Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát mégse megy egyszerûen😊 barátságosokon szenvedtünk, MU elen 0-3, astonv ellen 2-5. azért picit jobb kezdésre számítottam😊
soma22
ez a stancu tényleg egy állat, 5 meccsen 6 gól, 7.86-os átlagteljesitmény, és még angolul sem tud😊

4 meccs 3 gy 1 d

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mike94
watford<#rinya><#rinya><#rinya>

soma22
nemtudom mire vélni a stílust, de nem is érdekel.

soma22
rangadóval kezdtünk:

a képbõl kiderül, hogy aláirt stancu is

Darthmushroom
Fuhh aki teheti Bellamyt igazolja le, meg vegye be kiugratásokat! eddig nállam 3mecs 7gól!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fyrex
haggyuk már, elmondtam a legszembetûnöbb dolgot a topikban és véleményeztem. ócsárolás? ugyan már kérlek. de helyette tessék:

"grat all, jók vagytok"

jobb ugye?

Avanti Crociati!

Darthmushroom
Na végül a West Ham-el kezdtem el! 3éves cél h harcba legyünk a bajnokságért! idén célom a nemzetközi kupa szereplés elérése! Ennek fényében az egész edzõi stábot is átalakitottam! nagy nevek is érkeztek Köpke,Gerd Müller! hát igazolások is igen szépen jöttek! elsõ mecsünkön már is meglepetést okoztunk a liverpoolnak! de beszéljenek helyetem a képek!<#vigyor2>

bakterSDF:FSDA:SD

most fostambe:SDF:ASDFsdf

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

akkor ennyi SSSS:: :ADFAS😄FS:

inkább a srácokat dicsérnétek, most kivételesen nem adtam el az egész csapatot az elején 😄

soma22
ááá csak egy kotsog ujrekk😄DDDD

gabber_saviola
Kurtajóvagy Enyó :}

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
te vagy itt a bakter vagy mivan? :ASDadadasddas

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
?

nem tudom editelni, egyébként

bazzeg akkor editeld mit faszosme nézte.

soma22
A feltölthetõ maximális képméret: 750x469 pixel!

ez van a banner alatt, illetve felette egy képfeltöltõ ami thumbnailes képet tesz be. nehéz lenne?

Rolandooobácsi 😄

Köszi, nézem õket😊
Mike94
Lulinha jóhogy elmegy elsõ évbe, de Lita nem fog
de hát neked lehet h igen és csak én vok ilyen balfasz

Mike94
Breno, Céser Arzo, vkp-nak Gelson Fernandes

Na köztes. 28.000.000.t kaptam átigazolásra. Kit javasoltok 2 belsõ védõnek?
soma22
köszi megsasolom

soma22
ha lulinha eljött elsõ évben😉

amugy mindenképpen 2 csatár, helycserével

Mike94
jah és próbáld meg Vuosot, nálam 39 gólt vert 😊

Mike94
menni fog 😉
több ponttal mint nekem 😉
Litáról máris lemondhatsz mer hozzám se jött még feljutás után sem annak ellenére h kiestek
télen újra megpróbálom

saviola83
Nyugi nekem sem megy a QPR-el nem tudok egy épkézláb taktikot összehozni?Ti az 1 vagy 2 csatárso játékra esküsztök és 1 vagy 2 védekeõ középpályásra?

soma22
tegnap este beleágtam újra egy angol mentésbe, wes bromot választottam.

nem mondanám baromi erõsnek a keretet, de kiindulásnak remek lesz, és vannak benne általam szeretett és tisztelt pleják(gera, greening, phillips, beatie)

hozzájuk jött eddig dzsudzsák, lulinha egy év mulva(sajna), bejelentkeztem stancuért, és még most jutott eszembe lita is. Remélem végre lesznek sikerélményeim is a gammában, ennél nagyobb csapattal nem vagyok hajlandó játszani, ha nem megy akkor balfax vagyok(vagy már így is az vagyok😄)

soma22
nemtudom mikor jön, si-tõl függ.

Darthmushroom
Na grat mindenkinek! Megvolt az elsõ szezonom elég simán feljuttotunk az olasz kupába a legjobb 4között estünk ki a juve ellen! de elég szerencsés volt a sorsolásunk! Palermo volt a legnehezebb ellenfelünk! két csatárom Bazzani és Possanzini a bajnokságba 23-23gólt vállalt! szerintem ezt a mentést is hanyagolom annyira nem kött le.. visszatérek angliába csak még nem tom kihez!

