Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
reload van bõven, de nem én nálam, azt meg õszintén leszarom mitgondolsz rólam, mint játékos és mint ember, ez egy fórum, nem társkeresõ, ugyhogy jobblenne ha abbahagynád a gyanusitgatást, flémkeltést (amiért megjegyzem Capello hogy bünti járna, nemérdekel hogy én is kapnék e, csak reagáltam)
és a saját játékoddal foglalkoznál

mostmár ON

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

egy sikertelen reload utan elsirod magad?ezt most nem értem.
Gunnersboy
jo akkor kamu, sajnálom hogy magadbol indulsz ki és egy sikertelen reload utan elsirod magad.....
mellesleg márcsak röhögnék rajta ha kikapnék, mivel 15forduló utan is kb 15 pontos elõnyöm van........

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ja és ezért álítom h Milannal is kihívás,és nagycsapatokkal is!persze más a dimenzió,ugyhogy nálam Milan-Magarország maneg jön be legjobban.+igy tudok segíteni a magyar bajnokság sorsán is.
igy legyen!vereséget is fel kell dolgozni!sõt ha hosszabb pech szériát elkapsz és a morál leesik,hát ember legyen a talpán,aki visszahozza,pont ez a kihívás.
Fabio Capello
ez természetes, minden gammában benne, van én is hiába vagyok a Sociedaddal másodosztályban, van pár csapat ami így is meg tudott verni, és senkit nem aláztam 6-7 góllal. Pont ebbõl adódik a játék realitása, hogy kiscsapat is okozhat meglepetést.

Amúgy befejezem lassan a szezont, egy félóra és jönnek a képek is 😊

nem lesz vita,amit irsz lehet h igaz!de van reload bõven,én nem igy játszok!+gép is leszopat,nemtehetszellene.-ez tény,azistény h leültetlek egy gép elé,10bõl-20ból egyszer kikapsz még milannal is,/én milant viszem és saját tapasztalatból állitom.
Fabio Capello
elfelejted, hogy egy kis bajnokság legerõsebb csapatáról van szó, amit az átlagpléjákhoz képest sokkal jobb játékosokkal erõsítettek meg, Gabe esetében simán belefér, hogy a bajnokságban ilyen sokáig veretlen maradjon. De nagyon nem szeretném ha ebbõl vita lenne.

simán igaz!érdekes ez a 89 veretlenség és társai simán kamu,de mindegy ti is tudjátok,h a gép elintézi h ne légy veretlen,ugyhogy nemhiszem ezt ebben a formában.
Darthmushroom
Grat minden kedves managernek! Vannak szép eredmények!<#vigyor3>
de viszont nekem is jön az eredmény a West Ham-el! Liga kupa 4között is ott vagyunk! plusz vezetünk a bajnokságba! a védelem és támadosor is brutál lett pedig csak az elsõ szezonom!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Juninho második meccsén: 2 szabadrúgás gól.. 😄

Fyrex
pálinkás jóestét, és gratuláció minden kadves managernek 😊

Avanti Crociati!

Továbjutottam a Német Kupa negyeddöntõjébe.. Vettem egy Juninho nevû playat, neki is 20-as a szabadrúgása... 😄

soma22
hol az elakadásjelzõd?😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

mintaatom

gabber_saviola
megvert?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BBeno2
elõzõ men.asszisz. -em is azért ment el mert sokat kért és nem tudtam neki a nnyi fizut adni (Pepe Garande).

most meg ez is elfog menni. szuper.
már kinéztem magamnak uj jelöltnek a MU mene.asszi.jét. 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Fabio Capello
semmit, ha nem fogadja el a kisebbet akkor menjen ahova akar 😄 Szimplán lehetetlen hogy ennyit kérjen... Nálam 27.000 fizuja van a real man.asszisztensének

Gunnersboy
képen látsik hogy 750k-val van az engedélyezett alatt, szimplán IRREÁLIS az a fizu amit kér....

BBeno2
nincs túllépve a keret. csak nme értem hogy miért nem adhatok neki töbebt mikor a Sevilla-nál a menedzser asszisztens 40.000-ret keres. szla ott megkapja itt meg a (világ leggazdagabb klubja vagyok ) REAL ban nem. nem értem.

drucker
Bizony, hogy meg... Nem tudom miért 3x küldte el... 😮

adj el játékosokat, vagy legalább kölcsönbe
általában ha túlléped a fizetési keretet, akkor nem engedik nagyon tovább

Mor3llo
menedzser asszisztensnek 40000eurós fizetés ??? 😮OOO

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BBeno2
ilyenkor mi a teednõ:

én megadnám neki a kért fizu.-t de a felsõbbség nem engedi . vhogy meglehet oldani hogy megkapja a kért árat??

