Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ideje nem írtam, de azért nagyjából araszolgattam a második championshipes idényünkben. A tavalyi 10. hely után, idén szerettem volna azért megpróbálni egy play-off helyezést elérni.
Összefoglalva a helyzetet: A tavalyi szezon végén -500k font volt a kasszában, erre kaptunk, durván 500k font szponzori pénz, 2M font körül a championship részvételért, és 500k jött be bérletekbõl. Ebbõl nem nehéz kiszámolni, hogy mekkora költségvetéssel dolgoztunk az új idényben. Transzferre kaptam valamennyit, de azt beforgattam fizukba így lett 360 ezres HAVI fizetési keretem. Volt olyan csapat ahol három játékos keresett összesen ennyit...
Ennyit a pénzügyekrõl. Mondhatni botrányos, milyen kevés pénzbõl élünk Angliában. A facilities helyzete: 6000 ülõhelyes stadion, Adekvát tréning és alap youth facilities, valamit alap junior coaching... Ez úgyszintén botrányos, viszont a pénzhiány miatt nem tudom fejleszteni. Ennek ellenére ingyenesen hoztam pár jó tizenévest.
Ezekután jogosan mondhatom hogy nem indultunk pole pozícióból, de nem véletlenül hívtak Mágusnak a megye II.-ben, a sz*rból is várat építek. Kezdtem az igazolásokkal:
Mivel a Németeknél megszokott dél-amerikai igazolós taktikám itt nem játszik ezért, a Castillából érkezett két nagyon jó kis játékos, illetve másodrendû futballkultúrák országaiból hoztam párat. Igen Adnan Januzajt is sikerült leigazolnom, valami botrány rosszak a statjai, talán 10 meccsen ha játszott csereként. Illetve a tavalyi csapatból maradt a mag, Rober Vittek, Kévin Vinetot és Anthony Pilkington voltak a húzóemberek.
Ez eddig édes kevésnek bizonyult, fõleg azt tudva, hogy tavaly majdnem ugyanez a csapat a végére teljesen szétesett. Nembaj gondoltam, majd a két tkp meg egy vkp megoldja. Hát nem jött be, az elsõ meccseken csak nyögvenyelõsen nyertünk. Ezek után váltottam az alábbi taktikára, amit még sosem használtam, de valamiért úgyéreztem Vitteknek jobban fog menni a játék ha van mögötte ember:
Ez valamennyire be is jött, kár hogy a srác egy fél szezonra lesérült... De amíg játszott rúgott 17 gólt (34 évesen)
Lényeg a lényeg, hogy szépen araszolgattunk elõre, láttam hogy meglesz a play-off, bár a promóciós hely nem, mert a Newcastle és a S'oton fej fej mellett behozhatatlan elõnyre tettek szert. A Ligakupában a második körig jutottunk, az FA kupában pedig a nyolcaddöntõben ejtett ki minket a Hull City.
Mi a 4-5-6 hely között ingáztunk, többnyire idegenbeli meglepetés gyõzelmekkel, illetve néhány fiaskó is becsúszott. Végül a negyedik helyre érkeztünk meg, ahol a play-offban az Ipswich, a Huddersfield, és a Wolves várt minket.
Kedvezményezett helyen a Wolves került terítékre, egy idegenbeli 1-0-ás gyõzelem és egy otthoni X elég volt a továbbjutáshoz.
Ezután jött a Huddersfield elleni döntõ a Wembley-ben. A média egyértelmûen a H'fieldet várta gyõztesként, viszont az is figyelemre méltó tény volt, hogy az elmúlt négy meccsen egyszer sem tudtak minket megverni, ezért optimista voltam.
Jól is indítottunk, többször veszélyeztettük a kapujukat, viszont nem sikerült betalálni 90 perc alatt. Hosszabítás. Elsõ negyed órában semmi nem történt, viszont a 113. percben Bonar a 20 éves taknyos skót gyerek bomba góljával eldöntöttük a meccset... hittük mi. Jött ugyanis az egyenlítés a 118. percben. Azt hittem megõrülök.
11-es párbaj. Az elsõ kettõ gól. A másodikat berúgjuk, a kapusom Blackman kivédi az övükét. Innentõl már tudtam... 4-2-re behúztuk a párbajt!
