104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
yamato41 #103982 Nem értem a játékot. Adott egy RB, Henrichs, 2020-at írunk. Jönne hozzám extremely interrested. 275k-t kér, miközben az átlag nálam 80k (7-135k) a fizetés, Draxler és Rabiot keres 130-at. 150k-t kínálok, nem kell neki, 180k-ig mentem fel. Rá egy hétre bejelentkezik, hogy újra szeretne tárgyalni, de ugyanúgy 275k-t kér. Persze nem tudunk megegyezni. Erre néhány nap múlva megy a Bayernbe 100k-s fizuval... Valami itt nagyon nem stimmel. A scout szerint 145-210k-t kérne. Pedig az RB nem is hiányposztom. -
bencekovacs #103981 Köszönöm a segítséget!
A mentális képességek valóban elég jók, viszont decisionben az egyik legrosszabbak vagyunk a ligában.
Az AF kivágását úgy értettem, hogy csücsül a padra és egy kp megy helyette a kezdőbe.:)
Végül is ma egész délután nyomtam és a következőre jutottam:
- A target mant-t átállítottam defensive forwardra. Az AF-et pedig hagytam úgy. Ezt jobban érzik mert a játékosok ugyanazok de most mégis ontják a gólokat. Épp most vertem el a stuttgartot 3:0-ra idegenben, pedig ők sima feljutást akarnak és 2.-ak a tabellán.
- a két wing back supporton van. viszont a csapat utasításoknál megadtam, hogy erőltessék a két szélt + play out defence és az előrevágott labdák kicsit csökkentek, a szélső védők pedig most felérnek a támadásokkal plusz vissza is. Sőt, ha kicsivel jobbak lennének helyzetkihasználásban már góljuk is lenne. (amúgy a bal wb wijnaldum öccse. ingyen jött télen, itt meg alap ember. )
- a kemény szerelés tényleg be van állítva. szezon elején még néha sírtak hogy agresszív vagyok és sérüléseket okozok de most abba maradt. mindenki csodál az eredmények miatt
na mert hát az eredmények...csont nélküli kiesőnek jósoltak, a vezetőség azt mondta kerüljem el az azonnali kiesést. a szezon első fele katasztrófa volt..ami működött az egyik meccsen a következőn sehogy se és kaptunk 3-at. végül a téli szünetre az utolsó előtti helyen mentünk. novemberben volt elnökváltás, ott meg azt mondták majd tél után visszatérnek a menedzser kérdésre. nem nézett ki jól a helyzet próbálkoztam mindenfélével a januári 3 felkészülési meccsen. végül a fent említett változtatások segítségével 8 meccsen 6 győzelem, 2 döntetlen. 26 forduló után már a 9. vagyok és ugyanolyan messze van a kieső hely mint a feljutás. Az AF-nek hagyott csatárom már második a góllövőlistán, 13 találattal. A legjobb játékosom egy grúz srác. kölcsönben van a brentfordtól, 500k opciós joggal. nemtudom mennyit ért az elején talán 3-400k. most már 4,4M úgyhogy év végén kiváltom. legalábbis remélem kitudom, épp 500k felett van az igazolási keret. Amúgy jobb szélső eredetileg de őt toltam be trequartistaba és megtalálta a helyét. -
korbin555 #103980 Tavaly játszottam a Drezdával. Neked nehezebb dolgod lesz. A keret gyakorlatilag ugyanaz, de most nem toronymagas 3. Liga favoritok, hanem Bundás 2 újoncok, és kiesőjelöltek. De vannak biztató dolgok. Ha játéktudásban nem is, de fejben nagyon erős a csapat. Sok átlagon felüli determination értékű játékos van, akik nem adják fel, és nagyon akarnak győzni. Emellett bátor és agresszív társaság is. A kemény szerelés emiatt visszaüthet. Ha még külön uszítod őket, benne van, hogy rengeteg lapot fognak összeszedni. 15-20 bravery és 14-17 agression értékekkel szerintem nem kell noszogatni őket. Nem nyulak ők, hanem harcosok.
--------
Hogy egy játékosnak adott poszton melyik szerepkör a legjobb, azt könnyű megtudni. Taktikai képernyőn rányomsz a posztjára, és a "Role" oszlopban kiírja. Vagy ott a zöld karika a neve mellett. Ha full zöld, megtaláltad a neki megfelelőt. Szóval egy dolog, hogy a CD-t stopper-nek akarod állítani, de ha a cover vagy defend szerepkör jobban áll neki, nem árt megfontolni.