Ennyi rémlik, pedig nem is csaltam😊 De este megnézem. Jó kérdés, nem emlékszem font vagy euro, de szerintem fonton hagytam, mert angliaba kezdtem😊 Én is nagyon csodálkoztam, hogy ennyit kapok, bár most elbizonytalanítottam magam és lehet 22 milla 😊.

Este, ha hazaérek csinálok képet róla és felteszem😊

Arra gondoltam, hogy 2 jó védõ 1 védekezõ középpályás (vass ádám van csak), 1 középpályást próbálok meg venni.

Védõm nincs "nagy" név, középpálya hajnal és buzsáky, wijnaldum (hajólírom) akit említenék, csatár, meg doudin és d. valle, meg a gray (aki saját nevelés).

Ha marad pénz esetleg egy csatár is kéne, de inkább a védelemre és a középpályára megyek rá szerintem az elsõ szezonban.
Ngeri
a 8.0.2 soma feburárban szokott? kb feb közepe nem? vagy te kb mikorra várod? me én várom az igazolsáok és bugokra 😄

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

ha tényleg annyi pénzt kaptál, akkor abból naggyon szépen be tudsz vásárolni és akkor kicsit egyszerûbb lesz a bentmaradás...
Mike94
42,5millióból ( mind1 h font v € akkor is sok) simán megerõsítheted annyira a kereted h benn maradj

Sikerült megnyerni a 2. osztályt is a 2. szezonban a leedsel😊: Kapok 42,5 milliót átigazolásra, ha jól rémlik, mert éjszaka fejeztem be. Csaka ttól félek, hogy túl jól indeult ez a game a leedsel és a premierligában Bukta lesz. Lehet most kéne váltani egy szintén másodikligás csapatra, amíg teljesen ráérzek az izére?
Mike94
nah egy jókis skalppal nyitottam tegnap este:
Watford 1-0 Man City (vdvaart náluk van)
meccs elõtt kitaláltam egy szögletvariációt DeMerit-re mer õ az egyetlen épkézláb fejelõ emberem, és lám...gól...😊

igaz, erre alapból nem gondoltam<#gonosz3>
BBeno2
igazad van MIKE. csak PD van sry. köszi.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Mike94
nah elõveszem a watfordot, meglássuk...

BBeno2
megnéztem de nem mutatja.

komolyan,

ha rákattintok a ,,mérkõzések,, pontra akkor sem ír ki egy mecscet sem.. viszont a Castilla játékosaimál a jáccot mecscek és gólokat meg kiírja. szal jáccannak de nem tom hol mert nem írja ki.

Mike94
csak akkor ha be van jelölve az az osztály ameikbe játszik, am nem

BBeno2
köszi megnézem,

Mike94
túl mélyen nem 😉

ha rámész a játékoskeretre fent a Real Madrid Castilla felirat alatt ki van írva, hogy melyik osztályban hanyadik helyen állnak és arra rá is tudsz kattintani
BBeno2
helloo

nem tudjáto hogy meglehet valahogy nézni hogy a tartalékcsapatom. jelen esetben a REAL MADRID Castilla egy adott évben (2013) hanyad osztályban jáccikk??? mert ha nem a 2. osztályban lenne akkor egy kicsit felturbóznám a játékos álloményát.

igy is odaigazoltam Lassana Diarra-t , Zapata-t , Alex-t. szal vannak ott meghatározó emberek. csak nem tom hogy jelenleg hanyadik osztályban jáccanak.

Mike94
te tudod 😉

soma22
csak lehet kulturáltan is közölni, nem ócsárolni, én nem így ismertem meg õt, és csalódtam benne

soma22
a 7.0.2 már nagyon rég megjelent, még a 2007es verzióhoz😊))
én a 8.0.2-est várom inkább😊 azt tavaszra igérték

Mike94
legalább megmondta amit gondolt, több ilyen ember kéne (nem éppen rád gondoltam)

Gunnersboy

Másik két csapat a csoportban a Fiorentina és a CFR Cluj

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ngeri
Valaki nem tudja mikor jelenik meg a 7.0.2 patch mer már csak azt várom😄 köszi

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.