104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    nálam is belassult, de csak ha a frissített adatbázissal indítok karriert. remélhetőleg jön majd valami hotfix
  • dartonite
    Arrol esetleg nincs infoja valakinek hogy miert lehet hogy iszonyu lassan fut a jatek az utolso update ota? (FM2017)
    Probaltam mar a beta verziot is ahogy irtak valahol, de komolyan szanalmas ahogy ket meccs kozt eltelik nem ritkan 10-15 perc is mire kiszamol mindent.
    Egy eleg eros gamer gepem van es 4 ! liga aktiv osszesen.
  • Darthmushroom
    köszi. szomorú h nem kaptak egy kis potenciált mert utóbbi nagyon jól véd idén, előbbi meg az ifiknél 15 meccsen 18 gólt szerzett ilyen támadó meg nagyon rég nem volt már a primavera bajnokságban
  • korbin555
    Emelték a CA-t mindkettőnél. De jobb játékos nem lesz belőlük, mert a PA maradt.
  • Darthmushroom
    Akinek van friss genie scoutja azt megtudná mondani h a Lazioban buffolták e a fiatal Rossit és Strakoshát? mert bőven jobbnak néznek ki mint az alap adatbázisban
  • geo91
    most hogy kijött a 17.3-as patch, kezdtem egy prosser- és botkamentes honvéd karriert, elég jól sikerült

meccsek egyik fele, másik fele

akadémista fiatalok a góllövőlista dobogójának két felső fokán

lukács, koszta

egyetlen igazolás kellett a sikerhez, skvorc

a kupát a döntőben buktuk

lanza jó szezont futott

felállás, taktik
  • zorrobomber
    Én most a 7. évben járok, még vadászom az igazi playereket, de pár poszton már kénytelen vagyok generáltat bevetni, pedig egyébként én is húznám még 10 évig tuti :) Így maradnak ezek a 6-7-8 éves karrierek.
  • bexinho
    Köszönöm :)

Én is szeretem az ilyen hosszú karriereket. De nálam ez csak úgy működik, ha van valamilyen érzelmi kötődésem az adott csapathoz. Így elsősorban Fradi, Tatabánya, York City, Man United jöhet szóba. Viszont a 17-et egy újabb csapattal akarom elkezdeni.
  • McEachran3
    Nagyon szeretem az ilyen hosszú karriereket, kiváltképp ha magyar csapatról van szó. Nekem idáig a leghosszabb karrierem csupán 17 éves volt, de idén remélem túl tudom ezt szárnyalni :)
    Kitartást a karrierhez, és ha majd a 17-es kezded nyúzni, arról is szívesen olvasnék beszámolókat. :) ;)
  • bexinho
    Köszönöm. Igazad van, szinte már csak generált játékosok vannak. Viszont a magyar foci felvirágoztatása, a válogatott fejlődése, és olyan apró különlegességek. mint pl. újra van magyar világválogatott játékos, illetve aranylabdajelölt is, szerintem még sokak számára érdekes lehet.

Amúgy sajnos nincs sok időm játszani, viszont megírni az összefoglalókat nagy élmény, és olykor vissza nézni a beszámolókat szintén jó dolog. Viszont már én is érzem, hogy ideje lenne megvenni a 2017-et és belevágni egy York City szintű karrier elindításába. Bár a csapat kiválasztásán még törnöm kell a fejemet. :)
  • korbin555
    Téli igazolások, és egyebek: Update 17.3.0.
  • zorrobomber
    Nem leszólva az eredményeket, ez így nekem már elég semmitmondó, hogy nyoma sincs nem generált játékosnak. Azért jár az elismerés.
  • bexinho

2031/2032 Fradi

EB-n remekelnek a magyarok
  • Sulla75
    Akkor a taktikával van valami gond,gyorsan találj ki valamit mert a Vidinél gyorsan kibasznak ha nincs eredmény....
  • bexinho

2030/2031 Fradi
    Utoljára szerkesztette: bexinho, 2017.02.25. 02:11:43
  • dartonite
    Egesz evben a taktikat gyakoroltuk, illetve a csapatosszetartast.
    A Vidi csatarsora pedig az orszagban a legjobb ebben az update-ben (meg Feczesin is itt jatszik), szoval azert fura hogy 80% koruli taktikai tudassal es szinte teljes kohezioval is ilyen meccseket produkalunk.
    Koszi a valaszt, majd kitalalok valamit :)

Ps: el is buktam a bajnoksagot az ilyen meccsek miatt, szoval lehet hogy nem kell gondolkoznom es ki is rugnak.
  • Sulla75
    Szerintem kezdj el egyéni befejezés edzéseket és csapat kohéziót,hátha úgy jobb lesz a helyzetkihasználás.
  • dartonite
    Sziasztok,
    Belekezdtem egy nb1-es karrierbe de valami nem klappol.
    Ez igy normalis?Kezdi elegge kivinni a fejem, tele vagyok ilyen es ehhez hasonlo meccsekkel.

