104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• mooo
    A nagy csendesség miatt írok már egy rövidebb beszámolót(nagyobbra nincs türelmem), pedig nem nagyon szoktam :)
    Pár napja vettem meg a legújabb változatát a játéknak a 2015-öst cseréltem le.
    Rögtön a Spursel indítottam amivel érthetetlen módon tükörsimán meglett a bajnokság és a BL is... A kupából viszont gyorsan kiestünk.
    Második szezonom már nem sikerült ilyen jól, sajnos a siker kapujában a kupán kívül sikerült mindent elbukni. Azt viszont kapott gól nélkül sikerült megnyerni :)

A bajnokság vége izgalmas lett: már lemondtam róla amikor a 35. forduló után 4 pont hátrányunk volt, viszont a United botlott kettőt és az utolsó fordulónak már 1 pont előnnyel mentem neki. Idegenbe mentem az akkor 12. helyen álló Watfordhoz, de sajnos csak egy 1-1-es döntetlent sikerült elérni,így maradt a második hely, mivel a United nem hibázott...

A bajnokok ligájában az elődöntőig sima út vezetett, ahol viszont az Arsenal otthonában egy 2-1 vereség után egy hazai 1-0-al szenvedtük ki a továbbjutást, hogy utána a döntőben is a United szívasson meg és végezzünk itt is mögöttük a második helyen.

Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.01.31. 22:28:10
  • yamato41
    Köszi, én a svéddel szoktam, az február. Nem próbáltam ki az összeset, de remek a tipp!
  • Rudee
    Máshogy nem megoldható...

A legkésőbbi kezdési lehetőség 2017. május 2., az izlandi bajnokság indulási dátumával.
  • yamato41
    Aztán csinálsz egy fake profilt, szabira mész mondjuk május végéig, majd a Fake profil visszavonul...
  • Rudee
    Beállítod a lehető legkésőbbi kezdési dátumot. Vagy valamelyik skandináv ligánál lesz, vagy Dél-Amerikában.
  • Balázs 17
    hali

Van arra lehetőség, hogy egy évvel később kezdődjön a játék (holdiay nélkül)? Visszafele tudom, hogy lehetséges
  • ozbom
    Veletek fordult már elő olyan, hogy leigazoltatok egy játékost az ősi rivális csapattól. Alapemberré válik nálatok, jól játszik és mindent megnyer. Majd igazoltok nála jobb játékosokat, mert ő már nem a legjobb, de még mindig jól játszik. Viszont nem igazán fér be a csapatba, ezért megígéred neki, hogy eladod. Így is teszel, amikor aláír a másik csapathoz, lehet vele beszélni. Én azt mondtam, hogy fantasztikusan szolgálta a klubot, bla bla bla. Erre ő megköszönte és reméli, hogy majd egyszer visszatérhet ide. Megnéztem az adatlapját és játékosként a Partizán Belgrád a kedvenc klubja, nem a Zvezda, pedig ott nevelkedett és ott lett profi játékos. :D Mihailo Ristic ez a játékos amúgy. Ez azért lehetséges, mert itt mindent sikerült megnyernie klub szinten? Vagy mi befolyásolhatja ezt?
  • Szabz27
    CM01/02őt kezdtem a kurvanegyeddel (st pauli), 3.968 super greek peccs :D
  • ozbom
    Nekem még a 4. szezonomban sikerült óriási szerencsével megnyerni a bl-t. Ráadásul úgy, hogy az akkor kitűzött célomat is sikerült elérni. Csak szerb és kele-európai játékosokkal. :D Azóta a 7. szezonban vagyok és a 16 között mindig elhasalunk. Idén már annyiban változott a helyzet, hogy a csoportból éppen sikerült továbbjutni. Így felhagytam a csak kelet-európai játékosok beszerzésével. Mostantól a világ bármely pontjáról jöhet jó játékos. Hirtelen igazoltam is a középpályára 4-5 használható dél-amerikait és afrikai játékost. Akik meg kiszorulnak szépen el is adom őket, nincs miért itt tartani, ha nem játszanak. Valamelyik nem is hozza azt a szintet, amit pár éve, pedig csak 25 éves. Nyáron megy is szépen elfelé. :D
  • Lópikula
    Én meg csináltam egy bohóckarriert Leverkusennel. Első évben röhögve behúztuk bl-t meg is lepődtem hisz más csapatokkal szenvedés megnyerni. Bajnokságban persze csak 3. hely lett.
  • korbin555
    Nem ismerem ezt a módot, de ha már egyszer mindent lehet állítani, használd ki. Ne adj esélyt a gépnek, hogy a leendő kedvenc játékosodnak dobjon 15 sérülékenységet. Vagy alattomosságot.
  • BJanko57
    Hello!