A WB ha gyakran elöl ragad, állítsd defend-re. Vagy egyéni utasításban add ki neki a stick to position-t. De ugye a támadásokat is segíteniük kellene, és ez elég trükkös tud lenni. Alacsony osztályban főleg, mert azok a játékosok nem az eszükről, meg a taktikai érettségről híresek.
Az AF mikor legutóbb néztem, még csatár volt. Ha az a fő posztja, hátul gyenge láncszem lesz. Én még olyan csatárt nem láttam amelyik szerelni tudna, márpedig a középpálya nem lehet átjáróház.
Nem a TM az oka a semmibe rúgott labdáknak, hanem a képességbeli hiányosságok. Ahol a középpályások magas team work és decision értékkel rendelkeznek, ott ilyet csak elvétve látni. Gyorsan tudnak jó döntéseket hozni, és ha nem biztos benne, hogy az a labda oda is ér, nem rúgja oda. Ahogy egyre jobb játékosaid lesznek, ez a probléma szépen el fog tűnni.
És sok sikert.
-
bencekovacs #103979 pár kérdéssel még azért pontosítanék:
szóval a 3 cb szerepe: 1CD stopper 1cd cover 1 DCb stopper. ezek közül ideálisabb lenne-e egyet (vagy kettőt) ball playing defenderre állítani-e. egyenlőre csak 1 játékosom van aki képes lenne ezt a feladatot ellátni de ő is védekező kp eredetileg.
a két wing backnek mi az ideális szerepkör? most supporton vannak de mivel szélsőm nincs ezért nekik kéne fel le rohangászni a támadásokkal is. viszont ha őket is attackra állítom nem marad elég ember hátul védekezni.
az advanced forwardommal mit kezdjek? állítsak más szerepkört neki vagy vegyem ki teljesen és rakjam a középpályára?
ha a target man-t kiveszem megszűnnek a folyton a semmibe előrevágott labdák? nincs az utasítások közt sehol, hogy ezt csinálják, úgyhogy csak erre tudok gondolni -
bencekovacs #103978 Sziasztok.
Végre sikerült megvenni az idei részt és el is kezdtem egy karriert a dynamo dresdennel. A kérdésem az lenne, hogy milyen csapat és játékos utasítások passzolnak legjobban egy 3 védős felálláshoz ha a cél a kemény, pontos védekezés. (3CB és 2WB középpályán 1 bwm és egy cm előttük egy trequartista elől pedig 1 af és egy tm) -
Rudee #103977 A wales-i az nagyon szutyok. Még az angol 3-4. osztályból se lehet életképes játékost igazolni. -
Rudee #103976 Próbáld a bevált igazolások nélkül, az adott kerethez készített taktikával. Tök mindegy, hogy melyik közepes csapat. És ne a CA/PA alapján igazolj később, hanem a megérzéseid alapján. Látod a számokat és a statisztikákat, az legyen a támpont. -
Lancelot1983 #103975 Ha szavazós játék lenne, akkor én 1. Örgyte 2. Sedan 3. Magdeburgra tippelnék :) -
korbin555 #103974 A nehézség önmagában nem ad nekem motivációt. Az is kell, hogy érdekeljen a feladat.
Preston. Az első két angol bajnokság győztese. (1889, 1890) 1938-ban egy FA kupa, azóta semmi.
Strasbourg. '78-ban bajnok, többszörös kupagyőztes. Az elmúlt években megjárták az 5. osztályt, most Ligue 2 újoncok.
Sedan. A 2000-es évek elején még EL induló klub majdnem megszűnt. Jelenleg félprofik a 3. ligában.
Dinamo Moszkva. 2. osztály, rémisztő pénzügyek.
Magdeburg. 3x NDK bajnok, '74-ben KEK győztes. 3. liga.
Örgryte. Az egykori rekordbajnok 1985 óta nem nyert semmit. Már azzal is boldogok, hogy feljutottak a 2. ligába.
Boavista. Többszörös BL induló, 2001-es bajnok. Bundabotrány, csőd, 7 év után jutottak fel. Hajszál híján mentek vissza.
