Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szycsu
szerkesztés... Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy az összerázta az egész csapatot, mondván, a nagy öreg stílszerûen búcsúzzon a profi játéktól. Flaccótól kezdve mindenkit felhúzott teljesítmény terén, de, ha nem vonul vissza, megkockáztatom, hogy megint maximum egy konferencia döntõ jut ki nekik. Nézd meg Rodgers statisztikáit és ahogy él a pályán. Nem azt mondtam, hogy Brady nem jó, csak nem a legjobb. Legjobbnak egyértelmûen PM-et lehet kijelenteni, amennyiben nem vagyunk elfogultak, de mivel azok vagyunk, így ott Brady, itt meg A-Rod. OFF vége 😄

Les Dogues

Szycsu
OFF: Nem csapatról beszélünk, irányítóról 😄 Oké, hogy nagyrészt a csapat "feje" az irányító, de nem csak rajta múlik. Példának okáért, itt az elmúlt szezon: Ray Lewis bejelentette, hogy visszavonul, onnantól szárnyaltak.

Les Dogues

Nem értem mi az,hogy két csapatod?Melyik bajnokságban játszol,és kivel,ha nem titok?
7r1v1um
Ordítozni fõleg ázsiai bajnokságban éri meg.
Ellenben visszajött 2 csapatom a téli szünetrõl úgy, hogy elfelejtettek focizni. 3. hete very high edzéseket vezetek, kiabálok velük minden második meccs után, falra borsó, le borsó, haszna az nagyon nincs. A ligák hátsó felébe tartozó csapatokkal is max. döntetlen, feljebb esélytelen a dolog. Szünet elõtt az FCK lazán elsõ volt, a kínai csapat meg 8-10.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Persze ilyet csak akkor szabad csinálni,ha nagy a tekintélyed a csapatnál.
Tarts egy csapatmegbeszélést.Én nem átallottam elkövetni azt a merészséget hasonló helyzetben,hogy mind a három kulcsjátékosomat kivágtam a tarcsiba egy-két hétre.Hadd lázadozzanak,majd megnyugszanak.Hamar észbe kapott a többi is,egybõl megtanultak nyerni.Én nem állítom,hogy feltaláltam a rák gyógyszerét,de nálam mûködött.Ha sokszor kikapsz nálad gyengébb csapatoktól,van ott néhány ember,aki nem lát a nagyképûségtõl.
Nem árt néha ordítozni,ha megver az utolsó is.
Megint egy vereség . Mit tegyek ? A Pool 2 emccsel kevesebbet játszott és ha azokat megnyeri 4 pontra jön fel . Mi lehet a baj ?
Hát a cél mindenképpen az,hogy a Championship-et elérjem évi egy ugrással.Ezt meg fogom csinálni,már korábban is sikerült.Ott pedig döntõ lesz,hogy állok anyagilag.Azért bizakodó vagyok,mert nagy elõny londoni csapattal játszani.Már egy League 1-es csapat is vonzó a szponzoroknak,én pedig jól bánok a pénzzel.A következõ évtõl már kiemelt fontossággal kezelem az utánpótlás kiépítését,majd magas szintre emelését.Komoly,sokmilliós bevételeket jelent egy fullos utánpótlás bázis.Jelenleg egy ifit sem tartok,visszaléptem az ifi-bajnokságtól,mert spórolok.Amíg nincs meg hozzá a háttér,addig úgyis csak moslék ifiket generál a játék.Úgyhogy a tervek itt vannak a fejemben,de most csak egy a cél,mindig feljebb és feljebb,a lehetõ leggyorsabban.
Arra azért kíváncsi lennék,hogy a SEGA hogy várt engem a 11.helyre a szezon elõtt,amikor még csak hét játékosom volt.
Meccsek óta kikapok a kis csapatoktól . Az elsõ 3 hely elszált,de ha így folytatom a 4.hely si veszélyben lesz .
Zenszkij
Gratula, igen megnyerõ a csapat. Szerintem én kezdek egy újat, mert ez a Gloucesteres mentésem gatyára ment.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Én Mr Beant olvastam 😄 . Jó kis csapat 😊 ha így folytatod 2020 környékén már a Premier Leagueban leszel .
Bromley FC.2013-14.Blue Square Premier.
