Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
pár edzõ, pár ifi, meg pár játékos leigazolása oda. grrrr
Tehát a 19 éves jobbhátvédemet aki simán jó lett volna mig meg nem unom a mentést eladta 170 ezres haszonért -.-
idióta
kicsit bekezdtünk Lewandowski 7 meccs 17 gól
Újraakarom tenni a windowst, és így az oprendszer meghajtóján (c meghajtó) lévõ document/SI/Fm2013 is törlõdni fog. Maga a játék másik meghajtón van. Ilyenkor magát a játékot is újra kell telepítenem majd igaz? Illetve, ha a mentéseket és kiegészítõket átmásolom, majd vissza, akkor minden ugyanúgy fog mûködni mint eddig?
Elõre is kösz a válaszokat.
Les Dogues
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
csasaet Borzaskutya ezek milyen kihívások? mire jók? most óhajtok majd kezdeni egyet a 13-mal,én is, fura lesz elhagyni a 12-t....
Jelenleg a téli szünet átigazolási szezonjában vagyok. Az átigazolási pénzem 0. Ha eladok játékost akkor a befolyó összeg beépül a költségvetésbe mint bevétel, vagy mondjuk megjelenik mint felhasználható pénz a játékos igazolásokra ?
vegyes a megítélése...
Bajnokság végeredmény
Bajnokok Ligája meccsek
Európai Szuperkupadöntõ (2011 nyara)
Klub Világbajnokság döntõ
Spanyol Királykupa döntõ
Jó szezon volt,a BL miatt picit kellemetlenül éreztem magam,nem gondolkodtam címvédésben,de legalább a 4 közé szerettem volna eljutni,a Chelsea végülis megállított minket. Sikerült 2 rangos trófeát is betenni a vitrinbe,és sikerült a címvédés a kupában,ráadásul a Barca ellen. Következõ szezonban ismét fel kell kerülni európa trónjára!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én sorozatban 7 gyõzelem után, sorozatban 4 vereséget szenvedtem. Pislogtam is, mondom mi van? Téli szünet elõtt 3 pont hátrány kecskemét mögött (???????).
Les Dogues
a tavalyi töketlenkedés után idén DUPLÁZÁS.
3 ponttal behúztam a Loki elõtt a bajnokságokt, kupában meg pont az újpestet sikerült megagyalnom. Kellemes melegség öntötte el a kis lelkem 😄
Érdekes, hogy a tavalyi idényhez képest kissé visszaestem góllövésben, de 20-al kevesebb gólt is kapta, szóval ez hozta meg a várva várt bajnoki cimet. Kleint és az ügyes kis brazil hátvédemet is elpasszoltam összesen 1 milláért, jött helyettük egy afrikai srác akit korábbi mentésekben is elhoztam, nem is értem miért csak most jutott eszembe.
Elõl a Ferreyra-Kezsman duó halálos volt ismét 😊 (F - 44m/29g,7gp, K - 33m/20g,9gp)
Kár hogy meg kell bontani õket....Kezsman öregszik, nem tudom követkzõ szezont hogy fogja birni, bár már van helyettese, remélhetõleg beér a srác. Ferreyrát meg b.u.z.i Kubatov eladta volna. 1,3 milláért vettem, 2 év alatt rúgott 60 gólt + 20 gp és 1,8 millás ajánlatra már verte a brét hogy hú de jó ajánlat adjuk el...a nénikédet. Újratöltöttem inkább és majd én eladom 3 milláért, plusz kövi eladás fele az enyém.
Igazolgatni nem nagyon kell már, elég stabil a csapat. Max talán egy jó poacher kéne a TM mellé, bár lehet átállok 4-2-3-1-re mert van egy ügyes srác aki AMC-ben jó, plusz 2 szélsõ is tud irányitót játszani, szóval ez majd edzõmeccseken kiderül.
1 marha nagy melléfogásom volt a szezonban, egy chilei jobbszélsõvel. 1,5 milláért jött és 29 meccsen 5 gól, 5 gólpassz. Qva gyenge. Ajánlom neki hgoy kapja össze magát, mert ez nagyon gyér.
El kell még zavarni vagy 8 embert, leszûkiteni a keretet kicsit aztán jó is lesz. Jó lenne EL csoportkörbe jutni legalább, bár nem fûzök hozzá nagy reményeket, pláne hogy a fõ góllövõmet el kell passzolnom
Más: Nálam 15. volt a magyar válogatott és a dánok nyerték az EB-t. Most 21. a válogatott... 😄
Les Dogues
na mind egy, "dolgozunk tovább" 😊
ha nincs valami eredményed, nem fognak kinevezni a két szép szemedért....
Mikor rúgják már ki Egervárit és neveznek engem ki a helyére?
Valakinek van tapasztalata?
Nem választottam nagy klubot sok milliós büdzsével, inkább kreáltam egy Hunnia FC-t (editorral) és az nb2-ben indultam el. még csak az elsõ idény 1/3 -nál járok .
Szerintetek az "természetes" hogy többnyire még kikapok ? Gondolom a taktikát elõbb jó szinten kéne begyakorolni és akkor több gyõzelmem lenne. Pedig letöltöttem 2 taktikiát is direkt "lower liga" csapatokhoz ajánlva...
A baj az hogyha hátrányba kerülök akkor elkezdek kapkodni és állítgatni a taktikát attackingra meg agresszív szerelésre stb. Szerintetek akkor is jobb hagyni a csapatot a taktika szerint balanced-en, vagy control-on hagyni ha vezet az ellenfél ??
vagy tud valaki valami jó quid-ot ajánlani amiben olvashatnék tanácsokat a kezdõk számára? Köszi!
A 3-4-3 felállás ellen mi a fene lenne a jó "ellentaktika" ?
Mert kialakitottam egy egész jó csapatot akivel elég sokat nyerek aztán jön egy bármilyen hurka brigád gyengébb emberekkel és a 3-4-3 ellen mindig kikapok 😞
Next PC upgrade: 2022
szarráverted õket 1-0ra 😄
http://www.youtube.com/watch?v=kSglWsWX0mU
BL fa
Benzema értéke 31 milla körül volt. én meghirdettem 60-ért. és mivel már ekkor megvolt Agüero így a citynek volt pénze 53-at ajánlani érte.
Khedira értéke 27 misi volt. meghirdettem 54-ért és a Dortmund bejelentkezett érte 42-vel 😄 nem is alkudoztam egyikkel sem. nehogy lelépjenek és rajtam maradjanak