Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angliában h-h nincsenek igazán jó fiatal játékosok? Alig találok 1-2-t, míg brazil, olasz, spanyol csodagyerekek rohangálnak mindenhol... így az én csapatomban is alig van angol játékos... a kezdõben csak 2 angol található, abból 1 a kapus...
ha holnap lesz (vagy amint lesz) idõm játszani, nyomok egy print screen-t róla és posztolom ill. a többi bl meccset is, figyelmetlen voltam...
grat bár a kieséses két bl kép ugyanaz lett...
Ezt a Volland gyereket én is néztem a mentésemben a Hamburgban van akik kiestek a Bundásból idén.Gondoltam benyalok a sajtóban neki: eredmény transfer request 84 millió eurós kivásárlási árral <#idiota>#idiota>
Ezt a Volland gyereket én is néztem a mentésemben a Hamburgban van akik kiestek a Bundásból idén.Gondoltam benyalok a sajtóban neki: eredmény transfer request 84 millió eurós kivásárlási árral <#idiota>#idiota>

több mint érdekes volt ez a szezon, pozitív dolgokkal és negatívumokkal... több pontot szereztünk mint tavaly és kevesebb gólt is kaptunk, ám sokkal kevesebbet rúgtunk mint az elõzõ szezonban. (volland hullámzó teljesítménye: triplázik, aztán meccseken keresztül nem talál be... walcott sem alkotott eddig maradandót, bár õ jóval kevesebbet játszott. ) így aztán, nem csak hogy nem sikerült a top3-ba kerülni, a 4., még bl-t érõ helyrõl is lemaradtunk, ötödikek lettünk... fa kupában a döntõig jutottunk, ám ott kikaptunk a man. city-tõl. ligakupát hagyjuk... bl-ben megnyertük a csoportunkat, kivertük a zenitet és a tottenham-et, majd az elõdöntõben hatalmas csatában estünk csak ki a chelsea (megint õk...) ellen. történt ugyanis, hogy a 3-0-ra elveszített odavágó után a visszavágón vágtunk 3 gólt a rendes játékidõben, egyet sem kapva, így kiharcoltuk a hosszabbítást. ahol persze bekaptuk azt a várva várt 100%-ig fm-es gólt, így nem jutottunk be a döntõbe... szóval jövõre európa liga, de egy bombaerõs kerettel. talán a sorozatterhelés mellett az igazolások mennyisége is befolyásolhatta a szereplésünket a bajnokságban, ki tudja... jövõre szûkítem kicsit a keretet, hogy jobban összeszokjanak.
csapat:
bl:
fa kupa:
pl:

Nálam a 13 valószínûleg kimarad, a 12-vel is nagyon jól elvagyok, de a 14-et majd megveszem, de nem hiszem, hogy steam-en.
sajnos sokan még ennyit sem hajlandóak kiadni a kedvenc játékukért..
9 ajró steam-n az FM2013!
www.smart-bus.hu
Köszi! Megpróbálom. 😊
Add kölcsön egy szezonra ugyanabba az országba ahol játszol.Mire visszajön,arra megtanulja nyelvet,alkalmazkodik a kultúrához.Ha ez sem elég neki,(ami nagyon ritkán fordul elõ)akkor el kell adni,megtettél mindent amit lehetett.Szabadságra hiába küldözgeted,honfitársat is fölösleges hozni érte.Az egyetlen ami segít,az az idõ.Százból mindig akad egy-kettõ akivel nehéz boldogulni.
Sziasztok! Véget ért 1.szezonom az AC Milannal . A bajnoksgban nagy harcban meglett a 2. 1 ponttal az Inter elõtt úgy hogy az Inter utolsó 3 meccsét elvesztette egyik meccsét ellenünk 3-0-ra . A bajnokságot a Juventus nyerte .A kupában a Chievo ellen estünk ki a 8 között . A BL-ben egy elég nehéz csoportba kerültünk és csak a 4.hle jött össze 😞 . Csak Cahillt vettem meg még év elején más igazolásom nem volt és még Kolarov jött kölcsönbe . Ennyit az 1.szezonomról 😊 .
A honvágyat hogyan lehet kezelni? Adtam neki szabadságot már 2x is, de nem igazán segített...
idegenben alkalmazz másik formációt meg taktikát meg nézd meg a reportot amit az ellenfélrõl kapsz mecs elött hogy õk milyen taktikával nyomulnak meg hogy milyen felállás ellen kapják a legtöbb gólt és probáld meg azt
Egy kis segítség kellene Derby County-val játszok általában 4-1-3-2-es felállásban. Ez a taktika hazai pályán tökéletesen müködik uraljuk a középpályát egész jól megy a letámadás és a labdabirtoklással is elégedett vagyok, viszont idegenben nagyon nem megy.
