Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ristic már nálam van, a nyáron megszereztem tőlük. A Jovic üzlet kútba esett, kértem pénzt igazolni, kaptam is 12,5 milliót. 3-at kínáltam érte, a klub elfogadta, de jött az ügynök és követelt még 12,5 milliót eurót. Annyi pénzünk nincs. Igaz be tudtam volna szerezni, de nekem ennyit nem ér meg egy játékos. Pedig jó lenne a támadósorom. Ozegovic, Saponjic és Jovic. Fiatalok így meg lenne oldva legalább 10 évre. Az egészben az a durva, hogy simán jönne. Gondolkozott, hogy menne a Bolognába, de rajtunk kívül senki nem tett érte ajánlatot. Plusz csak mi érdeklődtünk iránta. Van még egy két fiatal tehetségük, azok is jönnének a süllyedő hajóról, mint azok a bizonyos kis szőrős állatkák. :D

Ti fizetnétek 3-4 millió között fiatal játékosokért? Valamiért nem nagyon vagyok hajlandó kiadni ennyit, pedig tudom, hogy jól járna a klub. Van egy román védő, aki tud játszani labdaszerzőt és vkp is. Kéne egy jó kapus is, akit kinéztem nem hajlandó jönni. Ebből a pénzből, ami most van tudom, hogy csak 2-3 játékost tudnék venni. De ők erősítést jelentenek. Eleve az volt a célom, hogy egy ütőképes csapatot építsek. Akik, ha nem is esélyesek a bl megnyerésére, ettől függetlenül ott vannak az élmezőnyben. Most egy kicsit talán korán is jutottunk túl a csoportból. Megkaptuk a Sportingot, talán őket tartottam a legkönnyebb ellenfélnek, de hát elverték a Monacot is 5 góllal. Így azt mondhatom az esélytelenek nyugalmával játszhatunk ellenük. Ezért is kellene erősítenem a nyárra, mert szeretném megtartani ezt a szintet, ahova most eljutottunk, mert félek visszaesés lesz jövőre. A csoportunk nem volt valami veretes, mert a Barcán kívül a Celtic és a CSKA Moszkva se képvisel szerintem top kategóriát. Nekünk meg kijött a lépés, plusz a sorsolásunk is kedvező volt. A bajnokságot szerintem idén kinőttük, mert 1 meccsel kevesebbet játszottunk és 16 pont előnyünk van már most. Ha így haladunk az alapszakaszban megnyerjük a bajnokságot. :D A jövőre nézve nem volna rossz, ha már márciusra bajnokok lennénk. Legalább lehetne beépíteni a fiatalokat is a csapatba.
dudusrac
Nem. De közben meglett a bűnös, a bellításoknál valahogy be lett kapcsolva a continue game timeout instantra.

Nem vagy szabadságon? Nekem akkor szokott, ilyen 1 heteket pörgetni, ha vagy határozatlan időre vagyok, vagy véletlenül visszatértem egy kicsit, de utána még szabadságon vagyok.
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.10.03. 19:24:21
Kíváncsi vagyok, te tudsz-e a riválistól igazolni, én 3 játékost is kinéztem magamnak, abból 2 klub nélküli volt, de Porto-ban játszottak, másik meg Porto B játékos volt, de egyiket sem tudtam elhozni, mind a három azt mondta riválishoz nem igazol, pedig tudtam volna adni mindegyiknek megfelelő fizetést.
dudusrac
Ilyen 20 körüli üzenetek is összejönnek egyszerre, mire megáll. Van hogy 1 hetet meccstől meccsig végigpörget mintha folyamatosan continue-t nyomnék.
Utoljára szerkesztette: dudusrac, 2016.10.03. 19:22:33

dudusrac
Azt nem tudjátok, hogy mitől lehet, hogy a játék automatikusan pörgeti az időt és csak a fontos (piros) üzeneteknél áll meg. Most pl. nem volt egy játékosom edzésen, ilyen esetben megbüntetném, de automatikusan továbbpörgeti, utólag csak annyit ír ki, hogy úgy döntöttem nem teszek semmit az ügyben. Eredeti steames FM2016-ról van egyébként szó. Előre is köszönöm a segítséget.