A York City csapata, tehát történelme során elõszõr feljutást nyert a Premier Leaguebe, mindezt a Blue Square-bõl indulva 5 év alatt.
Õszintén szólva bíztam benne, hogy meglesz annak ellenére, hogy a csapatom gyengébb volt mint az ellenfelek nagy része, a pénzügyi helyzetrõl nem is beszélve.
Pár játékos nagyon nagyot alkotott, James Bonart a legjobb fiatal játékos díjjal jutalmazták, Anthony Pilkington pedig 11 gólt és 20 gólpasszt adott, ezzel a csapat legjobbja lett, miközben ilyen statjai vannak:
Szerénységem egy Év menedzsere díjat zsebelt be.
Most egy új korszak kezdõdik: A bentmaradásért való küzdés 😄
Köszi, ha elvolastad!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
asszem mára elég is lesz a kínzásból 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem nekem találták ki ezt a ligát...
Valencia 0:2 Malaga
Espanyol 2:1 Valencia
Valencia 2:3 Barcelona
nem igazoltam senkit csak a stábba, mert hiába van a számlán 60m nem adtak pénzt. legnagyobb poén h a legjobbak kölcsön vannak adva: Rami, Otamendi, Banega, Guardado, Cissokho, Pabón, Viera, Postiga...
A következõ szezontól kezdve már megkezdhetném beépíteni a csapatba az elsõ világklasszis ifiket.Márpedig jelenleg van kettõ,jövõre beérne még három.Ha így folytatnám,pár éven belül egy saját nevelésû világválogatottam lenne.Ami szuper,csak most nincs hangulatom ehhez.Kezd túl egyszerû lenni itt a dolgom.Évi 50+M a Ligától, meg a 10M-s szponzorok,semmin nem kell agyalnom.Ha a Bundesliga kézben van, végeztem itt.Keresek egy legalsó osztályos francia csapatot,az megint hosszú évekig érdekes lesz.A mentést azért félreteszem,ha késõbb meggondolnám magam.
2022/2023
A szezont egy unalmas Holland Szuperkupa döntõvel kezdtük.
A kupát idén nem sikerült elhódítani, a Feyenoord ellen 5-6 játékosom elutazott válogatott meccsre...
A bajnokság elsõ felében a dobogóért küzdöttünk, tél végén 7-8 pontos hátrányunk volt a Feyenoorddal szemben. Tavasszal a PSV-t beelõztük, de a Feyenoord elõttünk volt 1 ponttal a végéig, mind a két csapat folyamatosan nyerte a meccseit. Majd jöhetett az utolsó forduló, ahol negyed óra után eldõlt, ki is lesz idén a bajnok.
Ajax - Feyenoord.
Eredevise.
BL-csoportkör.
Csak az utolsó, tét nélküli, Dortmund elleni meccsen szenvedtünk vereséget.
Elsõ körben a Lille-t kaptunk, akiket idegenben 5-2-re ütöttünk ki, majd otthon egy unalmas meccsen, cserékkel 1-0-ra nyertünk.
Jöhetett a Juventus:
Meccs1, Meccs2.
Elég bosszantó, hazai pályán el kellett volna dönteni, idegenben elsõ félidõben szereztek 2 szögletgólt, majd a végén a 16-os szélén, elképesztõen okosan odarúgott a lábának a védõm a labdát fedezõ csatárnak. Szezon elején elfogadtam volna, hogy eddig jutunk, a 2 meccs után már nem vagyok vele elégedett.
Statok.
Vieira.
Udrea.
Néhány rekordot megdöntöttek a csapatnál és a ligában is.
Közben folyamatosan vadászom a fiatal hollandokat, pénzt sem sajnálva értük, hiszen a riválisaim nem adják azért õket könnyen nekünk. Nyár elején a legidõsebb játékosom két 26 éves, a fiatal hollandok pedig 1 kivételével 18-22 év közöttiek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én meg kicsit beleuntam az AFCB-be és mindenképp spanyol karrieren gondolkodok mivel rég voltam ott, de nagyon nem tudok dönteni a Rayo és a Valencia között
A tavalyi 3.helyezés után kaptunk 40M-t,így a szezont 36,5M profittal zártuk.Az idei szezon elõtt még kaptunk 11,3M-t a tv-pénzbõl. A fõnök egy rakás pénzt adott igazolásra,de nem kellett költekeznem.Hoztam néhány lejáró szerzõdésû játékost,egyedül egy fiatal argentin középhátvédért fizettem.Molinelli.Van nálam egy angol kölcsönjátékos is:Gascoigne.Õ azért kellett,mert van ugyan egy nagy tehetségem DL posztra,de neki még erõsödnie kell.Transfers.Fahrmann a rotációba jött,míg Shelvey és M'Vila az elsõ csapatba.Õk egy fillérbe sem kerültek,és mind komoly erõsítésnek bizonyultak.Felix Kroos-t pedig egy év után eladtam,mert nem gyõzött meg.Motiválatlan volt,22 meccsen 6,85-ös átlagot,és egyetlen vacak gólpasszt tudott felmutatni.Majdnem a nyakamon is maradt,az utolsó pillanatban vitte el az Augsburg.Némi megelégedéssel figyeltem,hogy ott még rosszabbul játszik,mint itt.
És akkor az eredményeink:
Meccsek.
Bundesliga.
BL csoport.
A bajnokságban,ha hozzuk az elmaradt meccset a Nürnberg ellen,akkor magabiztosan vezetünk.A BL-ben az Ajax jön,elméletileg az nem lehet probléma.A BL azonban csak második a prioritások között.Ha megnyerjük a bajnokságot,akkor ez a karrier véget ér, és Franciaország felé veszem az irányt.Ha nem jön össze,akkor persze maradok tovább.
AFCB 6. szezon
Bajnoki címvédõként nehezebb volt ez az év mint elõre gondoltam, így végül nem is sikerült a címvédés sõt még a 2. hely se jött össze. Ennek ellenére azért gyarapítottuk a kupáink számát, mivel év elején sikerült mind az angol mind a európai szuperkupát is megnyerni. Február környékén mikor kikaptunk az álmok színházában végleg eldõlt h idén nem sok esélyünk van bajnoknak lenni ezért kicsit komolyabban vettem az FA kupát és a BL-t is, végül két irtó nehéz döntõn legyõztük a Klopp féle MU-t és megakadályoztuk õket a triplázásban. Kiemelkedõ teljesítményt egyértelmûen az ukrán Medynskyinyújtott. Na és akkor a képek:
Bajnoki tabella, Fa kupa döntõ, BL döntõ
Mondjuk így is jól állunk, jobb gólkülönbség miatt elsõ hely, kupában sima továbbjutás, illetve BL-ben 4/4 gyõzelem a Rapid, Dortmund, PSG csoportban. Bár 1 pont kell még a 2 nagy ellen, hogy biztos legyen a továbbjutás.
Ez meg az elsõ bekapott gólunknál a védõim helyezkedése. <#gonosz3>#gonosz3>
Elfelejtettem... 😄 Köszi szépen!!
Amúgy asszem a 10.újrakezdés után ezt a szezont talán túlélem a Loki élén...
Eddig 6 meccs, 3gyõzelem, 2 döntetlen, 1 vereség.
A vereség az utolsó meccs volt a pécs ellen, 5-3, ami elég fájó. Általánosságban elmondható, hogy a védelem rendre elbaltázza, egyszerûen nem értem mi van velük...
Fõleg a szélsõ védõk kamilláznak, Lázár és Korhut is balfaszkodik, a télen hozok is Korhut helyett valakit. Lázár pedig remélem összeszedi magát.
A kapusom meg valszeg Malinauskas utód lesz, mert ennyi lepkét csak õ tudott csinálni. Majd rakok róla képet legközelebb, ingyen hoztam, de lehet Novakovic jobb lenne... Szánalmas amit mûvel ez az arc -.-
Preferences - Interface - Skin Colours
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Kezd már fáradni a szemem tõle, jó lenne, hogy ha elütnének a színek egy picit...
Nincs kedvem skint felrakni, nekem jó ez is, csak ennyi bajom van.
Klopp féle MU nagyon megy, sajnos mi meg döcögünk így nem sok esély van a bajnoki címvédésre. Medynskyibe bízok h továbbra is húzni fog minket és talán a 2.helyre azért majd betudunk csúszni.
