104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
minden ifinek kell legalább két év :D -
Akkor te pédamuató Interes keretedről egy kép? 

Hogy tanúljak az Inter olaszosítássos tenderbőől :D
-
Csesza #16995 oké, szúúszá :) -
Toldo, Balotello okéé...csak Balotellinak elején legalább kell 2év mire használható...de ilyen alapon akkor ott a egész kis csapat, Bolzoni val az élen.. én a felnőttekre gondoltam és akkor, Materazz, Toldo -
Csesza #16993 Toldo,Balotelli
a játék amugy teljesen más, ott könyebben kitudod nevelni a jó ifiket csak jó edzésterv kell és edzés lehetőségek
+ ennyi kessből simán tudsz olaszokat hozni
ha ezt akarod... -
Király keret, csak ugye az ALAP keret se mind1, hogy milyen menniy benne az olasz ,,,ŐŐŐ Inter alapban van MAterazzi??!
okéé....ennyit arról hogy kinél mennyi a hazai playa..
-
Csesza #16991 

-
azért ez se rossz keret-->grat -
karajjj #16989 na ez egy igazi olasz csapat
-
egyébként az előzöekhez kapcsolódva az én keretem pont az ellentéte:D
15 olasz az első keretben,ebből 11 játszott/játszik IRL a Juventus valamelyik utánpótláscsapatában.igaz ez még csak 2013
-
jaja
ráadásul szezon elején lesérült 3 hónapra:S -
IRL ki szokták tölteni, de FMben úgy tudom, bejelentheti simán hogy visszavonul -
Csesza #16985 a legdurvább, hogy most nézem még mindig fejlődik :DDDddddd (fejelés) -
karajjj #16984 nálam 2009 nyarán abbahagyta :D -
Csesza #16983 én úgy emléxem hogy a játékban volt már ilyen, hogy előbb visszavonult
talán a 06van vagy a 07ben
de sztem ríílbe nem nagyon van ilyen -
fuhh jo erőlétbe van az öregxddxdxd -
nálam 42 volt asszem
egyébként ha élő szerződés van ugye nem tud visszavonulni? tehát ha 2015-ig van valakinek szerződése akkor nem vonul vissza 2013-ban? -
sokáig... múltkor itt futkorászott a pályán valami 43-44 éves pofával -
Csesza #16979 de amugy meg tegnap kezdtem az Interest is... -
Csesza #16978 napi pár órát az Inter-el
mert öcsém vett új gépet és valami eszméletlen gyors rajta az efem, csak sajna ő csak délelőtt meg kora délután nincs otthon és csak akkor tudom nyomni, az a gép után meg már nincs nagy kedvem kezdeni egy másikat az én gepemen mert 1000x lassabb :S -
Csesza #16977 

:DDdd -
karajjj #16976 egyááááá :D
Maldini nálatok hány évig szokta még tolni???? :D -
_D:DA:S:FSA::Dd
Akkor a 16-18 gyorsasággal rendelkezők már sugárhajtású repülőgépek vazze :D -
majd befostam amikor a kommentátor írta: " Del Piero sprintel!"
-
pinnacle #16973 kivel? -
Csesza #16972 :DDDdddd -
hát pedig nincs is annál jobb érzés amikor nálam pl Del Piero közel a 40-hez 5 alatti fizikális értékekkel rúg 1-1 gólt:) -
Olasz csapatba olasz pléját!!! :DDDD
Amúgy elég kemény kis keret, grat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a Juve úgyis beelőz, eljött az ő idejük!!! :DDD
Amúgy grat mindenkinek :) -
Csesza #16969 azzal-azzal :) -
pinnacle #16968 nah 07-el tolod pubi? -
Csesza #16967 szopkinekiolygeci :DDddd -
Balotellit már említettem, Adriano is nagy kedvenc volt legnagyobb! de ő is és Ibra is meg Maicon, Maxwell, is már a 33-34et taposta,,,ha megnézed a keretem láthatod hogy nincs helyük már benne 
a többi 4 fiatal akit írtál meg semmi említésre méltó,,,,semmit nem fejlődtek kb.. Filkor-t sokáig vártam tartotaggam de megált egy közepes szinten,...most ugy 2M ha ér..és Parmaban van. -
pinnacle #16965 phuzi:Asdasdasdasdas -
Csesza #16964 jah értem, Balo-t elvitték, Bolzoni is nagy pléya volt sztem
talán még Coelho
de akko ezekszerint ezek a játékoson nem fejlődtek annyira nálad, hogy jók legyenek :)
nincs ezzel baj, mindenki ugy csinálja ahogy neki teccik
világpísz -
Csesza #16963 az ilyenekre gondolok mint pl.
Balotelli,Adriano,Ibra,Maicon,Maxwell,Piovaccari,De Filippis,Mei,Filkor -
Sajátnevelés pedig volt... Balotelli a kedvencem,,,csak nem tudtam megtartani...és elvitte a LAZIO ingyen ,majd megőrültem 25M s playa, meg még Bolzoni aki említésre méltó volt,,de pt meg eladtam 1éve kb..mert ilyen keretbe sajnos nem fért be.... -
Ő figy,,,nem igazán értelek 2016ban a régi INteresek közül ,hogy senki sincs ott nem tom HOL kéne lenniük??
32-35 év felett lenne a keret ..szóval nem értem miért hányod ezt a szememre :D na mind1,, J.César és őőő hogy is mondjam 36éves???! peace
-
pinnacle #16960 Nekem bassza a csörömet, ha nincs hazai pléja a keretbe, vagy csak 1. :)
Bár ha a csapatot nézzük akkor OK:Asdadadad -
Csesza #16959 :O -
Jah ésrdekesség képpen még anniyt a keretről, hogy mindösszesen
Zapata, Bale, Lucas, Rosina, Benzema, és Rooney akiért fizettem
többiek mind igyé jöttek...mindenki a maga idején