Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
itt kezdõdik egy kapus :D
Del Moro

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
ingyen se kéne :D potya király :D

szabii98
nalam volt mar Cristiano is atadon, vegul a Chelsea vitte. Erdekes de nem gyakori. Szep fogas :D

I met God. She's black

joe hart átadóra sírta magát! én ilyet még nem láttam... <#guluszem1> ráadásul piszlicsáré összegért.

még szép hogy lecsaptam rá! <#ravasz1> a kért fizuja viszont horribilis, persze örülök hogy egyáltalán szóba állt velem. mondjuk a kérésre átadón lévõ játékosoknál normális, hogy kicsit lejjebb adják a reputációs igényeiket, az anyagiakat meg feljebb.

zavbal
<#buck>ZOUMAA! Amúgy szép karrier gratula, Halilovicra meg kíváncsi leszek nálad mire lesz képes az elsõ idényében.
<#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Southampton FC, 2013/2014

röviden, tömören: újabb bronz a bajnokságban, leégés a hazai kupákban, tûrhetõ teljesítmény a bl csoportban, el menetelés egészen a döntõig, ahol aztán veszítettünk. jöjjenek a képek.

átigazolások és nagyobb fogások:

keret, kapusok és védõk ill. középpályások és csatárok:

a wanyama - ramirez tengely idén is tarolt a középpályán:

pl tabella és meccsek:

bl:

el menetelés:

fontosabb el meccsek:

Hmmm...

Na holnap irany az 576 :D

nah végre átvették a klubot. Az új tulaj egybõl felbett 450K euró bank kölcsönt ... basszus mi lesz ebbõl...????
Zenszkij
steam-library-football manager 2013 jobb klikk-properties, local files- verify integrity of game cach-problem solved

ha baxakodna a verify mert foglalt a steam kicsit várni kell, vagy 20 alkalommal folyamodtam ehhez a módszerhez, mindig mûködött

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kosheen
akkor se tudok mit tenni, csak emiatt nem tudok 25-öt költeni, egy linux-al meg talán valami kis gyorsulást el leeht érni. Na mindegy, ne offoljuk szét a topicot :)
on
20. fordulóra kipukkadt a Gyõr, át is vettem a vezetést, õk meg csúsznak lefelé, már csak 3. helyen vannak, idén visszaszerzem az engem megilletõ helyet a dobogó tetején

Nem lesz jobb! A laptopban a hdd a leggyengébb láncszem, mindegy mit teszel rá, akkor is lassú marad. Egy 128-s SSD 25000.-ft körül kapható.

www.smart-bus.hu

kosheen
fele annyiba kerülne mint amennyiért az egész cuccot vettem :)
inkább agyalok még vmi linuxos megoldáson win7 skinnel

bocs de van egy másik furcsaság amit nem értek. MINDEN nap kapok olyan hírt hogy valaki át akarja venni(megvenni a klubot) a klubot a jelenlegi tulajdonostól (Minarik Edétõl...), de nem történik semmi...sajnos nem vagyok jó angolból, de valami olyasmi hogy megindultak a tárgyalások és hamarosan megtörténik az átadás. de mégsem történik meg. viszont minden nap felugrik az üzenetek között ez a hír. bugos talán?
ok, már megoldottam. valamit nem jól kerestem azelõtt. F6-ra végre behozta a listát és mindent be tudok tölteni.
srácok, már futó karrierben be lehet állítani nagy adatbázist és több ligát? mert a legtöbb "sportlists" letöltés állítólag csak ekkor importálható a járékba.
Darthmushroom
Fent van a megye kieg az fm13-n le is nyomtam egy szezont a honvéd-dal erre 2.évbe minden/összes hülye megyei kupába indulok, erre valaki tud megoldást h ne így legyen? nem nagyon van kedvem újra kezdeni

Remek...Valerenga mentesemnek annyi. Tovabb akarok haladni akkor kapasbol crash dumpol. Valami jotanacs hogy hogyan tudnam megmenteni?

Vegyél bele egy SSD-t, hasítani fog. Nekem laptop HDD-n kb 1 perc volt mire elindult az outlook, ugyanez SSD-n 1-2 másodperc!

www.smart-bus.hu

kosheen
egy ilyen kis fis-fos netbookom van és kb minden lassú rajta, nem csak a játék. Fél percig gondolkozik mig elinditok egy filmet. Hiába tölt 4-5 Mbyte/sec-el, egy nagyobb oldal megnyitása van hogy 1 percet vesz igénybe, skype elinditása szintén bõven 1 perc feletti. Ugyanezeket egy normális asztali gép pillanatok alatt csinálja. Hiába a 2 giga RAM, a 2 gigás proci, akkor is gyengécske. Ezért gondolkozok a linuxon, ahhoz van elvileg win7 skin is, szóval talán-talán nem lenne akkora változás

Miért nem jó a Windows? 1134 óra játék,és egy crash dump-om nem volt az ideiben.Pedig vagy 140 ezer kép,logó,
tucatnyi adatbázis,stb.
kosheen
atya ég, milyen hiszti megy a kommentekben. ez a linux úgy látom nem sokkal jobb mint a win :D lehet csak nem lesz csere
azért köszi a segitséget

Fogalmam sem volt eddig,de most csoda történt.Beírtam a Google-ba hogy Football Manager 2012 Linux és már az
elsõ találatra kiírta hogy igen,megoldható.
http://asivarajan.blogspot.hu/2011/11/football-manager-2012-on-ubuntu-1110.html
kosheen
annyi hsz volt hogy el is tûnt a kérdésem a süllyesztõben lassan :D
szóval vmi linuxon elmegy a 12?

