Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 meccs 3 gy 1 d
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"grat all, jók vagytok"
jobb ugye?
Avanti Crociati!

most fostambe:SDF:ASDFsdf
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
inkább a srácokat dicsérnétek, most kivételesen nem adtam el az egész csapatot az elején 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ez van a banner alatt, illetve felette egy képfeltöltõ ami thumbnailes képet tesz be. nehéz lenne?
Rolandooobácsi 😄
de hát neked lehet h igen és csak én vok ilyen balfasz
amugy mindenképpen 2 csatár, helycserével
több ponttal mint nekem 😉
Litáról máris lemondhatsz mer hozzám se jött még feljutás után sem annak ellenére h kiestek
télen újra megpróbálom
nem mondanám baromi erõsnek a keretet, de kiindulásnak remek lesz, és vannak benne általam szeretett és tisztelt pleják(gera, greening, phillips, beatie)
hozzájuk jött eddig dzsudzsák, lulinha egy év mulva(sajna), bejelentkeztem stancuért, és még most jutott eszembe lita is. Remélem végre lesznek sikerélményeim is a gammában, ennél nagyobb csapattal nem vagyok hajlandó játszani, ha nem megy akkor balfax vagyok(vagy már így is az vagyok😄)

Este, ha hazaérek csinálok képet róla és felteszem😊
Arra gondoltam, hogy 2 jó védõ 1 védekezõ középpályás (vass ádám van csak), 1 középpályást próbálok meg venni.
Védõm nincs "nagy" név, középpálya hajnal és buzsáky, wijnaldum (hajólírom) akit említenék, csatár, meg doudin és d. valle, meg a gray (aki saját nevelés).
Ha marad pénz esetleg egy csatár is kéne, de inkább a védelemre és a középpályára megyek rá szerintem az elsõ szezonban.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Watford 1-0 Man City (vdvaart náluk van)
meccs elõtt kitaláltam egy szögletvariációt DeMerit-re mer õ az egyetlen épkézláb fejelõ emberem, és lám...gól...😊
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
komolyan,
ha rákattintok a ,,mérkõzések,, pontra akkor sem ír ki egy mecscet sem.. viszont a Castilla játékosaimál a jáccot mecscek és gólokat meg kiírja. szal jáccannak de nem tom hol mert nem írja ki.
nem tudjáto hogy meglehet valahogy nézni hogy a tartalékcsapatom. jelen esetben a REAL MADRID Castilla egy adott évben (2013) hanyad osztályban jáccikk??? mert ha nem a 2. osztályban lenne akkor egy kicsit felturbóznám a játékos álloményát.
igy is odaigazoltam Lassana Diarra-t , Zapata-t , Alex-t. szal vannak ott meghatározó emberek. csak nem tom hogy jelenleg hanyadik osztályban jáccanak.
én a 8.0.2-est várom inkább😊 azt tavaszra igérték
Másik két csapat a csoportban a Fiorentina és a CFR Cluj
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...