Az fm-es karrierem legnehezebb,legstresszesebb nyári szezonja van mögöttem.Áldom az eszemet,hogy mégis megtartottam öt embert a tavalyi csapatból,mert ki sem tudtam volna állni a nyitányra.Szörnyen nehéz volt megfelelõ embereket találnom,mert az ugye szóba sem jöhetett,hogy olyanokat hozzak,mint akiket elengedtem.A bajnoki rajtja elõtt két nappal pont tizenegy emberem volt.Aztán,mint kiderült,megérte kivárni,nem kapkodni.Sok csapat rengeteg játékost tett szabadlistára,volt mibõl választani.Itt aztán jött a következõ probléma.Hiába kaptam 290k-t igazolásra,a tavalyi nagyszerû pénzügyi mérleg ellenére(+975k)mégis lejjebb vették a fizetési keretet.Ez nagy csalódás volt,mert mindig betartom a limitet.Így erõsen korlátozott körülmények között,mégis sikerült feltölteni a csapatot.Jött két kölcsönjátékos is,az egyik nagy segítség lesz a középpályán,a csatár Boden-tõl pedig sokat várok.Mikor összeállt a team, összehasonlítottam a liga két legerõsebbnek tartott csapatával,ez jelenleg a Bristol City és a Wrexham.Vitán felül sokkal erõsebb vagyok bármelyiknél.A védelmem és a támadósorom kiemelkedik a mezõnybõl.Az elõzõ szezonban is jól álltam,de ennek a csapatnak egy diadalmenet kell legyen a bajnokság.Azért karcsú a csapat,17 játékosom van,bár a gép adott öt generáltat a tartalékba.(semmire sem jók.)A domestic transfer alatt még hozok két-három tartalékot,mert a sérülések idén sem fognak elkerülni.Aminek nagyon örültem,hogy mégis profi lett a klub.Van négy edzõm,kapus és erõnléti edzõm is.Ezekben is magasan a liga fölött állok.Tehát nagy optimizmussal vágtam neki a szezonnak a frusztráló nyár után.Egy tízes gyõzelmi sorozattal kezdtem,majd egy döntetlen.A tavalyi házi gólkirályom,Warren McBean aki meglátásom szerint a 4.számú csatárom(közben a klub legtöbb meccset játszó embere lett)8 gól-7 gólpasszal kezdett.Megáll az ész.A taktikán egy fikarcnyit sem változtattam,de a League Two-ban már váltani fogok.Ha nem lesznek súlyos sérülések,rekordokat fogok döntögetni az a gyanúm.
Tabella:http://kepkezelo.com/images/6qmq8qx7olvrmfp90u1.png
Csapat:http://kepkezelo.com/images/8ldhvldbp743li06r429.png
McBean:http://kepkezelo.com/images/1te5keb36nrlj7b5w4zx.png
Air Sanyival még a csapattársak se tudnak elbírni 😄 .
Darthmushroom
OFF: az 1 gyûrûvel? meg 1 superbowl-lal? 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szycsu
Vedd meg, de csak padoztasd. Az bõven elég lesz az ellenfeleknek. Ha kiállítod ellenük, a meccsekre sem utaznak el, még a hazaira sem. Egyszerûen egy pályán lenni Sanyival úgy, hogy nem csapattárs. Képtelenség! Nem volt ember, aki meg merte próbálni..

Les Dogues

Hopp 😄
Megveszem Air Sanyit is,aztan jovore megnyerjuk a BL-t vazze 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Kicsit be lett nézve, annyi baj legyen <#whatever><#taps>

LasDen
nem baj. mindig tanul valamit az ember 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

késõ van így utólag leesett hogy nem potyára az a neve hogy EURÓPA liga 😄
Brazil csapat az EL-ben? Hááááát 😄

LasDen
a Setubal portugál csapat. Majdnem brazil, de egy apró víztömeg elválasztja a kettõt. Nem tudom komolyna gondoltad-e ezt, mert hogy lenne már brazil az EL-ben?? 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vitoria az nem brazil csapat? mert azthiszem Braziliába is van egy Vitoria bocs ha tévedek javits ki lehet hogy összekevertem valamelyik másik csapattal 😄
Milyen brazil csapat?

azért a Bordeaux is okozhat meglepetést 😄 Brazil csapatokba meg mindig benne van a meglepetés kitudja ez csak a szerencsén meg a csapatodon múlik
Elég simának kell lennie annak a továbbjutásnak,egyedül Udinese okozhat gondot 😊

LasDen
a Bodeaux kiemelkedik, a Vítória meg kb egy szint...

