Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
VISZONT
valamiért az elõzõ körben engedett úgy továbbmenni, hogy nem is voltak jók a beállitások. Megvan a 25 fõ, viszont a 4 nálam edzett ifi helyett csak 2 van kiválasztva és ekkor ugye helyet kéne kihagyni. Próbáltam volna levinni a létszámot 25-rõl 23-ra ám csak 1 változtatást enged és most rohadtul nem tudom mit tudnék csinálni. 1 embert kiveszek, de akkor is még hibát ir ki, és nem tudok továbblépni. Nem néztem, lehet van valami baromi régi másik mentés, nem tudom, mert mindig csak ezt használom...
mi a fenét csinálhatnék most? egyáltalán miért engedte elmenteni a keretet úgy, ha nem volt jó?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A steam-es változatra gond nélkül felmennek az adatbázisok, és egyéb bõvítések? Vagy inkább a lemezes verzió ajánlott?
Folytattam az Atalantás mentésem. Kicsit lassan haladok mert sokat melózok, de a mai nap erre van szánva.
2. szezon félidõ
Eddig nem rossz, remélem kitartunk a végéig és nem esünk össze mint az elsõ szezonban.
Ti pontosan mit töröltetek a data/db/1400 mappában? nekem ott 5 mappám van: dbc, edt, fm, fmc, inc. Van, ahol azt írják, mind az 5-t kell van, ahol dbc, edt, inc-t, van ahol csak az inc mappát, és van ahol csak az inc mappában lévõ 7 fájl közül 3-t a fake, nleague, lic_dan_swe_fra fájlokat. Melyik variáció a helyes?
Több csapat is használja és nagyon megszorongatnak vele, még a nagyon gyenge csapatok is...
4-2-3-1
..........ST
AML-AMC-AMR
------MC-MC
DL-DC-DC-DR

Mint ahogy korábban említettem, valami kisebb csapattal szerettem volna elkezdeni építkezni, így hosszas keresgélés után Fabrizio Ravanelli bõrébe bújva leültem a szebb napokat látott csapat padjára. Nem akármilyen spílerek toltál itt az idõk folyamán, Fehér Toll-on kívül: Di Livio, Gattuso, Materazzi, Sebastiano és Paolo Rossi, hogy csak a legnagyobbakat említsem.
A szezon elõtt 6. helyre vártak, pénz az nem volt, egy rakat kölcsönjátékos a csapatban. A Wolsburgos taktikát hoztam magammal és egész szezonban nagyon jól mûködött. Ami érdekes, hogy megint a két szélsõm volt a húzóember, ketten 38 gólt termeltek. Sikerült behúzni a bajnokságot, valamit a harmadosztály kupáját, ettõl jobban nem is szerepelhettünk volna.
Serie C1/B
Statok
Transzferek
Serie C kupa
Végezetül a legjobbak:
A két szélsõ, a kisebbik Insigne volt az ász, jövõre szeretném megint elkérni: Fabinho Insigne
Az irányító, õt is meg kellene szerezni: Bekdemir
Az ifjú titán, nagyon bekezdett, aztán kicsit visszavett. Remélem fejlõdõképes: Ortenzi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
blüh im ganzen dieses glückes.
blüh im ganzen dieses glückes.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Közben elindult, pokoli lassú lett valamiért.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
nekem a 14 nél van az a problémám hogy mer az elején indításnál dob egy crashdumpot a kis buzi,valakinek vmi ötlet ??
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Végre van idõm folytatni a Cuiabá 3. szezonom, délután-este felé beszámolót írok róla
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Romával ezt volt nekem, elmentem január elejéig iszonyat jó formában, elmentettem, kiléptem, pár nap múlva folytattam és elkezdtünk szopni, mint a torkos borz. Majd este linkelek egy képet, ahol látszik, hogy hol volt a mentés. Ki is estem a Bl-bõl, meg az olasz kupából.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár