Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
TZH 😄DDDDDD
asd-vel szokás, de Te tudod...ez a kockaröhögés 😄Ddd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

😄 több helyen láttam már, és nem nagyon értem... :TZH

Fabio Capello
sír a röhögéstõl és nem látja már hogy melyik billentyût nyomkodja a D helyett 😛

hülye kérdés , de az ":ASD" ez mi a francot jelképez? 😛

Gunnersboy
A:_Das.dA_S😄asd_:Asd grat csak igy tovább 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Rettegj Priméra División, a Real Sociedad visszatért!! 😄

Közbe Nigéria menedzsere is lettem..Meg minél több edzvel próbálok jó kapcsolatot összehozni 😄

Fabio Capello
Ez jött elsõként:

Aztán ez:

Végül ez:

és mindhárom kp ajánlat

soma22
valoszinüleg volt egy minimális kp+járulék ajánlat ezesetben te döntesz

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

miki36
lehet hogy az nem kp volt?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fabio Capello
ugyanakkor az 55e ajánlatot el tudtam utasítani :S

soma22
pl nem nézed hogy mennyire kicsi, jelen esetben 45 ezer. ha nem siklod át akkor felemeled mondjuk 7,5 misire és a kutya nem viszi el tõled

Gunnersboy
pihentetem Salzburgos mentésemet picit, következõ játékban is random választok valamilyen csapatot 😄d

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Jahm... szerencsére megúsztam "ennyivel"

én ugytudom h automatikus ez a záradék,hogy lehet átsiklani?
soma22
dzsudzsiig nekem is kimaradt, drága tanulópénz volt

Fabio Capello
áhámmm... mostmár értem 😊 Kösz, ez kimaradt nekem :S

soma22
az történt hogy figyelmetlen voltál a leigazolásánál, ugyanis:

spanyol 2. osztályban kötelezõen rögzitened kell a szerzõdésében egy elengedési záradákot, amin gondolom átsiklottál minden gond nélkül.

tõlem így vitték el dzsudzsit párszázezerért.
a fontosabb játékosaidnál nézd meg ezt az opciót, és köss velük újat, és ezt az értéket vidd feljebb ha az 1. osztályban is kell.

és játékos státuszban nem volt kipipálva az X összeg fölött elfogad opció?ha minden ajánlat elutasít kipipálva volt,akkor tényleg rejtély a Gosztonyi-ügy.ha olyan fontos probáld meg visszaigazolni,de nem sok az esély
Fabio Capello
grat 😊

Gunnersboy
na, mostmár tényleg elsõ vagyok a csoportban, Fio a másik továbbjutó <#smile>

Fabio Capello
nem voltam szabin, az egész úgy jött, hogy villogott a három új üzenet, mindhárom ajánlat volt, de csak az egyikre nyújtott opciót hogy elutasítsam a másik kettõ automatice el volt már fogadva

a Gosztonyi-ügybõl kérdezem,h nem lehet h 1 v több nap szabi alatt intézte el neked a gép?vagy nem voltál szabin?én már jártam igy 1 nap szabi elég volt h 2 pléyát eladjon a vezetõség,mondjuk szabadságnál nem állitottam be a minden ajánlat elutasítását.
Köcsög játék.. 78. percben vezetést szerzek idgenben.. erre meg a 88. percben lõnek egy gólt ( 4szer pattant vissza a csatárhoz a labda ), 90+. percben, meg a kapus indítja a csatárt az meg simán belövi.. legalább ne ilyen feltûnõen akadályozná meg a gyõzelmet

Fabio Capello
Na az komoly 😄

Elkezdõdik lassan a második szezonom a Sociedaddal, két felkészülési meccsbõl 1 gy és 1 x, sajna nem volt pénzem komolyabb erõsítésre, így jött befejezõnek Stancu, a védelembe pedig ingyen Ooijer, Delibasicnak lejárt a kölcsönszerzõdése, Gosztonyi meg.... még mindig nem értem mi történt. Na mindegy, az elsõ pár meccsem: Racing, Barca, Betis, AtMadrid, Villareal... ezekbõl a meccsekbõl szeretnék legalább 9-10 pontot bezsebelni

Mike94
😉 😄DDDddddddddddddddd(tudod te mire gondolok 😄)

Gunnersboy
ilyen csapatok vannak UEFA kupa csoportokban:
Manchester Utd., Rangers, Bordeaux, Espanyol, Ajax, AC Milan, Dortmund, Feyenoord, Bayern, Sporting, Hamburg 😄

