104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pontos szám: 13 (szép szerencsés :D) -
annyi alap! csak kíváncsi lettem volna! Tegnap este még elhoztam a Hansa Rostock-tól egy védőt, mindjárt mutatom a képet! -
látatlanban megmondom, nyolc fölött van. -
üdvözletem! és gratulálok mindenkinek!
Soma, Coloccini télleg ekkora bombavédő ?
Capello, ha nem túl nagy kérés, a 1. sg kupa képein számold már össze hány gólt lőtt Sanogo összesen:) Köszi előre is! -
nincs. -
fmportal.cwi.hu, itt vannak a csapatok amikkel lehetsz, pmben várom a jelentkezést. -
akkor nekem semmiképp nincs selejtező? -
engem érdekelne a dolog
-
hi all! grat mindenkinek! töltöm a wimbledont! rég játcottam folytatni kéne!:) -
okés :D thx, még fmportalon írtam be fórumra :D -
Sry, idáig nem jutott el az infó, máris jegyzem :) -
Ajaxot lefoglaltam még pénteken :( -
hmm még 3 hely:) -
oly - Middlesbrough (NS)
GTheo - Aston Villa (S)
Lederhose - HSV (NS)
Darkon - Athletic Bilbao (S)
Soma - Deportivo (S)
Fsgh - Shaktar (S)
kraawz - Udinese (NS)
Taibi - Bordeaux (S)
Gunner - Schalke (S)
Darthmushroom - Blackburn (NS)
gilgames00 - Celtic (S)
Balázs17 - West Ham (S)
dalackraul - Dortmund (S)
Az S/NS azt jelöli hogy szükség esetén selejtezős -e vagy sem. De erősen hajlok arra, hogy 16 főnél lezárom és nincs tovább, amúgy sincs most akkora elsöprő érdeklődés. -
Capello hogy állnak a nevezések 2. kupára? :)
hányan vagyunk, mely cspatokat foglalták le stb :D -
Üdv, grat all :) -
hali&grat all
nemsokára töltöm az öregfiúkat:D -
brazilok is nagyon utősek
Breno, Miranda, Alex Silva, Thiago Silva, Thiego (igen, Thiego és nem Thiago)
jah am tegnap este kezdtem villarreal-lal :) -
szemetek! jolet! -
elég is volt, jo éjt Darkon! -
igy tud megverni a köcsög barca:
jobbekk eltiltott, filipe, aki menni fog évvégén 2. meccsén kap 6ost, lulinha helye pedig hiányposzt lett. -
Koszi megmeg!
Mostani meccs meg Sevilla ellen ahol a kolcsonadott kapusunk vedene, de nemjatszhat ellenunk, ezert egy nevenincs 20eves kapus ved, mar kapott kettot 10perc alatt:) -
gratulálok, megérte visszajönni:) -
Hehe 3/3
3-2 a Real ellen megismeteltuk a csodat:) -
kértem tőlük, válasz, udvariasan emlékeztetnek hogy először a befeketetett pénzüket akarják látni...
mennyanyádba effektus -
Ezevi huzasuk, 20M van most igazolasra(mivel kb 30M csinaltam most is, Saivet es egyeb plajak eladasabol) decsak 30%az elkoltheto ebbol van meg 1M. Varom a BL penzt hatha akkor 100%-ra emelik es most nem leszek kegyelmes jol elkoltom. Mar olyan vagyok mint valami piaci kofa vagy valami lotenyeszto, minden evben vennem kell valakit akibol ki kell sajtolnom 10-15M pluszt. -
bazz kezdődik:
filipe szereti a deport, stb, magas fizut adok neki de elmegy inkább a wolverhamptomba(!!!!). vicc, betonbalbekk volt -
nem sokat látok belőle:
volt 6.5 misi átigra. elment 8.5ért gurpegi, lulinha érénak fele ment corinthiansba, és 16 misi van most átigra...itt is megy a zsebbe a pénz, de pofátlan leszek és kérek -
argentinok sem rosszak, de egyértelmű az olasz fölény a védőknél -
Pfff 43.5Millio ezt a vezetosegem meglatna, mar hivnak is ossze a sikkaszto brigadot, 1het alatt eltunne a semmibe:D -
Gurpegi jo uzlet volt 30evesen 8,5ert! BAr erre ez a Micah se rossz, de angol nemistudom, vedo poszton en olaszokra eskuszk. -
hát megtörtént:
két évnyi szolgálat után távozott, legalább szép summát kaptunk érte. nagyon sajnálom, mert most állt össze végre olyanra a csapat, amiben meg lett volna a tökéletes helye. -
ilyen még elmander is, riki is.
igyekszem
egyébként megnéztem a védőket akiket mondtál, mindkettő állathurka.
gurpegi 30 évesen megy 8.5 misiért bilbaoba, már nem fért be a kezdőbe, hozzám ingyen jött, megfelelően tolta, de ez igy jol jön ki. megveszem valamelyik állat védőt, áruk 15 misi feletti -
Naja Coloccini a te M.Fernandezed vedoben.
A lejart szerzodes nagyon veszelyes, engem az a szemet David hagyott ott ugyanigy ,elegedett, szeret itt lenni stb, azert lelepett ingyen.
-
sokadszor az év védője.lejároban a szerződés, szeret itt lenni, de elsőre elutasitott. -
Domenico Criscito(Genoa), De Silvestri(Lazio) ezek nalam bombavedok lettek nezz rajuk. -
5.8 volt lulinha a corinthiansban:D -
Most neztem Bojan-t is Juventus-ba 6.4-es atlaggal szenved mar joideje, ez a gep mit csinal?! Adnak inkabb nekem az ilyeneket:P -
szurkolok.
nálam ugy néz ki idén is befoghatatlanok, 6 meccse nyerek de rel/barca előttem van -
Nah 2/2 lassuk real ellen hogy lesz megint...