Az ellenfél legyen az tabella elejérõl vagy végérõl egyáltalán nem tudjuk azt a játékot hozni mint hazai pályán.Nincs labdabirtoklásunk teljesen alárendelt szerepet játszik a csapat. Próbáltam kicsit defenzívebbre állítani a taktikát de semmi javulás.
Valakinek valami jó tanács ötlet hogy hogyan lehetne javítani ezen a helyzeten?
Az ellenfél legyen az tabella elejérõl vagy végérõl egyáltalán nem tudjuk azt a játékot hozni mint hazai pályán.Nincs labdabirtoklásunk teljesen alárendelt szerepet játszik a csapat. Próbáltam kicsit defenzívebbre állítani a taktikát de semmi javulás.
Valakinek valami jó tanács ötlet hogy hogyan lehetne javítani ezen a helyzeten?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Szerintem felesleges! 😊
www.smart-bus.hu
Az miért van hogy nagyon belassult a játék? Lassan ment, lassan lép tovább...
Attól függ mit akarsz vele edzetni. Legjobb tudomásom szerint First Team Coach és sima Coach között az a különbség, hogy a FTC csak az elsõ csapatot, míg a C az mindenkit edz.
Les Dogues
first team coachnál milyen érteket kell nézni 12ben?
most láttam hogy lehet 2-t is felvennem, végre megszánt a vezetõség, gyorsan fel is töltötm edzõkkel a keretet 😄
most láttam hogy lehet 2-t is felvennem, végre megszánt a vezetõség, gyorsan fel is töltötm edzõkkel a keretet 😄
Relatív, kinek mi az öreg 😄 Én egy elég fiatal csapatot próbálok összerakni többnyire spanyol játékosokból... Ricardo Rodriguez (mondjuk õ elvileg svájci), Nacho, Azpilicueta, Isco, Callejón, Álvaro, Pablo Sarabia, Varane, Ramos, Albiol, Jimenez (generált player, kurvajó majd rakok képet róla). Ezek közül nem mind fiatal, de legalább spanyol 😄
Kommentár sound? Az mit takar? 😄
hali. letöltöttem egy kommentár sound peccset az fm13-ra, de most látom hogy azt a 12-höz adták ki. ne, lehet hogy ettõl még mûködhetne a 13-ban is?
Bocs, 18-ban.
Ronaldo 2015-ben már kieregedik? Nálam még 2019-ben is aranylabdát kapott... (FM2012) persze nem az én csapatomban.
Real Madrid 2014/2015
A 2015/2016os szezonra nagy átalakulásokat terveztem be. Egyelõre 1 biztos távozó van Higuaín személyében, a másik kérdéses pedig Cristiano Ronaldo (nem illik bele a taktikába, mindent ellõ 40 méterrõl persze mellé-fölé meg kidobásra megy... hiába állítgattam) aki már kezd kiöregedni a csapatból is. Higu helyére a Getafe-ból hozom Álvaro-t (23 éves spanyol csatár) illetve Pablo Sarabia-t visszahozom 5 millió euroért. További átalakulások is várhatóak, egyelõre még nem végeztem a 14/15ös szezonnal. Majd jön beszámoló 😄
A 2015/2016os szezonra nagy átalakulásokat terveztem be. Egyelõre 1 biztos távozó van Higuaín személyében, a másik kérdéses pedig Cristiano Ronaldo (nem illik bele a taktikába, mindent ellõ 40 méterrõl persze mellé-fölé meg kidobásra megy... hiába állítgattam) aki már kezd kiöregedni a csapatból is. Higu helyére a Getafe-ból hozom Álvaro-t (23 éves spanyol csatár) illetve Pablo Sarabia-t visszahozom 5 millió euroért. További átalakulások is várhatóak, egyelõre még nem végeztem a 14/15ös szezonnal. Majd jön beszámoló 😄
Amúgy lehet valahogyan B csapatot létrehozni?
Szerintem a játékosok árát felesleges nézni, mert rengeteg a túlértékelt/túlárazott játékos.. sokszor feleannyiért is találsz jobbat mint amilyeneket ajánl a staff.
a 30 gólos csatárom senkinek nem kell.... ez miért lehet? miközben ha rányomok arra hogy find similar player akkor csupa több millás játékost dob ki a keresõ.