De Reading meg Bilbao is uefa kupás :}

Fabio Capello
😊

shevy
látom, tényleg
én a felinstallált mappába tettem, nem pedig a dokumentumokba

Gunnersboy
sikerült tovabbjutni BLben, egy forduloval a vége elõtt, remélem tényleg elsõ helyen a csoportbol, mert ahogy néztem a tavalyihoz képest gyengébb csapatok a továbbjutók

kép:

Fabio Capello
én írtam a FAQ-t eléggé benne kell h legyen 😄

2. Hova másoljam a logokat, facepackeket, stb.
Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2008 és itt létrehozod a graphic/picture mappát, és ide másolhatod õket.

Ami kifejezetten neked kell az a logos/nation stb... de vszeg a logopackben már ez a fájlszerkezet van benn/van readme 😉

shevy
hali, a logokat milyen mappába kell bemásolni? olvastam faq-t, de nincs benne, idegesítõ német meg angol bajnokságban a gagyi logok, kösz

Mike94
tudomásom szerint, de az nekem müxik, egy próbát megér

Gunnersboy
igen

Magic Boy
Tehát akkor csak a December eleji béta van kinn belõle?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mike94
én eleve csak olyan bétáról tudok ami csak peccsel megy, jah és tömörítetlen mentéssel

Magic Boy
Sziasztok az FM Genie Scout 2008-as verziójáról tudtok valamit amelyik megy a patch-al is?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

MILAN nal azért rendben megy.--+nemtom ez a reklamáció a bírok felé,hát nincs értelme azon kivül h eltiltanak,megbüntetnek ,néha elismerik a biroi tévedést,de hát semmi nem történik tudtommal,akkor miért kérdezik egyáltalán,nem tul reális.

Fodornak köszönhetõ....meg is nyerhettük volna,csak felkészülési volt.
Giuseppe Rossi 3x beköszönt,igy a Chelsea 3-0-ra elvert,de köszönhetem az idióta sporinak,aki rendesen befújta a hazai pályát...70perc emberhátrány...Pápá UEFAkupa<#wave>
Fabio Capello
Hmm érdekes jelenség.... 55e ajánlatot tettek Gosztonyira amit elutasítottam, aztán még két csapat tett 45e értékû ajánlatot, és nem volt beleszólásom a dologba, csak annyit láttam, hogy el lett fogadva az ajánlat. A vicc: nem lehetett csak úgy kompenzációval igazolni, nem az elnök bírált felül, és kivásárlási ár sem volt... El is ment a Zaragozához, hiába kínáltam neki új szerzõdést. Érdekes....

Fabio Capello
egy MU után az már semmiség 😛 csak így tovább 😊

Idõközben sikerült a FA kupa 5.kanyarba a Luton-t is kiverni idegenbe 4-0<#nyes>A következõ ellenfél megint idegenbe...Chelsea v Man City....Megint nem én leszek az esélyes...<#schmoll2>

Bocs kicsit este van,de nagy a boldogság<#vigyor>

Asszem ez magáért beszél<#nyes>
Doudin-t leigazoltam Championshipbe a 2.évbe.Doncaster-el vagyok,de a fejem fogtam a formától....8meccsen 0gól,majd eladtam a Chester-be 210.000 font + 40%-ért...Ott most 2meccsen vert 4 gólt...Amúgy 8.helyen haladunk az FA kupába a Man utd-hez megyünk...Nekem a Szlovén játékosok nagyon beválnak,és fillérekért lehet elhozni õket...
Fabio Capello
Stancu aláírt hozzám Filipenkot viszont az orrom elõl vitték el 😞 (Meg amúgy se tudott volna jönni a max két EU-s miatt...)

soma22
stancu v niculae csatárnak, filipenko pedig a védelembe

Fabio Capello
Nos végetért az elsõ szezon a Sociedaddal, ahogy elvártam, sikerült feljutnunk elsõ helyen, sajnos a kupától viszont hamar búcsúztunk, sebaj majd jövõre 😊 Érkezett Doudin, Andrejev, és Gosztonyi, felkészülvén a jövõre, de mindenképpen meg kell erõsíteni a csapatot a következõ szezonra.... Elsõsorban a védelmet kell feljavítani, és nem árt egy jó befejezõ csatár sem, majd meglátjuk hogy alakul
Tabella:

Statok:

én "kirugnám" azonnal-azaz hagyjad!!találsz eég jelentkezõt,hasonlot,aki nem pofátlan ennyire.