Szeretnék csinálni egy saját csapatot, de bajban vagyok a játékosok értékeit illetően.

Elég, ha itt átírom a Current/Potential Ability értéket, vagy minden játékosnál érdemesebb lenne egyesével állítatni az értékeket? Ezt nem nagyon szeretném, mert nagyon de nagyon pepecs meló, tud valaki esetleg egy gyorsabb módot a tulajdonságok beállításait illetően?

Köszi!
  • ozbom
    Ismét kiestünk a 16 között a Róma ellen. Az első mérkőzésen partiban voltunk velük és sikerült 2-0 arányban győznünk. Igaz nagy árat is fizettünk érte, mert az egyik védekező középpályás 4 hónapra lesérült. Ő egy generált marokkói srác. A helyére beállt Tircoveanu 2 góljával nyertük meg a meccset. Viszont ő meg sárgát kapott és eltiltották a visszavágóra. Így hát nem volt igazi szűrőnk középütt. Glavcicot kellett oda tennem, mert ő tudott csak egyedül ott játszani. Róla annyit, hogy a legjobb irányítóm. Igaz van egy chilei srác, aki tudja helyettesíteni, meg a másik irányító is kezdi összeszedni magát. :D Tehát a visszavágóra úgy mentünk, hogy nincs ütköző ember középen. Így átjáró volt az egész középpálya, aminek a vége egy 4-0-ás Róma győzelem lett a vége. Pedig titkon bíztam, hogy elég lesz a 2 gól, de tévedtem. Majd jövőre.
  • ozbom
    Elérkeztünk a téli szünethez. A végére sikerült megszerezni az első helyet, mert úgy néz ki kipukkadt a nagy rivális Red Star. Tabella Azért nem csak ennek köszönhető, hogy helyre állt a rend, hanem az utolsó 7 mérkőzésünket megnyertük 26 rúgott és 0 kapottal sikerült lehozni. Mérkőzések A bl-ben a második helyet sikerült elérni, 3 győzelemmel és 3 vereséggel. Az egyenes kieséses szakaszban a címvédő Rómával játszunk. Így megismétlődik a tavalyi 8 közé jutásért való párharc. Remélem most a mi sikerünkkel. :D

