Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezaz,ami engem is elszomorit,mert itt is folyamatosan olvasom a jotanacsokat,FM Base topikokat is oda-vissza elolvastam mar,taktikakat is toltottem le,hogy hatha majd az bevalik es annak alapjan tudok epiteni valamit de az Istenert sem sikerul.

Nekem most az a sanda gyanum van,hogy a csapat teljesitmenye nagyban fugg attol,hogy a sajto hova varja a csapatot. Per pillanat en most a Huelvat iranyitom,amit a 10. helyre vart a sajto. Aztan ev elejen erre racafoltunk,jott a feltav ahol ujra megkellett adni az ev vegi celkituzeseket es most dafke szopat a jatek...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Zenszkij
Én most ugyanazt csinálom, mint õ, Bromleyval, ugyanazokat igazoltam, adtam el, ugyanaz a taktika, edzés, játékosok. Tesztelem a játékot. És meglepetésre szenvedek, hogy rájátszásban maradhassak. Ezért gondolom, hogy gépfüggõ is lehet a játék. Természetesen nem az õ érdemeit akarom lebecsülni, sõt, próbálok tõle tanulni, de valahogy nem megy.

Tessék: http://kepkezelo.com/images/spgaddc06655njjg6ei6.png

Röhej.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nekem mondjuk ebbol szempontbol nincs bajom a 13-mal se,mert a 12-nel is ugyanez volt mindig. Ezert kerdeztem,hogy ugy altalanossagban erre mi a megoldas.

Peldanak okaert itt van korbin,aki a 13-mal olyan pontszamokat csinal meg alsobb ligakban is hogy az dobbenet. Nem hiszem,hogy neki lenne ilyen gondja,csak azt nem ertem hogy akkor nalam/nalunk miert van?

Zenszkij
Erre nincs megoldás. Az idei játék xar. Gyanakszok arra is, hogy bizonyos gépkonfigurációkon szívat a legcefetebbül. Semmi nem úgy történik ahogy kell. Ha a végén nekem kell gól kitámadhatok nyugodtan kapok még egyet, ha nem lepörög a meccs. Unalmas. Valószínûleg már túl van nehezítve, ami annyit takar, hogy akkor is kikapsz ha te vagy az atyaúristen, mert a gép eldöntötte és kész. 99 óta játszok a játékkal, de ilyet még nem tapasztaltam.

Sõt tapasztaltam, hogy a gép talál a ligában egy csapatot aki verhetetlen, nem lehet behozni, sose kap ki. Kicsit reménytelen a játék így. FM 12 sokkal jobb volt, még a szögletbuggal is. Nem sírni akartam, csak megosztani a véleményem. Sok külföldi fórumon is szidják, ennyi.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ezt egyszeruen nem ertem,jo lenne ha mondana erre valamit az egyik szaki...

Mi a francert van az,hogy a szezon 2. feleben gyalazatosan szarul szerepel a csapat? Egeszen eddig vezettuk a bajnoksagot,most meg az utolso 3-4 meccsen kikapunk olyan csapatoktol,akit eddig 4-0-ra vertunk es folyamatosan csuszunk vissza a tabellan. Meccs elott mindenki kurva motivalt,jo a moral,szemelyesen is beszelgetek a jatekosokkal de semmi. Tartottam Team Talkot,valtottam taktikat de a teljesitmenyunk egy nagy NULLA.

Hogy lehet ezt kikerulni vagy mit lehet ilyenkor csinalni?

Szerk.: Fizetes megvonast csak 1 jatekosnal tudtam eszkozolni.

Visszavonom,amit az elnökrõl mondtam.Nem is(annyira)hülye.Kaptam 4,9M átigazolási pénzt(ez nem érdekel)és 55k fizetési keretet(ez annál inkább).Anyagiakban versenyképesek leszünk bárkivel a ligában.Kibõvítik a stadiont 2500 férõhellyel,tehát kilenc hónapra megint megyünk a Griffin Parkba.Ennek örülök,mert sokkal több nézõ befér.Most már csak tíz jó játékost kell szereznem valahogy.
Idén sem a BL-ben fogunk vitézkedni.