1
    2
    3

• Sulla75
    Most már van :) Ez nagyon jó köszi :) !!!
  • lemegyanap
    Egyébként van itt olyan rajtam kívül, aki követi a https://strikerless.com -ot?
  • yamato41
    Érdekes módon sohasem láttam full ötcsillagost. A 25-ös keretben van 8-10 world class, egyik sem ötcsillagos, pedig a világ legjobbjai. A 20/20-as scout sem ad öt csillagot a GS-ban 85-ös játékosra, aki posztján jobb, mint az én játékosom. De korábban sem volt másként, amikor még sokkal gyengébb volt a csapatom. Érdekes, szerintem kicsit túl van bonyolítva a csillagozós rendszer. Sosem tetszett...
  • Darthmushroom
    azért mert a csillagok nagyon sok mindentől függnek, milyen a csapatod, nálad játszik e, milyen scout, melyik posztjára nézed stb.. stb..
    pl. van egy csapatod ami tele van világklasszissal nem lesz mind 5 csillagos, mivel mind hasonló képességű ezért add 3 csillagot rá mert az átlag nálad
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.02.17. 19:16:01
  • yamato41
    Nálatok is előfordult, hogy world classnak titulált játékos három csillagos current abilityt mutat? Mi értelme ven így ennek?
  • lemegyanap
    15 évesből már én is, még izlandon a thór csapatánál...aztán rá 2-3-4 évre elvitte a strömsgodset :)
  • zorrobomber
    Motosport-hoz van valami real name fix esetleg? :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.17. 10:53:01
  • bakkerman
    Nagyon jó pakk,aki szeret szöszölni annak kánaán :D Ezekből mindet day1 vettem...:D
  • bexinho
    Nekem volt már 14 éves ifim. De sajnos tehetségtelen volt. Viszont nem egy 15 évesből faragtam meghatározó játékost felnőtt korára. (Fradi)
  • lemegyanap
    Sziasztok, nektek hány éves volt a legfiatalabb ifi amit bedobott a gép? Csak mert pont ma a bastia-nal láttam, h van egy csomó 14 éves, és fogalmam sem volt erről eddig, h ilyen fiatalon már "kezelhetem" őket.
  • zorrobomber
    SEGA Management Collection - 54,99€
  • Rudee
    Ezt nézd végig.
  • lemegyanap
    Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni MLS témában.
    Eddig ausztráliában nyomtam le kb másfél évet a central cost mariners-szel (mellékes), de most a los angeles galaxy megkeresett, megbeszéltük, és aláírtam náluk. Viszont olyan fogalmakkal találtam szemben magamat, amiket eddig fmben nem is láttam, gondolok itt a különböző szerződésekre ( reserve, felnőtt, kiemelt stb.), és az akadémia is teljesen más, hasonló mint a bilbaonál.
    Ezen kívül még a salary cap kifejezés is ismeretlen, sőt igazából az egész költségvetés beállítása, mert elérhető átigazolásra szánt pénz kb, 1,1M , de az interjúkban eddig úgy emlegették, hogy bőségesen van pénz, mit gondolok erről BLABLABLA, és szerintem ez az 1.1m nem valami sok, ahhoz, hogy mondjuk egy nagyobb játékost igazoljak, mondjuk nem áll szándékomban, csak nem értem.
    Amit nem ismerek még, az az MLS csapatok játékosainál a transfer fül alatt megjelenő TRADE, ENQUIRY lehetőségek és azokon belül is a játékos jogok és társai... egyenlőre csak ezekkel az ismeretlen dolgokkal találtam szemben magamat, és elég kilátástalan helyzetben vagyok miattuk, mert szinte most kellene egy új csapatot felépítenem, és eléggé hiányos a keret egy jó pár pont.
    Ne haragudjatok, hogy igen hosszúra sikeredett az írásom , de igazán hálás lennék, ha valaki tudna segíteni rajtam, ha már így belevágtam ebbe az észak-amerikai kalandba.
    Köszi előre is, jó kikapcsolódást mindenkinek erre a hétvégére
  • zorrobomber

