Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Elmesz 1 nap szabira,probléma megoldva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kosheen
üdv. asszem qva nagy gázban vagyok. A bl csoportkörre megcsináltam a keretet, most pedig meg kellene újra erõsíteni a korábbi beállitásokat.
VISZONT
valamiért az elõzõ körben engedett úgy továbbmenni, hogy nem is voltak jók a beállitások. Megvan a 25 fõ, viszont a 4 nálam edzett ifi helyett csak 2 van kiválasztva és ekkor ugye helyet kéne kihagyni. Próbáltam volna levinni a létszámot 25-rõl 23-ra ám csak 1 változtatást enged és most rohadtul nem tudom mit tudnék csinálni. 1 embert kiveszek, de akkor is még hibát ir ki, és nem tudok továbblépni. Nem néztem, lehet van valami baromi régi másik mentés, nem tudom, mert mindig csak ezt használom...
mi a fenét csinálhatnék most? egyáltalán miért engedte elmenteni a keretet úgy, ha nem volt jó?

Darthmushroom
nehéz szülés után eddig be nem terveztet sikerült választani :D Általam nagyon kedvelt játék volt Ashton +1,5 évig játszott is ott szóval így sikerült õt választani mint karakter.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
úgy értettem
h most már eredetivel nyomom :)

Darthmushroom
lényegtelen melyiket veszed meg, dvd-s annyi h arról telepít nem letöltöd, a cd kulcs a lényeg ott is, ami a tokba van. ezért is van rajta a tokon h internetkapcsolat szükséges a telepítéshez. szóval teljesen ugyanaz, ugyanúgy kell a kiegeket is "telepíteni"

Sziasztok,

A steam-es változatra gond nélkül felmennek az adatbázisok, és egyéb bõvítések? Vagy inkább a lemezes verzió ajánlott?

Bagitsiga
Utolsó percben kapott góloktól mentes karácsonyt mindenkinek!
Folytattam az Atalantás mentésem. Kicsit lassan haladok mert sokat melózok, de a mai nap erre van szánva.
2. szezon félidõ
Eddig nem rossz, remélem kitartunk a végéig és nem esünk össze mint az elsõ szezonban.

Igen, köszi német válogatottat, valamint dél-korea, kína és japán válogatottat, valamint valós neveket az ázsiai csapatoknak stb. Csak az inc mappában még volt olyan, hogy italian award, turkish, greek name change, mindegy azokat is kitöröltem :)
bakkerman
*akarod

bakkerman
gondolom a német válogatottat akarok elõvarázsolni,ahhoz elég az inc mappát

attiGT
ez mi? minek kéne törölni õket?

Boldog Karácsonyt!

Ti pontosan mit töröltetek a data/db/1400 mappában? nekem ott 5 mappám van: dbc, edt, fm, fmc, inc. Van, ahol azt írják, mind az 5-t kell van, ahol dbc, edt, inc-t, van ahol csak az inc mappát, és van ahol csak az inc mappában lévõ 7 fájl közül 3-t a fake, nleague, lic_dan_swe_fra fájlokat. Melyik variáció a helyes?
Ezt a taktikát mivel lehet leginkább lenyomni?
Több csapat is használja és nagyon megszorongatnak vele, még a nagyon gyenge csapatok is...
4-2-3-1

..........ST
AML-AMC-AMR
------MC-MC

DL-DC-DC-DR

zyndar
AC Perugia Calcio, 1. szezon

Mint ahogy korábban említettem, valami kisebb csapattal szerettem volna elkezdeni építkezni, így hosszas keresgélés után Fabrizio Ravanelli bõrébe bújva leültem a szebb napokat látott csapat padjára. Nem akármilyen spílerek toltál itt az idõk folyamán, Fehér Toll-on kívül: Di Livio, Gattuso, Materazzi, Sebastiano és Paolo Rossi, hogy csak a legnagyobbakat említsem.