Zaragoza. UEFA és KEK győztes, 6x kupagyőztes. A 4. szezont kezdik a 2. ligában, komoly pénzügyi gondokkal.
Ezek érdekelnek, közülük fogok választani. Van múltjuk, tradíciójuk, csak nem jól mennek a dolgok. Vagy mehetne jobban is. Hogy aztán nehéz vagy könnyű, az nem szempont. Ha elvégeztem a dolgom, jöhet egy másik. Ha nem éppen most húztam volna le 8 szezont olaszban, a Pro Vercelli vagy a Parma is szóba jöhetne. De elegem lett egy időre a digókból. -
Lancelot1983 #103973 Csak, gondoltam, egy angol liga nem jelentene neked kihívást, de még talán egy skót sem. Viszont egy észak-ír, ír vagy walesi liga, a gyenge reputáció és hogy nem lehet a munkavállalási miatt, eu-n kívülieket hozni, nagyon érdekessé teheti a helyzetet :) -
korbin555 #103972 Elég ideges voltam, az tény.
Észak-ír 3. liga? Nem hinném. -
Lancelot1983 #103971 Grat, gondolom azért a 81. percig a BL döntőben, jó néhány szitokszó elhagyta a szádat nem? Megint hasonló volt, mint a tavaly, amikor ami kapura ment PSG-nél az gól, itt is kb az volt. Szigeteken, egy észak-ír 3. osztály, mennyire vonzana? :) -
korbin555 #103970 Ennyi volt, befejeztem. 20 szezont terveztem, de elég sok a 19 is.
És legalább jó emlékekkel mehetek nyugdíjba.
Még nem tudom mihez kezdek. Egy rakás achievement potyogott a közel 2 évtized alatt (58/93 62%), de nincs pl. egyetlen hónap menedzsere címem sem. Előfordulhat, hogy megyek a szigetre, ott osztogatnak ilyeneket. De majd csak jövőre, most rám fér a pihenés. -
Nyilván tudományos bizonyítékot nehéz hozni, hiszen millió tényező befolyásolhatja egy meccs alakulását. De sok esetben elmondható, és bizton állíthatom, hogy igenis nagyon fontos szerepe van a játékban a csapatbeszélgetésnek. Viszont sokszor nem életszerű sem, vagy nem teljesen azt az érzelmi állapotot adja át a játék a játékosoknak, amit én szeretnék. Pl. ha vesztésre állunk, akkor az aggresszív lecseszés, idegenben a nyugodt megdorgálás az mindenkire pozitív hatással van, de pl. egy hatalmas siker után, ha szenvedélyesen magasztalom őket, akkor van olyan helyzet, amikor csak 3-4 ember reagál pozitívan, a többi semmit. Ez akkor furcsa, ha minden rendben van, morál maxon, sorozatban jön minden meccs, respekt megvan a játékosok irányából... és igen, erre is rámondhatja bárki, hogy "háde a valóságban sem minden játékos egyforma. Mindenki máshogy reagál". Igen, de ez még nem magyarázat arra, hogy korábban, meg utána ugyanez megintcsak jól működik. :)
Amúgy egy kérdés. Ha meccsbeszédet tartok, miért kell nekem mindig ellőnöm egy csapathoz intézett beszélgetést ahelyett, hogy már egyénenként kezdhetném. Mert van olyan félidő, amikor csak 1-2 játékost szeretnék motiválni, a többieket viszont dicsérni. Na most ha mindenkit dicsérek, oké, mert legrosszabb esetben a motiválásra várók nem reagálnak, vagy elégedettek a szar formájukkal. De ha ezt követően egyénenként már külön mondok nekik valamit, és az ellentétes, amit előzőleg a csapatnak intéztem, akkor megette a fene.
Persze van olyan opció, hogy a csapatnak nem mondok semmit, de adott esetben ez visszás lehet, mert előfordul, hogy jó meccs során rossz néven veszik. Ezután megint nem ér szinte semmit az egyénenkénti odamondás.
2017-ben esetleg javítottak ezen? -
korbin555 #103968 Még senki nem állt elő tudományos bizonyítékkal, hogy a team talk miatt nyert vagy veszített meccset. 11 ijedt játékossal is mostam már le ellenfelet, és végletekig motivált csapattól is láttam lélektelen, minősíthetetlen játékot.
