Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért csinálok havonta biztonsági mentést 😄

Szycsu
Köszi a tippeket, meglátjuk mit kezdek majd magammal 😄 De, ezek szerint akkor a fradis mentés már nem fog mûködni...

Les Dogues

Szerintem a Holland és Orosz bajnokság is jó, egész jó az utánpótlás(fõleg az oroszoknál) és jó csapatok ellen kell harcolni (PSV,Ajax - Zenit, Anzsi stb)

Ha nem akarsz mindig a top ligákban játszani,ajánlanám,hogy próbáld ki egyszer a Török ligát.Két karriert is kezdtem ott,és élveztem az utolsó percig.Egy még aránylag erõs középcsattal pl.Gaziantep,genclerbirligi,Sivas,Bursa,Samsun.
Komoly stadionok vannak,nagyon ügyesek az ifik,égnek a görög(török)tüzek.Ismert,jó játékosok is könnyen igazolnak oda.Számomra kész felüdülés volt a már sokszor megunt olasz,angol,német,spanyol után.Nagy potenciál van ezekben a csapatokban,és az ellenfelek sem akárkik.(Galata,Fener,Besiktas).Magyar szinthez mérve horribilis pénz, remek játékosok sora,és nem mindig ugyanazokat a pofákat bámulom évek óta.Minden adott egy fantasztikus karrierhez.
Helló! Kezdj a Celta Vigoval spanyol másodosztály vagy a Hellas Veronával, az pedig olasz második liga. Esetleg Mallorca. 😊
Szycsu
Amennyiben ugrott, kérnék tippeket kivel kezdjek, ha lehet 😄 Persze, ne szürreális csapat legyen (Andorra megye 20, stb..), annyira jól még nem ismerem a 12-t.

Les Dogues

Szycsu
Nem tudom betölteni a mentést (cd). Ugrott akkor?

Les Dogues

Nem csak téged.Kötik az ebet a karóhoz,mintha nem lenne mindegy,hogy az a játékos Andorrából,vagy az
Antarktiszról jön-e.Közben meg a csapataik kiállnak 11 külföldivel.Ráadásul egy MU,vagy egy Arsenal sokkal
könnyebben megkapja,mint egy Bradford például.Azzal meg ne törõdjél,hogy morognak,ha elengedsz valakit,akit
szeret a nép.Én a klublegendát is eladom,ha eléri a harmincat.Még akkor felajánlom kluboknak,amíg komoly értéke van.(Kivétel,ha kedvenc az illetõ,akkor nyugdíjig is kitartok mellette.)
Ez a munkavállalási engedély kikészít... találok valami jó dél-amerikai vagy afrikai játékost és nem tudom leigazolni mert nincs munkavállalási engedélye -.-

Az miért van, hogy a vezetõség még mindig felrója nekem, hogy elengedtem egy átlagos játékost? Eladni esélyem sem volt, kezdõbe nem fért be, tartalékban nem akart maradni, kölcsönbe se akart menni...

elõvettem az fm12-es északír mentésemet, ami az egyik kedvencem volt abban a szériában, de 2 és fél szezon után abbahagytam (mert elromlott a mentés mikor lefagyott a gép 1x meccs közben és csak 1 fél évvel korábbi backup file volt meg)
Most végül letoltam a teljes 3. szezont, és tervezek egy összefoglalót írni az eddigi 3 évrõl, csak félek rettentõ hosszú lesz... 😄
Azért nekiveselkedek, addig tanulmányozzátok harmadosztályú csapatom dicsõ történelmét <#idiota>
StephenKing
Vezetõk simán elhajtanak ha fizetési keret emelést kérek.Szerzõdésajánlat nincs senkinek mert ha van akkor meg csak 650eurós max ajánlatot tudok tenni. Mindegy akkor erre a szezonra kutyaütõk lesznek az edzõk .

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

zyndar
Tudsz esetleg átcsoportosítani a transzferes perselybõl? Más nem lehet megoldás szerintem. Esetleg kérd a vezetõknél a fizetési sapka emelését. Ja még egy dolog: ha 15k szabad fizetési kereted van ugyan, de mondjuk közben 8-10 aktív szerzõdésajánlatod van játékosok felé, akkor nem tudod már kihasználni.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

StephenKing
Derby County-val nyomom és olyan gondom lenne, hogy nem voltam megelégedve az edzõkkel igy egy két kivétellel mindet kirugtam az idény végén.Viszont ha újat akarok szerzõdtetni max csak 950euros fizetést tudok ajánlani igy szinte csak gyengébb edzõket tudok szerzõdtetni mint a régiek. A fizetési keret 15ezerrel a megszabott alatt van igy nem látnám akadályát hogy nagyobb fizetést is tudjak nekik adni. Mi lehet a megoldás?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Azt elfelejettem írni, hogy a 13-as szériához.

