Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bárcsak a valóságban lennének ilyenek😊
A regiokbol minden jatekost betoltesz, vagy csak azokat akik a legmagasabb osztalyokban jatszanak? Ahogy nezem huge adatbazis mellett a regiokbol a top csapatok osszes jatekosat betolti, gondolom ez nem eleg. Szerintetek egy 2500k@4,6ghz es 8 giga ram mellet hany ezer jatekosig erdemes elmenni hogy meg elvezhetoen fusson a jatek?
Igen a realnak esélyt se adok és akkor nem kell számolgatni.😊
Egy gyorsjelentés a bajnokság állásáról.Már csak öt pontra van az áhított hatodik hely.Bár most három nehéz meccs jön:Roma, Sampdoria,Inter.Annyira még nem vagyunk jók,hogy ellenük biztosra mehessek. Meleg lesz a pite.
Grat a BL eredményekhez!
utolsó fordulóban nagy izgalmak várhatóak, mondjuk pont egyenlõség esetén, mi számít továbbjutás esetén? egymás elleni? és utána ha az se dönti el? gólkülönbség? akkor sajnos az angolok mennek tovább...
de valószínûleg Feyenoord lesz mégpedig azért mert EL-ben indulnak és ott talán könyebb 1. évben vitézkedni mint PSV-vel BL-ben..😊
de még mindig nem döntöttem el 100%ban
és azt még hozzátenném h akármelyiket választom cél h csak hollandokat igazoljak, külföldit csak ingyen..😊
-a PSV 2008 óta nem nyert bajnokságot,és 5 éve nem voltak BL fõtáblán se,elsõ évben meglehet célozni a BL helyet,ha kapsz pénzt,és jó az alap keret,akkor talán a bajnoki címet is,és visszavezetni õket Európa élmezõnyébe
-a Feyenoord a 2000-res évek közepén finoman szólva nem volt meghatározó az európai futballban,hazájukban se tudtak kiemelkedõt nyújtani,csak egy 2008-as kupagyõzelemmel tudnak dicsekedni,ami a klub múltjához képest nagyon gyenge. Ugyanakkor tavaly 3. lett a klub,és kivívta a BL selejtezõt,ha sikerülne bejuttatni a klubot a fõtáblára,elindulhatna egy újabb szép kor.
Mindkét oldalon remek utánpótlásképzés,rendezett anyagiak,és fiatalos,ütõs alapkeret,nagy potenciállal. Mostmár csak azt döntsd el,melyik a szimpatikusabb csapat 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
még annyi lenne hogy clasie dm-ben is jó szted vagy cmben??
mert lehet hogy olyan felállást kéne játszanom velük h 4-2-3-1, 2 cm-el de a tavalyiban nagyon nem ment ezzel a felálással..mindig átrohantak az aktuális csapataimon
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
nem tudok dönteni a PSV és a Feyenoord között.
érveket illetve ellenérveket kérnék, köszönöm 😊
bár az átlagunk sokat romlott, de 19 bajnokin 93 gólosak vagyunk 😄
10:1
Na mindegy,megyek tovább,ebbõl még egy szép szezon is kinézhet nekünk.Még jó,hogy idõben jöttem ide,nem a 20.fordulóban.
2. az osztály szintjén add, feljutások után add többet
3. nem add extra pénzt, de mindig feltölti a számlát h ne legyen mínusz.
sugar daddy
köztük hatalmas meglepetések, fél görög ország 😄 köztük az AEK background tulajjal 😮 😮 😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A helyzet itt nem túl rózsás,hogy azt ne mondjam,pocsék.Nem az anyagiakra értem,inkább a játékosok minõségére.Mazzari mester ilyen szériát produkált,aminek meg is lett a következménye.Anyagiak tekintetében olasz szinten így állunk.
Az elsõ csapatból mindenkit kiszórtam,akit különbözõ okok miatt gyengének találtam.A tartalék összes játékosa pedig azonnal átadólistára került.Néhányuktól nem tudom,hogy fogok majd megszabadulni,az irreálisan magas fizetésük miatt.Az elsõ csapat kerete most tehát ez lenne.A téli szünetig valahogy ki kell húznom velük.A morál a béka segge alatt,és a két következõ meccset is szinte biztosan el fogjuk veszíteni.Juventus(i),Fiorentina(i). Szóval nehéz hetek,hónapok elé nézek.A csapatot eredetileg a 8.helyre várták,de a fõnök azt mondta,hogy már elégedett lesz,ha elkerüljük a kiesést.Nem ígértem semmi extrát,óvatos ember vagyok.A csapatban van három-négy remek fiatal játékos+Astori.Még Tachtsidis üti meg a szintet,de tõle sem vagyok elájulva,mert lassú,mint a tetû.A többi viszont egy kalap szart sem ér.
Az elsõ sajtótájékoztatón már piszkáltak az újságírók.Azt feszegették,hogy mit keresek én itt,ezzel a renoméval,amivel rendelkezem.Elmagyaráztam nekik,hogy sem én,sem a klub nem akar ezen a szinten ragadni.Nehezen akarták megérteni az idióták.
Szóval itt tartok most,újén napján jelentkezem.
Az optimális a huge lenne,de akkora adatbázist tölts be,amit még jól bír a géped.Én 50 ezer alatt nem töltök be,de ez gépfüggõ.
A magyar bajnoksagokat milyen adatbazissal erdemes jatszani? Huge-ra van allitva, de ezen kivul melyik kontinesnrol, regiobol erdmes betolteni a jatekosokat? Jo ha a kornyekbeli ligak jatszhatora vannak allitva? Gondolok itt arra, igy tobb teheseget tudok kereseni a regioban? Altalaban hany jatekost toltotok be az adatbazisbol? Elore is koszi.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.