Új vagyok az FMezõk körében. Eddig nagy csapatokkal toltam, de csak 1-2 szezont. Most azonban bele vágtam egy nagyobb küldetésbe. A Vidibõl szeretnék elsõ körben BL csapatot csinálni, jövõben többet is. Tudnátok tanácsokat adni? Fõleg az ifinevelés, és a scoutolás területén.
Na, itt egy újabb gyöngyszem. Irreálisan nagy különbség van a gazai és idegenbeli eredményeink között. <#confused>#confused>
Nos az van, hogy amikor elkezdõdik a meccs a játék furán szaggat... Megy rendesen, de kb. 1-2 másodpercenként akad 1 rohadt nagyot, majd megy tovább. Ez általában elmúlik a 2. félidõre. És nem minden meccsen csinálja, csak pl. ha EL forduló van. Bajnokikon nem csinálja. Ebbõl gondolom, hogy az van, hogy a többi meccset dolgozza fel közben, és amikor csak a magyarok játszanak bajnokit, akkor no para, de amikor sok EL meccs van, akkor van gond.
Egyedül a magyar 2 osztály van betöltve, + játékosok. Összesen tehát 2 liga és 72000játékos. Próbáltam úgy is, hogy csak a 2 liga legyen betöltve + játékosok nélkül, úgy is csinálja, tehát a játékosok száma nem probléma.
2.8ghz p4 @ 3.1ghz, 1gb ram (tom rohadt kevés), 7300GT 256 ddr2.
Elvileg minden megfelel a minimális követelménynek. Jah, csinálja 2d-ben is.
Sõt, sima old school 2d-ben még roszabb a játék, úgy alapból is szaggat... (Ki érti ezt?)
Valakinek valami ötlet???
A másik felével viszont teljesen egyetértek.Kölcsönbe csak akkor hozok embert,ha valami oknál fogva elkerülhetetlen.Nem tudnak,vagy akarnak beilleszkedni,a moráljuk is mindig alacsonyabb,mint a többieké.Bár 1000 óra játék után éppen most van nálam a 14 elsõ kölcsönjátékosa.Vagy csak nem emlékszem,hogy lett volna bárki is.Új csapatnál is azonnal hazaküldöm az összeset.Rá most szükségem van,mert a tehetségemnek még kell egy év,és nem akarom kölcsönadni.Jó helyen van itt,már az ifi edzésem is 4,5 csillagos.Nagy csapatnál keveset játszana,máshol meg nem fejlõdne úgy, mint itt. Egyébként támogatom a kölcsönadást,de azoknál,akiken látszik,hogy értékei lesznek a klubnak,nagyon megválogatom,hová mehetnek.A Haladásnál az elsõ jobb ifik közül többen is arab élklubokhoz mentek.Sokat játszottak,de amikor visszajöttek,rosszabbul néztek ki, mint mielõtt elmentek.Többet ilyen nem fordulhat elõ.A selejt meg oda megy, ahová akar.
Elõs szezon elkezdõdött, rossz hír, hogy gyakorlatilag se pént se fizetési keret nincs, talán 1500-2000 fonttal nõtt a fizetési keret, eladni sajnos nem tudtam akét csatáromat, így maradnak és mivel a fizetési záradékok életbe léptek, így 1 ember igazolására maradt keret õ egy középpályás lett. Minden mást az ifibõl pótolok, nagyon kemény küzdelem lesz a bentmaradásért. Talán mivel Championshipbõl még egy csapat feljutott õket talán megelõzhetjük, és akkor már kiesési rájátszás. Nem ismerem a többi csapat erejét majd meglátjuk mi lesz.
Falkirk FM2014 1. szezon:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékosok most egy évvel idõsebbek, mint 1 évvel ezelõtt szezon kezdetekor.