A szezon elõtt 6. helyre vártak, pénz az nem volt, egy rakat kölcsönjátékos a csapatban. A Wolsburgos taktikát hoztam magammal és egész szezonban nagyon jól mûködött. Ami érdekes, hogy megint a két szélsõm volt a húzóember, ketten 38 gólt termeltek. Sikerült behúzni a bajnokságot, valamit a harmadosztály kupáját, ettõl jobban nem is szerepelhettünk volna.

Serie C1/B
Statok
Transzferek
Serie C kupa

Végezetül a legjobbak:

A két szélsõ, a kisebbik Insigne volt az ász, jövõre szeretném megint elkérni: Fabinho Insigne

Az irányító, õt is meg kellene szerezni: Bekdemir

Az ifjú titán, nagyon bekezdett, aztán kicsit visszavett. Remélem fejlõdõképes: Ortenzi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mor3llo
Boldog karácsonyt kedves FM-topic lakók :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szycsu
Boldog Karácsonyt!

Les Dogues

Kellemes ünnepeket mindenkinek! :)

Darthmushroom
Kellemes Ünnepeket manager társaim :)

narumon
Nem, ha túl soko az új játékos, vagy valami taktikát kell nézni akkor extended view-ben nézem 2D-ben, ha már begyakorolt taktika van és ismerem a játékosokat akkor csa key momentset nézek (szintén 2D-ben). A 3D match engine vicces a korcsolyázó robotjátékosokkal...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Zenszkij
<#nevetes1> neked is

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
MERRY FOCKIN CHRISTMAS

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Kellemes ünnepeket kívánok minden panelMourinhonak,és szobaFergusonnak!

horrorpops
meg ha már ezen a szép napon iderondítok, akkor hadd kívánjak kellemes ünnepeket!

blüh im ganzen dieses glückes.

horrorpops
miért van az, hogy rahedli fiatalom van, aki az országban nevelkedett, azonban még nemzetközi tornára nevezek akkor nem számítja hazai játékosnak? (FM11) ez így elég tré lesz majd, ha elfogynak a valódi játékosok...

blüh im ganzen dieses glückes.

Te nézed az egész meccset?

narumon
És az elég? Sokszor a gép teljesen hülyén reaitinggel. Nekem van egy statokban is rosszabb játékosom aki sokkal többet tesz hozzá a játékhoz mint ugyanazon a poszton egy másik (jobb stattal rendelkezõ) játékos...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

bakkerman
félidõben megnézem a ratinget,meg a player stats-okat

narumon
Ez érdekes, és akkor honnan tudod ki hogyan játszik? :)

bakkerman
én nem nézem a meccset,leteszem asztalra,majd a 70. perc körül visszahozom hogy cseréljek,szóval én nem tudom milyen jelenleg a meccsmotor :DD

narumon
És az csak nálam fordul elõ, hogy nem jó a patch óta a pálya mérete? Kb (virtuális) 1m-rel szélesebb a pálya a felrajzoltakhoz képest, ebbõl adódik, hogy azt hiszem kimegy a labda, de az még vígan gól, a 11.est nem a 11 pontról rúgják hanem 1m-re elõrébb, a kapus nem a vonalon áll hanem bent a kapuban, stb... Ez csak nálam van? Mi lehet a gond? Cache törléssel már próbálkoztam :(

bakkerman
könnyebb lett a játék,a 13-hoz képest nagyon dúrván.

narumon
14.2 patch-rõl mik a vélemények? Nekem tök fura lett - egyrészrõl hülyére pofozom a legtöbb ellenfelet, másrészrõl nézem mintha a csatár tök mellé rúgná a labdát oszt közben a következõ pillanatban meg egy óriási gól lesz belõle. Azon kívül a legszembe tûnõbb, hogy team talknál soha nem történik semmi. Mindig nothing specific noted...