Arra odafigyelek, hogy a helyzetnek megfelelően szóljak, de tőlem ennek a vereségnek a tészta éppúgy lehetett az oka, mint a hegyi beszéd. De bárki gondolhatja magáról, hogy motivációs géniusz, ez a szép benne.
Közben Kirkeland után érdeklődik a Chelsea, a média meg ugrik a csontra. Yegorov a csk. reflektál, hogy nem lenne okos döntés elmennie, és inkább azon dolgozzon, hogyan tudna itt még jobb lenni. Bírom az ilyeneket.
Nem mintha menni akart volna, annál csak több esze van. A Chelsea egy évtizede nem nyert semmit, és reputációban is mögöttünk kullog. Nagyobb fizetést sem tudnak adni mint én, nincs már Abramovics. Szóval nem tudom mit evett Montella vacsorára, hogy ilyeneket álmodik. Kezdőt innen kimozdítani már nem egyszerű. A legtöbb 4-5 éve itt van, elégedettek mert a klub sikeres, és jól keresnek. Egyik-másik már túl sokat is, de nem érdekel. Tódul ide a pénz, a merchandise tavaly 63,75M volt, ehhez jön 50 akárhány millió TV pénz, meg a BL-ből is vagy 30-40M. Utóbbit csak tippelem, már nem is nagyon figyelem a pénzügyeket. Az biztos, hogy a 6. leggazdagabb klub vagyunk. Mivel Yegorov óta nagy pénzt nem adtam senkiért, egyfolytában gyarapodik a kassza. A játékosaim értéke meg 6-700 millió. Szóval nagyra nőttünk. Annyira, hogy új stadion is lesz, méghozzá a klub legendás menedzseréről elnevezve. Ez én lennék, de a dicsőséget már nem érem meg. 2037 júniusban adják át, én meg 2036-ban visszavonulok. A 20 év is sok, nem húzok rá többet akkor sem, ha saját mauzóleumom lesz. -
A döntőt tekintve nálam ugyanez történt. Csak ott éppen én voltam a PSG szerepében. Ritka alkalmak egyike, amikor a játék a játékos javára kedvez. Nem lehet, hogy a meccs kezdeti/félidei beszédeken ment el a kupa? Nálam (igaz 2015) számos alkalommal dönt meccsekről a beszéd... :/
Viszont a SeriaA dobogója elég egyhangú :)
Gratulálok!
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2016.12.25. 12:34:15 -
korbin555 #103966
Hihetetlen! Hülyére vertünk mindenkit, a döntőben meg totál impotencia. Teljes szezont nézve is csak 2 meccsen nem rúgtunk gólt, és mindössze kétszer veszítettünk. A BL-ben olyan szinten domináltunk, hogy 8 játékosom került be az álom 11-be.
A PSG pedig ritka mázlis csapat. Tavaly kifogták a legrosszabb időszakunkat, mikor sérülések miatt meg voltunk tizedelve. És még úgy is csak egy öngóllal mentek tovább. A döntőben újabb mázli, 0-0 után büntetőkkel verték az RB Leipzig-et. Most meg úgy védtek címet, hogy lefociztuk őket, 22-3 volt a lövési arány a javunkra. Ráadásul még csak nem is bajnokok, otthon az Auxerre letolta őket. I hate this game.
A Göztepe pedig 15 év után elveszítette a bajnoki címet. Bár nem tudom, hogy a Fekete Sasok hogyan hozták össze ezt. Előző szezonban még 16 pontot vert rájuk a Göz-Göz. -
Henry141414 #103965 Sziasztok! Az FM 2016-ban találkoztatok már olyan problémával, hogy jó pár lejátszott szezon után, játék közben egyszer csak egyik napról a másikra, nem enged új menedzsert hozzáadni a játékhoz. Rámegyek a menüben, de nem lehet kijelölni egyik csapatot sem. Mi lehet a probléma? -
korbin555 #103964 Emery egyik első igazolása volt. -
Kösz, hogy megnézted. Pulisicet te vitted törökbe?
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2016.12.23. 13:22:30 -
korbin555 #103962 Badal sok év (kölcsön) spanyol 2, aztán 2 év Zvezda. Most Midtjylland, semmi különös.
Pellegrini a Torino és a Malaga meghatározó embere, 405 Serie A és La Liga meccse van. Valamit letett az asztalra.
Akkaynak Atakan 9-szeres török válogatott, egész pályafutását a Bundásban töltötte. 6 éve a Stuttgartnál van.
Luis Florentino 23x volt válogatott, hűséges Benfica bútordarab. Jelenleg is stabil kezdő.
Afonso Sousa 9 éve Arsenal, 114-szeres portugál válogatott. Világklasszis spíler most is.
Pulisic sok címet nyert, és 143x volt válogatott. Dortmund, Bayern, MU, Göztepe, 3 éve a Toronto játékosa.
Vignato hamar a City-hez került, de 5 év alatt nem játszott semmit. Később West Ham és Derby. Átlagos PL szint.
Maximiliano Romero 41x volt argó válogatott. Viszonylag fiatalon elment Kínába, 8 éve a Guangzhou játékosa. Legenda lett náluk.
Ők mind aktívak, 33-34 évesek. Hutvágner, Leo Jaba és Piamonti viszont nincs a játékban nálam. A két utóbbi talán visszavonult. Hutvagner valószínűleg aktív, de Magyarországot már töröltem. Vagy 10 éve láttam, akkor az Újpestnél volt. -
Közülök van még aktív és futott be valaki értelmes karriert?
Hutvagner Gergely
Carlos Badal
Luca Pellegrini
Akkaynak Atakan
Luis Florentino
Sousa Afonso
Christian Pulisic
Leo Jaba
Emanuel Vignato
Andrea Piamonti
Maximiliano Romero -
korbin555 #103960 Tenorio a Monaco-tól jött ingyen. Már januárban ajánlatot tettem neki, mert nyárig szólt a szerződése. Hosszabbítani nem akart, mert valamiért be volt rágva. Csak azt nem vettem észre, hogy kissé sérülékeny. Nálam nem volt baja márciusig, de amikor a legnagyobb szükség lett volna rá, kidőlt 5 hétre. Megesik bárkivel, de remélem nem áll neki kórházast játszani...
Yegorov klubrekordot jelentő 72M-ba került. (26M + 40M/24 hónap + egyéb apróságok.) A Zenit-től érkezett. Ott 20-27 gólos szezonjai voltak, nálam a dupláját is simán hozza. (kicsit más társaság tömi labdákkal) Vele a helyzet az, hogy fiatal korától ismert engem. Törökben volt nálam kölcsönben, ott lett igazán ismert játékos, és tőlem lett válogatott is. Kedvelt. Egyből jött volna, csak nem akarták elengedni. 34M volt az értéke, és 120M-t akartak. Addig bombáztam őket ajánlatokkal, amíg kiverte a hisztit, és végül engedtek.
A Göztepe futószalagon bajnok, de már nem az a real force ami volt. Amikor 6 éve otthagytam őket, még nélkülem is jók voltak egy BL döntőre, és a klub értéke közel 600M volt. Most 210M, és már van mellette 82M adósság. Eddig amennyire figyeltem, mindig túlélték a BL csoportot, de már leszálló ágba kerültek. Otthon még jó ideig uralkodhatnak, de nemzetközileg nem fogják bírni a szintet. Pénz nélkül nincs háború, Emery pedig kiürítette a kasszát.
Az én csapatomból már csak a kapus maradt. Eladták őket meg visszavonultak, mert az idő nem áll meg. Valódi játékost pl. alig látni, az olasz válogatottban Donnarumma bácsi maradt hírmondónak. -
Köszi!
Lancelot1983
Köszi. Sajnos azt az összecsapást az odavágóval be is buktuk. :( Muszáj volt tartalékosan pályára lépnünk, mert tavasszal nagyon el szokott durvulni a mérkőzések száma, ha minden kupában még talpon állunk.
A szélsővédők iparos munkát végeznek, segítik a támadást, sokszor fentvannak és hamar vissza is érnek, de gólpasszokat nem igazán osztogatnak. Inkább összejátszanak a szélsőközéppályásokkal.
A 'wide playmaker' szerepkörben játszó szélsőnek nincsenek egyéni utasításai. Játsza, amit a csapat játszik.
A csapat utasítások.
