Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drucker
Persze... 😛 nyáron nagy bevásárlást tervezek... Pár embernek mennnie kell...

Fabio Capello
grat😊

myl0
szép estét!
Pihentetem picit a Barcás mentésemet. Kezdtem egyet az angol másod osztályban, mégpedig a Sheffield Uniteddel. A bajnoki cím igérete után 4.6M fontot kaptam átigazolásra a vezetõségtõl, majd kértem õket, hogy találjanak nekem anya egyesületet, találtak is mégpedig a Man UTD-et.
Eddig Stancu-t, Dzsudzsákot, Lindadot és Dong Fangzhuo-t igazoltam valamint Trabelsi érkezett ingyenesen. Megvolt az elsõ bajnoki is ahol a QPR-tõl kikaptam 1-0ra idegenben. A barimeccsek alapján bizatató a forma és ha összeáll a csapat, sztem tudjuk teljesíteni az elvárásokat. Féltávnál nyomok képeket.
...és grat mindenkinek.

nem gyenge eresztés!!!<#eljen>

enyém érdekel esetleg? 😄
drucker

Tessééék... 😊

mutatsz egy képet a keretrõl? énis velük tolom... 😄
drucker
Mivel Birmingham mentésem el*úródott ezért kezdtem egyet velük. Amúgy a kb 15. forduló volt a fordulópont, elkezdett hibázni a MU. Én meg meneteltem tovább... Beállítottam a 49 veretlen bajnokit 😛.

soma22
izgi idény lehetett a bajnokságért

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

drucker

No Comment...

kraawz
megérte visszatérni.

91. percben 0:0nál felsõ kapufát rúgunk,92. percben 1:0 oda...
4 meccsbõl most játszza el ezt másodjára.. elõbb 88. perc volt..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
ja 3 sérültem lett a meccsen.. abból 2 4 hónap.. rózsás kilátások.

kraawz
elnézést mindenkitõl,hogy nem tudom követni a játékát se itt,se fmblog-on, de hát el vagyok havazva mostanság. egy kis szabadidõ most rámszakadt,így hódolok az fmnek egy picit. monaco csapatával kezdtem.

monaco: marseille 1:0
sochaux: monaco 1:0
monaco:bordeaux 4:0

cél a felsõház,elsõ 6 hely van megcélozva. Igazolni nem nagyon volt pénz meg nem nagyon jöttek még el, Rybka és Stancu, aki fontosabb lehet késõbb.

zyndar
Estét urak, gratula mindenkinek. Én is Spanyolországban próbálok alkotni vmit. Egy agyament 2-6-2 meg 3-5-2-es wingbackes próbálkozásom volt úgy 15 fordulón keresztül, na ha nem jutok fel, akkor amiatt lesz <#szomoru1>
És Capello pont a szosziedad az, akit be kéne már fognom végre. Nem nagyon igazoltam, egyedül Adrian Hora jött, õ a házi gólkirály. Tabella:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

soma22
np

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fyrex
én pedig az érzékeny reakciódat nem tudtam mire vélni, úgyhogy elnézést kérek ha valamivel megbántottalak

Avanti Crociati!

pirlo efektus
Gunnersboy
szép, csak így tovább 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Féltávnál:

Kicsit bosszantó, hogy a döntetlenekbõl kettõ úgy jött, hogy az utolsó percben egyenlítettek, de vezetünk, eza lényeg 😊

miki36
:S akkor nemtom:S

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fabio Capello
14-14 bár most lényegtelen, lesérült négy hónapra

miki36
összpontosítás és higgadtság milyen?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fabio Capello
Hihetetlen, Prieto 19-es penalty takinggel 3 tizibõl hármat hagyott ki... :S

Gunnersboy
errl van szó, énmeg szvsz holnap nekiállok a BL cimvédésnek, meglátjuk 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Hát igen... De majd én visszarepítem a csúcsra 😊

Gunnersboy
ahhoz képest, hogy régen miket ért el ez a csapat, hol van most :sss
azért term. hajrá, szurkolok 😊

Fabio Capello
sry XD

bazze, pont azt a csapatot vered ki, ahol most vagyok... :/ ejnye 😄

Fabio Capello
Végülis egy Real Sociedados mentés lett a dologból, nuku pénz, átig .keret csúnyán túllépve, úgyhogy csak gosztonyi jött a tartalékba. Cél természetesen a feljutás. Elsõ meccsem:

Bõvebb beszámoló nemsoká a blogon.

Hálisten az életbe, csak nálunk focizni MO-n 😊

shad0w
kár h ilyen téren nem reális a játék, Kispera a fradiban, háháhá 😊

don't give a fuck

Ez szinte hihetetlen. Idén eddig 11 meccsen 19gól, azért voltak még jó szezonjai a srácnak!😄
Fabio Capello
senkinek sincs semmi baja, mindenki élvezi a játékot. Pont.

mi a bajod?
Gunnersboy
szvsz zsilikének ment volna erre: "aki lealacsonyodik másodosztályba"

Nem rossz. : - )

Fabio Capello
Üdv és gratuláció mindenkinek aki úgy érzi megérdemli!

Újrakezdtem a mentésemet a LA Galaxyval, nemsoká jönnek a képek, eddig nagyonjó a csapat 😊

megszerezve!talán az elején jo lesz vmre.
én meg nemtudom...

ott a keresõ! nem igaz, hogy nem bírsz rászánni egy kis idõt?!

én gyanítom h mi a baj!(ezt nemtom miért kellett?
nevek!ok de most az elején kérdezek csak ilyesmit,késõbb nem lesz gondom hidd el,csak most padlón!--hamary---thx!mike----??
mi a bajod?

Mike94
vigyázz milyen jelzõket mondasz a fradira <#ejnye1>

Védõnek próbáld meg a Fehérvári Horváth Gábort.

keresel olyan jatékosokat akiknek lejárt a szerzõdésük, esetleg kölcsönveszel

Sziasztok kérdésem lenne:keztem a Ferencvárossal!kiket tudnék ingyen elhozni,aki lealacsonyodik másodosztályba,lové semmi.ötlet?help mert már loadol.köszi
2011-ben lemondtam Pécsett, és Spanyol elsõbe vettem az irányt, Cadis elfogadta ajelentkezésem ( UEFAba jutottak, végre egy ilyen csapat... 😊 )

miki36
grat, menni fog ez<#eljen>