Igazolások
    Év közben is igazoltam pár játékost, de ők csak a szezon végén csatlakoznak, egy kivételével. Luciano Varas a Napolitól jön, mert idén nem sokat játszott és átadón volt. Nekem erősítést jelent a középpálya közepén, mert egy saját nevelésű játékosom van, aki egyedül kevés oda. Kell a csere, mert aki eddig volt idén, még a saját árnyékát is alul múlja. A télen kölcsön fogom adni vagy eladom. Eddig a szezonig nagyon jó volt, hiszen klub szinten mindent megnyert. De valahogy idén már nem hozza azt, amit kellene. Lehet ő is elkényelmesedett, ahogy én is tettem. :D Két éve szinte semmit nem erősítettem a csapaton csak a padot hosszabbítottam meg. A hazai bajnokságban ez elég, de a bl-ben ez már kevés. Meg is látszott az idei szereplésünkön eddig. :D Még a védelembe akarok a nyáron hozni 2-3 embert és egy ideig megint le lesz tudva az erősítés. Utána csak az utánpótlással fogok foglalkozni. Szeretnék még egy bl-t nyerni, mielőtt ott hagyom a klubot.
  • ozbom
    Lassan elérkezünk az őszi szezon végéhez. A 16. forduló után így fest a Táblázat.
    Örülök is neki, hogy szoros a bajnokság. De azért még is csak jobb lenne, ha mi lennénk az első helyen. Sajnos sok gólt kapunk, minden meccsen betalál az ellenfél. Igaz cserébe meg is szórjuk őket. A télen jön egy chilei fiatal srác a napoliból, mert nem játszik. 14.5 millió eurót fizettünk érte. Nyáron jönnek még a védelembe is emberek, meg a középpályára is. A télen is tervezek még pár igazolást, igaz már alig van pénz a kasszában. Ezért el is fogok adni pár játékost, na meg kérni is fogom a vezetőséget, hogy egy kis aprót adjanak. :D Eddig közel 40 milliót költöttünk, ha már van. :D A bl-ben 4 meccs után 2 győzelem és 2 vereséggel a 2. helyen állunk a real madrid mögött.
  • bakkerman
    Végülis nem vettem észre nagy különbséget a pécémhez képest,én mindig úgy játszok hogy 1 ország van betöltve (ahol kezdek),meg 2-3 liga (angolnál például 3 liga),meg az összes európai első osztályú klubokból játékosok,így jön ki egy olyan 40-50 ezer közötti játékos szám,és szépen fut,a válogatott szünet az ami tényleg picit hosszabb laptopon,de addig elolvasok nso-n 1-2 cikket és már le is pörgött :D Most van először laptopom,mindig csak pc-n toltam az fm-et,de tetszik,ágyban kényelmesen,kaja+pia,élvezetesebb mint gép előtt :)
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.01.09. 09:43:29
  • kosheen
    4 giga rammal, nem tudom milyen procival elszüttyög... :D
    viszonylag keveset játszok, de a válogatott szünetek nagy adatbázissal elég sokáig szoktak tartani, de közben teszek-veszek.
    nincs összehasonlítási alapom szerencsére, lehet, hogy egy erőgépen ha kipróbálnám, akkor utána a hajam tépném ettől a sebességtől, de összességében teljesen használható még ilyen laptopon is
  • Vorangee
    Sziasztok!

Újrakezdő vagyok, valaki tud ajánlani magyarnyelvű útmutatót, tippek FM 2017-hez?

Üdv:
    Viktor
  • ozbom
    Sziasztok!

Elővettem a Partizán mentésemet és folytatom. Ha vége a szezonnak jövök pár képpel is. Jól indultunk a bajnokságban, mert 6-ból 6 meccset nyertünk, majd jött egy vereség az OFK-tól. Utána a rivális Zvezda is megvert minket. Így a 2. helyre szorultunk a tabellán. Van egy két jó igazolásom, akik úgy néz ki, hogy beválnak. Viszont a védelmemet majd a télen vagy a nyáron meg kell erősíteni, mert pár játékos már nem a mi szintünk és ez érződik is. A tiszta kelet-európai csapatos álmommal felhagytam, mert hiába volt egy bl siker, azóta 2-szer a 16 között estünk ki. Így igazoltam két brazil srácot, majd a következő nyáron jönnek is. Még egy bl győzelemre szeretném vezetni őket vagy egy döntő is jó lenne. Utána felállok a kispadról és keresek másik csapatot. Erre van 3 évem. Utána már nem fogok szerződést hosszabbítani. A bl-ben a Real, Gladbach és Ludogorets csoportba kerültünk. Bízom a második hely elérésében, de kicsit aggódom is, hogy már nem lesz elég a keret erőssége ehhez a feladathoz. :D
  • Piko888
    Sziasztok!
    Valaki nem akar csatlakozni az FM2017 fordító csapathoz?
    A jelentkezőket a facebookos FM kockák csoportjában Öri Márknál érdeklödjenke.
    Köszi a segítséget.
    Üdv, Piko
  • ThorganHazard
    Sziasztok

Nincs meg valakinek a Minimal Fuss v04 nevű taktika fm07hez ? Nagyon fontos lenne...