Kikaptuk a csoport elsõ kalapjából a Man. Cityt, a másodikból a PSG-t, a negyedikbõl a Celticet <#vigyor>

Bromley 2014-2015. League Two

Véget ért a harmadik szezon,hoztam,amit kellett.Ez már nem nevezhetõ éppen diadalmenetnek,de azért domináltunk.A száz gólt meg sem közelítettük,de azért a Plymouth 103 pontos korábbi rekordját sikerült megdönteni.A gólkirály ismét a miénk lett.A vereségek mindig akkor jöttek,amikor elkerülhetetlen volt a legjobbakat pihentetni.Karcsú volt a keret,de idén nem volt komoly sérülés.A komplett szezont végigvédõ kapusom pedig tartalék lesz,mert egy tucat gól szárad a lelkén.Megint jön az idegölõ,hajtépõ nyár.Mert az nem vitás,hogy legalább tíz ember menni fog megint.A mögöttem lévõ három szezonban játékosért pénzt még nem adtam,mindenki ingyen jött.Szeretném,ha még ebben az évben sikerülne újra megcsinálni.Eddig mindig találtam jobbakat,mint akiket elengedtem.A gond inkább a fizetésekkel lehet,bár ismét pozitív mérleggel zártam az évet.(5,95M)Remélem emelnek a bérkereten,akkor nem lesz gond.A cél marad ugyanaz,azonnali feljutás.De ehhez újra a piacon lévõ legjobb játékosok kellenek.Persze a hírnevemhez és az anyagiakhoz illõk közül.A klub jól áll minden tekintetben.Idén már kaptam jó ifiket,az edzõim szerint kettõ PL szintû játékos lesz.Vannak fenntartásaim,de az biztos,hogy a két évvel ezelõtti csapatomban simán kezdõk lettek volna.Sok pénzt hozott a meccsbevétel is,alig fordult elõ,hogy ne lett volna telt ház.Azért nem bánnám,ha nem kezdenének neki még építkezni,mert ahhoz horribilis bankkölcsön kellene.Majd a hülye skót elnök eldönti.Bár vicces lenne egy ötezres stadionban játszani majd a PL-ben,egy 12 milliós városban.Nézõ éppen lenne,mert 12 ezren is voltak egy kupameccsen,ami rekord bevételt hozott.(Januárig a Griffin Parkban játszottuk a hazai meccseket.)Szóval bedobom a horgot a szabad/lejáró szerzõdésû játékosok közé,és megpróbálok kifogni 10-12 olyat,akivel képes leszek elérni a feljutást a Champioship-be.Ha nem sikerül,akkor a kardomba dõlök.Nem akarok itt ragadni.A Championship már úgyis kemény dió lesz.Ott egy csóró csapattal nem nagyon lehet ugrálni.Bár már nem vagyunk szegények,de jó lenne megint egy-két új szponzor.Esetleg egy olajmilliárdos,üsse kõ.

Tabella:http://kepkezelo.com/images/9ezy6da8jqmznocu884.png Bár a képen nem látszik,de szegény Portsmouth tök utolsóként zuhant ki.
Csapat(már változóban ):http://kepkezelo.com/images/moby3w2oyiol90ft8zkn.png
És a két legjobb emberem a szezonban:
Galán:http://kepkezelo.com/images/d32cchaswajjxo47nob.png
Lorusso:http://kepkezelo.com/images/7rcpvnkmgx25u2bthel.png

Köszi,hogy elolvastad.
7r1v1um
Kontrázni öngyilkosság ebben a játékban. Nem érdemes vele próbálkozni.

"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

melyik a legjobb felállás a kontrázáshoz? mert ez a taktika valahogy nem gyerebe
én általában ingyen próbálok játékosokat szerezni és ha nem tetszett a játéka akkor következõ szezon végén megválok tõle még ha apróért is akkoris van egy kis + az adott játékoson
7r1v1um
Néha van elég pénz a heti fizetések növelésére, akkor meg kölcsönzök minél jobb játékosokat: 4+ *-osokat. Ez biztosítja, hogy ne essek ki az elsõ osztályból anyagiak rendezõdéséig.

"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

És újra csak egyetértek.Egy kiscsapatnál,ahol nincs pénz/szponzorok,gyakorlatilag az egyetlen út,hogy a kinevelt,vagy scoutokkal verbuvált ifiket a lehetõ legnagyobb haszonnal eladni.
zavbal
Jó oké nem kell ugrálni mint kóbor kutya a véres csontra.Mindenki relax és kész és bocsánat hogy valamit is írni mertem ide....
Jó "reggelt" mindenkinek! 😄
mi lehet az oka a rengeteg döntetlennek?
taktika:http://imagerz.com/QE5ADEtvAwMCVVweFwVQ
Mérkõzések:http://imagerz.com/QE5ADEtvAwMCVVweFAVQ
7r1v1um
Az "akar"-t nagyon sokszor felül írja a "kell". Adtam már el úgy játékost, hogy Õ se akart menni, meg Én is szívtam a fogam, de hát a foci klubok is pénzbõl élnek.....

Nem most írtam,hogy teljesen egyetértek vele?
zavbal
Igen tévedsz és itt a válasz rá: "Senki sem pótolhatatlan." Voltam kis csapatnál és hideg szívvel adok el játékosokat.
Ezzel száz százalékban egyetértek.De itt nem arról volt szó,hogy valaki menni AKAR.
7r1v1um
Én dolgozok kiscsapatnál is. Ha menni akar hagy menjen. Kérek érte 2-2,5 x-es árat meg vagy 15-20%-ot a következõ transzferbõl és csókolom. Senki sem pótolhatatlan.

Ha te is kiscsapatnál lennél,mindent bevetnél,hogy megtartsd.Vagy tévedek?
zavbal
még másfél évig.... De azért egy ennyire kiscsapatnál örüljenek már a morzsáknak is <#eplus2>. Mindegy megoldottam kölcsönjátékossal.
7r1v1um
Meddig él a szerzõdése a jelenlegi klubnál?

zavbal
Grat mindenkinek <#worship>!
Tegnap én is elõkapartam a Toulouset és ki is néztem egy 250 ezer eurós gyereket.Tipp, mennyiért adja az Académica? Csak 34,5 millió euróért<#idiota>
Megvan a feljutás,a bajnoki címhez még egy-két meccsre szükség lesz.
Tabella:http://kepkezelo.com/images/qe177sbwjfp8ym6qz7y.png
7r1v1um
Elkezdtem munkát keresni más csapatoknál. Azóta 2 meccs 2 gyõzelem 5-1-es gólarány. Ha már semmilyen taktikai vagy személyi változtatás nem használ, ez is megteszi.<#vigyor2>

Én anno direkt ezért töröltem ki.Ez a sok sületlenség nem méltó ehhez a játékhoz.
Az angol kommentárt eddig nem igazán figyeltem, de most, hogy magyar néha olvasgatom és hát eszméletlen, hogy miket nem ír xD

7r1v1um
Nekem már fel se tûnnek a 4-5 percig tartó 2 perces hosszabbítások. Többnyire addig tartanak, amíg az ellenfél ki nem egyenlít, vagy meg nem szerzi a vezetést. És 10 másodpercet el nem tekerne belõle. Állítsd max. közelire az idõhúzást.

Közben meglett a klub történetének elsõ válogatottja.Büszke vagyok rá meg minden,de ez nem akadályoz meg abban,hogy szezon végén lapátra kerüljön.
http://kepkezelo.com/images/i2bycy62pujzx4rzej9q.png
Már több pontot vesztettünk,mint tavaly az egész szezonban.Panaszra azért így sincs okom.Bár pont most kaptunk ki a második Oxfordtól itthon,aminek nem örülök.Szezon végén okvetlenül kell szereznem egy jó kapust,mert ez a srác lassan minden meccsen potyázik.Itt még nem tragédia,de eggyel feljebb már nem biztos,hogy elbírjuk.

Tabella:http://kepkezelo.com/images/k4c43yyusi36mb4x097h.png
Aki Gordon Banks-nek hiszi magát:http://kepkezelo.com/images/mb2per2ot62mxlvkxfsm.png
az igen! 😊 Raúl is elég egyenge fizikailag de egy West Ham-be csak meg állja a helyét habár eddig nem úgy tûnik a 6,68-ával <#idiota> amúgy az nemtudod mért van hogy a nagyok ellen (WHU-Chelsea 4-1, Man UTD-WHU 2-2 ) brillirozik a csapat a kicsik ellen meg bukdácsolok
Fizikailag elég gyenge, de szerintem hatalmas igazolás ingyen <#taps>