megvert?

soma22
na még párszor...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

drucker
^^ megvert

drucker
Atletico-nál volt egy 47meccses veretlenségem... aztán jött a Cádiz és idegenben meg vert 3-0ra...

myl0
Szép napot! Nagy nehezen meg lett a feljutát érõ 2dik hely

Na, fél szezonban 10. lettem a Dortmunddal, télen kicsit erõsödni fogunk. (12. voltam mikor átvettem, szoktatni kellett a taktikához õket, megtalálni a jó felállást, nem volt egyszerû... )

shad0w
ezeket mondjuk nem tudom, h csináljátok. mondjuk nálad még elképzelhetõnek is tartom, hisz nem a legdurvább bajnokság, viszont te nagyon erõs csapatot raktál össze, de mindez egy olasz, angol vagy egy erõs bajnokságban visszatöltés nélkül számomra nagyon nehezen hihetõ. bármilyen jó csapatom is volt a milannal, mindig becsúszott pár rosszabb meccs, vagy fontos játékosok dõltek ki a sorból, vagy a - sokak szerint - "csaló játék" vett el tõlem néha igen fontos pontokat. nekem is jött össze ilyen 10-20 meccses sorozat, de h 60 meg csaknem 90 meccsen egyszer sem kikapni, az nem gyenge na 😊 szóval aki mindezt tényleg bármiféle csalás nélkül érte el annak gratulálok!

don't give a fuck

Gunnersboy
nekem most Salzburgban bajnokságban ilyen 89 meccses veretlenség <#idiota><#idiota>

Mióta elkezdtem a gammát, egyszer nemkaptam ki bajnokin 😄DDddd

Mi alapján dönti el, hogy ad e munkavállalásit vagy nem? Ugyanaz a játékos nekem a leedsbe nem kaptam meg, mint ahogy látom másoknál szintén angliába igen. Van vmi. tipp?
Mike94
a rohadt én akartam TÉKelni 😄

Egyébként Grat mindenkinek fõleg Drucker-nek kedvenc csapatommal miylen sokra vitte 😄

Végeredmény keret jöhet a Seria A 😄 (kell egy jó kapus meg csatár meg szélsõk meg hát mindenkéne elég gyengének érzem magamat 😊 )

myl0
Hja ez eléggé felb.szott volna engem is. Megértelek.
(Folytatódik a menetelés közben a Sheffieldel: Bajnokság 29. forduló: 1. West Brom 65p, 2. Plymouth 60p, 3. Sheffield 58p, 4. Watford 56p elég szoros)

drucker
Jah... majd késõbb én is kezdek kisebbel újra, de ez a Birmingham totál fel*úrt, hogy miért lép ki alkalmazási hibával. 😞 BL újoncként 1. helyrõl mehettem tovább csoportból szal'.

2. szezonomban 30gy 8d volt (Arsenal) most a 3.ban 22meccs után 18gy 4d. 😛 Plusz 1. szezon végén az utolsó meccs.

myl0
Nekem a Barcával volt egy 25 meccses veretlen sorozatom (26 a klubb csúcs), de az utolsó helyen lévõ Deportol sikerült kikapni :S
Mondjuk most gondolok bele, h 61 meccs az majdnem 2 szezon 😊
Barcát azért is pihentetem, mert nem igazán találtam benne kihivást.

drucker
2011-ben Birmingham-mel 23meccs után veretlen voltam... csak hát fm úgy döntött, hogy elcseszi mentésem, és ezért nem tudom folytatni 😞 8ponttal vezettem a Chelsea elõtt...

myl0
Mondjuk kicsik sok volt a "valamikor", de a lényeg sztem érthetõ volt 😄

myl0
hát az nem semmi teljesítmény, gratulálok! Remélem a én is elérem valamikor a Shefieldel ezt valamikor (mondjuk 2020ra 😛)

drucker
Jah... mellesleg, hogy mondjak is vmit, Arsenal-lal 61. veretlen meccsnél tartok bajnokságban (L) 😄

myl0
hja, de nekem jól jön 😊

drucker
Hatalmas cheat-ember... 😄 akárhányszor játszok Sefild ellen akármilyen jó védõm van full sebességgel (pl Toure) 8x körbefutja és belövi... szal szánalmas 😄

myl0
miért, ha megkérdezhetem? 😊

drucker
Sharp-ot gyûlölöm teljes szívembõl... 😊

myl0
És még egy kép a házi gól királyomról Billy Sharp -ról

myl0
Folytattam

myl0
Szép napot!
Folyattam a mentést a Sheffield-el. Bajnoki cím az elvárás (vezetõségi részrõl), de sztem a 2dik hely lehet elérhetõ talán.