Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Obinna kezd belelendülni 😮

Fabio Capello
kölcsön kell adni

kraawz
aki jártas angliában,segíthetne egy kicsit

mért van az,ha leigazol az ember egy játékost , és nem tudom játszani,mert a neve elõtt wp ikon van. új szerzõdést kötök,semmi .. kölcsön kell adni vagy mi a teendõ ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Üdv nektek FM08 fanok!

Kezdtem egyet a Kazincbarcikai SC csapatával. (am itt lakom 😄)
Elsõ szezon: kínkeserves szezon, a cél az volt, hogy ne essek ki az NB2bõl, sokáig az utolsó 3 között voltam, de egy nagyon jó véghajrával beértem a 8. helyre. Persze közrejátszott az is, hogy januárban sikerült nagyon jól beerõsítenem.
A következõ szezonban a kerethez még igazoltam 1-2 erõsítést, és a fiúk ott folytatták, ahol abbahagyták, végig stabilan, csak néha átadva, de meglett a feljutást jelentõ elsõ hely.
Most szinte minden játékosomtól megszabadultam, kivéve 1-2 nagyon jót, és ingyen NB1-es tapasztalatú játékosokat hoztam, kíváncsi vok, mire lesznek képesek. A cél most egyenlõre a biztos bennmaradás.

Kikaptam a Salzburgtól.. Kéne erõsítés, de nagyon nehezen megy, de hollandiában occsón vannak playak 😊

köszi
belemész a játékos profiljába

nézet (jobb felsõ sarok)

friss változások megj.

sziasztok
az lenne a kérdésem hogy hol lehet beállítani hogy a játékos adatlapján az értékei mellett ott legyen, hogy miben fejlõdött? ahogy lulinhánál van...
Mike94
ismerjük, elég sokan én is elég jól 😄
az a legszebb amikor úgy kaptam ki 2-1re h õk egy lövésbõl egyszer találtak kaput és 30ból 20x és vége 2-1 oda... most egy idõre le is tettem efemet

Helyzetarány : 12-3
Gólarány: 0-1
Gól: szögletbõl..

no comment, a játék csalásához

Forza Italia
[/img]

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mike94
én sztem ez egyáltalán nem újdonság, mármint a vip-páholyos <#rolleyes>

Hali Grat mindenkinek a sikerekért msot velem eléggé furcsa eset történt tudniillik elmentem TV-t nézni és akkor mondom jól állok bajnokságba bepörgetem szabira jó nem volt semmi baj de visszajöttem néztem egy nagyot semmi meccs utáni jelentés csak annyit írt ki hogy kikaptam erre rámegyek az eredményre és elkezdi lejátszani a MECCSET amit végül 5-2 nyertem (Chievoval avgyok Obinna 4 gólt lõtt 😮 ) De még ezutáûn újra leakarta volna velem játszatni a meccset a gép mondom **** és benyomtam újra szabira végül megkaptam az 5-2-õt ráadásul még kiiírta a meccs elõtt hogy a VIP páholyban ottvolt XY érdekes mindenestetre beszúrom képbe

Gunnersboy
azthittem semmi sem megy be 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Egyébként elég szimpatikus a német bajnokság😄 remélem nem rgnak ki.. 😞 3. meccsem megnyertem

BBeno2
nekem Spurs-nél Robinson a 2. és Kameni az elsõ. mikor vettem õt akkro még nem volt scout-om. Akinfeevet és is akartam csak a mocskos oroszok nem adták.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Gunnersboy
amugy nálam õ csak 3.ik számu kapus, itt van az elsõ 2 😊
1.

2.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
nyárra volt 49 v 59misim igazolni (nem, nemköltöttem el, szvsz maradt még 50) , szerintem megtudnám venni õket 😄DDD
3. év, 2. évben BL-t nyertem, szerintem nemlenne gond az ilyenekkel, de már igyis megvan a 7 EU-n kivüli akiket igazolhatok, meg az elsõ számu kapusom is kiválóan teljesít 😊

shad0w
nemhiszem h ehhez mesternek kell lenni.
amúgy tényleg nem rossz kapus, szépen fejlõdik, majd dobj róla képet késõbb is. amúgy ha megtehetem én akinfeevet vagy oscar ustarit szoktam igazolni, bár tény h nem minden csapat engedheti meg magának õket.