Igazolások: Igazolások
Tabella: Tabella
Meccsek: Meccsek 01
Meccsek 02
Játékos értékelések:
Keret:
Kapusok:
Alan Martin: az összes bajnoki mérkõzésen játszott, 11 meccset gól nélkül hozott le 6,73, elégedett voltam vele, nagyon jó megbízható és bravúros teljesítményt nyújtott, talán 2-3 meccs volt, amikor komolyan hibázott, õ lesz tervek szerint is az elsõ számú kapus
Graham Bowman: kupa meccseken védett inkább nagyon gyengén, fegyelmezési problémák is voltak vele, szerzõdése lejár, nem hosszabbítunk vele
Lewis McMinn: kényszerûségbõl, ifibõl hoztam fel ifi szerzõdése van, utolsó meccsen kevesebb, mint egy félidõre becseréltem, hogy azért játsszon is, jövõre vagy marad 3. számú kapus vagy visszamegy ifibe vagy tarcsiba, erre van nagyobb esély
Védõk:
Jobboldali:
Kieran Duffie: 35 meccs 2 gól 8 gólpassz 3-szor meccs legjobbja 7,18-as bajnoki átlag, ezzel 2. helyen végzett, a liga játékosainak osztályzatai alapján, még se került még csak jelölésre sem az év játékosa címre, kiváló játékos, jövõre is marad elsõ számú, az év csapatába bekerült
Liam Rowan: 3 bajnokin jutott szóhoz 2-szer csereként, jövõre is marad második számú
Baloldali:
Stephen Kingsley: 36 liga meccs 1 gól 1 gólpassz 5-ször a meccs legjobbja 6,96, hasonló a véleményem róla, mint Duffie-ról kiváló játékos jövõre is elsõ számú, az év csapatába bekerült
Liam Dick: csak pár kupa meccsen játszott jövõre is marad második számú
Középsõ:
David McCracken: 14 liga meccs abból 2 csereként 2 gól 1 gólpassz 1-szer a meccs legjobb 6,86, nem voltam vele mindig teljesen elégedett, úgy éreztem egy ilyen jó védõ többet tud, jövõre is marad, de hogy hányadik számú lesz az kérdéses
Thomas O’Brien: 31 meccs 1-szer csereként 6 gól, 3 gólpassz 3-szor meccs legjobbja, 6,97, nagyon nehezen illeszkedett be, az elején nagyon sok gyenge meccse volt, büntetéseket is kapott és ki is maradt pár meccsre a csapatból, de aztán elkezdett utána nagyon jól játszani, szabadrúgás góljairól is híres, jövõre is marad, az év csapatába bekerült
Ben Gordon: 29 liga meccs 1 gól 1-szer a meccs legjobbja, 6,69, debütálása egy liga kupa meccsen jól sikerült 2 gólt is szerzett 9,3-t kapott, liga meccseken viszont semmi extra, marad jövõre is, de szinte biztos, hogy csak kiegészítõ emberként
Connor Greene: ifibõl hoztam fel létszámhiány miatt 4 liga meccse van, amibõl 3-szor csere volt, valószínû jövõre a tarcsiban bizonyíthat
Középpályások:
Védekezõ:
Stephen Simmons: 36 liga meccs 1 gól 6,74, nem tudom, hogy ezen a poszton lehet-e egyáltalán mondjuk ilyen 7,2-es átlaggal focizni, szerintem nem, amolyan szürke eminenciás poszt az övé, szép csendben tette a dolgát, én összességében elégedett voltam vele, marad a csapatnál
Russell Duncan: 6 liga meccsen többnyire idõhúzó csereként ált be 1 gólpassza van, szerzõdése lejár nem hosszabbítunk
Középsõ:
Blair Alston: 35 liga meccs 5 gól 9 gól passz 3-szor meccs legjobbja 7,09 az év csapatába bekerült, nagyon jól játszott
Craig Sibbald: 34 meccs 2 gól 10 gólpassz 2-szer a meccs legjobbja 7,09-es osztályzat, õ is nagyon jól játszott és rendszeresen játszott a skót U19-es válogatottban, amellyel kijutottak az U19-es Európa bajnokságra, Portugália, Ausztria, Csehország volt a csoportban 1. ment tovább 3 gyõzelem 7-1-es gólkülönbség
Conor McGrandles: 34 meccs 3 gól 6 gólpassz 3-szor a meccs legjobbja 7,01-es osztályzat, õ is nagyon jól játszott 😊