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

Üdv. Valaki tudna adni finn alsóbb ligákhoz egy linket ha létezik? köszönöm

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

Csak mert sokszor van az, hogy gyenge csapatok ellen nem fejlõdnek úgy mint ha küzdeni kell a gyõzelemért, legalábbis mikor kölcsönadom õket mindig ez van...

LasDen
nem. lényeg, hogy fejlõdjenek...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az nem gáz hogy ha az ificsapat túl erõs? Mert a többi csapatot ilyen 4-8 gólos különbséggel verik le...

megért rákölteni 10m fontot, bár ahogy elnéztem a vett ifik közül úgy 6-7 fog beválni, és pont akikért olyan 1m-t adtam azokból nem lesz nagy szám, bezzeg akiket potom pénzért vettem azok úgy fejlõdnek hogy az valami hihetetlen. 😊

Szycsu
Ilyen védekezés kell nekem is!

Les Dogues

Szycsu
Kezdek egy új karriert és majd valamikor visszatérek a mentéshez (amelyik a rossz szériás), ha van hozzá türelmem 😄DDDD

Les Dogues

mit szoktatok csinálni mikor hullámvölgybe kerül a csapat? hogy lehet a leggyorsabban kirángatni belõle egy csapatot? személy szerint jelenleg az Arsenallal vagyok és jóval kisebb csapatok szorongatnak, a nagyok ellen meg egyenesen esélyem sincs.
😄DDDDDDDDDDD
LasDen
Ez skill!! 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kosheen
eszem-f.szom megáll
most irt alá a Partizanhoz a játékosom erre hisztizik hogy nem engedtem tárgyalni a Vikinggel...hát mi az anyád van? (a vikingek adtak volna 170 ezret, a partizan meg 1,2 millát - hát ezért hülyegyerek)

Az fm 14-hez már úgysem kell db,mert játszhatsz falusi csapatokkal az NB 1-ben is.(hehe)
Ja és köszi mindenkinek az infókat! 😊

Elõtte majd csinálok egy biztonsági mentést, aztán tesztelem 😊

Szerintem az NB 3-tól jól játszható.Ha nem töltöd be az alacsonyabb osztályokat,akkor lassú sem lesz.
Tényleg,ez most már eszembe sem jutott,de a megyei 3-as csapatomat a második szezon legelején a Vas
Megyei Kupa elsõ fordulójában összesorsolták a frissen feljutott NB 1-es Vasassal ,és ha továbbjutok,
valószínûleg jött volna a Debrecen.Az a mentésem ott ért véget.
Szóval akkor megye 3-4 felejtõs? :S

zavbal
én a megye 3-ban a legmeglepõbb dolognak azt tartottam hogy az elsõ évemet letoltam annak rendje és módja szerint a Bakony csoportban de a következõ szezonban valami varázstrükkel az Alföld csoportban találtam magam és a Szolnokkal csatáztam <#idiota>
A megyei 4 db-vel kapcsolatban leírnék némi tapasztalatot,ha megengeded..Három különbözõ megyei 3-4-es csapattal indítottam különbözõ karriereket,de egynél sem jutottam tovább egy évnél.A fõ oka az,hogy olyan anomáliák akadályoztak,amivel még sehol sem találkoztam.Például egyszerûen nem tudtam szerzõdést adni tavasszal az ifiknek.A sima ifiszerzõdést nem engedte a klub,csak amatõr szerzõdést,azt meg õk nem fogadták el.Tehát ifik nélkül maradtam.De utólag gondolva,ha van is ificsapatom,amíg el nem érem az NB 3-at,évekig nem játszhatnak,mert ifi bajnokság sincsen.De sebaj,a gép gondolt egyet és szezon végén,júniusban
a nyakamba ömlesztett egy rahedli 22-26 évest,akik meg úgy néztek ki,mintha valami hadikórház rehab-járól jöttek volna ki.Szerintem még féllábú is volt közöttük.Mivel B csapat nincs,ezek mind ott sírtak volna nekem,mert az teljesen kizárt,hogy egy percet is kapjanak.És ehhez még hozzá jön a Civ 5 huge map-ot idézõ töltési idõ.Egy bivaly videokártya és qud core proci van a gépben,de nyugodtan kimehettem teázni mire sokszor továbblépett.Bár ez talán érthetõ a többezer adatbázis változás és a csapatok százai miatt.Szóval nem annyira röviden,az összes fm karrierem közül ez volt a három legrövidebb.
Köszi! 😊

Amúgy én mindig a lehetõ legkönnyebben elérhetõ célt tûzöm ki, hiába képes a csapat sokkal jobb eredményre, ha bejön több sérülés, vagy valaki úgy dönt megy és az megdönti a csapategyensúlyt akkor nehogy az miatt menjen el a meló, mert volt már hogy 14 pontal vezettem a bajnokságot 6 meccsel a vége elõtt, aztán 2 kulcsjátékos lesérült és úgy visszaesett a csapat, hogy az utolsó meccsen múlt hogy bajnok leszek vagy sem...