EURO Cup Group D

Girondins Bordeaux
Stoke
Udinese
Vit. Setúbal

Udineset ugy ahogy ismerem,tobbirol semmit nem tudok. Velemeny? Van ra esely,hogy tovabbjutok?

hát ez már több mint durva kapott gól komoly 3 db 😄 ilyet se láttam még a rugott gólokról meg ne is beszéljünk 😄 nemismerem az fm 06-ot de az ificsapatod még az el-t vagy bl-t érõ helyekért is versenybe szálhatott volna talán 😄
Bizony <#hamm>

A kép minõsége nem az igazi, az elõzõ képen szereplõ U18-as csapatom +108-as gólkülönbséggel nyert bajnokságot.

kis nosztalgia? 😊
zyndar
Büntetõt rúgni nehéz, 11 méterrõl a 7 méter 32 centis kapuba <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Srácok, csak nálam van ez a jelenség, hogy tizenegyesbõl alig lehet gólt szerezni? Hiába van két emberemnek is 18as penalty taking, 15-16 finishing és hasonló concentration, minden 2. büntetõ kimarad. De az ellenfélnél is majdnem ugyanez a helyzet... <#whatever>

Szycsu
19-es Markingja volt azt hiszem. Itt hogy-hogy csak 16?

Les Dogues

Szycsu
Azaz 😄
Nálam Lille-ben beton biztosan állta a sarat, a védelem ásza volt a Ligue 1-ben is.

Les Dogues

Megjott a mester,rettegj Van Persie 😄

Rossz képet raktam be de mindegy 😄
Továbbmenés az EL-ben Köszi a segítséget .
URL beszurasa gombbal. 1. ablakba beszurod a linket,2.-ba a szoveget irod.

Off:hogy lehet a linkben írni ? mint pl ez hogy Õ a legjobb .
Szycsu
Zenszkij
már 4 éve játszik a srác 😄, és fog is <#help>

Gratulálok az FA Kupa megnyeréséhez 😊 .
....es vege a bajnoksagnak is.

Tabella
Meccsek1
Meccsek2
Az ev jatekosa (Rendesen megnott az erteke szezon vegere)
Ligakupa (Jol racsesztunk a Spurs-szel )

Ha az FA kupa dontojere osszerakott taktikat hasznaltam volna szezon kozben is a huzosabb meccseken,akkor meglehetett volna 4-5. hely is,de sebaj. A varakozasokat felulmultuk,ugyhogy elegedett vagyok. 1 uj csatar es 2-3 minosegi kozeppalyas mindenkepp kelleni fog,ugyhogy most varok hogy mennyi penzt kapok igazolni,aztan hajra.

Erdekes egyebkent,hogy messze nem ez a legsikeresebb karrierem,de megis ez kot le a legjobban es most meg motivaltabb vagyok. Talan az az oka,hogy a valo eletben is szurkolok egy kicsit a Stoke-nak....fene tudja. 😊

Hajra mindenki!

Megvan az FA Kupa 😛

Döntõ

Ajánlom mindenkinek aki nagyobb csapattal játszik,hogy a 21 éves görög Papadopoulost vegye meg még így fiatalon is nagyon szuper .
zyndar
Ilyenkor az is fontos, hogy mekkora a scouting ranged, amin Genie kolléga tud segíteni 😊
Én használom, amióta nincs 3-4 órám játékosokat nézegetni. Egy héten összesen tudok kb ennyit játszani <#smile>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zenszkij
De, talált. De a fizetési keretembõl van még 1K.

zyndar
Ott valami bûzlik. Nem vagy mínuszban nagyon?

Ugyanez van nálam is már vagy 300 playert csekkoltam le,de senki nem akar idejönni.Azért már egy egész jó csatárt,meg egy 17 éves balhátvédet szereztem,de jelenleg 7 emberbõl áll a csapat,és június 11 van.