De kevesek voltak a csoportban. Egyedül a Barcát verték meg az utolsó körben, de ott már nem volt senkinek se tétje. Max a csoport elsőséget tudta volna megszerezni a katalán csapat. De úgy néz ki, nem nagyon erőltették az utolsó két meccsen a pontszerzést. De gólt se tudtak lőni.
Csoport győzelem a Bajnokok Ligájában

Sajnos nem úgy, ahogy szerettük volna, mert hazai pályán 2-0-ról sikerült elbukni a mérkőzést 2-3 arányban. Így keretbe foglalva a csoport küzdelmeket, első és utolsó mérkőzés vereség hazai pályán. Ha azt vesszük, hogy a csoportban nekünk volt a legkevesebb esélyünk tovább menni. Óriási eredményt értünk el, mert sikerült felállni a padlóról. És nem is bánkódok, hogy a végén vereséget szenvedtünk. Az egészet nézve szerintem megérdemelt a továbbjutásunk.

Tabella

Egy kicsit a bajnokságról is essen szó. Vezetjük és még veretlenek vagyunk. Elég meggyőző játékot tudunk nyújtani. Óvatosan játszunk és megpróbáljuk a helyzeteinket a lehető leghamarabb gólra váltani. Ha ez nem is sikerül, akkor a meccs végén valahogy van egy átlövés vagy egy kontra és sikerül a győzelmeket kicsikarni. A Zvezdánál 1 év leforgása alatt 2 edző bukott. Jovicot már nézegetik nagyon az olasz bajnokságból, remélem sikerül valahogy átcsábítani. Mert a klubja hajlandó lenne eladni nekünk.
köszi, nem rossz a keretük nálad sem
Barcelona vs Partizan

Bl csoport

Érik az újabb meglepetés, egyszerűen már az is csoda, hogy továbbjutottunk a csoportból egyszerre a Barcával. De az, hogy sikerült őket megverni és visszavágni az 1-6-ért. Ez valami hihetetlen, régóta játszom az fm-mel, de ilyen még nem volt soha, hogy egy kis csapattal a második évemben tovább jussak a Bl-ben úgy, hogy esélyem van megnyerni a csoportomat. A végén tényleg kiderül, hogy bunda volt az 1-6. :D A viccet félre téve, amikor megszereztük a vezetést, már éreztem, hogy valami történni fog. Egy helyzetük volt addig, utána nekünk volt Potocny révén egy 100%-os ziccer, de belebombázta a kapusba. Utána az ő harcosságának köszönhető a második találat. Volt egy kis félelem, hogy megint kitömnek, de nem. A meccsen elhatároztam, hogy majd a vége felé cserélek, de úgy döntöttem kibírják a srácok, majd kapnak megint egy extra napot pihenni. Megérdemlik, mert nagyot küzdöttek. Még van egy Moszkva elleni meccs, ott nyerni kell és megvan az első hely.
bakkerman
Én is így vagyok vele..idén nem érzem azt az óriási várakozást az új rész felé mint a korábbi években (vagy még pulyaként a 07-08-09-es részeket),1 hónap és ittvan a játék és még most se tudom hogy egyáltalán megveszem-e :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grat, dobsz egy képet a Celtic keretéről? Mondjuk nálam is elvéreznek rendre a csoportban, de azért vannak szép eredményeik Porto illetve Juventus elleni döntetlenek.
Bl Csoport

Erre azért nem gondoltam volna, de titkon remélem, hogy sikerül tovább jutni a csoportból. Lesz egy Barca elleni tét nélküli meccs, meg egy Moszkva elleni is, amit remélem sikerül behúzni. Ha 12 ponttal jutnánk tovább, akkor a meccsek díjazásából 6 milliót sikerül kaszálni, plusz a csoportba jutásért járó 12 millió az elég jó. Na meg a tv közvetítések díja. :D Félő, hogy jövőre vinnék a csapat meghatározó játékosait, de erre fel kell készülni és megtartani mindenkit.

Ez a csoport nem volt erős, mi pedig ki tudtuk használni az ellenfelek gyengélkedéseit. Jövőre még nehezebb lesz az egész. Tavasszal lesz két ajándék mérkőzése a csapatnak. Így remélem nőni fog a reputációja a klubnak és a bajnokságé is. De a többi csapat katasztrófa, mert augusztusra mi maradtunk, meg a Zvezda. De ők is elszálltak a Hajduk ellen. Így nehéz lesz felhozni a bajnokságot.
Komoly fejlesztések lesznek, én már nagyon izgatott vagyok. Pl. kabalafigurát lehet majd kreálni. Hát nem fantasztikus? És lesz 20 ezer új média tétel is, ami soha nem látott szintre emeli majd a játékot.