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.08. 13:22:09
  • McEachran3
    Grat, szép teljesítmény a Forest-el! :)
    Én is voltam velük többször is, szimpatikus kis csapat. :)
  • zyndar
    Először ez

Majd ez :)

Arra leszek majd kíváncsi, mi fog történni az 5147 férőhelyes stadionunkkal.
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2017.02.07. 23:09:47
  • bakkerman
    szerencsétlen realnak nem fekszik ez a spanyol szuperkupa,tavaly is kilettek tömve,de idén meg főleg...:D
  • bencekovacs
    Kedvet kaptam egy beszámolóhoz én is! Na nem a drezdai karrieremről (második évben meglett a feljutás) hanem arról amit most nyúzok. Már régebb óta szerettem volna ezt az országot kipróbálni, végre belevágtam: TÖRÖKORSZÁG

A választásom a Gençlerbirligi Spor Kulübüra esett. A csapatot 1923-ban alapították, középiskolás diákok akiket nem válogattak be a suli csapatba. Edzőnek és elnöknek is egy-egy csapattag apját kérték fel, majd 3:0-val vettek elégtételt iskolájukon. Ezzel el is dőlt a klub filozófiája: fiatalokat igazolni és nevelni.
    A fekete-piros színeket a legenda szerint az Ankara melletti pitypang mező ihlette. A klub kis ajándékait azóta is így hívják, 'gelincik' (pitypang, törökül). A török bajnokságot soha nem sikerült megnyerni (az amatőrt kétszer is), a kupát viszont 1987 és 2001-ben is elhódították. Legnagyobb nemzetközi menetelésük a 2004-es UEFA kupában volt, amikor is 4 forduló után a későbbi győztes Valencia ejtette ki őket egy szoros párharcban.

Aztán eljött 2016 és egy teljesen ismeretlen magyar szakembert neveztek ki a klub élére. Mondanom se kell, az előzetes várakozások azonnal csökkentek, az okosok a 18 csapatos bajnokság 15. helyére vártak minket. A keret annyira nem vészes, átlagos török játékosok és légiósok alkotják, bár utóbbiakkal ésszel kell bánni a szabályok miatt.

Bár a bajnokságot győzelemmel nyitottuk, utána egy 6 meccses nyeretlenségi sorozat jött. A védekezésünk hatalmas katasztrófa volt, pedig a 3 legjobb játékosom közül 2 hátvéd. A pohár akkor telt be végleg mikor a török-kupa első körében egy harmadosztályú csapattól kaptunk 4 gólt és kiestünk. Úgy döntöttem összeállítom "mindenidők védekező taktikáját" ami olyannyira bevált, hogy tavaszra már az első 10-ben voltunk, sőt az európa liga selejtezőre is megnyílt az esély. Sajnos ez nem jött össze, mivel az utolsó 8 meccsünkből egyet sikerült csak megnyerni és a 10. helyen fejeztük be a bajnokságot. A kitűzött célt elértük, a vezetőség nyomban elém nyomta a szerződéshosszabítást amit elfogadtam, igaz én a szezont a pocsék kezdés és hajrá miatt csalódásként éltem meg. A nyári szünetben a légiósok egy részét eladom, a gyenge törökökkel szerződést bontok, pénzt pedig csak tehetséges fiatalokért fogok adni. A szezonban egyébként a legkevesebb rúgott és legkevesebb kapott gól az enyém, a 13 döntetlenemből, 11 egy 0:0 volt.

Tabella, Eredmények
    Utoljára szerkesztette: bencekovacs, 2017.02.06. 12:15:49
  • zorrobomber
    grat, nem semmi!
  • bakkerman
    sima 4-1-2-3 control-fluid beállitással,rövid passzok,nagy tempó,work ball into box. Jo taktika,mert jönnek az eredmények (Aston Villaval 2. szezonban 4. hely is volt),de ez a Barca elleni most durva volt :D
  • zorrobomber

taktik??
  • bakkerman
    Na ilyet se basztam még kb 12 éves FM-es tapasztalatom alatt...Ennyire durva meccsem még egy szériában se volt. A 3. gól után már azt mondtam ez vicc,ez nem reális,aztán még bepattintottunk HETET...Jobban örültem volna ha marad a 3-0,nem azért mert Barcas vagyok,hanem azért mert ez igy szánalmasan irreális...