Nem tudom mióta játszol a játékkal, de szerintem eléggé egyértelmû: Mikor valaki gólt rúg/gólpasszt ad illetve nagyarányú gyõzelmet arat a csapat, akkor szokott magas lenni. Lehet, hogy a gép ad neki egy 7.0-át, de, ha te végignézed a meccset és látod, hogy pl a bal szélsõn egyszer nem vitték túl a labdát/nem ívelték be róla vagy, ha igen, akkor középen állandóan kifejelték attól az még jó nem? Azt nézd, hogyan játszanak. Ha neked megfelel, akkor jó, ha nem, nem. Valaki pl egész meccsen kiválóan játszik, aztán kap egy sárgát/pirosat a végén, az is lehúzhatja a ratinget. Amikor meg valaki nagyon alacsonyat kap (ötössel kezdõdik), az meg eléggé egyértelmû, hogy miért van, még akkor is, ha Key-re van állítva a meccs nézése. Lényeg, hogy nem mindig az alapján osztályoz, ami alapján kéne.
Les Dogues
Ötödosztályú csapat elleni kupameccsen 1-0-ás gyõzelem a 87.percben.Az egész csapat 7-7,5-ös osztályzatokat kapott.
Fel nem foghatom,hogy osztályoz a gép.Ez egy amatõr csapat volt,nem a Juventus.
Nálam ez inkább 5-5,5 öt ért volna.Ordítoztam is a meccs után velük,mégsem háborodott fel senki.
Fel nem foghatom,hogy osztályoz a gép.Ez egy amatõr csapat volt,nem a Juventus.
Nálam ez inkább 5-5,5 öt ért volna.Ordítoztam is a meccs után velük,mégsem háborodott fel senki.
Ja csak fura hogy a jó meccseken mindenki kapja 7,8-as osztályzatokat, de õk szinte soha... csak ha gólt lõnek.
leszarod,játszatod tovább,nem fog gyengébben teljesíteni,sõt ha azt akarja hogy átadóra tedd,fogadd el,és továbbra is játszasd.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mit akarsz, a 7-es bõven jó...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az miért van, hogy a 2 középpályásom és az 1 védekezõ középpályásom állandóan csak ilyen 6.7-7.0-es meccsértékelést érnek el? Valami nem okés a középpályán vagy mi lehet a gond? Mert a tudásuk bõven megvan...
az t hogy lenne érdemes kezelni, hogy a fél csapatnak sir a szája hogy menne nagyobb klubhoz? Ha nem szólok nekik semmit akkor befogják elõbb-utóbb vagy csak egyre rosszabb lesz? Igérni nem akarom hogy veszünk játékost és húdefaszák leszünk, mert nem fogok játékost venni és akkor meg az lesz a bajuk 😄
Eltudod adni õket, amikbõl steam-en játékot tudsz venni 😊
kösz a választ semmi értelme ezeknek a vackoknak 😄
kösz
steam trading kártyák. steamen minden játékod után lehet kapni ilyen kártyákat. azt meg majd valaki elmondja mit lehet velük csinálni....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
valaki megmondaná mik azok a kártyák amiket steamon kap az ember és a játék dobozán látható faszi pozol rajtuk?
OK, ha már a Mennyei Bajnokságnál tartunk akkor én a kreált Hunnia FC.-vel feljutottam!
Most nem untatok senkit a történtekkel, csak ajánlani szerettem volna egy remek mb2-es csatárt !
Csermelyi Imre!! free transzfer volt az idény elején és fejjel lábbal remekül szórta a gólokat. Õ lett a 2. osztály gólkirálya is 26 lõtt góllal! most 17 -es a finishing értéke, nem sérülékeny, jó vétel!!
Most nem untatok senkit a történtekkel, csak ajánlani szerettem volna egy remek mb2-es csatárt !
Csermelyi Imre!! free transzfer volt az idény elején és fejjel lábbal remekül szórta a gólokat. Õ lett a 2. osztály gólkirálya is 26 lõtt góllal! most 17 -es a finishing értéke, nem sérülékeny, jó vétel!!
az FM is tudja hogy mennek a dolgok Mo-n
Várhidi boborján kiejtette a Haladást, erre miután kivágták onnan, rá 1 hétre már a Lokit irányitja 😄
Várhidi boborján kiejtette a Haladást, erre miután kivágták onnan, rá 1 hétre már a Lokit irányitja 😄
tudom, de hátha beugrott egy-két meccsre <#nevetes1>#nevetes1>
õ nem focizik
õ csak táncol, meg dalolászik 😄
õ csak táncol, meg dalolászik 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
újpesti néger? csak nem a Lupo? <#idiota>#idiota>