Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Les Dogues
Komoly stadionok vannak,nagyon ügyesek az ifik,égnek a görög(török)tüzek.Ismert,jó játékosok is könnyen igazolnak oda.Számomra kész felüdülés volt a már sokszor megunt olasz,angol,német,spanyol után.Nagy potenciál van ezekben a csapatokban,és az ellenfelek sem akárkik.(Galata,Fener,Besiktas).Magyar szinthez mérve horribilis pénz, remek játékosok sora,és nem mindig ugyanazokat a pofákat bámulom évek óta.Minden adott egy fantasztikus karrierhez.
Les Dogues
Antarktiszról jön-e.Közben meg a csapataik kiállnak 11 külföldivel.Ráadásul egy MU,vagy egy Arsenal sokkal
könnyebben megkapja,mint egy Bradford például.Azzal meg ne törõdjél,hogy morognak,ha elengedsz valakit,akit
szeret a nép.Én a klublegendát is eladom,ha eléri a harmincat.Még akkor felajánlom kluboknak,amíg komoly értéke van.(Kivétel,ha kedvenc az illetõ,akkor nyugdíjig is kitartok mellette.)
Most végül letoltam a teljes 3. szezont, és tervezek egy összefoglalót írni az eddigi 3 évrõl, csak félek rettentõ hosszú lesz... 😄
Azért nekiveselkedek, addig tanulmányozzátok harmadosztályú csapatom dicsõ történelmét <#idiota>#idiota>
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
megért rákölteni 10m fontot, bár ahogy elnéztem a vett ifik közül úgy 6-7 fog beválni, és pont akikért olyan 1m-t adtam azokból nem lesz nagy szám, bezzeg akiket potom pénzért vettem azok úgy fejlõdnek hogy az valami hihetetlen. 😊
Les Dogues

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most irt alá a Partizanhoz a játékosom erre hisztizik hogy nem engedtem tárgyalni a Vikinggel...hát mi az anyád van? (a vikingek adtak volna 170 ezret, a partizan meg 1,2 millát - hát ezért hülyegyerek)
Megyei Kupa elsõ fordulójában összesorsolták a frissen feljutott NB 1-es Vasassal ,és ha továbbjutok,
valószínûleg jött volna a Debrecen.Az a mentésem ott ért véget.
a nyakamba ömlesztett egy rahedli 22-26 évest,akik meg úgy néztek ki,mintha valami hadikórház rehab-járól jöttek volna ki.Szerintem még féllábú is volt közöttük.Mivel B csapat nincs,ezek mind ott sírtak volna nekem,mert az teljesen kizárt,hogy egy percet is kapjanak.És ehhez még hozzá jön a Civ 5 huge map-ot idézõ töltési idõ.Egy bivaly videokártya és qud core proci van a gépben,de nyugodtan kimehettem teázni mire sokszor továbblépett.Bár ez talán érthetõ a többezer adatbázis változás és a csapatok százai miatt.Szóval nem annyira röviden,az összes fm karrierem közül ez volt a három legrövidebb.
Amúgy én mindig a lehetõ legkönnyebben elérhetõ célt tûzöm ki, hiába képes a csapat sokkal jobb eredményre, ha bejön több sérülés, vagy valaki úgy dönt megy és az megdönti a csapategyensúlyt akkor nehogy az miatt menjen el a meló, mert volt már hogy 14 pontal vezettem a bajnokságot 6 meccsel a vége elõtt, aztán 2 kulcsjátékos lesérült és úgy visszaesett a csapat, hogy az utolsó meccsen múlt hogy bajnok leszek vagy sem...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
csalódást keltõ 10.helyen áll.Ha szezon elején elfogadod a valószínûleg Európa kupás helyezést,
akkor most lenne munkahelyed.És ha valami szép eredmény elértél volna,akkor évekre megalapoztad
volna a helyed.Az elsõ évben,amikor még nincs meg alapból a bizalom,akkor sem ígérek semmit,ha
tudom,hogy bajnok leszek.Legalább szezon végén hõs leszek.Nem hiszem,hogy annyival több pénzt
kaptál,amiért érdemes volt kockáztatni.A továbbiak miatt nem aggódnék,hamar lesz új csapatod.
Meg lett volna vissza 2 meccs a BL-ben a Benfica es az Olympiakos ellen,elgyepaltam volna oket...nem ertem egyszeruen. Ez nekem egy kicsit igazsagtalannak tunik.
Na mindegy...
Kerdes: Mennyi ido talalni ilyenkor munkat? Nem szivesen kezdenek uj karriert :\
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Tovabbjuto helyen alltam a BL csoportban es 10. helyen alltam a bajnoksagban (Az 1.-nek 19 pontja volt)
Rohadjanak meg...
KÉP
Az miért van, hogy feltelepítettem a 12-öt és elakarom indítani akkor kiír hibákat? dll fájl hiányzik...
magát.
Szerintem ez a honvágy dolog inkább a perememberekre jellemzõ.Egy játékos,aki élvezi a bizalmat,
rendszeresen játszik,netán még dicséreteket is kap,a legritkább esetben panaszkodik még akkor is,
ha valóban beilleszkedési gondjai vannak.Aki háttérben érzi magát és van benne motiváció azoknál
hamarabb elõjönnek a vélt és valós sérelmek.Ha hosszabb ideig nem szokik meg,akkor el kell engedni.