don't give a fuck

Gunnersboy
bocsánat mester 😊

szvsz késõbb is 😊

shad0w
-n

don't give a fuck

Gunnersboy
egyenlõre 😄

drucker
Inkább második, mint elsõ... 😊

Gunnersboy
van egy kapus, külföldi oldalon olvastam a nevét, mint a jövõ nagy tehetségeként számontartott kapus, leigazoltam (asszem olyan 100k- körül volt 3. év elején)
nem mutatta az értékeit a gamma, de egy havi edzés utan most igy áll:

szvsz érdemes leigazolni, 1-2. számu kapusnak is jó 😊

ez meg a másik... a csatár aki lõtte a gólt, nem egy nagy ász... :/

2 meccs után bizonytalan a helyzetem... ez elég nagy igazságtalanság.. úgy veszi a vezetõség, mintha az eddigi meccseket isén játszottam volna...

Gunnersboy
Salzburg 0-0 Fiorentina, énse nyerhetek mindig 😊)))) ráadásul Mutu tizit hibázott xd

Fabio Capello
nyugi nálam most a szokásos 20 ziccerbõl egy se megy be ellenfélnek az egy ziccer 13as finishel rendelkezõ csatártól gól

Kupameccsen a Werder ellen 4-1 nekem.. Másodszorra jött a Nünberg. Nyerek 3-0-ra -> kilép.... Másodszorra kikapok 2-0-ra, akkor már nem lép ki.. grrrrh

tudom... 😄
kiesett a boro és mivel Mido az egyik kedvenc játékosom, gondoltam megveszem elég kedvezõ áron...
hát nemigy gondoltam de mind1

ARSENAL&POKER

6 meccs után le is mondtam a Cádiznál... Jelentkeztem a Borussia Dortmundhoz, el is fogadták, gy most lentrõl kell õket felhoznom. Kupában továbbmentem, jó lenne egy UEFA. Nagy erõsítést nem tervezek, Millánt leigazoltam, meg még egy középpályást akarok. Így jelenlegi karrierem
2007 - 2011 május Pécs
2011-2011 okt Cádiz
2011- ? Borussia Dortmund... Egy-két évet tervezek náluk, aztán jó lenne egy nagycsapathoz... De lehet más tervem lesz, és belõlük építek egy szép nagy csapatot 😊

elég sok pénzt...
Miért van az, hogy látom hozzátok kapnak munkavállalásit, hozzám meg nem? (pl. Lindado, Arshavin) a premierbe is megpróbáltam Õket is elhozni, de nem kapták meg. Miért?
Fabio Capello
rossz a linked

Sziasztok!Kezdtem egyet kedvenc bajnokságomban a plymouth-szal.Élmezõnyt igértem,jöttek az igazolások:Stancu,Dzsudzsák,Aaritalo,Kallon,Barazite.Õk vitték a csapat szekerét.Hozzájuk felnõtt:Halmosi,Seip,Ebanks-Blake,Tímár,Abdou.Meg is lett az eredménye.Kb féltávnál az élre álltunk,és bajnokok lettünk.Irány apremier liga!!!!!!!!!!!
plymouth
de mit keres ott mido?

ARSENAL&POKER

drucker
Jah, hogy kupameccs... Meglepõdtem. 😄

ez kupameccs volt 😄 a bajnokságban féltávnál harmadik vagyok 3 ponttal a MU és 4 ponttal a Chelsea van elõttem
drucker
Hú.. és ezzel a kezdõvel hol vagy most a tabellán?

drucker
Jah télleg, annyit még, hogy milyen felállásban játszatod õket? 4-4-2? vagy vmi mássss?

soma22
ez van ha a szerelés keményre van állitva

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

drucker
Aha... hát sajnos nálam menniük kellett... 😞

Fabio Capello
hejj három játékosod nem kapott sárgát, milyenjátékmár😛

amúgy részvét

Walcott nálam a jobbszélsõ cseréje, Flamini meg Gilberto pedig Rosicky és Fabregas helyettese 😄 (Flamini csak azért maradt mert az elsõ Chelsea elleni rangadón a 94. percben nyerte meg nekünk...)
kraawz
hetedik meccsemen 4. piroslapot kapom , de hát jó ez a játék 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

drucker
Hát igen... én már egy kicsit átalakítottam a csapatot. Diaby-t, Walcott-ot, Flamini-t, Diarra-t, Gilberto-t már elsõ évben eladtam. Október közepén vagyok most 3. szezonban. 😛