Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mért van az,ha leigazol az ember egy játékost , és nem tudom játszani,mert a neve elõtt wp ikon van. új szerzõdést kötök,semmi .. kölcsön kell adni vagy mi a teendõ ?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Kezdtem egyet a Kazincbarcikai SC csapatával. (am itt lakom 😄)
Elsõ szezon: kínkeserves szezon, a cél az volt, hogy ne essek ki az NB2bõl, sokáig az utolsó 3 között voltam, de egy nagyon jó véghajrával beértem a 8. helyre. Persze közrejátszott az is, hogy januárban sikerült nagyon jól beerõsítenem.
A következõ szezonban a kerethez még igazoltam 1-2 erõsítést, és a fiúk ott folytatták, ahol abbahagyták, végig stabilan, csak néha átadva, de meglett a feljutást jelentõ elsõ hely.
Most szinte minden játékosomtól megszabadultam, kivéve 1-2 nagyon jót, és ingyen NB1-es tapasztalatú játékosokat hoztam, kíváncsi vok, mire lesznek képesek. A cél most egyenlõre a biztos bennmaradás.
nézet (jobb felsõ sarok)
friss változások megj.
az lenne a kérdésem hogy hol lehet beállítani hogy a játékos adatlapján az értékei mellett ott legyen, hogy miben fejlõdött? ahogy lulinhánál van...
az a legszebb amikor úgy kaptam ki 2-1re h õk egy lövésbõl egyszer találtak kaput és 30ból 20x és vége 2-1 oda... most egy idõre le is tettem efemet
Gólarány: 0-1
Gól: szögletbõl..
no comment, a játék csalásához
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
3. év, 2. évben BL-t nyertem, szerintem nemlenne gond az ilyenekkel, de már igyis megvan a 7 EU-n kivüli akiket igazolhatok, meg az elsõ számu kapusom is kiválóan teljesít 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
amúgy tényleg nem rossz kapus, szépen fejlõdik, majd dobj róla képet késõbb is. amúgy ha megtehetem én akinfeevet vagy oscar ustarit szoktam igazolni, bár tény h nem minden csapat engedheti meg magának õket.
don't give a fuck
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nem mutatta az értékeit a gamma, de egy havi edzés utan most igy áll:
szvsz érdemes leigazolni, 1-2. számu kapusnak is jó 😊
kiesett a boro és mivel Mido az egyik kedvenc játékosom, gondoltam megveszem elég kedvezõ áron...
ARSENAL&POKER
2007 - 2011 május Pécs
2011-2011 okt Cádiz
2011- ? Borussia Dortmund... Egy-két évet tervezek náluk, aztán jó lenne egy nagycsapathoz... De lehet más tervem lesz, és belõlük építek egy szép nagy csapatot 😊
plymouth
ARSENAL&POKER

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!