Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

arsenal kössz a tippeket
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Agüero megint kibaszott jol tolja de forlán és mista elég gynege tél vn és kéne egy csatár : sokat volt szo arrol a román gyerekrõl Stancurol de nálam nem csinál semmit . Szeretnék egy jo csatárt venni ugy 6 misibõl ,
A Charles Doudin jol tolja ? MeRT Vela,Afonso Alves nem kapom meg annyiéér meg a Zárate is drága... Vki mondjom nekem egy geci jo csatárt , Mert Agüero meccsenként 2öt hint és 5 hét alatt mig sérült volt addig visszaesett a támado játékom - Luis Garcia,Maxi,Simao,Jurado,Reyes sem ott az igazi
Darthmushroom: Mennyi idõ alatt jutottál a leedsel erre a szintre? Mmint milyen gyorsan ugrottál szinteket? Én is ezzel kezdtem elsõ szezonban -15-rõl sikerült megnyerni a liga1-t, igaz csak 1 pontal😊 a 2. évben most vezetem a második osztályt, csak félek, ha feljutok a premierbe ott már nem nagyon fogom tudni megállni a helyem az elsõ szezonba. Megéri e rögtön feljutni, vagy inkább használjam ki amit a vezetõség kért, hogy 3 éven belüli bajnoki cím és feljutás. Kb. mennyi pénzt fognak majd adni (ha emlékszel), ha feljutok? 😊: Csak hogy elõre tudjak tervezgetni, hogy kire futja majd😊
Köszi a választ😊
ps: a Hajnal-Buzsáky-Lisztes-Copil középpályám nagyon szuper. Kicsit már félek, nehogy kapjak egy levelet a vezetõségtõl, hogy nem magyar válogatottat építek, mert itt van még Waltner, Rósa, Gyepes is, igaz õk már kisebb szerepet kapnak, viszont a gyors feljutás nekik volt köszönhetõ, és waltnert, ha 3-4 meccsenként második félidõben behozom mindíg rug egyet😊
jólesz ez hátra tanknak😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
egyébként szép eremény

Ezek szerint lehet úgy kezdeni hogy válogatottal és klubbal vagyok egszerre?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
azér köszi 😊

sõt, inkább csak mondanék valamit. Ez egy közösségi fórum, itt általában mindenki leszarja ki hány centi magas, mennyi a vérnyomása, csak téged az ilyen vérpistikéket érdekel, és felkapod a vizet ha megszólnak hogy hé miér a milannal vagy, nagyon sajnálom ha nemtudod felfogni, ráadásul beteszed itt ezeket a 3565452 x 2345256 m"2 es képeket, amiket senki, ismétlem senki nem kért, ráadásul a minõsége is fos, miközben tudod hogy ezitt baromira OFF.
nemazért mondtam mert nemlehetnek kivételek, hanem mert kurvára unom mostmár az ilyen flémkeltõ faszságaitokat.
Ezekután lefosom hogy megkeresel mindenfajta közösségi portálon, lehordasz mindennek, meghogy 16 évesen (igen, ennyi vagyok, a vérnyomásommal sincsen baj) itt ugatok neked a monitor mögül. Ez van, ha nembírod a kritikát nemkell idejárni, sose mondtuk hogy kötelezõ, ha pedig nemszeretnél további összetûzéseket, akkor ajánlom tartsd be a topic szabályait. (mindjárt jön az hogy, milyen jogon fenyegetõzök<#wow3>#wow3>)
Részemröl ennyi
ON