Darthmushroom
zsinórban 2 gyõzelem.. ráadásul hogy :D meg ráadásul rivális ellen derbyn :D 13 meccs után sikerült ez a bravúr h 2 gyõzelem :D következik az Aberdeen elleni derby ami így tuti veresség :D

Darthmushroom
dobogóért való küzdelembe talán a legnagyobb riválist sikerült legyõzni.. miután egyenlítettek szerencsére még tudtunk váltani. Goodwillie+Griff állatok 18 bajnokin 13-13 gól illetve 9 és 7 gólpassz :D

Darthmushroom
komolyan elmegy már a..... 3:1-ig gyakorlatilag közük nem volt a meccshez, utána mintha kicserélték volna õket és a barca ellen fociztunk volna.. védelem is elmehet a bús picsába akármit csinálok velük.. 17 bajnokin 29 kapott

Nekem mintha lenne már 5, akkor én is várom:)
Darthmushroom
az ilyen és hasonló meccseknek köszönhetõen nem lesz esélyem a dobogóra... kapus az elõzõ kupa meccsen is kiállította magát. nem csoda h mostanában nincs sok kedvem játszani.. fõleg h a legnagyobb vicc decemberben nem 100% a taktika ASDASDASD

Volcanor
Ha mind a 9-et összegyûjtöd, akkor kapsz egy FM-es jelvényt, hátteret, meg egy smiley-t Steamben. Csak ugye a játékból 5-öt szedhetsz ki, a többit vagy megveszed/kapod valakitõl.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Mik ezek a kártyák?
Közben elindult, pokoli lassú lett valamiért.
Volcanor
Ha valaki nem gyûjti a kártyákat, én szívesen fogadom majd. :)

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Nah, nekem is gondom van, a legújabb patch óta nem játszottam, most szerettem volna, de nem tölti be a kezdõképernyõt. Csak villog a besit meg laden, illoseama, loading, stb, felirat. Mi a szar lehet?
Tormiee17
Hali...
nekem a 14 nél van az a problémám hogy mer az elején indításnál dob egy crashdumpot a kis buzi,valakinek vmi ötlet ??

Nálam se nagyon fürdik az asszony a boldogságban , ha tolom egy fél napot folyamatosan:) Így inkább megvárom, míg elalszik és napi egy-két óra a játék:)
Szeret humorizalni a gep a vásárlási árakat illetoen. Nem kell eladni aztan majd elmegy ingyen, nemsokkal leszel hátrébb

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

Az mitõl van, hogy van egy játékosom akinek az értéke 1,4M, a szerzõdése jövõ év végén jár le, de mégis szinte naponta kapok érte ilyen nevetséges ajánlatokat, hogy 4,5k, meg 13k? Kivásárlási ára 44M.
Én is ezt tapasztaltam

Végre van idõm folytatni a Cuiabá 3. szezonom, délután-este felé beszámolót írok róla
Ez tényleg így van, de ez fordítva is mûködik. Mondjuk mostanában nem nagyon volt idõm kitapasztalni a 14nel mert ha van idõm hétvégén akk van h egy fél szezont lenyomok egybe utána meg van h 1hétig hozzá se nyúlok,utána meg már ki emlékszik h hol jártam épp mikor abbahagytam :D ezt a sokat egyszerre történetet meg mondjuk az asszony nem likeolja ^^

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

Én azt vettem észre (mondjuk ezt már kb. 10 éve észrevettem:) ), hogy ha mondjuk rohadt jól megy, nyered a meccseket zsinórban, elmented és kilépsz, majd visszatöltöd, akkor már nem jegyzi meg, hogy jó formában vagy, hanem a nulláról indulsz.
Romával ezt volt nekem, elmentem január elejéig iszonyat jó formában, elmentettem, kiléptem, pár nap múlva folytattam és elkezdtünk szopni, mint a torkos borz. Majd este linkelek egy képet, ahol látszik, hogy hol volt a mentés. Ki is estem a Bl-bõl, meg az olasz kupából.
LasDen
velem kijutnank az Ebre...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
20 fõs a keretem,17-en minimum 28 évesek,12-en meg már a 32-t is betöltötték :DDD szerintem eléggé tapasztalt a keret :D