Arról a listáról egy sem jön Magyarországra.

Közben megnéztem a lifetime mentésemben ezt a stadion dolgot.Szombathelyen alapból 14 ezres a stadion,az átlag nézõszám pedig 5 ezer.2019-ben kibõvítették 22 ezerre.Akkor itthon már bõven egyeduralkodó volt a csapat.Amikor kezdtek jönni a BL-sikerek is,jött a nép is szép lassan.2025-re elkészült az új stadion,a régit eladták.(Csak azt tudnám,hogy kinek?)Fûthetõ talaj,
behúzható tetõ,40900 férõhely.Ez gyönyörûen hangzik,két apróságtól eltekintve.Az egyik a 20 évre szóló százvalahány milliós bankkölcsön.A másik,hogy nem rólam nevezték el,be is rágtam érte.Haladás Park.Érdemes volt itt klublegendának lenni?
köszönöm!
zavbal
ha az egy gyorslista játékosokról akik késõbb jók lesznek akkor az egyrészt nem adatbázis másrészt akkor a szûkített lista menüpontban keress olyat hogy import .Ha 13-d van akkor a Shortlist ablakban Shortlists menüpont jobb oldalon lenyitod és abban import.
bocs hogy újra kérdezem de az ilyen adatbázisokat melyik menüpontban lehet elõhívni? ( szuper tehetségek stb)
13-ba kezdtem egyet a Reallal, ez az elsõ idényem velük. Az lenne a kérdésem, hogy Benzema-t érdemes eladni? Mert nem nagyon muzsikál...
Így már érthetõ.
Szycsu
Van egy májusban elmentett mentésem a fradiról, de szerintem abban még a 2. szezon sincs lenyomva...

Les Dogues

Az Ajka csak egy "donor " club nálam. Az új szerkesztett Hunniám persze budapesti csapat lett. Persze hogy nem számítok teltházakra az elsõ-második idényben, de azért szerkesztettem a stadiont 16 ezresre mert gondoltam hogy úgy sem lesz sok + bevételem akkor már legalább nézõszám legyen. Van is 3000 bérletesem és a legutóbbi meccsen 11 ezren voltak kinn.. :)
Szycsu
2. szezonban a Galata elleni EL selejtezõben telt ház elõtt játszottunk. Elõtte és utána se láttam olyat a 3 év alatt :D

Más: De nincs kedvem belekezdeni új karrierbe. Olyan jól ment a fradival.....

Les Dogues

kosheen
én most játszottam a Partizannal egy sörmeccset. Megnéztem a keretüket - hát legjobb esetben is egyforma. A játékosok árai között viszont akkora szakadék van, hogy csak na...
20 éves belga válogatott játékosom, olyan értékekkel hogy egy nagy bajnokságba is beférne alig 700 ezret ér. Ha 1 millióért megveszek valakit, akkor akármilyen jól is teljesit lemegy pár hónap alatt az értéke a felére.
Tényleg szar igy a pénzügyeket kezelni. Az egyetlen amiben bizni lehet az a játékoseladás. Mindenkit úgy adok tovább hogy a következõ eladás 50 százaléka az enyém, ebbõl néha-néha jön be kis pénz.
Ja és külön vicces, hogy az évek óta fosul teljesitõ Loki még igy is megelõzi nézõszámba a Fradit, hogy folyamatosan a bajnoki cimért játszok, sokgólos meccseken

Ajkán van egy 16-ezres stadionod,és már az elsõ évben a bõvítésen gondolkodsz?Ha 10 bajnokságot nyersz zsinórban,akkor sem lesz telt házas meccsed.Olvastam itt korábbi beszámolóban,hogy valaki BL-t nyert a Fradival,de ott sem nagyon jött össze még a 18100 nézõ sem.(egy 2 milliós városban)Valaki igazán leírhatná,hogy Magyarországon mennyi idõ kellett egy új stadion építéséhez.A jegybevételt nálunk el lehet felejteni.Új szponzor valószínûleg lesz,de az is nevetséges szokott lenni.Itt komoly pénzt csak úgy fogsz látni,ha a nyakadba esik egy sugar daddy,vagy ha sûrûn elõfordulsz a BL csoportkörben.Hamar rá fogsz jönni,hogy a miénk a Koldus Liga.Szerintem még 15 év,állandó BL indulás sem elég ahhoz,hogy telt házad legyen.Ajkán ugyanis az átlagnézõszám 500 fõ(a játék szerint legalábbis)
POI33
Szerintetek is sok döntetlent játszom? <#idiota>

