Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért az laza, hogy téged vártak gyõztesnek <#banplz> grat 😊

hihetetlen!!! ezért szeretem ezt a játékot😊
bárcsak a valóságban lennének ilyenek😊
Én csak az elsõ osztályokat szoktam,plusz az ukrán másodikat,mert ott olcsók a játékosok,és jobbak mint nálunk az NB1 zöme.A betöltésnél meg próbálkozzál.Ha két csillagot kapok,azt még vigyorogva viszi a gép.Még a másféllel is nagyon jól boldogul.Töltöttem már be 90 ezret is de az már húzós,fõleg a válogatott meccsek szimulálásánál gondolkodik sokat.De annyi játékosra úgy sincs szükség.40-50 ezer az már bõségesen elég.
JimKirk
Large akart lenni csak nekem hollandul van a jatek es beneztem.
JimKirk
Koszonom a segitseget.
A regiokbol minden jatekost betoltesz, vagy csak azokat akik a legmagasabb osztalyokban jatszanak? Ahogy nezem huge adatbazis mellett a regiokbol a top csapatok osszes jatekosat betolti, gondolom ez nem eleg. Szerintetek egy 2500k@4,6ghz es 8 giga ram mellet hany ezer jatekosig erdemes elmenni hogy meg elvezhetoen fusson a jatek?
AHam, kösz, ezt sosem tudtam😊
Mindig a kerethez alkalmazkodom,de nem kísérletezek.Vagy szélsõkkel játszom, vagy szélsõk nélkül.Mindenre van kész taktikám.Itt most tele volt a csapat középsõ,meg védekezõ középpályással,szélsõ alig akadt.Tehát itt most ezt használom.A Schalke-nál meg voltak remek szélsõk,ott pedig ezt vettem elõ.Azt a néhány embert,aki nem illik bele az elképzelésembe,piacra dobom.Akárhová megyek,ránézek a keretre,és fél perc alatt tudom,hogy mit fogok játszani.
Oké, ez volt életem legnagyobb FM meccse. 3-0 volt oda, szinte már fel adtam... :

Na mai elsõ meccs. Csalódott vagyok, simán hozni kellett volna, plusz lehetõség lett volna az elsõ helyre.

utóbbira
Minden csapatodnál próbálod a keretet úgy alakítani, hogy az általad bejáratott taktikát tudjátok játszani vagy a meglévõ kerethez kísérletezel ki egy taktikát? mert utóbbi ahogy látom az írásaidból nem mindig van/lenne idõd.
Neked is gratula! DVTK-val keményebb lehetett bejutni a bl-be. a vezetõség mennyire tolja a pénzt? elsõ szezonod hogy sikerült? vagy már ott bajnok lettél és második szezonba bejutottal a bl táblára?

Igen a realnak esélyt se adok és akkor nem kell számolgatni.😊
Renato Augusto.Ez már a harmadik hasonló kaliberû free agent,akit a scout ajánlott. Leigazolni ugyan már nem tudom,mert egy szezonban csak két non-EU playert lehet hozni.A kettõ már megvan,Calderón,és Effiong.Ez utóbbi miatt tiszta ideg vagyok,mert még a hülye elõdöm kötötte le a szerzõdését,most jött januárban a srác.Ebbõl a gyerekbõl soha nem lesz futballista,csak elfoglalja egy lehetséges klasszis helyét.
Egy gyorsjelentés a bajnokság állásáról.Már csak öt pontra van az áhított hatodik hely.Bár most három nehéz meccs jön:Roma, Sampdoria,Inter.Annyira még nem vagyunk jók,hogy ellenük biztosra mehessek. Meleg lesz a pite.
Igen lehet a te csapatod van nálam is😊!
Grat a BL eredményekhez!
Zenszkij
simán ütöd a Real-t 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sikerült egy újabb pontot szerezni a bl-ben nagy szerencsével.
utolsó fordulóban nagy izgalmak várhatóak, mondjuk pont egyenlõség esetén, mi számít továbbjutás esetén? egymás elleni? és utána ha az se dönti el? gólkülönbség? akkor sajnos az angolok mennek tovább...
hát épp ezaz h mindegyik szimpatikus..😄
de valószínûleg Feyenoord lesz mégpedig azért mert EL-ben indulnak és ott talán könyebb 1. évben vitézkedni mint PSV-vel BL-ben..😊
de még mindig nem döntöttem el 100%ban
és azt még hozzátenném h akármelyiket választom cél h csak hollandokat igazoljak, külföldit csak ingyen..😊

bakkerman
mindkettõben van egy pici kihívás is,de ugyanakkor nem egy nehéz menet egyik se.
-a PSV 2008 óta nem nyert bajnokságot,és 5 éve nem voltak BL fõtáblán se,elsõ évben meglehet célozni a BL helyet,ha kapsz pénzt,és jó az alap keret,akkor talán a bajnoki címet is,és visszavezetni õket Európa élmezõnyébe
-a Feyenoord a 2000-res évek közepén finoman szólva nem volt meghatározó az európai futballban,hazájukban se tudtak kiemelkedõt nyújtani,csak egy 2008-as kupagyõzelemmel tudnak dicsekedni,ami a klub múltjához képest nagyon gyenge. Ugyanakkor tavaly 3. lett a klub,és kivívta a BL selejtezõt,ha sikerülne bejuttatni a klubot a fõtáblára,elindulhatna egy újabb szép kor.

