Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a saját játékoddal foglalkoznál
mostmár ON
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
mellesleg márcsak röhögnék rajta ha kikapnék, mivel 15forduló utan is kb 15 pontos elõnyöm van........
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Amúgy befejezem lassan a szezont, egy félóra és jönnek a képek is 😊
de viszont nekem is jön az eredmény a West Ham-el! Liga kupa 4között is ott vagyunk! plusz vezetünk a bajnokságba! a védelem és támadosor is brutál lett pedig csak az elsõ szezonom!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
most meg ez is elfog menni. szuper.
már kinéztem magamnak uj jelöltnek a MU mene.asszi.jét. 😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
általában ha túlléped a fizetési keretet, akkor nem engedik nagyon tovább
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
don't give a fuck
Mióta elkezdtem a gammát, egyszer nemkaptam ki bajnokin 😄DDddd
(Folytatódik a menetelés közben a Sheffieldel: Bajnokság 29. forduló: 1. West Brom 65p, 2. Plymouth 60p, 3. Sheffield 58p, 4. Watford 56p elég szoros)
2. szezonomban 30gy 8d volt (Arsenal) most a 3.ban 22meccs után 18gy 4d. 😛 Plusz 1. szezon végén az utolsó meccs.
Mondjuk most gondolok bele, h 61 meccs az majdnem 2 szezon 😊
Barcát azért is pihentetem, mert nem igazán találtam benne kihivást.