélsõm "kicsit" adós a jó játékkal, A cseh válogatott kapusom meg állandóan kap legalább 1 gólt meccsenként. Ráadásul csomószor van olyan hogy 1 lövése van az ellennek az be is akad rendre.
Valami nem a legjobb, ám nem tudok rájönni mit rontok el a taktikában

Sziasztok,

A football manager 2008-hoz kiegészítõket hol találok....
Az FM hungary-n már elég sok törölve lett sajna.
zavbal
és miért fontos hogy a lapok szerinti tabellát te vezeted? Fair play helyre vársz?
A szerelést meg vedd óvatosra az egyéni utasításoknál is vedd ki a szerelést. Figyeld az asszisztenst mit mondd...Ennyi
kosheen
ezt nem tudom hogy tudtam összehozni
szabálytalanságok aránya 20-0
természetesen ismét én vezetem a lapok szerinti tabellát. Mi a fenét kéne csinálni hogy 1 meccset legalább kibirjak besárgulás nélkül?

Szycsu
DEMIEZMÁ
Elviszik kapusom U21-es válogatott meccsre (nem tudtam ellenkezni), és a csere kapus kiválósága miatt kapunk otthon két gólt és nem jutunk EL csoportba, mikor idegenben nyertünk 😊

Les Dogues

Sziasztok.

Na én is beruháztam az eredeti játékra !

Melyiket javasoljátok melyikkel kezdjek: Classic vagy a normál mód (ami régen is volt ?)

Mennyivel egyszerûbb, butítottabb a Classic ?

Szycsu
Amennyiben millióra értetted, euróban, akkor megkapod 😊

Les Dogues

Zenszkij
nem értem mit szenvedsz, én mindig bajnok voltam a Fradival, még csak meg se szorongattak..ilyen Debreceneket 4-5 góllal vertem 😄

kosheen
adok érte 200-at 😄

kosheen
na megint volt kis idõm, folytattam a Fradival a mentést, második szezont tolom. Mocsok Debrecen ott folytatta ahol tavaly abbahagyta, egybõl be is parkolt az elsõ helyen, én meg vereségekkel inditottam a szezont.
Ráadásul most volt egy ilyen kis apróság ami jól felqrta az agyam.
Máskor ha a szerelés lazára van véve akkor is repkednek a lapok mint egy pókerpartiban, de most a lokival játszottam az imádott ligakupában. Gondoltam kitaposom kicsit a belüket, had gyengüljenek a bajnoki meccseikre. Minden játékosra rányomtam az agressziv szerelést, hátha lesérül vmelyik.
semmi bameg, még sárgát se kaptam 😄
ja és vmi 20-3-as kapuralövési aránnyal hoztuk le a meccset a ZS csapatommal - amelyiket az ETO 4-0-ra vert pár nappal korábba- bajnokságban meg ugye vért kell izzadni mindenki ellen

bakkerman
FM2012 Valencia 2011/2012
bajnokság végeredmény
a csapat

BL-ben City-Porto-Otelul csoportban 3. helyen végeztünk,6 ponttal,csak a cigányokat tudtuk kétszer megverni...abszolút csalódás. EL-ben a 32 között a Spartak Moszkvát kaptuk,otthon 3-1-re nyertünk,idegenben utolsó perces szögletgóllal kaptunk ki 0-2-re,kiestünk...csalódás. Kupában a Real ellen estünk ki az elõdöntõben,otthon 2-2,idegenben 0-1-re kikaptunk...szép szereplés. Bajnokságban a Barca-Real kettõs megszorongathatatlan,de ha õket levesszük,akkor elmondhatjuk,hogy nekünk volt a legjobb csapatunk,a két gigász más szintet képvisel. A 3. hellyel,és a szerzett ponttal,gólkülönbséggel abszolút elégedett vagyok,nyáron ha kapok pénzt megerõsítem a csapatot,és tovább kell jutnunk a BL-ben a csoportkörbõl. Bajnokságban egyelõre a 3. helynél elõrébb nem tudunk lépni. Kupagyõzelem is prioritás jövõre. Na pacsi!

Szycsu
Holnap jövök majd egy kis fradis, elsõ szezonos beszámolóval, de most egyenlõre annyit, hogy szezon végén Õt sikerült megszerezni az új szezonra (scout találta, csodálkoztam is, hogy ilyet kifogott, meg azon is, hogy eljött fradiba, de hát, fradi always and forever 😄DDD)
Õ lenne Õ

Les Dogues

zavbal
kösz szépen Szycsu, Zyndar,Morello és grat a Werderhez is!