az mi hogy 3 perc hosszabítás és a 97. percben kapom a gólt? <#fejvakaras>
Carizzo,Raúl,Vukcevic talán "nagyobb" nevek akik idén érkeztek a csapatba és csak Vukcevic ért kelett fizetnem aprópénzt 2,4 millió fontot
ilyen velem is most tõrtént meg a játékban, West Ham-nél eltöltött 2. szezonom elején bejelentette a vezetõség a stadionbõvítést meg az edzõközpont fejlesztését persze anyagiak nálam is nagyjából most rendezõdtek volna... nemcsodálom hogy 5-6 milliókat kapok csak igazolni de persze mikor én kérem hogy fejlesszék akkor áá nincs pénz de utálum az ilyet<#falbav>
7r1v1um
*vagy

7r1v1um
Adtál ezekre utasítást, agy csak úgy csinálták?

Gyönyörû...

Nekem is nagy nehezen sikerült rendbe hozni a pénzügyeket, erre bõvítik a stadiont 2500 hellyel és fejlesztik az edzõközpontot, eltûnt a számlámról egybõl 6 millió font...<#ejnye1>

7r1v1um
Erre a kib@szott sajtó azt írja, hogy megérdemelten nyertek. Na ja. 70 percig 1-1 volt......................................................................

Köszönöm. Kemény volt a bíró 😄

Elsõ évben az EL legjobb 8 csapatába jutottunk, másodiék évben a BL csoportkörbõl 3. helyen kiesve ugyanezt ismételtük meg, idén az EL-ben indultunk és veretlenül nyerve a csoportot az elsõ kieséses körben a Bilbaotol kaptunk ki oda-vissza 1-0ra. Bár mindegy, a következõ körben a Barcelona (!) lett volna az ellenfél... <#vigyor>

7r1v1um
Egymás után 3. meccsen ítélnek ellenem 11-est 3 különbözõ csapatommal. A jó qrva anyját, annak, amelyik ezeket a meccseket programozta. Kezdem unni, hogy akármi történik a végén úgyis én szívom meg....................<#violent><#kocsog>

Grat! <#worship>

Sok sikert a nemzetkozi porondon 😊

Amugy ez a rengeteg sargalap hogy sikerult? 😄

Itt van Parades, elõzõ link rossz lett <#rolleyes>

SC HEERENVEEN 3. ÉV

Az tavalyi bronzérmet idén sikerült aranyra cserélni, valamint a Holland kupát is megnyertük. Pénzügyileg sajnos nem vagyunk túl stabilak, ennek köszönhetõen el kellett adjam Finnbogasson 7.5M fontért. A cél továbbra is az olcsó fiatalok kinevelése, majd megtartása/eladása.

Beszéljenek a képek:
Holland Bajnokság
Holland Kupa
Jorge Alberto Urbina 3M fontért jött tavaly
Svensson 3 éve érkezett 375e fontért
Vazquezt a Real Madridtól vásároltam ki 1.7 millióért

Paradesert tavaly 5M fontos is kiadtam volna, de üres volt a kassza. Mivel lejár a szerzõdése, így örömmel írt alá INGYEN hozzám.

bakkerman
12.0.4-es patch bocsi😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na..fm12,11.3-as patch,új karrier CELTIC! Full match nézet,csak és kizárólag skót játékosok játszatása,egyelõre annyi a célkitûzés hogy megnyerjük a bajnokságot. Nyílván új csapatot építek,a külföldiek kidobálása miatt,maximum a bajnoki cím lehet reális

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kosheen
hú nem semmi 😊
na ettõl én még durva messze vagyok
amúgy ha már ilyen szintre jutok egyszer hogy 100% közeli bajnokságok akkor az lenne a cél hogy a komplett bajnokságot felhúzni. Tehát a klasszisnak induló srácokat átpasszolgatni nb1-es csapatoknak, gondolom itt már 5 perc alatt találsz 4 csapatra való zsenipalántát

7r1v1um
Most hogy mondod<#falbav>. Nem baj, max.-ra állítottam az idõhúzást, 11 emberem állt a saját 16-oson belül és így maradt az eredmény.

Ez azert van,mert mar elhasznaltad mind a 3 csere jatekosodat. 😊