104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    Hogy simán vezetsz 1-0-ra egy Empoli ellen.
  • zyndar
    Mi olyan szokatlan a képen?

• Lancelot1983
    Nem nyomd olyan sűrűn a continue gombot :)
  • korbin555
    Nincs kedvenc csapatod? Vagy bajnokságod? Nem hiszem el.
  • LasDen #103576
    én régen mindig a fiorentinával kezdtem. De igazán soha nem élveztem, így október-novemberre átlagban kirúgtak. Az mindig is jobban tetszett, hogy valami kiesőhöz mentem tűzoltónak :D Aztán vagy ott ragadtam vagy nem...
  • BJanko57
    Miért van az mindig, hogy sose tudok dönteni, kivel kezdjek a játék elején, és azon kapom magam, hogy már két éve munkanélküli vagyok? :D
  • LasDen #103574
    1 jó kpvédő és 2 jó szélsővel már meg is van oldva a védekezés.
  • korbin555
    Még nem játszottam 3 védővel. De ha a Juvénak megy, akkor nekem is menni fog.
  • LasDen #103572
    én anno 4-1-3-2-ről átálltam 3-5-2/3-6-1-re. De nálam a védők mindig Ball Playing Defenderek, mert valahol egyszer nagyon angyon bevállt :D Egyszer meg volt, hogy 1 középső védővel és 2 wing backkel játszottam :D Vissza is lehet keresni a topikban, itt kell lennie valahol...
  • Lancelot1983
    Nem tetszenek a skinek, az alap skin nekem tavalyiban bőven jó volt, csak akkor fm hivatalos fórumán valaki át tudta szerkeszteni a téglalapokat mezekre, és FM2016-ban, így a csak a taktikai képernyőt cseréltem le, így szuper lett, remélem idén is lesz hasonló akkor.
  • ozbom
    Szedj le hozzá valami skint. Ott általában mezek vannak a téglalap helyett.
  • zorrobomber
    Észre se vettem a változást mostanáig :D
  • Lancelot1983
    Ó ne már, az ideiben is szar lesz a taktikai térkép, nincsenek szép színes mezek, hanem ezek az idétlen félig lekerekített téglalapok?
  • korbin555
    Még képlékeny, de valami ilyesmi lesz. Sajnos lehet, hogy első szezonban még nem tudom alkalmazni. A Halival kezdek, és csak 3 WM van a keretben. Mind baloldali. Szélsőt meg nem viszek hátra, mert nekem oda olyan ember kell, aki tud védekezni. Majd meglátom. Mindenesetre ha nem lesz meg az ember hozzá, akkor is begyakoroltatom.

Csapat + egyéni beállításoknál pedig close down more, tighter marking, get stuck in, tackle harder. Egy rakás lap kinéz ebből, de nagyon agresszívek leszünk. Ez felállástól függetlenül is így lesz.
  • zyndar
    Érdekes. Team mentality / team shape mi lesz? Roles/duties?
  • korbin555
    Márpedig én nem engedek a 2 csatárból ezután sem. Hogy még érdekesebb legyen, 3 védővel fogok játszani. Valahogy így:

• zyndar
    Majdnem sikerült ezt rendesen kiírni :D

• LasDen #103563
    itt még egy csatár sincs. Beton biztos :D
  • bakkerman
    régi idők focija :D ma meg már ha két igazi csatár van a pályán egy csapatban az már "öngyilkos" taktika...
  • zyndar
    Siralmas...

Itt pedig egy érdekes felállás:

• bakkerman
    En a legmagasabb felulnezetesbol tolom,abbol jol atlehet latni a taktikat. Persze ez igy nem realis mert a valosagban a padnal van az edzo,de a jatekban megtehetem :P
  • Rbalint100
    Köszi
  • korbin555
  • Rbalint100
    Sziasztok! Valaki le tudná írni hogy a 17-ben a top 20-30 magyar játékos milyen CA értéket kapott?
  • ozbom
    Én közeliben és a kispadok felől. De csak nemrég óta van a kispados oldal.
  • miszka
    Üdv, ti milyen kameraállásban szoktátok nézni a meccseket?
  • ozbom
    Értem, sajnos ebben igazad van. Szerintem még gyengébbek is lettünk utánpótlás szinten.
  • korbin555
    Nem lehet tudni. Azt csak az editorból lehet kilesni, ami a kész játékkal jön. De semmi nem indokolja, hogy emelni kellene.
  • ozbom
    Emeltek a youth ratingen? Vagy maradt minden a régiben.
  • korbin555
    A játékban ilyen. A GS szerint pedig ilyen lehet.
  • Darthmushroom
    láttam egy két wonderkides oldalon. csodálkoztam is mert soha nem hallottam róla.

am Rapid Wienes gyerek milyen a 17-be? (mármint a magyar)
  • korbin555
    Ez a kölyök lesz messze a legjobb magyar a játékban:

• zyndar
    Az óriáskijelző odab@sz:

• zorrobomber
    Első meccsén csereként gólpasszt adott
  • korbin555
    Még inkább fmrte, vagy valami más live editor. Azokkal nem téma a Balmazújvárosból Barcelonát, vagy a REAC-ból Real Madridot csinálni.

Apropó. Hétvégén lesz Genie Scout. Az ingyenes változat majd valamikor novemberben követi.
  • ozbom
    Ez így igaz. Én is, amikor elkezdtem a Partizánnal az volt a cél, hogy legalább a 4 közé bejussak több alkalommal is. Ez eddig egy alkalommal sikerült, akkor megnyertem. Azóta viszont kétszer a 16 között volt a végállomás. A bl győzelem előtt meg egyszer a 8-ban és még egyszer a 16 között zúgtam ki. De élveztem az egész karriert, amíg meg nem untam. Ha nem nyerem meg a bl-t akkor is élvezetes kis karrier volt. Eddig ilyen kis csapattal még soha nem nyertem semmit. Egyszer a Barcával, de az nem volt ilyen jó. Amúgy meg az én bl győzelmem is jó nagy mák volt, mert azóta idősebb lett a csapat és igazán változás a keretben nem volt. Olyan az a győzelem, mint a Portóé volt 2004-ben. Azóta mondhatni sehol se vagyunk, de ez így van rendjén. Igazi tiszavirág életű volt az egész. :D
  • smylie
    Ja, úgy értettem én is, hogy azért akkor van értelme a játéknak, ha azért kis közé van a realitáshoz.
    :)
  • Lancelot1983
    Nem gond, cél, hogy hozzam ki magamból és csapatomból is a maximumot, ha ez csak mondjuk BL negyeddöntő, akkor BL negyeddöntő és közben élvezzem a játékot.
  • bakkerman
    ott már nem is visszatöltögetés ment,hanem adatbázis piszkálás.
  • LasDen #103541
    ha nem is itt, de vannak ilyen "szuperhősök" szerte a neten. Fognak egy nulla csapatot és már csak az érintésüktől bl győztesek lesznek...