Köszönön előre is!
  • Rudee
    Igen, nekem is ment a sima integrálttal is, de a dedikált azért jobb.
  • bakkerman
    meglepő mert a 3D teljesítményre 4,5 csillagot adott a játék,szóval simán csaphatom 3d nézetben is
  • gyulareal
    Üdv.

Agüero már évek óta a csapatom játékosa. Eddig termelte a gólokat ahogy azt illik. A mostani szezonban azonban valahogy nem megy neki túlzottan. Baja nincs, jól érzi magát a csapatnál...
    Nem szoktam nézni az asszisztens elemzéseit, de most arra lettem figyelmes, hogy a következőt mondja:
    "Agüero látványosan idegen módjára mozog a csapaton belül, a jelek szerint még egyáltalán nem tudott összeszokni a társaival."
    Mi lehet ennek az oka?
    FM2011-ről van szó, ha ez számít valamit.
    Utoljára szerkesztette: gyulareal, 2017.01.03. 10:23:26
  • bakkerman
    VGA az integrált lesz,szóval a 3D meccs kilőve,de nekem elég a 2D is,a lényeg hogy a játék sebessége jó legyen :D
  • Rudee
    Bendtner megmentett volna
  • Rudee
    Nekem i7 van, előbb 8, aztán most 16 Gb RAMmal. Gond nem volt vele sosem, de a VGAtól függően lehet, hogy 3Dben nem fog meccset mutatni.
  • Zanetti
    Ha valaki jönne, akkor a szerver neve: FM Hungary Online Liga, jelszót pedig kérd el a Steamen -> Belchior10 (HUN) a nickem ott.
  • Zanetti
    Szerintem simán menni fog. Főleg a memória számít, az meg elég neki.

Akar valaki játszani online karriert? Szívesen indítanék, ha lenne rá jelentkező.
  • bakkerman
    Valaki tolja itt laptopról? Egy i5 3320M-es procival,meg 8GB rammal milyen elvárásaim lehetnek az FM-et illetően?
  • Lópikula
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • smylie
    Probléma annyi hogy a Forest-tal vagyok :)
  • Lancelot1983
    Előfordul, hogy a hosszabbításban lőnek gólt, de legalább büntetőkkel sikerült tovább menned :)
  • smylie
    I love this game! :)

Utoljára szerkesztette: smylie, 2016.12.29. 19:47:01
  • zyndar
    19 a max azt hiszem :)
  • Lancelot1983
    Én egyénit nem nagyon használok, mivel általában gyenge csapatokkal vagyok, csapat utasítás meg most kontra taktikában 5, támadó taktikában 9, de másik karrierben a támadó taktikában azt hiszem csak 4-5 volt. 18 csapatutasítás van egyáltalán? :D
  • zyndar
    Ti mennyi egyéni utasítást használtok? Én bármilyen taktikát is fabrikálok, mindig elég sok egyéni utasítást adok, poszttól függően 3-5, de szélső középpályásoknak simán lehet még több. Ugyanez a helyzet a csapatutasításokkal, elég sok volt eddig. Most kacérkodok egy olyan rendszerrel, ahol highly structured a team shape, lesz vagy 15-18 csapatutasítás, de zéró egyéni. Vagy a másik véglet, mikor is van kb. 3-5 csapatutasítás, mondjuk very fluid team shape, de mindenkinek sok egyéni.
  • Terminátor14
    Sziasztok!

Jól látom, hogy a 2017-es FM Androidos verziójában nincs Magyar bajnokság?

• yamato41
    Ez az érdeklődés dolog is enyhén szólva érdekes. CL-győztes csapatomba a PL-be nem akarna jönni egy tehetséges, 23 éves német (khmmm) RB? Azért ilyenre nem sok példa van, szerintem.
  • Lancelot1983
    Ez az előző részekben is, így volt én jó csapatként nem tudtam annyit adni, mennyit kért a játékos, majd utána aláírt jóval rosszabb csapathoz fele annyiért, mint amennyi én kínáltam neki és harmadannyiért, amennyit kért tőlem :) Mondjuk ez nálam általában főleg olyan játékosoknál van, akik éppen hogy érdeklődnek a csapatom iránt.