Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erõs kezdés egy hatodosztályú csapat kezdhettél volna valami izmosabb csapattal hogy szokd az egészet.
A szerzõdésekhez annyira nem értek az out of contract lejárt szerzõdést jelent ebben majd kisegítenek. Sérült játékos pedig nem edz majd ha olyan állapotba kerül arról kapsz egy üzenetet hogy teljes értékû munkát tud végezni, de meccsen bevetni csak fokozatosan ajánlott.
Csak mostanában ismerkedtem meg közelebbrõl az fm2013-mal, és korábbi verziókkal sem játszottam eddig, de megtetszett az a komplexitás, amit nyújt ez a játék.
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de lenne számos kérdésem vele kapcsolatban, amennyiben ne itt kérdezzek, akkor nyugodtan küldjetek el hidegebb tájakra (mostanában nem is zavarna - a nyár miatt).
Szóval kérdés:
- hogyan lehet egy játékosommal szerzõdést kötni, ha "out of contract" állapotban van, és nem enged ilyen jellegû interakciót a gép? (ez azért lenne fontos, mert egy hatodosztályú angol csapattal játszom, és a senior team 7 tagja ebben az állapotban leledzik) mire számíthatok ezekkel a játékosokkal kapcsolatban? (mármint valószínû, hogy meglépnek vagy lehúzzák fizu nélkül a szezont?)
- egy sérült játékosnak be kell állítanom, hogy pihenjen, vagy automatikusan kihagyja az edzést?
"Kirugjak-e Blum forumozot az elso szezon vegen?"
Nem 8.95 - Nyert <#idiota>#idiota>
KÉP
Reszletes beszamolo kesobb (:
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Les Dogues
Les Dogues
Közben megtaláltam Rubén Padilla-t, akinek a Real Madridban lejárt a szerzõdése, ezért leigazoltam ingyen a fiatal szélsõt, akit 4,5 csillagosra tart a scoutom. Megvan a kép, rajtam kívül 27 (!) csapatot érdekelt komolyan (ilyet eddig nem is láttam), többek között a ManCity, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Lazio, Roma, Juventus, Inter orra elõl szereztem meg. És végre van váltótársa Ringgaard-nak! 😊
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
2., 1., 5., 1. helyek voltak eddig, most 10 ponttal vezetek. 1 Bl csoportköröm volt eddig, ott sikerült 3 döntetlent összekaparnom 😊
Én eleinte próbálgattam a rotálást, de semmi értelme nincs nálam egyelõre. Heti 1 meccs, simán birja a kezdõ 11-em. Bl-ben sajnos még nem tartok ott hogy csoportból tovább tudjak menni és hosszú menetelésem legyen.
Jelenleg van 23 játékosom, illetve 9 kölcsönben itt-ott. A 23-ból általában olyan 2-3 játékos szokott sérült lenni huzamosabb ideig. Ráadásul ebbõl a 23-ból 8 olyan aki nagyon-nagyon elvétve kap lehetõséget. Egy tökutolsó elleni meccsen is próbálom alegjobb kezdõm szerepltetni, pláne hogy gólkirályt akarok csinálni ismét 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Les Dogues
Van valakinek stadium superpack? 3 óra sz@rakodás után letöltöttem, installáltam pipáltam amit kell és nem igazán mûxik. Végig olvastam, vagy 4-5 fórumot, de nem találtam megoldást. Frusztráló, a belé fektetett idõ miatt
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Ellenben, ha nagyon meg akarsz válni tõle, akkor igyekezz alacsonyabb szintre tenni (pl. used in rotation system), mert könnyebben elviszik.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Elég frusztráló, hogy szerdán rúgok egy hatost a MU-nak a BL-ben, majd vasárnap kikapok 1-0-ra az Eviantól. 😄
Az létezik, hogy a francia bajnokságban le van korlátozva a mérkõzésenként szerezhetõ gólok száma?
A PSG-vel kezdtem egyet, gondoltam biztos könnyû lesz, erre a az összes bajnoki egy szenvedõs 1-2 gólos meccs.
Viszont a kupában, meg a BL-ben szórom a gólokat zsák számra.
Fontos kezdõjátékos -> Kulcsjátékos és fordítva, ezek mit befolyásolnak?
(2017-ben vagyok)
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Ha Classic módban kezdek újat, akkor nem lehet a megye aktivátort használni?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kirugjak-e Blum forumozot az elso szezon vegen?
Igen 1.02
Nem 8.95
De igen 1.03
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Les Dogues