Kulcsos oldal? A Steam is kulcsos oldal. És rengeteg olyan game store van, ami semmivel nem rizikósabb mint a Steam.
zorrobomber
Leírnád hogy melyik az a kulcsos oldal, ahol fél év után buktad?

Nincs értelme a vásárlásról vitát nyitni szerintem. Vagy játszani akar vele az ember, vagy nem. Én CM3 óta vásárolgatom a játékot, jó pár év kimaradt, de előbb-utóbb újra megjön hozzá a kedvem. Tény hogy 2 évben is úgy vettem meg hogy 100 órát játszottam csak vele, de ez még mindig sokszorosa a többi játékkal eltöltött időmnek, szóval nehéz még mindig pénzkidobásnak tekinteni. Valójában mindegyik résszel egy darabig biztos hogy jól szórakoztam. <#vigyor2>

Lópikula
Nem meggyőzni akaros senkit, csupán a véleményemet szeretném megosztani egy aránylag normális fórumközösséggel. 2010 óta minden évben megvásárolom az aktuális FM-et. Ahogy teltek múltak az évek egyre jobban észrevettem, hogy a játék évről évre nem ad semmi kiemelkedően újat, a konkurencia totális hiánya miatt. Meglátásom szerint minden évben frissítik az adatbázist, beleraknak pár új média dolgot és slussz. Idén nézegettem az újdonságokat. Mit mondjak, erre számítottam, a nagy semmire. Új squad depth felület..na bumm...részletesebb gazdasági felület..na bumm. X mennyiségű új animáció...totál felesleges, mert a meccsmotor ugyanaz marad és nem is ez a lényege a játéknak. Én idén fájó szívvel de úgy döntöttem nem veszem meg. Tavaly egy kulcsos honlapról vadásztam az FM-et, melyet fél év után elvett a steam. Most is kulcsosról vennék, de már nem kockáztatok, steamen meg szerintem igen drága ahhoz képest, hogy Miles Jacobs ugyanazt akarja letolni a torkunkon adatbázis frissítéssel. Marad a jóöreg FM 2015...semmivel se rosszabb mint ez lesz.

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Üdv! FM 2017-et szeretném elővásárolni, nem kell dobozos verzió csak digitálisan a steam kód, melyik oldalról ajánljátok megvásárolni? Köszönöm a segítséget előre is.
Elég sokkal. <#smile> Az NB1+NB2 large adatbázissal 9900 ember. Ha a "players of nationality" Afrika be van pipálva, már 36 ezer. Szóval ha akarnám, elözönlenék a világot. De annyi migráns azért nem kell.
Minden évben eladnak embereket, főleg a húzókat. Nálam Risticnek 7 feletti az átlaga. De szerintem ez függ attól is, hogy az egész csapat jól működjön. Másfél millióért mozdítható.
LasDen
A Madden 08 volt az utolsó pc-s. De volt az NFL Head Coach 2006-ban, ami erre ment rá, de az FM-hez képest sokkal vizuálisabban csinálta, így eléggé fura volt. Volt folytatás 09-ben, de az már csak konzolra. Nem jobb lenne, csak más. Más mechanikák és működés, más hozzáállás, de ennyi. A meccseket kellene megoldani, hogy gyorsan is le lehessen tudni őket, mert amúgy meg elég sokáig is eltartana...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Köszi :( Madden NFL azt hiszem a 2000-es évek közepétől megszűnt pc-re létezni, így ez nálam kilőve, meg azt hiszem azért az FM-nél tényleg nem lenne jobb szerintem, inkább csak érdekes lenne talán először.
LasDen
Nem valószínű, hogy lesz. A Madden franchise mode nagyjából lefedi az igényeket. Plusz nincs is akkora szurkolói bázis, hogy eltartson egy ilyen réteg játékot. És az sem segít, hogy az EA-nek exkluzív joga van az NFL-re...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Remélem a végeredmény "ABC" lesz :) Örömteli, hogy ezen a fórumon is vannak NFL rajongók is, jó lenne egy NFL manager játék is :)
Köszi, Grujic, már Liverpolos, 6,75M font az értéke és kb 18000 fontot keres, 1/3-át az én csapatom összfizetésének :)
Risticre küldök egy felderítőt, ő még maradt a Vörös Csillagnál, de előző idényben csak 6,9-t teljesített, pedig szerintem nincsenek rossz statjai.
Köszi, ez eddig nekem fel sem tűnt, hogy ilyet is lehet :) Ilyenkor, ha bepipálod, mondjuk Afrikánál a nemzeti hírnevet, akkor a játékosok száma is megnő gondolom elég sokkal.

Nem unatkozom.
TV: Burnley-Arsenal
Monitor: New England-Buffalo
Tablet: Carolina-Atlanta
Próbálom kiszűrni a mentálisan gyenge játékosokat és a hangadókat. Zavar, ha kikapunk vagy döntetlent játszunk, de elfogadom, mert benne van. Viszont azt nem tűröm, ha egy viszonylag jó vagy számunkra jó félidő után belesz@rnak az egészbe. Azt tudtam, hogy a Barca átlép rajtunk, de nem ilyen lélektelen játékkal. Főleg otthon, mert utána a Moszkva és a Celtic is beleszaladt a késbe rendesen. Mind a két meccset a második félidőben nyertem meg. Ott vagyunk erősebbek a nemzetközi porondon.

Igen nehezen nyert a JAX, viszont remélem nyer ma a Patriots. :D
Akkor szoktam büntetni, ha nagy esélyesként, gyenge csapattól kikapunk. Főleg a kulcsjátékosoktól nem tűröm a lötyögést. Ha nem vagyok igazságtalan, elfogadják. Persze emberek vagyunk, sok a gyenge jellemű játékos. Általában náluk alacsony a pressure, és magas a controversy érték. A kettő együtt pláne nem sok jót jelent. Nem bírják a kritikát, és mindig nekik van igazuk. Az ilyen pofázik vissza egy 5.9 után is, hogy ő márpedig nem játszott rosszul. A csapatnak csak jót tesz, ha ilyenek nincsenek a bérlistán.

(Nagy nehezen csak nyert a JAX.)
Közben csak folytattam a játékot az NFL meccs mellett. A Barca meccs után két győzelmet tudtunk aratni a Moszkva és a Celtic ellen. Mindkét csapat vezetést szerzett ellenünk a mérkőzés elején. A CSKA már a 2. percben, a Celtic a 7-ben. Félidőben már döntetlen volt az állás, utána pedig jött a sírásás. :D Tabella

Ezzel a két győzelemmel óriási lépést tettünk a továbbjutás felé, de minimum az EL-ben tudjuk folytatni a tavasszal. Sejtettem, hogy jó lesz a csapat a Moszkva és a Celtic ellen. A Barca meg mindenkit elver, ez már biztos.

Saponjic
A két mérkőzés hőse.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.02. 18:49:47
Ebben igazad van, én is éreztem utána, hogy lehet túl lőttem a célon. De már mindegy, mert el is adtam őket. Kell a pénz is, mert meg akarom szerezni Jovicot. Fogjuk arra, hogy ez volt az indok, hogy el tudjam őket adni. :D Tudom, hogy a bl és a Barca más kategória, de ennyire bénán nem sok játékosom játszott ellenük. 6-os értékelés alá nem mentek, itt ketten is 5.5 köré sikerült kb 20 perc alatt süllyedniük. Ha a valóságot nézzük két hete a Celtic is kapott egy nagy verést. Néztem is a meccset, hát semmi esélyük nem volt. De itt a játékban egy félidő erejéig 1 gólon tartottuk őket, semmi nem mutatta, hogy 5 perc alatt kapunk 3-at. Lefejeli a magas védőket Suarez, meg egy beívelt labdánál, ahol simán kifejelte a belső védő a labdát. A szélső játékosom meg fogja és ellöki vagy felrúgja Suarezt.
Én is szigorú vagyok, nem habozok büntetni sem, de szerintem átestél a ló túloldalára. Mert BL csoportban vagy, a Barca attól még reputációban, játékerőben messze fölötted áll. Elégedetlennek lehet lenni, de a büntetést én sem tartanám igazságosnak.
A harmadánál járunk a bajnokság alapszakaszának és 10 pont előnyünk van. Azt nézegettem és számolgattam, hogy az alapszakasz végére akár a bajnokságot is meg lehet nyerni. Mondjuk nem idén, de akár jövőre vagy a következő években, ha így ki tudunk emelkedni a mezőnyből. A pontok felét visszük a rájátszásba, ami akár elég is lehet arra a 7 meccsre.

