Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetséges bármilyen módon lerázni magamról egy anyaklubot?Vagy ebben az esetben csak õk szakíthatják meg a kapcsolatot?Mert a funkció nem aktív,nem tudok a vezetõség felé ilyen irányú kéréssel fordulni.Hagynám én a fenébe,csak bosszant,hogy pont egy történelmi rivális az "illetõ".Hogy azt ne mondjam,sérti az önérzetemet.Bár a pályán azért törlesztünk rendesen,talán elegük lesz belõlünk.Ha esetleg valakinek lenne ilyen irányú tapasztalata,kérem,ne tartsa vissza.
Huni92
Mindkettõtöknek igaza van, csak sorban. Jelölteket meg továbbra is privátban várok. 😊

szerintem olyan ember kéne aki a játékot vágja a szabályok meg itt mellékesek mert még nem láttam szájkaratét azért meg talán nem kell levágni senki kezét mert rossz méretben tölt fel képet

Firebala
Igen de ott csak ki-be kapcsolni tudom, én azt szeretném valahogy beállítani hogy ne csak 1 ablak legyen hanem 2 vagy 3.

LasDen
nem a játékot kell 100%-ban ismernie. A topikot, szabályokat, sg-t....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem Korbint kéne házigazdának választani keni-vágja a maltertémát, mindig segítõkész, élmény olvasni a beszámolóit

Tessék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Facilities.Van 77,8M igazolási,és 940k fizetési keret.Ezt ugye nagyban köszönhetem a 45M átigazolási bevételnek is.Bár a fõnökséget ez nem nagyon érdekli,mert akkor is adtak csillagászati pénzeket,amikor nem is volt pénzünk.(Bár az a maffiózó elnök már eltûnt azóta).Én viszont csak minimálisan költöttem,késõbb az is sokszorosan megtérül majd.Mint a példa is mutatja,hogyan lehet semmibõl két év alatt 45M-t csinálni.És ez nem szerencse kérdése,bárki képes lehet hasonlóra,csak egy jól mûködõ scoutrendszert kell kiépíteni.És itt vannak a finances,valamint a szponzorok.Most már szezon közben is nõ a klub értéke.Csak a játékosaim értéke 250M körül mozoghat,és folyamatosan nõ a BL szereplésekkel,válogatottságokkal.Eddig minden évben jött új szponzor(volt,hogy kettõ),most már nyolc van összesen,és mindig nagyobb pénzekkel támogatnak.De hogy ebbõl bármiféle következtetést le lehet-e vonni,azt kétlem.Több karriert is játszottam olaszban,de ahány,annyiféle volt.A Lazio-nál pl.öt év alatt két új szponzor jött csak,az is egy vicc kategória.De játszottam a Lecce-vel,és a harmadik évre a leggazdagabb olasz klub voltunk.A hatodik év körül már évi 100M fölött adtak a szponzorok,és annyit költhettem volna,mintha a City-nél lennék.Három BL gyõzelem,és vagy tíz év múlva csak a Barcelona volt gazdagabb.Szerintem ez a szponzor dolog éppolyan véletlenszerû és kiszámíthatatlan,mint a sugar daddy.Ez a része különben sem érdekel a játéknak,mert soha nem költekezek.Csak fiatalokat hozok,és a legtöbb pénz,amit valaha elköltöttem játékosra,biztos nem volt 10M.Úgy hogy nekem ne adjanak egy rahedli pénzt,hanem kapják össze magukat,és építsenek egy normális stadiont,mert ezt már évekkel ezelõtt kinõttük.Januárban rájuk is kérdezek,hogy mizujs ezzel kapcsolatban.A Serie-A ban pedig nagy pénzek vannak,szezon elõtt is kaptam 50M TV pénzt.A fejlõdés útja kis csapattal nálam mindig ugyanaz.Alacsony osztályban nem kell pénzt kiadni senkiért.Nagy db-vel találni kell free player-eket,akikkel elérhetõ az aktuális cél.Bár szörnyû stresszes tud lenni egy átigazolási idõszak,ez tény.És a létezõ legalacsonyabban kell tartani a kiadásokat.Jelen esetben csak az elsõ évben voltak kisebb gondjaim.Lehetett volna sokkal rosszabb is,de azt is megoldottam volna.Össze kell szedni a közép és kelet-európai országokból a tehetségeket,akiknek jó része kis pénzért elhozható,és nevetséges béreket kérnek.Egy év,aztán máris ötször-tízszer annyit érhet a klub,mint elõtte,köszönhetõen a játékosok értékének növekedésének.A legjobbakat el kell adni szép pénzekért,és újakat hozni helyettük.És máris biztos a háttér,bátrabb célokat lehet kitûzni.Nálam ez mindig mûködött,és egyetlen szponzorra sem volt szükségem hozzá.Bár kétségtelen,hogy gyorsabban tud versenyképes fizetést biztosítani a klub,de még ez sem nélkülözhetetlen.Aki menni akar,az menjen de nem akármennyiért.Szóval egyetemes megoldás talán nincs,de vannak jól járható utak.A pénzre várni nem jó ötlet.Tenni kell érte,mert aránylag gyorsan is lehet nagy pénzeket kitermelni.Most van olyan játékosom,aki ötször többet ér,mint az egész klub négy és fél évvel ezelõtt.Bocs,de ez hosszabb lett,mint gondoltam.
Mor3llo
ahol a meccs kamerát, eseményeket stb (kis fogaskerék) állítod, elviekben kellene lennie "info popup" opciónak. Azt pipáld ki

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
Nice. a factilities-rõl tudnál dobni képet? meg a pénzügyekrõl. kíváncsi vagyok h lehet fejlõdni kis osztályból olaszba.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
sajnálom, h nem tudsz aktív lenne, meg h le is mondasz, de sok sikert külföldön 😊

Huni92
Üdvözlet az uraknak. Nyilván senkinek nem mondok újat azzal, hogy nagyon régen nem jártam erre, gyakorlatilag az utóbbi hónapokban semmit sem foglalkoztam a topikkal. 1800 új üzenet érkezett a legutóbbi látogatásom óta, és ez nem csak arról árulkodik, hogy nincs gond az aktivitással.
A játékot is nagyon ritkán indítom el, egyszerûen még játszani sincs idõm a munka és a barátnõm mellett. Szeptember 23-án megyek Németországba, két hónapig valószínûleg még internetközelben sem leszek. Hogy mi lesz utána, azt még konkrétan nem tudom, de valószínûleg Anglia felé veszem az irányt.
Voltak ennek a topiknak nagyon jó házigazdái, és amikor én vettem át ezt a szerepet, azt reméltem, hogy közéjük fogok tartozni. Nem sikerült úgy ahogy elterveztem. Ugyanakkor ez a közösség megérdemel valakit, akinek ötlete, ideje, kedve, energiája van arra, hogy a topik házigazdája legyen.
Ezért lemondok a házigazdai szerepemrõl és hamarosan átadom a stafétabotot valaki másnak. Elképzelésem már van arról, hogy ki lehetne a következõ, de nem fogom egyedül eldönteni ezt a kérdést.
Szeptember 9-én este 23 óráig várom a privát üzeneteket tõletek, benne annak az embernek a nicknevével, aki szerintetek a legmegfelelõbb erre a pozícióra.
Továbbá bárki, aki úgy érzi, hogy el tudná látni a feladatokat, szintén privát üzenet formájában jelentkezhet házigazdának. Mivel a fórumozók többségét ismerem, ezért a jelentkezéskor nem kérek mást, csak azt, hogy néhány ötletet írjatok le, amivel szerintetek házigazdaként a topiklakókat segíteni tudnátok.
Jövõ hét közepéig-végéig mindenképpen kiderül, hogy ki kerül a helyemre. 😊

Pro Vercelli 2016-2017.
Némi hiánypótlás a karrierhez,mert ismét motivációs gondokkal küzdök.(Még szerencse,hogy nem a játékosaim.)Már messze elhagytam az 1500 óra játékidõt,és egyre gyakrabban fordul elõ,hogy napokat kihagyok.Egyre kevésbé tud lekötni.Tehát.A klub eddigi legnagyobb üzlete.18 évesen jött ingyen,csak nevelési díjat fizettem érte.Akkor nézett ki így.És itt tart most.A legjobb játékosom volt,de egy pillanatig sem haboztam.A Man.City 45,5M€-t fizetett érte.A szezon végén menni fog õ is.1M€-ért hoztam még a Lech Poznan-tól ,és legalább 30-ért fogom eladni.Van helyette egy 19 éves német,aki már majdnem ilyen jó,és még jobb lesz.Ráadásul jövõre már saját nevelésnek számít,õket pedig megtartom,ha lehet.Azért minden évben betervezek legalább egy hasonló üzletet.Ettõl függetlenül is jól állunk anyagilag.Nem fájt a"4-year TV deal at 30M per season"sem.Emellett van két 12M körüli,és néhány 1-2M-s szponzorunk is.Csak a Juventus van elõttünk pénzügyekben itthon.De nekik van 98M bankkölcsönük,mi pedig tiszták vagyunk,mint a hó.Új elnökünk van,aki konkrétan kp-t nem hozott,de szerintem ezeket a szponzorokat õ intézte.Mille mille grazie signore."Idõsödik"a csapat is,a következõ szezonban már nem lesz húsz alatti játékos az elsõ keretben.Most már a vezetõség sem bírál,tavaly a boardroom promises egész évben 0%-on állt,mondván,hogy csalódottak a rengeteg fiatal miatt az elsõ keretben.(pedig hoztam négy 25 évest,hogy legyen"rutin" is a csapatban.)Most 100%-on van,és hirtelen nagyon boldogok a sok fiatal miatt.Pedig közben csak annyi történt,hogy megnyertük a Serie A-t. Valószínûleg mindenképp gyõztünk volna,de a nagy különbséghez kellett a Napoli iszonyatos mélyrepülése.Számomra a gyõzelem egyértelmû elvárás volt,csak a kiegyensúlyozottságunk lepett meg.Az Európa Liga már nem sikerült,az elõdöntõben kiejtett az Arsenal.De az elmúlt négy évben a 17-18 éves tehetségek közben 21-22 éves klasszisok lettek,és a zöme egy-két éven belül világklasszis lesz,némelyik már most az.A scoutok is 7/24-ben dolgoznak,tele az ifi remek képességû srácokkal.Csak néhány a legjobbak közül:Ferrari,Porta,Solak,Illés,Mijatovic.Sajnos egyet benéztem.Moldovan.4-es composure,úgyhogy szépen elpasszolom,mert itt nincs mit tenni.Valahol egy egész jó balszélsõ lesz majd belõle.Mert felnõttként csatárnak használhatatlan lesz.Úgyhogy a dolgok szépen alakulnak,már csak egy normális stadion kellene,mert négy éve javítgatják,de már nincs hová.Emiatt évek óta idegen stadionokban kellett játszanunk.Legutóbb a Novara közel 18 ezres stadionjában voltuk"vendégek",de ott is majdnem minden meccsen telt házunk volt.Az idei szezonra kitûzött cél a vezetõség részérõl a bajnoki cím megvédése,és az elsõ kör elérése a BL-ben.Az elsõ simán meg kell,hogy legyen,az utóbbiban pedig valami igazán nagyot akarok alkotni.Bár így voltam az EL elõtt is,ami egy nagy csalódás volt.Nem rossz csapat az Arsenal,de nem hiszem,hogy jobb,mint mi.Most már nem lehet semmit a tapasztalanságra fogni.A legjobb játékosaim 120-150 tétmeccset játszottak az elmúlt négy évben.Itt tartunk most:Bajnokság.BL csoport.És a CSAPAT!Köszönöm a figyelmet.
bakkerman
na meg a Palermo is kellemes kihívás lehet a 14-ben,vagy egy mostani update-ben 😊 Elsõdlegesen ugye visszajuttatni õket,az se kis feladat,utána meg újra felépíteni egy minimum Európa Ligás csapatot

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
igen,a gép nagy hibája,hogy sok esetben a legutolsó pillanatig is az öregeket favorizálja,mert éppen annak jobb a CA-ja,és elkallódnak a nagy PA-ju játékosok mert a kulcs idõszakban (19-22 éves kor) nem kaptak elég lehetõséget,nem fejlõdtek ki

Nagyon köszi!

Igen,készült:http://www.mediafire.com/?98a8778ybaljeub

- Done almost every major transfer up to 24/07/2013
- Champions League fully updated to the season 2013/2014
- Europa League partly (updated major clubs only) updated to the season 2013/2014
- Corrected many players CA/PA and positions.
- Updated manager changes.

Sziasztok!
Valaki tudja-e, hogy az Fm12-höz készül/készült e 2013-as summer transfer update? elõre is köszi a választ

LasDen
hát ha a legfelsõ vezetõt ismered, akkor sec perc alatt felcsúton leszel edzõ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Regi almom,hogy a valo eletben is edzo lehessek. Azert mindenfele biszem-baszom spanyol meg nemet ligakba nem mennek el en se. Epp ezert fontos,hogy apoljam a kapcsolatot hazai klubbok vezetoivel is. 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LasDen
nem tudtam, hogy te ilyen csókos vagy. viktor bácsi, telefon szám...így könnyû 😄

Akkor megeresszunk egy telefont Felcsutra,hogy korbinnak legyen intezve valami?

"Viktor bacsi! 10 ev es BL-t nyernek.....nem vicc,penge a srac" 😄DD

LasDen
Rájöttem valamire. A média szerint ugye a lövöldözõs játékok miatt gyilkos lehetsz. Szóval ha eleget játszol az FM-mel, akkor egy nap bekattansz, és profi manager leszel....<#nezze>

Darthmushroom
nézelõdök update-be a korzikai Bastia-n megakadt a szemem, ahhoz képest milyen kis csapat ilyen nevek náluk: Squillaci, Landreau, Romaric, Krasic, Keserü, Boudebouz, Modesto, Ilan,
Krasic-on kívül aki játszott már franciába tudja h többi nem sem rossz név az fm körökbe, Krasic meg Juve,Fener (onnan van kölcsön) se rossz egy ilyen helyen. ha nem is 13-ba 14-be biztos h megérnek majd egy misét ebbe a meggazdagodott bajnokságba.

Örülök,hogy jól megy.A Jesé gyerekre érdemes odafigyelni,mert legalább olyan jó lesz mit Isco.Játszatni kell,hogy fejlõdjön.Nálam az egyik mentésben 2016-ban 16,75M €-t adott érte az MU,majd két év múlva 13,5M-a city.Aztán irány a Bayern(12M),de sehol nem játszott.Nyolc év alatt 21 meccs.30 évesen ígynéz ki.És ennél messze messze több volt benne.Felnõtt csapatoknál nincs 40 meccse az egész pályafutásában.Ez egy tipikus eset,hogy mi lesz valakibõl,ha elhanyagolják.Most sem rossz,de igazi világklasszis lehetett volna belõle.Szégyen.És mennyi van még ilyen,fõleg akik a nagy csapatoknál porosodtak évekig,mert a vén faszokat kellett játszatni.[/spoier]
LasDen
és mosti s lehet a csapatodban, és most is rúghatja a gólokat 😄

Sysfox
Emlékszem egy 18 éves Karim Benzemára, aki még az FM2005-ben a csapatomban rúgta a labdát... (és a gólokat) 😄

Akkor még ismeretlen volt a csávó, és de régen volt!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

bakkerman
én úgy kezdtem a játékot,hogy nem engedélyeztem az átigazolási pénzt,szóval nyáron nem is tudtam eladni/venni,ahogy a többi csapat sem,így még legalább télig a jelenlegi viszonyok vannak,szóval abból kell fõznöm ami van,amiket leírtál minden szava igaz,ahogy a korábbi posztjaidat is mindig csodálóan olvasom,mert nagyon vágod a játékot,én már jó 8 éve nyomom a játékot,de szerintem hozzád képest semmit nem értek hozzá 😄 Na már most én eddig megvagyok elégedve az eredményekkel,a játék jó,hazai pályán totális dominancia ellenféltõl függetlenül (A Higuain-Albiol-Hamsik-Callejon féle Napolit lefociztuk),míg idegenben is sikerült eddig fölényben lennünk (PSG-Madrid 1-3). A játékosokról annyit,hogy a védelemben én hosszútávra csak Ramosban,Marceloban,és Varane-ban gondolkodom,a többi vagy eladó lesz már szezon végén,vagy még esetleg 1 szezonra jók lesznek a padra. Varane egyébként 7.58-as átlagot hozott eddig,amivel a csapat 2. legjobbja CR7 mögött...nemrossz. Középpályán már elég bõ a választék,Xabi Alonsot leszámítva gyakorlatilag mindenki 25 éven aluli,ami jó alap a jövõre nézve,bár Khedira a játékban se Real szint,de egy évre padra még jó. Casemiro,Illarramendi pofátlanul fiatalok,és tehetségesek,elsõ évben folyamatosan adok nekik 15-20 perceket,de rotációban akár meccseket is kapnak ha ugy adódik. Szélekre,meg irányitó posztra van választék,CR,Di Maria,Isco,Modric,Bale...CR,Di Mariaval évekre lehet számolni,ez egyértelmû,na de ugye ittvan a Béla is,aki szintén balszélsõ mint Mari,hosszútávon nem fognak megférni egymás mellett,ahogy a való életben sem. Isco több funkciós plája,megvan a sebessége ahhoz hogy valamelyik szélen játsszon,és megvan az esze ahhoz,hogy középen irányítson,õt muszáj játszatnom,mert nagyon jó lesz. Modric detto mint Isco. Támadósorban nálam hárman vannak,Benzema-Morata-Jesé,ebbõl ugye 442-ben egyszerre kettõ játszik,eddig remekelt a Benzema-Morata kettõs,a fiatal spanyol duplázott a Napoli,és a PSG ellen is,Benzema meg ugye Benzema,igazi gólvágó a játékban.

Egy kicsit nézegettem az új db-t,kifejezetten Real Madrid ügyben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van pár észrevételem,mint szimpatizáns.Ami elõször feltûnt,hogy Bale már a kezdésnél sérült, gerinchúzódása van.Különben is úgy emlékeztem,hogy nagyon sérülékeny.Megnéztem korábbi mentéseimben,és igazam volt.1. 20182.2016Egy még hosszabb mentésben csak két oldalra fértek ki a sérülései,32 évesen már éveket hagyott ki összesen.A játékban ingyen sem kellene ilyen ember.Mivel az fm 09 óta nem játszottam velük,nagyon meglepõdtem a csapaton is.Számomra siralmas az összkép.Most van három balszélsõ,mert Di María is az.Bár mindhárom tud jobb oldalon is játszani,de ez akkor sem vall sok észre.Kimondottan jobbszélsõ csak Borja,de az a srác egy közepes focista lesz,soha nem lesz klasszis belõle.Morata dettó,a játékban tucatember lesz belõle,nem egy Real szintû csatár.Így fog kinézni érett játékosként.A fél életét másodosztályban játszotta,mindenhonnan elzavarták.Normális jobbhátvéd sincs a csapatban,mert egy világklasszis csapathoz Arbeloa nem méltó.Kezdõnek végképp.Marcelo-nak legalább van cseréje,ott van Coentrao(õ sem nagy szám).És mi történik akkor,ha Benzema megsérül,vagy nincs formában(bõven lesz ilyen),mert csatárposztra végképp nincs alternatíva.Ha valami történik vele,csak CR9 tudná helyettesíteni.Szóval ez a Real Madrid(most a játékról beszélek)a lehetõségeihez képest nem Real szintû csapat.Sok a lassú játékos,nem a természetes helyükön játszanak az emberek,és van talán nyolc ember,aki az én mércém szerint megüti egy világklasszis csapat színvonalát.És egy-két posztot leszámítva,nincs megfelelõ csere sem,nemhogy minõségi.Ezt a keretet a Barcával összehasonlítani nem is lehet.(Bár én megtettem a GS-ben,de minek.Több poszton a cseréi is jobbak,mint itt a kezdõk)A csapat jelenlegi összetétele alapján még inkább az a véleményem,hogy ez a 100M-s igazolás felesleges és felelõtlen döntés volt.Fõleg azt figyelembe véve,hogy több poszton is óriási lyukak vannak a csapatban.De õk pont arra az egy posztra igazoltak,ahová nem kellett volna.A kerethez szerintem is a 4-2-3-1 passzol,még akkor játszik a legtöbb ember a saját helyén,valahogy így.De nem feltétlenül ezekkel az emberekkel.A Ronaldo jól elboldogul ott,alapvetõen úgy is jobb lábas.Tehát lenne tennivaló bõven,ha az ember nem elégszik meg a második helyekkel.Mert ez a csapat mindenféle piszkálgatás nélkül is jó a második helyre.De egy BL gyõzelemre?Mert itt más nem lehet a mérce. És a végére:Mateos.Két dologra leszek kíváncsi.Milyen gyorsan szürkül bele a magyar fociba?Gyenge közepes a srác,de nálunk azért illene kimagaslóan játszania.A másik a fizetése.Honnan a bánatból fizetnek ki egy embernek évi 250M Ft-ot,mikor több csapat egy évben gazdálkodik ennyibõl(sem)?Mert a játékban nem láttam sugar daddy-t a Fradinál.Vagy nálunk beéri kevesebbel is?
Firebala
Azt elfelejtettem oda írni hogy FM 13-ról van szó.

Firebala
Kérnék egy kis segítséget. Ide hogy tudok betenni még egy ilyen ablakot?
KÉP

Alonso spanunkat add el szípen oszt rakd be Granit Xhaka-t a helyére.

Darthmushroom
jó legtöbbször Én is 442-t vagy különbözõ variációit használom 4141,4411,451 szerûség, de pl az új Schalke mentésbe egyértelmû a 4231 és 41221 variáció mert az illik a kerethez.

En most a 3-1-3-1-2 Attack/fluid-ot toltam Skot 3. osztalyban es pontrekorddal jutottunk fel.

Idegenben pedig 4-1-3-2 Control/Fluid ment es bevalt.
En is sok helyen olvastam amugy,hogy a 4-4-2 a kiraly csak en meg szeretek kutyulni a dolgokkal,amivel altalaban racseszek de most kivetelesen jol jott ki a lepes. 😄D

Sot,kifejezetten orulnek neki ha valaki kiprobalna,hogy nala is mukodik-e ez az abszurd felallas vagy csak makom volt-e 😄

3-1-3-1-2 letoltes
4-1-3-2 letoltes

Darthmushroom
egy hasonlót érzek még az ideibe az pedig Giroud, 1szerûen vicc h egy jó francia év miatt úgy felhúzták mint a szemét, és egyszerûen megállíthatatlan a játékba. olyan ellenem mintha Messi vagy Ronaldo lenne 2-3 elképesztõ gólt rúg mindig nekem. pedig a valóságba egy kalap sz@r kb. és még se húzták még le a febr. patch-be se.

Darthmushroom
na pedig pont egy Real-al nem kell kb. semmit csinálni csak beállítod a felállást, fõleg ezzel a update kerettel. ez a Barca-val mûködik még a 13-ba és a bajnokságba kb. csak a classicon szenvedsz (ha nem szokják meg a felállást) többi meg sima.. és 120-130 rúgott gól a bajnokság. nevetséges a bajnokság is meg h így felhúzták õket a játékba.

bakkerman
igen,jobban illene...az fm12-ben 😄 de én a 13-ban a sikereimet csak és kizárólag a 442-vel értem el,csapattól függetlenül,hazai pályán fluid-attacking,idegenben balanced-counter. Minden más felállásnál nálam úgy néz ki a dolog,hogy otthon nyerünk,idegenben 3-al kikapunk,ez van,nincsen az idei gémhez érzékem sajnos 😄 De eddig a Reallal minden fasza,9 bajnokiból 7 gyõzelem 2 döntetlen,BL-ben 2 gyõzelem 1 döntetlen. A Morata-Benzema kettõs teszi a dolgát,CR jobbszélen pedig nem lõ sok gólt,de az aszisztokat szórja,és jönnek az eredmények is.

zyndar
Osztom, a Real tipikusan 4-2-3-1ben tolja.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ronaldo egy kicsit rossz helyen van 😄

Darthmushroom
4231 szerintem jobban illene ilyen kerethez, valahogy így elõl:
---Csabi Alonso--Modrid-----
Ronaldo----Isco-----------Bale
-----------Benzema--------------

zavbal
3 fordulóval a vége elõtt.
Rengeteg döntetlent játszunk sokszor megnyert meccset adtunk el, az elsõ hely ugrott pedig az 1 millió euróval járt volna ami nekünk óriási pénz pláne azért mert ha feljutnánk talán félprofi lehetne a klub.
bakkerman
BL csoport: Real Madrid,PSG,City,Napoli....a transfer updatenek hála totál megjósolhatatlan a csoport kimenetele,és az a helyzet hogy kibaszott nehéz lesz továbbjutni

bakkerman
na engedtem a csábításnak,és kezdtem egyet a linkelt update-el 😄 Real 😄
ebben a felállásban gondolkodom a szezonra

bakkerman
szerintem hétvégéig mindenképpen érdemes várni az LFC féle update-ra,még minden nap jelentenek be kisebb mozgásokat,hétvégére viszont már tényleg lecsendesedik minden

Darthmushroom
köszi, tényleg faja. Schalke világ uralomra tör 😊 sajnos még 2 szezonom van az offline-ba is ami sajnos nem is túl izgalmas, de megoldom felváltva utána meg csak Szalai

Szerintem megéri leszedni .
elsõ mecset megnyertem idegenben 2-3-ra blackburn ellen ligakupában elõdöntõ így oda vissza vágós 2. meccsen 90 percben 1-0 nyert a blackburn hosszabbítás következett ott nem született gól és én jutottam a döntõbe, most ez mi akar lenni miért én jutottam tovább idegenben lõtt gól? akkor meg miért volt hosszabítás? ez msot vicc vagy bug?

Szycsu
Van/lesz a 12-re is? Mert, csak Júliusit találtam eddig..

Les Dogues

Darthmushroom
jóféle? vagy jobban megéri várni?

jó lenne ha a managerként megkeresett lovéval lehetne valamit kezdeni mondjuk részvényt venni a klubban