http://imagerz.com/QFdDWlwCUQU

Erre nem is gondoltam,koszontem! :D

zyndar
Leeds United, 3. szezon, igazolások. és EL csoport.
Megüresedett az angol szövetségi kapitányi poszt, így jelentkeztem és megkaptam a melót. Még sosem irányítottam komoly válogatottat, kíváncsi leszek. Gyorsan be is válogattam az elõzõ szezon legjobb leedsi játékosát, Tom Leest (igaz csak a sérülések miatt) és Shelvey-t, jó lesz Wilshere cseréjének. Most Gerrard is lábadozik, de nagyjából ezzel a csapattal képzelem el a dolgokat, jönnek is az olaszok pár nap múlva barátságosra.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Szerintem több országot kellene betöltened,nagy adatbázissal.Például 10 ország 20 liga,az már rengeteg játékos,és személyzet.
kosheen
linuxon tudom futtatni a 12-t?
netbook van, ahhoz külön skin is van, csak hgoy teljes leegyen az öröm. Illetve a windowsos mentést gond nélkül lehet használni ha linuxot teszek fel?

Jatekosokat hogyan kell rendesen keresni? Mert bemegyek a transfer centerbe,beirok neveket amiket ajanlanak kulfoldi oldalakon de nincs 1 talalat se. Ez miert van?

letöltöttem egy adatbázist - valami super kids - ezeket hogyan lehet elõhozni a játékban? gondolom valahol a scout menüben?
Max. 6.5m fontert tudnatok ajanlani egy jo jobb oldali vedot? (leginkabb olyan erdekelne,aki a tamadasokba is betud szallni ha kell)

LasDen
ha van pénz, akkor persze belemegy...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köszi. stadion bõvítésbe belemegy a club? (no nyilván nem az elsõ idényben)
LasDen
is-is. ha jól megy, akkor jönnek a pénzek is, de a játékos eladások is sokat segíthetnek...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hello.
Nekem ez az elsõ FM amivel játszom.
még nem játszottam egy teljes idényt ezért kérdezném:

NB2.-ben indultam egy kreált csapattal. Ajka-Hunnia FC. Jelenleg a gazdálkodás OK. (adtam a csapatnak egy 16 ezres stadiont. 350K igazolás pénzt, mezszonzort stb.)

-vajon ha feljutok az elsõ osztályba akkor lesznek-e plusz pénzek szponzorok nagyobb fizetési és transzfer büdzsé? Vagy nekem kell kitermelni játékos eladásból és meccs jegy eladásokból?
Szóval Norvégiába mentem.

..meghozza a Vålerenga Fotball egyuttesehez.

A bajnokságot behúztuk. A szezon elsõ felében kicsit elvoltam csüggedve,mert olyan fölénnyel uraltuk a Norvég Premier Ligát,hogy szinte unalmas volt játszani. Norvég kupában szintén elég magabiztosan meneteltünk,az egyetlen kihívást az EL selejtezõk jelentették.

A Norvég Premiert Liga meccseink:
KÉP

Kupa meccsek:
KÉP

EL selejtezõ:
KÉP

Igazolások:
KÉP

És az év végi tabella:
KÉP

És a gólkirályom:
KÉP

Látható,hogy a bajnokságban voltak hullámvölgyek bõven. Nagyon sokáig a Fredrikstad szorongatta a tökünket,aztán õk elvéreztek és jött a nyakunkra a Molde. De aztán végülis behúztuk.
A norvég kupa miatt nagyon mérges vagyok,simán továbbkellett volna jutnunk csak épp akkor megint nem volt hajlandó együttmûködni a csapat.
Az EL selejtezõ is bosszantó,mert ha idegenben rúgtunk volna egy gólt a Salzburgnak,akkor bejutunk a csoportba,az meg azért szép lett volna.
Igazolásokat jól megúsztam,hoztam 3 új fiatal játékost,akik nagy reménységnek tûnnek,ráadásul ingyen. Mindenesetre mivel a BL selejtezõkbe megyünk,muszáj lesz igazolnom még 2-3 tapasztalt játékost,fõleg a védelembe és a középpályára mert az egy kicsit gyenge.
Meglátjuk mi lesz a BL-ben,ha valahogy bevergõdnénk magunkat a csoportba és pláne ha még onnan tovább is jutnánk én már elégedett leszek. A norvég Kupát jövõre muszáj behúznunk és a bajnoki címet is jó lenne megvédeni. Lesz itt még meló bõven,majd jelentkezek. <#worship>

Szycsu
Szoktam, de mostanában kimaradt. Hát ez van. :D

Les Dogues

zyndar
River Plate, szerintem pont a másodosztályból indulnak.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi