Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pfúúú, ilyen szezonom se volt még, utolsó fordulóban dõlt el a bajnoki cim sorsa. Egész végig stabilon mentünk a Gyõrrel az elsõ helyeken, féltáv környékén átvettem a vezetést és folyamatosan elõl maradta, sorban húztam be a meccseket, de a Gyõr is. Aztán idõ közben a Zete surranópályán beelõzte a gyõrieket és feljött második helyre. Én pedig a végén hihetetlen összeomlást csináltam, kijött a fáradtság is talán, hisz kb az egész szezont 16 játékossal nyomtam le nagyjából.
A Zete adott pedig lehetõséget, bukdácsolt, de amikor nyernem kellett volna pl. akkor a Siófok (!!!) otthon 2-0-ra megver, úgy hogy 20-4 a lövési arány. A Kaposvár ellen meg ekkor estem ki a kupából is, idegenben 3-2es vereség, otthon meg egy sovány 1-1
A Sió elleni vereségkor átvette a Zete a vezetést, utolsó fordulóban 1 ponttal elõttem voltak, én meg a tökutolsó Egerrel játszottam.
3-1re behúztam a meccset, az MTK megverte a ZTE-t és csak összejött 😊
A tavalyi borzalmas ötödik hely után, amikor a kispad is mozgott alattam, ez most hihetetlen nagy öröm.
Gólkirálytt nem tudtam adni a ligának, pont egy újpesti néger vitte el a cimet.
Viszont 8 játékos is van, aki 5 gól felett termelt, csapat szinten jók voltunk, 70 gól fölött lõttünk a bajnokságban.
Jövõre egyértelmû cél a cimvédés és a kupát is illene már elhóditani.
Teljesen jó helyzetben vagyok, mert nem kell tulképpen senkit se vennem. Kölcsönbõl jön vissza pár jó játékosom, akik szerencsére végigjátszották a szezont, illetve a mostaniak rengeteget fejlõdtek az év során.
Szokás szerint nagyon fiatal a keretem, meglátom mire lesznek képesek a srácok a Sampion Ligában.
Les Dogues
Magabiztos 4-0 gyõzelem Bulgária ellen,és megcsináltuk a (majdnem)lehetetlent.Már a VB-selejtezõt is csak rájátszásban
vesztettük el Ukrajna ellen.Épül az új 14 ezres Nemzeti Stadion is.35.hely a világranglistán,EB szereplés-elégedett vagyok.
Most egy hónap szünet(civ5 BNW)aztán friss erõvel folytatom.
http://kepkezelo.com/images/k6o297y9c3zxsl1r6fq7.png
Más: talán ma bepótlom a 13-as beszámolót 3 szezonnal vagyok adós viszont elkapott a 2012 ismét szóval lehet egy kicsit félreteszem és keresek egy kisebb görög vagy skót csapatot...
Hajrá Szycsu grat a Blackburnhöz a Debrecenhez (Intert ütni nem semmi) és a Colchesterhez is!
Szicsu késõbbiekben ha lehet teszel fel beszámolót? 😊 imádom az ilyen apró csapatokat nézni ahogy feljutnak a fellegekbe a Fradirõl meg no comment <#idiota>#idiota> Fradiról is ha lehet karrier beszámolónál (ha lesz) egy két szót írj 😄 szeritem megveszik fél Africát <#eplus2>#eplus2>
Más: 1 meccs után beleuntam a fanolásba. Nem éreztem magaménak a mentést, miután beállítottam a sugar daddy-t a fradinak, 500 millió eurót kezdõtõkének, 200 millió igazolás. Azt igazoltam, akit nem szégyelltem... Elsõ bajnoki után meguntam. Így, kezdtem egyet az angol 4. osztályú Swindon-nal (eddig jó a felkészülési idõszak). Kis fail, hogy valamiért nem vette ki az adatbázis változtatását, pedig kinyomtam, így a fradinak van 500 milliója meg 9500-as reputációja. Még érdekes is lehet, mire viszik 😄
Elrontottam Facundo Ferreyra leigazolását (eljött volna az angol negyedosztályba, ASD), mert pár játékosra már tettem ajánlatot és 1-2nek már szerzõdést is kínáltam, így nem tudtam megadni azt, amit kért fizunak, pedig alap esetben, ha másnak éppen nem folyik az ügye, akkor a dupláját is tudtam volna adni. Walk away. Kinyomtam a többi játékost is. Megint bekínálom a játékosért a pénzt (részletre, persze), erre most meg nem akar velem szóba állni, pedig ilyenkor nem szoktak pampogni, máskor is bejátszottam már ezt, hogy megint újra ajánlat, újra szerzõdés és mégis aláírnak. Hát, most nem... 😄 Mindegy, a keret szerintem elég erõs ahhoz, hogy a 4. osztályt megnyerjük, de gondolom jövõre semmi pénzt nem kapok majd, úgyhogy nyáron igencsak kúpárkodni kell, hogy szerezzek jó játékost. Röviden ennyi, majd még jövök.
Les Dogues
Amúgy a 2012-es FM-ben 2017-ben járok a Blackburn csapatával.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Azért, hogy ne teljesen feltett kézzel álljunk ki egy ilyen meccsre, kicsit védekezõ csapatot állítottam össze. A két szélsõm visszavontam, a középpálya két szélén játszott, a fiatal Masson pedig visszavont csatárként, támogató szerepkörben lépett pályára. Hogy ne szakadjon szét a középpálya és a csatársor, arról a középpálya közepén játszó Ilicic gondoskodott, aki támadó szerepkörben futballozott.
