Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Del Moro
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I met God. She's black
még szép hogy lecsaptam rá! <#ravasz1>#ravasz1> a kért fizuja viszont horribilis, persze örülök hogy egyáltalán szóba állt velem. mondjuk a kérésre átadón lévõ játékosoknál normális, hogy kicsit lejjebb adják a reputációs igényeiket, az anyagiakat meg feljebb.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

röviden, tömören: újabb bronz a bajnokságban, leégés a hazai kupákban, tûrhetõ teljesítmény a bl csoportban, el menetelés egészen a döntõig, ahol aztán veszítettünk. jöjjenek a képek.
átigazolások és nagyobb fogások:
keret, kapusok és védõk ill. középpályások és csatárok:
a wanyama - ramirez tengely idén is tarolt a középpályán:
pl tabella és meccsek:
bl:
el menetelés:
fontosabb el meccsek:

Na holnap irany az 576 :D
ha baxakodna a verify mert foglalt a steam kicsit várni kell, vagy 20 alkalommal folyamodtam ehhez a módszerhez, mindig mûködött
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
on
20. fordulóra kipukkadt a Gyõr, át is vettem a vezetést, õk meg csúsznak lefelé, már csak 3. helyen vannak, idén visszaszerzem az engem megilletõ helyet a dobogó tetején
www.smart-bus.hu
inkább agyalok még vmi linuxos megoldáson win7 skinnel
www.smart-bus.hu
tucatnyi adatbázis,stb.
azért köszi a segitséget
elsõ találatra kiírta hogy igen,megoldható.
http://asivarajan.blogspot.hu/2011/11/football-manager-2012-on-ubuntu-1110.html
szóval vmi linuxon elmegy a 12?
Közben megnéztem a lifetime mentésemben ezt a stadion dolgot.Szombathelyen alapból 14 ezres a stadion,az átlag nézõszám pedig 5 ezer.2019-ben kibõvítették 22 ezerre.Akkor itthon már bõven egyeduralkodó volt a csapat.Amikor kezdtek jönni a BL-sikerek is,jött a nép is szép lassan.2025-re elkészült az új stadion,a régit eladták.(Csak azt tudnám,hogy kinek?)Fûthetõ talaj,
behúzható tetõ,40900 férõhely.Ez gyönyörûen hangzik,két apróságtól eltekintve.Az egyik a 20 évre szóló százvalahány milliós bankkölcsön.A másik,hogy nem rólam nevezték el,be is rágtam érte.Haladás Park.Érdemes volt itt klublegendának lenni?
Les Dogues
Más: De nincs kedvem belekezdeni új karrierbe. Olyan jól ment a fradival.....
Les Dogues
20 éves belga válogatott játékosom, olyan értékekkel hogy egy nagy bajnokságba is beférne alig 700 ezret ér. Ha 1 millióért megveszek valakit, akkor akármilyen jól is teljesit lemegy pár hónap alatt az értéke a felére.
Tényleg szar igy a pénzügyeket kezelni. Az egyetlen amiben bizni lehet az a játékoseladás. Mindenkit úgy adok tovább hogy a következõ eladás 50 százaléka az enyém, ebbõl néha-néha jön be kis pénz.
Ja és külön vicces, hogy az évek óta fosul teljesitõ Loki még igy is megelõzi nézõszámba a Fradit, hogy folyamatosan a bajnoki cimért játszok, sokgólos meccseken
Megüresedett az angol szövetségi kapitányi poszt, így jelentkeztem és megkaptam a melót. Még sosem irányítottam komoly válogatottat, kíváncsi leszek. Gyorsan be is válogattam az elõzõ szezon legjobb leedsi játékosát, Tom Leest (igaz csak a sérülések miatt) és Shelvey-t, jó lesz Wilshere cseréjének. Most Gerrard is lábadozik, de nagyjából ezzel a csapattal képzelem el a dolgokat, jönnek is az olaszok pár nap múlva barátságosra.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
netbook van, ahhoz külön skin is van, csak hgoy teljes leegyen az öröm. Illetve a windowsos mentést gond nélkül lehet használni ha linuxot teszek fel?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem ez az elsõ FM amivel játszom.
még nem játszottam egy teljes idényt ezért kérdezném:
NB2.-ben indultam egy kreált csapattal. Ajka-Hunnia FC. Jelenleg a gazdálkodás OK. (adtam a csapatnak egy 16 ezres stadiont. 350K igazolás pénzt, mezszonzort stb.)
-vajon ha feljutok az elsõ osztályba akkor lesznek-e plusz pénzek szponzorok nagyobb fizetési és transzfer büdzsé? Vagy nekem kell kitermelni játékos eladásból és meccs jegy eladásokból?
A bajnokságot behúztuk. A szezon elsõ felében kicsit elvoltam csüggedve,mert olyan fölénnyel uraltuk a Norvég Premier Ligát,hogy szinte unalmas volt játszani. Norvég kupában szintén elég magabiztosan meneteltünk,az egyetlen kihívást az EL selejtezõk jelentették.
A Norvég Premiert Liga meccseink:
KÉP
Kupa meccsek:
KÉP
EL selejtezõ:
KÉP
Igazolások:
KÉP
És az év végi tabella:
KÉP
És a gólkirályom:
KÉP
Látható,hogy a bajnokságban voltak hullámvölgyek bõven. Nagyon sokáig a Fredrikstad szorongatta a tökünket,aztán õk elvéreztek és jött a nyakunkra a Molde. De aztán végülis behúztuk.
A norvég kupa miatt nagyon mérges vagyok,simán továbbkellett volna jutnunk csak épp akkor megint nem volt hajlandó együttmûködni a csapat.
Az EL selejtezõ is bosszantó,mert ha idegenben rúgtunk volna egy gólt a Salzburgnak,akkor bejutunk a csoportba,az meg azért szép lett volna.
Igazolásokat jól megúsztam,hoztam 3 új fiatal játékost,akik nagy reménységnek tûnnek,ráadásul ingyen. Mindenesetre mivel a BL selejtezõkbe megyünk,muszáj lesz igazolnom még 2-3 tapasztalt játékost,fõleg a védelembe és a középpályára mert az egy kicsit gyenge.
Meglátjuk mi lesz a BL-ben,ha valahogy bevergõdnénk magunkat a csoportba és pláne ha még onnan tovább is jutnánk én már elégedett leszek. A norvég Kupát jövõre muszáj behúznunk és a bajnoki címet is jó lenne megvédeni. Lesz itt még meló bõven,majd jelentkezek. <#worship>#worship>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi