Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A taktikáról tudnál feltenni képet? Vagy a taktika fájlját megosztani? 😊 Érdekelne magasabb szinten hogyan mûködne. 😊
Habár magyar szinten sikerült mindent megnyerni, mind csapat mind egyéni szinten, az EL döntõs vereség kicsit nehezen érintett. Ezért már azzal nem titkolt szándékkal álltam neki az új szezonnak hogy csapatot váltok.
Ez szeptemberben egy ajánlat formájában el is érkezett amikor a 13. helyen tanyázó Schalke 04 csapatához igazoltak le. A szokásos kurtítások, taktika beállítás (4-3-2-1 standard) után két vereséggel kezdtem. Bár megremegett a kispad, hihetetlen csapatmunkával elkezdtük a nagy menetelést:
Az utolsó körben a Bayern a csontutolsó Aachen otthonában, mi pedig a szintén kiesõ Kaiserslautern otthonában döntöttük el a bajnoki címet. Félidõben 2-1-re ment a 'lautern, míg a bajorok vezettek, így úszni látszott a bajnoki cím. Ekkor kettérúgtam az öltözõ ajtót, illetve elmondtam mindenkinek hogy semmirekellõ játékosok, és fordítottunk 4-2-re így behúztuk a Bundesligát!
Rögtön három napra rá, a Galatasaray ellen jött az EL döntõ, amit végig támadva magabizosan, 1-0-ra Höwedes fejesgóljával 😊
Idén a BL döntõ a cél, aztán 50 évesen visszavonulok. Egyik zseniális (nak hitt) igazolásom, elég gyöngén játszott.

2018/19 - Ferencváros.
Végül több kitekintés után úgy döntöttem hogy maradok a Fradinál ebben a szezonban is, és utoljára megpróbálok maradandót alkotni. A csapatom 4-3-2-1 es attacking mentalitást sajátított el, aminek köszönhetõen brutális veréseket mértünk ki mindenkire a mennyei ligából 😊
A statok magukért beszélnek. 19 éves csatárom Santos, 74 gólt rúgott a szezonban.
Közben javában zajlott az EL ahol az elsõ két csapatra már nem emlékszem, a negyeddöntõben a Tottenhamet búcsúztattuk 4-1-el majd az elõdöntõben jött az Arsenal. Nem voltunk betojva, Londonban rúgtunk nekik hármat (igaz itthon õk nyertek, de így is mi jutottunk döntõbe összesítéssel.)
Ahol sajnos az FC Porto ellen elvéreztünk...
Folyt. köv.
am az eddigi meccseim:
City 3:4 Hull,Hull 1:1 Villa,Hull 3:1 Castle,Hull 3:2 Bradford,Fulham 2:2 Hull,Hull 0:2 Swansea majd itt az fa kupa kiesés.
Akkor majd frissítem, mert a mostani verzióban a filtereket állandóan elfelejti a játék 😞
ejj majdnem jól indult a nap.."mentést nem lehet betölteni..." ASDASDASD még szerencse h igazolási szezon elején mentettem külön és csak 1 fa kupa meccs ment így el.

A harmadosztály bajnokaként nem szerettem volna a Serie B-ben túl sok idõt eltölteni, de mivel semmi pénzt nem kaptam igazolni, így voltak kétségeim. Sikerült megtartani a tavalyi kölcsönjátékosok közül majdnem mindenkit, saját nevelést beépíteni, végül ezekkel az igazolásokkal véglegesítettem a keretet. A szezon során kétségeim igazából nem voltak, a 6. fordulóban álltunk élre elõször és majdnem végig ott is maradtunk:
Ez az igen komoly eredmény a kiegyensúlyozott teljesítménynek köszönhetõ, illetve az alábbi kulcsjátékosoknak:
Saját nevelés, nagyon fiatal: Vichi
A kisebbik Insigne most nem volt olyan acélos, mint a harmadosztályban.
Aveni a tulajdonságai alapján nem képes ilyen szezonra szerintem.
Caracciolo csupaszív tankként tolta végig a szezont.
Nos, ez még nem volt ám minden. Elindultunk ugyanis a kupában, amit behúztunk, én nem is értem... Itt nem a
bajnoki 4-3-3-at, hanem egy kontrázó 4-4-1-1et toltunk, igen hatékonyan, így ezen az úton végighaladva eljutottunk a döntõig, ahol megcsináltuk az Intert.
Fantasztikus szezon, így már 4 trófea 2 év alatt, Serie A, jövünk.