Tessék:http://data.hu/get/6713329/megye4.zip
Valami magyar bajnokság módot tudtok adni? Mert ha végeztem a Colchester-es szerzõdésemmel akkor tervezem hogy átmegyek egy falusi csapathoz xD

Na ez egy ország,ahol még sohasem játszottam.(Svédországban igen)Kíváncsian várom hogy sikerül.
Ertem es koszonom! Megtanultam a lecket. Amugy Norvegiaba mentem,hamarosan jon a beszamolo hogy mire jutottam.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Feladtad a magas labdát a vezetõségnek,õk meg leütötték.Egyértelmûen azt írják,hogy a csapat a
csalódást keltõ 10.helyen áll.Ha szezon elején elfogadod a valószínûleg Európa kupás helyezést,
akkor most lenne munkahelyed.És ha valami szép eredmény elértél volna,akkor évekre megalapoztad
volna a helyed.Az elsõ évben,amikor még nincs meg alapból a bizalom,akkor sem ígérek semmit,ha
tudom,hogy bajnok leszek.Legalább szezon végén hõs leszek.Nem hiszem,hogy annyival több pénzt
kaptál,amiért érdemes volt kockáztatni.A továbbiak miatt nem aggódnék,hamar lesz új csapatod.
LasDen
október-november minden évben a kiruúgások szezonja. szóval pár héten belül, ha találsz kedvedre való csapatot...

Title Challenget igertem,de mindosszesen 9 pont volt a lemaradasunk. Epp megvertem a bombajo formaban levo Torinot 3-1-re. A fo rivalis Bolognat 4-0-ra vertem. Anyagilag jol alltunk,meg volt 4millio-m igazolasokra,nem leptuk tul a fizeteseket se es jottek uj szponzorok is. Es meg csak Oktober volt,ugyhogy egyaltalan nem volt gazos a 9 pont lemaradas.

Meg lett volna vissza 2 meccs a BL-ben a Benfica es az Olympiakos ellen,elgyepaltam volna oket...nem ertem egyszeruen. Ez nekem egy kicsit igazsagtalannak tunik.
Na mindegy...

Kerdes: Mennyi ido talalni ilyenkor munkat? Nem szivesen kezdenek uj karriert :\

zyndar
Ha elsõ helyet ígértél, akkor megesik.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Hányadik helyre várták a csapatot,és mit ígértél a vezetõségnek?
De most miert?!?!

Tovabbjuto helyen alltam a BL csoportban es 10. helyen alltam a bajnoksagban (Az 1.-nek 19 pontja volt)

Rohadjanak meg...

KÉP

A DrectX-et a Steam szûz telepítéskor automatikusan felrakja.Egyébként milyen dll?Mert van 1000 féle.
DirectX-et frissitetted?

Ha meg nem,akkor: LINK

Sziasztok!
Az miért van, hogy feltelepítettem a 12-öt és elakarom indítani akkor kiír hibákat? dll fájl hiányzik...
Szycsu
Kösz a tippeket!

Les Dogues

Lehet,hogy annál a klubnál rosszabbak az edzések mint nálad,vagy csak valamiért nem érezte jól
magát.
Szerintem ez a honvágy dolog inkább a perememberekre jellemzõ.Egy játékos,aki élvezi a bizalmat,
rendszeresen játszik,netán még dicséreteket is kap,a legritkább esetben panaszkodik még akkor is,
ha valóban beilleszkedési gondjai vannak.Aki háttérben érzi magát és van benne motiváció azoknál
hamarabb elõjönnek a vélt és valós sérelmek.Ha hosszabb ideig nem szokik meg,akkor el kell engedni.
Az miért van, hogy kölcsönadom az ifijátékost(17 éves) és mikor visszajön azt mondja hogy többet fejlõdött volna ha marad az ificsapatban, pedig szinte az összes meccsen kezdõ volt :S Ebben a kölcsönadás dologban kezdek elbizonytalanodni...