Tabella
Meccsek
Nincs rossz formában a csapat, egyedül a Barca elleni meccs, az ami kilóg. Igazából nem is lenne gond az az 1-6. De volt egy két játékos, akik egyszerűen a második félidőben úgy játszottak, mint akik mixxeltek és megrakták a Barcát több góllal. Tizenegyes ártatlan szituációban. Plusz 10 perc alatt 3 gombóc. Ez egyszerűen elfogadhatatlan, főleg úgy, hogy meccs után kérdőre vonva azt feleli a játékos, hogy ő jól játszott? Biztos jól játszott otthon a fifán, de ez nem fifa. :D
Most jön az NFL, így az elsőbbséget élvez, ezért pihen az FM egy ideig.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.02. 15:36:05
Ilyen szokott nálam is lenni, hogy senkinek nem kell senki. De az átigazolás utolsó délutánján, meg az egész csapatot vinnék.
Megvolt az első bl meccs. 1-6 a Barca ellen, félidőben 0-1 és alig voltak jobbak. Második félidőben 5 perc alatt 3 gombóc. 11 játékosból 3 6-os átlag alatt. Megbüntetem őket, erre még neki áll feljebb. Ki is vágtam őket a tarcsiba. Mindjárt jobb lett a csapat morál. Azt hiszem a téli szünetben átadóra rakom őket. Nekem nem kellenek ilyen nyafogó gépek. Ez volt az utolsó meccsük a csapatban. Inkább nem fogok rotálni azon a poszton. Most már tudom oda kellenek új emberek.
kosheen
Az miért van, hogy időnként vannak olyan játékosok, akiket ha fejre állok se tudok eladni még bagóért se?
Konkrétan most a 29 Luke Shaw-ról van szó, tavaly lenyomott 25 meccset 7-es átlag fölött, 91 ezret keres, 12,5 millát ér. 5 millióért kínálom, de még 1 érdeklődő sincs sehol. Nem egy világklasszis, de 74x-es angol válogatott, tapasztalt, Angliában a top 4-től lefelé bárhova beférne.
Annyira nem pörög a piac, de sz.ros 5 millája tuti lenne bármelyik klubnak. Egyszerűen nem értem. Máskor meg egy fiatalabbal lenyomok 5 meccset és sorban állnak a klubok akkor is, ha annyira nem jó játékosról van szó, vagy nem villantott akkorát.
Kellene a hely, mert 3 balhátvéd van, és vagy őt adom el, vagy a 20 éves tehetséget küldöm kölcsönbe, de őt meg angol csapat nem akarja vinni, az affiliate klubjaim meg kiestek a másodosztályukba. Imádom az ilyen dilemmákat :D

Én is így csinálom most a Partizannál. Igaz még csak a második szezonnál tartok és most jön a Barca elleni bl meccs hazai pályán. Eddig 100%-os volt a csapat, de most 0-0 lett a Zvezda ellen. Végig támadtuk a meccset, alig volt helyzetük. Lassan elvesztenek minden normális játékost, talán még Jovetic maradt.
Én az Iraklis-al folyamatosan rotációt alkalmazok, mindenkit lecserélek általában ha úgy van. Ezt csak akkor csinálom másképp ha pont úgy jön ki hogy a bajnokságban rangadó jön aztán 2 nap múlva BL meccsen játszunk. Akkor kevés változtatás van a 2 meccs között. De amint lemegy ez az időszak újra visszaállok az erős rotációra.

