Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Folytatom Montpellier-s mentésemet 1 pontra vagyok a megmeneküléstõl és félév van érkezik egy brazil szuperzseni (remélem) meg kötögetek majd elõszerzõdéseket (remélem megérem a nyarat <#wow3>#wow3> )
Látom jó mélyre süllyedt a depor 😞
readinggel vok, Ignashevich már itt van Breno meg télen jön 😄
tehát megin újra kezdtem 😄
de most remélem több sikerrel:
Reading 1-1 Bolton (akkora faszfej mákor góluk volt h az hihetetlen, term anettka)
Reading 3-0 Fulham
Man City 1-2 Reading
ezen a két meccsen a csapat végre úgy játszott ahogy ez a keret tud
de aztán most volt ez a meccs:
Reading 0-1 Crewe (akkora szánalmas gól h Hahnemann két heti fizujától elköszönhet)
egyébként ebbe a mentésbe számolom h meccsen hányszor van mákom és hányszor szopat
eddig 4 meccs 3-1 a szopatásnak...
kezdtem egyet a beneventoval, megint, megtetszett az a kis csapat, legutóbb sajnos nem jutottam velük olyan messzire mint szerettem volna, talán majd most.
don't give a fuck
Bár végülis az eredmény jó volt mert döntetlen is elég volt hogy én legyek a 3.<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Na inkább akkor fm-el foglalkozzunk azt javaslom!készitettem pár magyar mezt!sztm nem rossz!
amennyiben úgy érzed, h te továbbra is így szeretnél beszélni velem mint ahogy itt a fórumon már nem elsõ alakalommal teszed, akkor kérlek élõben tedd, valamint nem elnézést kell kérni, hanem elõtte kéne gondolkozni mielõtt írsz valamit te gyökér.
don't give a fuck
A Barcával kezdtem az elsõ évben 7 fordulóval a vége elõtt vezetem a bajnokságot 10 ponttal, BL-ben negyeddöntõnl vok (Sevilla a köv ellenfél) Kupában pedig a Real M. az ellenfél a döntõben
képeket rakok majd
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
don't give a fuck
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Na fladtam 2021ben!már nem tetszett a dolog!UJRA kezdtem,természetesen a MILAN-Magyarország párost viszem,ime azelsõ meccsem.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Lenne kedve valakinek bajnokságban játtszani akár többen is elindulunk kiválasztunk egy ligát valamelyikünk a server és a kiválasztott 2-3... csapattal játtszunk közben akár mikrofonon is beszélhetünk megvitatjuk a dolgokat stb!
Valakit érdekel ez csak szimplán játtszunk!
Akit érdekel keressen meg az [email protected] msn cimen!
Várom a jelentkezõket!
Sziasztok!

csak a Huntelaar gól kicsit késõn jött
nagyon nagy grat! <#eljen>#eljen><#workship>#workship>