Védekező edzésnél azért van 3 edző, mert a 4,5-es egyértelmű, hogy erre született, a 4-es pedig leveszi a terhet a társáról. Viszont a 3,5.-es csak védekező edzésre alkalmas, így máshol nem tudom alkalmazni. Amikor leigazoltam, akkor az értékei alapján úgy gondoltam, hogy megfelelő szakember lesz, de sajnos nem. Így most kolonc a stábban, szerződés vége felé majd közös megegyezést felajánlom neki. :) -
Lancelot1983 #103958 Tenorio és Yegorov nagyon durva, utóbbit honnan szerezted és mennyiért? előző csapataiban is ilyen durván nyomta? melyik csapat nevelte ki? Göztepe 28-ban még szép eredményt ért el, utána, hogy alakult a csapat sorsa hazai és nemzetközi fronton nélküled? -
Lancelot1983 #103957 Grat nagyon szép menetelés volt, de azért tőlünk kaptatok egy négyest a liga kupában :P :)
A 4-4-1-1 felállásban a wide playmakernek, mik az egyéni és csapat utasításai?
Valamint a szélső védők, így, hogy védekező felfogásban játszanak, mennyire tudnak előre merészkedni és beadásokat, gólpasszokat adni?
Láttam, hogy például a védekező edzésednél 3 edző van, egy 4,5 egy 4 és egy 3,5 csillagos, ha csak egy 4,5 csillagos maradna, akkor lenne különbség az edzésben? -
korbin555 #103956 Gratulálok.
-
korbin555 #103955 Címvédés biztos nem lesz, mert tavasszal rögtön kiestünk a PSG ellen. Néhány fontos ember sérülése, de főleg egy hülye öngól miatt. De benne van az ilyesmi, nagyon nem húztam fel magam. 17 év alatt buktam már döntőt, elődöntőket, túlélem ezt is. Ha már egyet sem nyerek, akkor is elértem valamit. A törzsgárda:
Fabio.
Hadzic.
Holland.
Ivan Gomez.
Kirkeland.
Mazzamuto.
Mbock.
Tenorio.
Yegorov.
És senki nem megy sehová, december/januárban mind új szerződést kapott. Tenorio is, pedig ő szezon előtt jött a Monaco-tól. De szédületes csóka, minden labdájának szeme van, és kb. minden 3. szabadrúgása gól. Ezért lenyelem a horribilis fizetését is.
A kezdőből Hadzic, Mbock és Mazzamuto saját nevelés, a rotációban is van még 4. Jelenleg 72M a költőpénzem, de már senkit nem hozok, se pénzért, se ingyen. Nem öregek, és ha ezekkel a játékosokkal nem tudok villogni, akkor jobb ha más szakma után nézek. De bárhogy alakul is, a 20. szezon végén nyugdíjazom magam. -
Köszi. Remélem hasonló képpen alakul a következő szezon is. Bár Davidovic eladásával nagyot gyengült a csapat, és hamarosan több kulcsjátékosomnak is lejár a szerződése, akik legalább dupla/tripla fizetést kérnek a jelenlegihez képest. Ennek viszont ellent kell állnom. :( -
Az igen, gratulálok. Jó kis beszámoló megint! -
Hoztam egy beszámolót a Fradis karrieremről. BL győzelem, VB bronzmeccs, 2030... -
Lancelot1983 #103951 Most látom őket te irányítod, így már értem :) -
Lancelot1983 #103950 Hát, már az is egy bug, hogy a Palermo a címvédő :) -
korbin555 #103949 Akkor találtam egy bugot. -
Lancelot1983 #103948 nem -
korbin555 #103947 BL csoportban lehet két csapat ugyanabból az országból? -
Lehet nagyon sietett, nehogy lefújja a spori a félidőt :)
@bakkerman: így van. Egyszer kapcsolgattam 2 BL meccs között és konkrétan sikerült 10 perc alatt 3 gólt NEM látni :) -
Hát igen, próbáltam keresgélni a témában és csak 3 perc 3 gólt találtam :)
Sadio Mane scores sub 3-minute hat-trick against Aston Villa to smash Premier League record -
korbin555 #103944 Vagy megúszott egy infarktust.
De szerintem bug lesz ez. Nem férhet bele 1 percbe gól, és még két 11-es is.
-
aki elindult a 43. percben a sörért meg kajáért az alaposan rábaszott :D