Sikerült ott vagyunk a Bl főtáblán. Az APOEL elleni első meccs jól kezdődött, gyorsan vezetést szereztünk Potocny révén.( A télen jött, akkor nem igazán találta a helyét, de most fontos gólokat lőtt a bajnokságban és a Bl-selejtezők folyamán.) Viszont nem sokáig örülhettünk, mert egy szöglet után egyenlíteni tudtak a ciprusiak, így a végeredmény 1-1 lett. Idegenben jó a döntetlen, főleg rúgott góllal. Persze, hogy ne legyen felhőtlenül boldog mindenki a már említett Potocny-t lerúgták. Miért is ne?! <#boxer> Majd egy bajnoki után következett a visszavágó, mi vártuk kedvezőbb helyzetből a meccset. Sokáig semmi nem történt, volt egy-két helyzet itt is, meg ott is. Félidő 0-0-val zárult, majd a második félidő közepétől indultak be a dolgok. Megszereztük a vezetést egy lecsúszott beadással. :D Majd az utolsó 10 percben sikerült elérnünk még 3 gólt. Ezek közül egy egy öngól volt. Nem bírták a pokoli hangulatot és a végére összeomlottak. Így 4-0-ra nyertünk itthon és összesítésben 5-1 nekünk. Megérdemelten jutottunk be a csoportkörbe, ahol nem is olyan rossz csoportba jutottunk. Barcelona, CSKA Moszkva és a Celtic.

Partizan-APOEL

Bl csoport
Szerintem a sorsolás sem rossz, mert a Barcával kezdünk és utána lesz elméletileg 3 könnyebb mérkőzés. Bízom a 3. hely megszerzésében, de titkon a továbbjutásban is. Ha tudjuk a tavalyi Dortmund és Brugge elleni formát hozni, akkor meg is lehet a meglepetés. De felesleges előre inni a medve bőrére. Nem szeretnénk megégni, igaz ez is már csoda, hogy bejutottunk. Annyiban örülök a Barcelonának, hogy szerintem mindenkit megvernek a csoportban, plusz a sok néző a meccsükön. :D

Tabella
A bajnokságot 6 győzelemmel kezdtük, a város rivális ismét beragadt. Aminek persze, mi örülünk. De annak már nem, hogy kiestek az El-ben a Hajduk Split ellen kettős vereséggel. Mert a többi kupa induló még az 1. és 2. körben kizúgott. Akár a magyar csapatok. <#wow3> Így egyedüli szerb csapatkánt, mi vagyunk a megmentők. De ez így kevés lesz, ha mi húzzuk csak a koefficienst.

Igazolás
Most, hogy bejutottunk a Bl-be és kaptunk 12+2 millió eurót, megpróbálok kuncsorogni egy kis pénzt. Így hátha sikerülne elhoznom Luka Jovicot a Zvezdától. Így nekünk lenne a legjobb támadó alakulatunk. Lemészárolnánk a ligát. <#violent>

Egy kérdésem megint lenne. Rotáció, ti hogyan alkalmazzátok vagy szoktatok-e egyáltalán. Nekem most pont olyan a keretem, hogy megoldható, mert van minden posztra plusz ember. Ráadásul nincs "A" vagy "B" csapat, mert mind a kettő hasonló erősségű. Így én sokszor az egész csapatot cserélem, főleg most a selejtezők alatt más csapat játszott, mint a bajnokikon. És továbbra is ezt fogom arra a 6 Bl meccsre alkalmazni.

Összegezve, ha így folytatjuk 2 éven belül nem lesz ellenfél a hazai bajnokságban. <#awink> Mondjuk ez is a cél, mert irány a Bl vagy El trófea és a világhírnév a csapatnak.
Elérhető közelségbe került a Bl csoport kör. A második körben egy feröeri csapat ellen nyertünk 9-0-ra összesítésben. Tudtam, hogy nem lesz akadály, így az első meccsen az alap emberek, a másodikon pedig a cserék játszottak. Utána jött a következő kör sorsolása, izgatottan vártuk és egyből megkaptuk talán az egyik legnehezebb ellenfelet az Olympiakos személyében. Mondom jól van, lesz ami lesz. Első meccsen egy góllal sikerült nyerni 1-0. Ami reményt adott a visszavágóra, ahol rendesen bekezdtek a görögök. De a félidő közepén Andrija Lukovic, ahogy az első meccsen, itt is jól érkezett egy keresztbe ívelt labdára és közelről nem hibázott 0-1. Félidőben egy kis fejtágítás, mert nem játszunk jól, vették az adást kezdtünk egyre jobban játszani. Egy két friss ember a fáradtabbak helyére vagy aki nem úgy teljesít. Láss csodát egy kontra után 0-2. Akkor már tudtam, hogy 4 gólt nem fogunk kapni fél óra alatt. Megvolt a playoff sorsolás és a ciprusi APOEL csapatát kaptuk. Idegenben kezdünk, ez nem tudom mennyire lesz jó, mert eddig mindig mi kezdtünk otthon.
Bl meccsek
Idén sem sikerült megnyerni a szuper kupát, igaz nem is prioritás. De, amit művelt a bíró az durva. Nálunk mindent lefújt, nekik nem. Lapot osztott mind a két oldalra, de azért figyelt arra, hogy nálunk két embert is ki tudjon állítani. Meg is volt az osztályzata 3,3.
Marko Grujic, de ő elég drága. Mélységi irányítót is tud játszani. Vagy Mihailo Ristic. Őt viszonylag olcsón meg lehet szerezni, potom másfél millióért. Persze, ha van rá keret. Utána jó nagy haszonnal tovább adni.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.01. 22:11:09
Bárki lehet Afrika szakértő, nem tudomány.<#vigyor>

Néhány jó arab meg néger scout bezárva ongoing a kontinensre, a többi már csak idő kérdése.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.10.01. 22:01:23
Nálam Crvena Zvezda a nevük :)
Köszi, de ő is a másik DM posztra lenne jó, ő is labdaszerző, nekem mélységi irányító kell DM-ben, de szerintem a legolcsóbb az lesz ha ifikkel oldom meg, B csapatban van egy Kiko nevezetű, ő lehet az új kedvenc, Amoah meg már tavaly is be-beszállt 1-1 meccsre.
Amoah 01
Amoah 02
Kiko 01
Kiko 02

Mondjuk Kiko-nak már 2 éve be van állítva, hogy egyéni edzés keretein belül a DM pozíciót sajátítsa el és mélységi irányító képességgel, de nem sikerült még 100%-osan neki, de ifiben és tavaly B csapatban is ezen a poszton játszott
Szóval véget ért a bajnokság, amit sikerült megnyerni 9 pont előnnyel a városi és ősi rivális Zvezda előtt. Itt Red Star a neve angolosan. Tényleg van valami olyan javítás, ahol Zvezda lesz a nevük? Tabella

Bl, EL és kupa meccsek

Bajnokik

Igazolások

Potocny nem igazán nyűgözött le. Igaz a télen érkezett csak, viszont a felkészüléseken rugdalta a gólokat, a bajnokságban már kevésbé. Kap még egy fél vagy egész szezont és utána meglátom, hogy mi lesz a sorsa. Lukovic és Arsenijevic volt a legjobb igazolásaim. Lukovicot remélem megint kölcsön tudom majd hozni. Most a tavasszal igazoltam még 4 játékost. Kettőt a Vojvodinától, egyet a Zvezdától és egyet a Jagodinától. Két védő, egy középpályás és egy csatár. Nyáron remélem kapok még valamennyi pénzt igazolni, mert kell egy kapus meg egy jó belső védő. Vagy hátha sikerülne leigazolni Jovicot. Most nyári szünet és utána építkezés. Idén remélem sikerül a Bl főtáblára jutni, de minimum az El-ben elérni a csoportkört megint.
Köszönöm. Sasa Zdjelar vagy hogy írják. Őt nézd meg, amikor a szerb válogatottal játszottam, nálam mindig kerettag volt. Plusz, ha játszott elég jól nyomta.
Grat a bajnoksághoz :)
Brasanac nem jó, mert MC a posztja és a taktikámban olyan nincs. Jevtovic jó lenne, mert ő DM, de két probléma van vele Hannover játékosa már, és ő másik DM játékosom helyére lenne jó ő inkább védekező DM. Valószínű ifikkel pótolom. Egyébként a játékos keresés nem egyszerű, a felderítőim gyakorlatilag senkit sem találnak elég jónak sosem, általában 3,5 csillag a max, amit szoktak adni valakinek, és nagyon ritkán van 4 csillag, és mondjuk 1000 emberből 1 kap 4,5 csillagot. Korbin a nagy Afrika szakértő, de nem tudom hogy csinálja az egész nyavalyás kontinensről nem tudtak összeszedni egy csapatra való játékost, és egy kivételével mind 1 vagy 2 csillagosak.
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.10.01. 19:32:32
LasDen

Darko Brasanac és Marko Jevtovic a Partizánból. Szerintem érdemes megnézni őket, mind a kettőjük vdk, labdaszerző.