Ja, Aveni megdöntötte a gólcsúcsomat, node annyi baj legyen.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Sikerült befejeznem a 2. szezont az Atalanta kispadján. Azt hiszem nem túlzok ha azt mondom hogy minden várakozásomat felül múlta. Kicsit aggódtam mert a kezdõben 2 játékos maradt az elõzõ szezonról, féltem hogy az összeszokottság nagy hátrány lesz de a fiúk gyorsan megnyugtattak.
Seria A
Olasz kupa
Néhány kulcsember:
Mitrovic
Stanciu
Schuster
Taktika
További sok sikert mindenkinek!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Editor van a 2014-hez? Nem találom, hogy lehet használni?
Jó lenne móst lefújni a bajnokságot, 20-as átlagéletkorú csapatom, eddig jól teljesít, néha úgy érzem bárkit kiküldhetnék a pályára, mert az ellenfelek valahogy támadni sem akarnak nagyon, de gondolom csak szerencsém volt az elején.
Boldog új évet topic 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
14.2 patch: "Kisebb százalékban fogják a játékosok sikeresen elvégezni a büntetõket."
Mi lehetett itt a patch elõtt? 😊 Na jó most csak picit gúnyolódom 😊 Örömteli, hogy az ifisták 11-es rúgó képességeit már nem kell nagyon fejleszteni
mit tegyek, melyiküket adjam el szerintetek? van arra esély, hogy Rausch ismét elõjön ezzel más játékost illetõen? vagy hagyjam figyelmen kívül, aztán lesz ami lesz? szilveszterkor ilyen blõdségekkel traktálják az embert...
blüh im ganzen dieses glückes.
sima (persze idézõjelben sima) 4-4-2 (nem is tudom melyik FM-ben használtam utoljára, de nem mostanában volt), októberig próbálkoztam mindenfélével a Juvénál, de össze-vissza bukdácsoltam. Ekkor átálltam erre a 4-4-2re, azóta 24 meccset játszottam, 22gyõzelem 1 döntetlen és 1 vereség a mérleg.. ezt már szeretem 😄
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Bemutatkozó meccsnek nem volt olyan rossz, sokkal nagyobb rohamokat vártam volna az ellenféltõl, mondjuk mi sem mutattunk sokat, gyenge meccs volt. Keretem elég fiatal, média 9. helyre vár., de ezután a meccs után talán bizakodhatunk egy kicsit, vagy csak az ellenfél nyújtott nagyon-nagyon idényeleji formát.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2021
Ebben az évben próbáltam ki az új csodataktikámat és eszméletlen hogy milyen erõsen tudtunk zárni ennek köszönhetõen! 😊
Íme a csapat,taktika.
Az év elején volt játékosmozgás, de nem akkora mint az elmúlt években mivel az alap már megvolt így csak pár pótlás kellett. Játékosmozgás
Az évet Szuper Kupával kezdtük, mert a tavalyi évben megnyertük az Európa Ligát.
Ezt a Real Ellen játszottuk és meglepetésre megnyertük. meccs
A PRL-ben nagyon jól kezdtünk, de aztán a közepére kicsit összezuhant a csapat, de gyorsan kiheverték, de az utolsó 4 meccsre megint összezuhantak, így a 11 pontos elõnyünket szinte teljesen elveszítettük és az utolsó meccsen dõlt el a cím.
PRL végeredmény
FA kupa-t eléggé könnyedén behúztuk.
Capital One Cup-ban elõdöntõig jutottunk az ificsapattal.
De amire a legbüszkébb vagyok az az Európakupa, hisz végigvertünk mindenkit. Menetelés
A Barca elleni döntõ.
Meglepõen sima eredmény született.
Húzó emberek:
Soren(DC), vele rengeteget küzdöttem, mert rengetegen meg akarták venni, de végül sikerült megtartanom. 1M fontot fizettem érte pár éve.
Angel Correa a legjobb AMC-m, szinte mindig nagyon jól játszott, rengeteg gólpassza volt és ami a legjobb az egészben ingyen jött a Madridtól. 😊
Bruma nálam fõleg ML t játszott és végig nagyon jól tolta, neki is sok assist-ja volt illetve sok gólt is rúgott.
Ez az elsõ összefoglaló szerûségem, mert nem igazán van idõm, remélem azért annyira nem lett szörnyû. 😄
Köszönöm hogy ha elolvastad! 😊
Taktikáról kép? Nem tudok olyan taktikát kitalálni, amiben a csatárok is lõnek gólt elvétve. Csak a 4-3-3-0-ás felállással megy, de azért néha jó lenne csatárokkal is tolni😊
Na egy kis olaj pénz is jön a Balkánra. De mihelyst valami tehetségemre rámennek már szakítom is meg.
Visszatértem a 2. szezonomra a Partizannal (inkább ömlesztve képekkel):
2014/2015:
Csapat, Meccsek elsõ fele, Meccsek második fele
Bajnokság végeredmény
Szerb Kupa
Bajnokok Ligája menetelés, Európa Liga (nem volt hosszú életû)
Húzóemberek: Kara (azt hiszem nem kell bemutatni), Montero (többet vártam tõle de kétségtelen hogy tovább lõtt minket a Bl-ben), Kojic (õ meg amit csinált az elképesztõ ahhoz képest hogy elõzõ szezonjában összesen 6! gólt lõtt)
2015/2016 (3. szezon féltáv):
Tabella
Bl csoport végeredmény. Errõl azért pár szóban annyit hogy meglepett az eredmény én Eu Liga helyben bíztam de nagyon jók voltunk, plusz az Arsenal ellen itthon 2-0 ra mentünk a 60. percig. A selejtezõben a Vidit ütöttük ki aztán a Celticet. Az elsõ kieséses körben pedig a Bayern jön majd.
Jelenlegi keret. Összeraktam a Xulu Kara CB párost de sajnos csak Bl-ben alkotnak a bajnokság külföldi szabályai miatt Kara inkább DM. Ez van benéztem.
Mitrovic pedig a legnagyobb fogás. A tékozló csodagyerek hazatér, szerb is fiatal is mocskosul drága is remélem jó lesz.
Köszönöm ha elolvastad