Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
úgy eleinte kicsit több lesz a sérülés de utána sokkal jobb lesz a kondiuk és a fejlõdõképes játékosok jobban fognak fejlõdni
meg természetesen az ifiknek is csinálj ugyanilyen edzéstervet
köszi
Szóval ami a 7csillagos edzéshez szükséges,az itt megtalálható: http://www.fm-britain.co.uk/forums/index.php?showtopic=6754
Hala Madrid!
Egy olyan kérdésem lenne, h milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy edzõnek, hogy tudja a "ball control"-t és a "set pieces"-t maximális szinten edzeni?
Köszi: szoltan
Hala Madrid!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
kezdek egyet velük, ha ezzel sem megy feladom😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Én a Man City-vel kezdtem egyet. Elsõ szezonban jött Dempsey aztán ennyi volt az átigazolás 😄 FA és Liga kupából hamar kiestem, bajnokságban egészen a 2.helyig meneteltem a MU mögött. Évvégén se volt sok igazolás mindössze Ducasse jött és Samaras ment kölcsönbe. Elég nyögvenyelõsen indult a szezon sok döntetlen és 1-2 vereség is becsuszott aztán egy 11 meccses gyõzelmi széria után az élre álltunk. BL-be megkaptam a Realt, Ajaxot és Olimpiakoszt. real ellen 1 x , 1 loss Olimpiakoszt vertem mind2szer Ajax ellen hazain iksz idegnbe gyõzelem. Így 2. helyen tovább mentem Megkaptam az Inter-t :S , de a hazai 0-0- után idegenbe 3-2re vertem õket. Aztán PSG ellen egy 1-1 és 2-0, majd az elõdöntõben jött az Arsenal. Itt is hazain x idegnbe pedig 2-0. Aztán jött a döntõ ahol a MU volt az ellenfél 😊
http://img10.myimg.de/blfm7041d.png
Bajnokságba jobb gólkülönbséggel a MU-t megelõzve 3. lettem 😊 Télen jött Zuirlevoon a védelem jobb oldalára. Na ennyi "röviden".

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
azt írja hogy regtõl számított 30 napig nem- de azon már jóval túl vagyok.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Mostmár kezd elegem lenni a szöglet arányokból legutóbbi meccseimen 8-0 7-0 6-2 7-1 és persze hogy ezekbõl kapom a gólokat... <#falbav>#falbav> De legalább már csak 3 pont kell és nem fogok kiesni =)
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nah písz
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
+ télen jön Nicolas Millán, meg még tavaly évvégén hoztam Brítezt
Silva jött Kallon pótlására, értékei alapján igaz 7évvel fiatalabb, de már most jobb (elsõ meccsén gólt lövõs)