Mindkét oldalon remek utánpótlásképzés,rendezett anyagiak,és fiatalos,ütõs alapkeret,nagy potenciállal. Mostmár csak azt döntsd el,melyik a szimpatikusabb csapat 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
mind2be nagyon jó

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

amúgy a 14-ben sztem a PSV kerete is szimpatikus, tele jó fiatalokkal😊

köszi, akk megprobálkozom velük..😊
még annyi lenne hogy clasie dm-ben is jó szted vagy cmben??
mert lehet hogy olyan felállást kéne játszanom velük h 4-2-3-1, 2 cm-el de a tavalyiban nagyon nem ment ezzel a felálással..mindig átrohantak az aktuális csapataimon

Darthmushroom
Feyenoord, kevesebb pénz nagyobb kihívás+jobb szurkolok. potenciálra talán jobb a keret. tavaly 10 szezont elnyomtam velük, sok pénzt lehet csinálni késõbb a fiatal játékoskból.

üdv urak
nem tudok dönteni a PSV és a Feyenoord között.
érveket illetve ellenérveket kérnék, köszönöm 😊

igen mi se nagyon tudok hibázni. csak nem a csapatom került be a játékodba?😊
A rohadt életbe!!Nem lesz ebbõl Európa Liga,ha a tök utolsótól is kikapunk.
Darthmushroom
ezt muszáj megosztanom 😄 sokszor rúgtunk már 7-8-9 gólt, de végre a 10 is összejött 😄
bár az átlagunk sokat romlott, de 19 bajnokin 93 gólosak vagyunk 😄
10:1

Ennek a meccsnek lehetett volna nagyon csúnya vége, de látszik, ha egy kicsit rutinosabbak vagyunk (pl nem kapunk két gólt szögletbõl), szebb eredménnyel is eljöhettünk volna Madridból:

Ezközben a bajnokságban a Vidi nem tud hibázni...

A Palermo liftezik már évek óta,bár nem éppen egy nagy csapat.Úsznak az adósságban is,tavaly 12 pontot le is vontak tõlük.
Darthmushroom
csoda h még nem esett ki nagy csapat :o olaszoknál hullani szoktak fmbe

Félidõig nagyjából el is értük a csatlakozást.Tabella.Ha azt nézem,hogy az EL-t érõ 6.hely 9 pontra van,messze nem lehetetlen odaérni.Az eddigi meccseim.Eddig három nagyon jó játékost hoztam,és még hármat szeretnék.De a legjobb emberem talán Qiú Le,bár õt még Mazzari hozta.A baj vele az,hogy nagyon sérülékeny.Csak ebben a naptári évben háromszor volt sérült,majdnem négy hónapot hagyott ki összesen.
Na mindegy,megyek tovább,ebbõl még egy szép szezon is kinézhet nekünk.Még jó,hogy idõben jöttem ide,nem a 20.fordulóban.
Darthmushroom
1. szarja a pénzt a klubba
2. az osztály szintjén add, feljutások után add többet
3. nem add extra pénzt, de mindig feltölti a számlát h ne legyen mínusz.

Mi a különbség a 3 féle Sugar Daddy között?
Darthmushroom
hát ez nem az én napom eddig.. ma eddig 2 döntetlen (1 kupába hosszabbításba továbbmentünk) 1 veresség... másodikkal szembe 1 még a harmadikkal szembe egybõl 3 pont elõny csak. helyzet kihasználásunk hirtelen deriválódót..

Darthmushroom
Sugar Daddy klubok:
sugar daddy
köztük hatalmas meglepetések, fél görög ország 😄 köztük az AEK background tulajjal 😮 😮 😮

Darthmushroom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahhoz képest h 3. vonal meg nem rég csõdbe mentek nem lesz csúnya az új aréna, bár ahogy látom nem csak foci lesz

bakkerman
hoppácska kit igazolt a director of football

zyndar
Nézz szét itt.Végigfutottam és 3 akkor wonderkid is nálad van/volt 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
Valaki ismer egy két görög tehetséget esetleg 13ból (hátha nagyon nem húzták le a 14re) rövidlistára? talán a jövõben haza tudjam õket hozni. itt nem a schalkes papára gondolok mert kb. õt lehetetlen lenne hazahozni.