Thomas Grant: 15-ször játszott, abból 13-szor csereként 1 gólpassza van, valószínû jövõre is kiegészítõ emberként számolunk vele
Michael Martin: 4 liga meccs abból egyszer csereként, ifibõl hoztam fel létszámhiány miatt, jövõre is marad az elsõ csapatnál
Támadók:
Rory Loy: 23 liga meccs abból 3-szor csereként 5 gól 2 gólpassz 1-szer a meccs legjobbja, 6,78-as osztályzat, ahhoz viszonyítva, hogy õ volt az elsõ számú csatárunk ez nagyon kevés, el szeretném adni, meglátjuk lesz-e aki megveszi
Archie Campbell: 20 meccs ebbõl 10-szer csere 4 gól 1 gólpassz 1-szer a meccs legjobbja 6,69-es átlag, az év csalódása egyetlen egy jó meccse volt, mikor Dundee-t vertük 3-1-re 2 gól lõtt egyet 11-esbõl, õt nagyon szeretném eladni
Craig Sutherland: hát ha az elõzõ 2 játékos az év csalódása volt, akkor õ az év kellemes csalódása, 31 liga meccs abból 2-szer csereként 16 gól 9 gólpassz 3-szor a meccs legjobbja, 7,03-as liga átlag, mindenképp marad jövõre is
Derek Lyle: 7 meccs abból 6-szor csereként állt be, igaz csak azért igazoltam a tapasztalt csatárt, hogy sérülések miatt meglegyünk és azért ne a fiatal Smallnak keljen beszállni, de nagy hiba, nagyon-nagyon gyenge teljesítmény, mondanám azt, hogy semmit nem csinált, amikor pályán volt, de ez számára dicséret lenne, szerzõdése lejár, és megy is
Lewis Small: 14 liga meccs 2-szer csereként 7 gól 1 gólpassz 1-szer a meccs legjobbja 6,98-as átlag, hát az ideális csatársor az elmúlt évben a Sutherland-Small kettõs lett volna, erre késõn jöttem rá, meglepett a nagyon jó teljesítménye, jövõre is marad, viszont 11-est nem fog rúgni 😊
4 játékosom került be az év csapatába: Duffie, O’Brien, Kinsley, Alston.
Az év edzõje én lettem.
Ami biztos, hogy kell igazolnunk, egy második számú kapust, de ez nem olyan fontos, házon belül is meg tudom oldani, csak ha mard pénz. 1 vagy 2 belsõ védõ mindenképp kell, 1 védekezõ középpályás kell, 1 nagyon jó sima középpályás sem ártana, valamint 2 nagyon jó csatár legalább kell. Továbbra is marad az alapkoncepció: csak skót játékosom és csak skót stáb tagom lehet. Kölcsön soha senki nem megy és nem jön. Taktika marad a 4-1-3-2 esetleg 4-3-1-2 lehet szélsõk nélkül mindkettõ.
Érdekességek:
Anglia: Arsenal 2. lett 1 ponttal a MU mögött. 4. az Everton 5. a Chealse 6. Norwich 11. Liverpool
Championshipbe: Bournemouth lett a bajnok (17. helyre várták õket) Nottingham, Bolton, Blackpool esett ki.
Franciország: OM a bajnok
Németország: Frankfurt utolsó lett, valamint Hamburgnak és Berlinnek lesz még egy csapata az elsõ ligában, mondjuk akár ez fordítva is elõ fordulhatott volna 😊
Olaszország: Fio 2. Inter 7. Parma kiesett
Oroszország: Zenit csak 3. Kuban 4. Szpartak 6. Anji kiesési rájátszást játszik és hát nem áll túl jól hazai pályán 0-1 elsõ meccs
Spanyolország: Getafe 3. Granada 4. Espanyol kiestt
Svájc: Sion a bajnok Vanczák az év védõje és az év csapatában is benne van, Basel csak 3.
Törökország: Besiktas 6.
Skócia: Aberdeen a bajnok, St. Mirren a 2. és csak 3. a Celtic (utolsó forduló elõtt még negyedik helyen voltak és szerencsésen alakult számukra a forduló). Kiesett a két edinburgh-i klub
A játék eredményeinek valóság hû szimulálásának sebességét pedig visszavettem normálra.
Érdekesség, hogy a bajnokságban 6 vereségem volt és mindegyik 1-0, valamint, hogy csak 10 db sárgám volt. Sárga