Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pihentetem picit a Barcás mentésemet. Kezdtem egyet az angol másod osztályban, mégpedig a Sheffield Uniteddel. A bajnoki cím igérete után 4.6M fontot kaptam átigazolásra a vezetõségtõl, majd kértem õket, hogy találjanak nekem anya egyesületet, találtak is mégpedig a Man UTD-et.
Eddig Stancu-t, Dzsudzsákot, Lindadot és Dong Fangzhuo-t igazoltam valamint Trabelsi érkezett ingyenesen. Megvolt az elsõ bajnoki is ahol a QPR-tõl kikaptam 1-0ra idegenben. A barimeccsek alapján bizatató a forma és ha összeáll a csapat, sztem tudjuk teljesíteni az elvárásokat. Féltávnál nyomok képeket.
...és grat mindenkinek.
enyém érdekel esetleg? 😄
91. percben 0:0nál felsõ kapufát rúgunk,92. percben 1:0 oda...
4 meccsbõl most játszza el ezt másodjára.. elõbb 88. perc volt..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

monaco: marseille 1:0
sochaux: monaco 1:0
monaco:bordeaux 4:0
cél a felsõház,elsõ 6 hely van megcélozva. Igazolni nem nagyon volt pénz meg nem nagyon jöttek még el, Rybka és Stancu, aki fontosabb lehet késõbb.

És Capello pont a szosziedad az, akit be kéne már fognom végre. Nem nagyon igazoltam, egyedül Adrian Hora jött, õ a házi gólkirály. Tabella:
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Avanti Crociati!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Kicsit bosszantó, hogy a döntetlenekbõl kettõ úgy jött, hogy az utolsó percben egyenlítettek, de vezetünk, eza lényeg 😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
azért term. hajrá, szurkolok 😊
Bõvebb beszámoló nemsoká a blogon.

Újrakezdtem a mentésemet a LA Galaxyval, nemsoká jönnek a képek, eddig nagyonjó a csapat 😊