Közben rájöttem,hogy lehet,mindjárt itt is az elsõ ingyenes igazolás.Zé Luís.Nem is gondoltam volna,hogy ebbõl a Videotonos srácból egész jó focista lesz.Mert hogy jobb,mint bármelyik eddigi csatárom,az biztos.
Olaszországban lehet szezon közben free player-t igazolni?
Véget ért a szabadságom.November elsejétõl jelentkeztem üres posztokra,7-én befutott a Galatasaray,és a Cagliari ajánlata.Az utóbbit fogadtam el.Törökország is tervben van,de majd késõbb.
A helyzet itt nem túl rózsás,hogy azt ne mondjam,pocsék.Nem az anyagiakra értem,inkább a játékosok minõségére.Mazzari mester ilyen szériát produkált,aminek meg is lett a következménye.Anyagiak tekintetében olasz szinten így állunk.
Az elsõ csapatból mindenkit kiszórtam,akit különbözõ okok miatt gyengének találtam.A tartalék összes játékosa pedig azonnal átadólistára került.Néhányuktól nem tudom,hogy fogok majd megszabadulni,az irreálisan magas fizetésük miatt.Az elsõ csapat kerete most tehát ez lenne.A téli szünetig valahogy ki kell húznom velük.A morál a béka segge alatt,és a két következõ meccset is szinte biztosan el fogjuk veszíteni.Juventus(i),Fiorentina(i). Szóval nehéz hetek,hónapok elé nézek.A csapatot eredetileg a 8.helyre várták,de a fõnök azt mondta,hogy már elégedett lesz,ha elkerüljük a kiesést.Nem ígértem semmi extrát,óvatos ember vagyok.A csapatban van három-négy remek fiatal játékos+Astori.Még Tachtsidis üti meg a szintet,de tõle sem vagyok elájulva,mert lassú,mint a tetû.A többi viszont egy kalap szart sem ér.
Az elsõ sajtótájékoztatón már piszkáltak az újságírók.Azt feszegették,hogy mit keresek én itt,ezzel a renoméval,amivel rendelkezem.Elmagyaráztam nekik,hogy sem én,sem a klub nem akar ezen a szinten ragadni.Nehezen akarták megérteni az idióták.
Szóval itt tartok most,újén napján jelentkezem.
bakkerman
na ilyen még sose történt velem...az FM megfagyasztotta a gépet. Nyomtam egy space-t,és puff,úgymaradt minden,nem reagált se azt alt+tab-ra,se az alt+f4-re,semmire. 2 hónapom úszott el az evertonos mentésben,de ez annyira nem aggaszt,inkább az,hogy mi lehet az oka,mert ezt a rendszert még csúcs grafikájú játékok se fagyasztották meg,de még a hangját se lehetett hallani...és pont az fm fagyassza meg,nem értem

huge db-t honnan lehet leszedni?
Mindenképpen hasznos a környezõ országokat betölteni.Bulgáriát,Lengyelországot, Csehországot,Ukrajnából a másodosztályt is.Észak és Nyugat-Afrikát,+Dél-Afrikát külön is,esetleg Dél-Amerikát.És próbálj meg normális scout-okat szerezni ezekbõl a régiókból.
Az optimális a huge lenne,de akkora adatbázist tölts be,amit még jól bír a géped.Én 50 ezer alatt nem töltök be,de ez gépfüggõ.
JimKirk
Szasztok!
A magyar bajnoksagokat milyen adatbazissal erdemes jatszani? Huge-ra van allitva, de ezen kivul melyik kontinesnrol, regiobol erdmes betolteni a jatekosokat? Jo ha a kornyekbeli ligak jatszhatora vannak allitva? Gondolok itt arra, igy tobb teheseget tudok kereseni a regioban? Altalaban hany jatekost toltotok be az adatbazisbol? Elore is koszi.
Volcanor
Ez még mindig afféle kísérleti karrier, tavalyi részben 3 hosszú karrierem volt, és egyszer se váltottam csapatot. Majd lassan újat kezdek, csak nem tudom még melyik csapattal.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Darthmushroom
az gáz. mondjuk én soha nem szerettem a vándor karriereket h felépítek valakit utána ott hagyom, akkor inkább új mentést kezdek. Én olyan vagyok ha egy kis szimpátia nincs azzal a csapattal szembe (múlt,jelen,régi/jelenlegi játékos) akivel kezdek engem nem köt le, ezért nem is szoktam vándorolni+nehéz csapatot találnom h kivel kezdjek. tavalyiba mire Monacoval lenyomtam az offlinet azt hittem felakasztom magam.. bajnokság is unszimpatikus lett az elmúlt évekbe a csapat meg am se volt.

Volcanor
Amikor nyáron otthagytam õket, akkor 100 millió dollár profitot termeltem az igazolásokból, a következõ 2 évben kb 0-ra hozta ki Pellegrini. De ha ekkora bajban voltak, nem értem miért nem adtak el valakit. Vagy lehet fontosabb volt a csapat egyben tartása, mint a BL. 😄

Darthmushroom
😄 az vicces. DE a te hibád az egész 😄 gondolom túl költekeztél és szegény utódod szívta meg 😄 jó mondjak az rosszabb mikor a baglyokkal 4. lettem, de a MU bl-t nyert és ezért még se indulhattam.. köv. évbe megint ,csak akkor én bajnok lettem és a Spurs szívta meg 😄

Volcanor
Még anno én irányításom alatt jött egy újabb elnök. Az elõzõ gyorsan megunta, pont utána kezdtük el gyûjteni a kupákat.