A kezdõcsapat: Smithies - Chukwu, Andrews, Evans, Néry - N'Zonzi - Vukcevic, Ilicic, Henderson - Sturridge, Masson
Hatalmas meglepetésre az elejétõl kezdve mi uraltuk a játékot, sõt helyzeteink is voltak, de sajnos kimaradtak. Egészen a 40. percig, amikor a csapat erõsségének számító szögletbõl Evans bebólintotta az egalizáló gólt! A szünetben 1:0 ide, összesítésben 1:1. A második félidõben egy védelmi hibából ismét betaláltunk, a csereként beálló Rochina erõteljes lövését a rosszul helyezkedõ dortmundi kapus éppen Masson elé ütötte, aki köszönte szépen és 15 méterrõl az üres kapuba rúgta a labdát. Pár perccel késõbb ismét a francia tinédzser villant, egy kiugratással ügyesen kilépett a védõk gyûrûjében, majd a kilépõ Zieler mellett a kapuba gurított. Ezzel eldõlt a továbbjutás. Gratulálok a csapatnak!
Masson 18 éves korára hihetetlen potenciállal rendelkezik, idén 26 meccsen 13 gólt szerzett, és még csak 18 éves! A Barcelona megkörnyékezte, de nem eladó!
(na, vajon jó lesz-e kép... 😄)
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Kiestem a BL selejtezõn, viszont annál kellemesebb meglepetés volt az EL rájátszás.
http://imagerz.com/QFdDWlxQBVE
Elég kemény csoportba kerültem.
http://imagerz.com/QFdDWlxQBV4
Bocsi a linkelés miatt de új vagyok és nem enged url-t beszúrni.
Köszi hogy megnézted.
ui.: még reggel van "13:23" 😄 , kéne egy szerk gomb

Na ez az év kegyetlen jó, egyben kegyetlenül kemény is volt! Mindent megnyertem amit csak lehetett. 😊 106 ponttal vittem a bajnokságot. 😊 Zsinórban 3x nyertem BL-t. 😄
természetesen azonnal el kell kezdeni nézelõdni olcsó tehetséges ifik után, szerb, afrikai, brazil... 1 szezon után mindig találsz.
állítsatok be minden meccsre speciális szöglet és szabadrúgás taktikát!
ki foglalkozik azzal hogy egy alacsony megy hátra szögleteknél fejelni? na ugye! pedig fontos. vessz el a részletekben, és jönni fognak az eredmények.
Les Dogues
A banner alatt található "Taktikai kézikönyv" segíteni fog! 😉
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ritkán írok ide, de olvasni minden nap olvasom a kommenteket! A 12-vel játszom, de veletek ellentétben én még sosem értem el sikereket (a kiesés elkerülésén kívül). Az életben is edzõ vagyok, de rájöttem már régen, hogy a játékban sok minden másképp alakul, mint az életben! Ezzel nem is lenne baj 😊 Viszont totál kudarcként élem meg, hogy ebben a játékban nem tudok maradandót alkotni! Más játékok ízére elõbb-utóbb rákapok, de ezzel nem megy...és nem tudom az okát! Most kezdtem egy új mentés! Munkanélküliként kezdtem, majd 2 hónap múlva leültem a Valladolid kispadjára! Elég hullámzó a teljesítmény, szerintem a kívánt célt itt sem fogom tudni elérni! Eddig a Nice-val voltam és a 15-16 hely környékén landoltunk minden szezon végén :/
Azokat a csapatokat szeretem ahol van kihívás. A Valladolid fel akar kerülni és a 18. (!!!) helyen vettem át õket! Most a 16-ok vagyunk....5 meccs alatt 2 hely elõre! Karcsú! Messze a tabella eleje...
Szóval kezdem hitemet veszteni! 😊 Tudom, hogy minden csapat, minden GM más és más, de gondoltam kiírom a bánatom a háborús bajtársaknak 😄
Köszi, hogy meghallgattatok 😊
Sok sikert mindenkinek!!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Les Dogues
foreground,majd bepipálod az increases starting finances-t.De feljebb alaptõkét is beállíthatsz.
Az RTE meg ha jól tudom,már két éve fizetõs.
Les Dogues
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Les Dogues
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Les Dogues
más kérdés: más is küszködik az eladásokkal? hiába ajánlok fel akárkit vagy senki sem jön vagy csak kölcsön.Bezzeg más csapatok úgy adnak vesznek hulladék játékosokat például a Real 52 milliót adott Boriniért... a 12-ben azért a gyengéket ki lehetett dobálni itt nem igazán.A transfer requesttel sem érnek semmit mindenki vissza kéri magát mert nincs ajánlat.Az is feltûnt hogy ha volt kiemelkedõen teljesítõ játékosod akkor azért próbálkoztak ajánlatokkal de nálam idén meg senki nem volt ilyen.
A stadion háttért azt hova kell bemásolni?
Meg ha letöltök egy képet a Fradi szurkolókról azt mekkorára kell méreteznem?
Elõre is köszi! 😊