Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Juve mer nekik szurkolok <#hehe>

GTheo
Genoa Juve vagy Ajax ?
Vki felsorolna érveket mind1ik mellett ?
Genoa vmeik múltkori meccse alapján lett, szimpi, van vmi jó jobbszélsõjük meg jó a csatársoruk, Juvét bírom az olaszok közül, Ajax meg hollandkedvenc 😊 Na meg Davids és Huntelaar ottvan 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
ááá dehogy 😄

Grat<#nyes>
Amint látom nem nagyon nyúltál bele az összeállításba<#nyes>
Fabio Capello
Gyõzelemmel felérõ döntetlen... Nem is rossz a bajnokság és a BL címvédõje ellen 😊

Szerencsésen tudunk igazolni,bár nem akarom elkijabálni.2009-10-es szezonra sikerült Doncasterbe igazolni ,Bouba Diop,Freddy Eastwood párost...Középpályán egy sokat futó középpályás,ill a csatársorba egy giga spiller a reményeim szerint<#nyes>Megpróbálom még Frazier Campbell-t és vagy Danny Haynes-t a csatársorba.Sajna Smertin "elöregedett",ezért a Szlovén vagy Román piacról kell egy forma helyette...Kiváncsi vagyok,erre az évre mennyit kapok igazolásra<#vigyor>
Gunnersboy
itt legalább vna Real, Milan,Manchester, nálam 2009ben már csak uefa kupában voltak 😄DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jéne legyõzve... 6. vagyok, 4 ponttal a Schalke elõtt... De most 4 nagyon nehéz meccs jön 😞

ott a Lyon is... és képes voltál legyõzni õket :'(

BBeno2
ilyen ,,nagy csapatok,, jutottak be a kisesési körbe a BL-be 2014-ben 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Nünbergtõl már kikaptam.. De a gép nem csalt, hisz nekem 11 nekik meg csak 10 helyzetk volt, s így 3-0-ra nyertek <#gun>

Én nem akartam új játékot kezdeni, inkább lemondtam... Dortmund meg szimpi volt, úgy gondoltam megpróbálok valamit kezdeni velük valamit 😄 Újat meg nem akartam kezdeni 😊 Sok sikert a Tottenhammal, én az Intertotora megyek.

GTheo
Dortmunddal elég jól lehet nyomni, 2007ben elsõ évben bajnok lettem velük 😛
Most épp a Tottenhames mentést tolom, még 4 forduló, 5dik hely eddig, most vertem meg a már bajnok MUt 😊 4pontra van a 4dik hely, nagyon kéne, elég sok pénz lenne a BL ! De ha nem hozom a rangadókat( Pool,Arsenal) akkor hátrébb is csúszhatok, mivel mind2 mögöttem van...
De gondolkozok vmi új játékon, Genoa, Juve vagy Ajax.....

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Dortmund - Kaiserlautern 2-0

Bayer Levcerkusen - Dortmund 1-2
Stancu gól király is lehet 😄

Gunnersboy
........

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

drucker
Nem hinném, hogy jó választás...

igen, ezeket tapasztalom.. 😄 De ilyena a valós élet is... Csak abban a pillanatban, nem tudom, és nem is fogom elfogadni 😄

Schalke ellen nyertem... Fontos rangadó volt<#vigyor2>

Mike94
hajerá de azér ennyire ne merészkedj jót gondolni mer tudod milyen a gamma 😄

szedd a korrekt patchet,de készülj mert nehéz lesz a game!no crack!
Izzítom tovább a mentésemet... 😊 Jövõre nem lesz nemzetközi kupa, de nyáron erõsítek, és akár bjnokság megnyerése is cél lehet.

Gunnersboy
miutan uj jatekot akarnék kezdeni kicsit más környezetben, felraknám a 8.0.1-es patch-t de ha rákattintok kiirja hogy nem Win32 alkalmazás, ez nemtudjátok miért van?

Capello: köszi, közbe nezem, igendurwa csavot generált nekem a gép U19be x)

Fabio Capello
grat 😊

Gunnersboy

Gunnersboy

igen,ha esik akkor közvetlen,gyors passzra átrakom,általában nem müködött,de az a helyzet h pályafütést szereltek be és a vezetõség vagánykodott h mostantól nem számit az aktuális éghajlat,idõ!de hát ezt nem müködött ugytünik,na mindegy!+4 öngólt rugtunk 6 meccsen,ez rekord,remélem ezzel vége a szopatásnak.hajrá mindenki
Gunnersboy
miért is?

drucker
Doudin a MU-ba? XD érdekes

Van ez így 😄
Most döbbentem rá hogy -2,5 millába vagyok (fontban mérendõ 😮 ) én nagyon értek a gazdaság lenullázásához

Gunnersboy
5 meccs =/= 3gy 3v 😄DDD

Hali! Elõször is grat mindenkinek!

Én most kezudem meg 2. szezonom Chievonal feljutottam széria á-ba már lement 5 mérkõzés 3 gyõzelem 3 vereség 😊 A helyzetkihasználás nem a legjobb itt a kép róla ha nem kapok büntetõt akkor nem tudom mi lett volna 😄 (Jimenezt ingyen szereztem meg egy 2. (!) ligás csapattól enm tudom hogy csináltam)

Gunnersboy
hát ha gondolsz a jövõre, ahho Giggs-nek keresel utódot, Neville-nek, meg veszel valami fiatal csatárt (Doudin)

Üdv és grat all!!! 2009-ben vagyok a Manchesterrel kaptam 29Millió Fontot Átigazolásra csak nem tudom kit vegyek ebbe a csapatba!!!!
Csapatom:
Kapuba ,Ochoa,Van der sar,védõk,Ferdinand,Vidic,O shea,Nevile,Evra,Daniel Alves,Középpályán,C Ronaldo,Kalou,Hargreavs,Ever Banega,Carrick,Anderson,Nani,Gigs,Csatárok,Tevez,Ronney,Saha,

Köszi elõre is a válaszokat!!!!

shad0w
na grat látom sikerült kilábalni belõle. amúgy egy ugyan ilyen sorozatba én is belefutottam anno, ahogy te is írtad nálam is az esõ volt a hibás akkor 😊 alapvetõen gyors, direct passzos játékot játszottam, ami akkor abszolút nem mûködött, itt adta valaki a tippet, h figyeljek az idõjárásra mert már az is sokat számít. igaza volt.

don't give a fuck

remélem megtört a jég!friss levegõ,lõporszag!egybõl megvan,hiába szeretem reggel a napalm illatát!
Fabio Capello
Hehe hiába rúgták le a középpályámat, elsüllyesztettem a tengeralattjárót 😄

ja és az még a szép h felhõszakadás van 4 meccsen keresztül!?teljesen megbénult a team,kb mintha valami másodligás csapattal lennék!na de vmt kitalálok,remélem a vezetõség türelmes lesz.azt irják megfelelõ az irányításom,érdekes
hihetetlen csávába kerültem MILAN nal,ilyen nincs a csaló gép zsinorba az 5.meccsemet csalja el!4 tizenegyest kapo az ellenfél,minden kimarad nálam,peccsre gyanakszom,innen lesz nehéz visszajönni,+09-es évemnek löttek,ezzel a morállal várom a cselzit,reménytelen,hacsak a gép nem csalja be nekem.
Fabio Capello
Ez a jó hozzáállás 😊 Azért gratula 😊

Majd jövõre tarolunk,jövõre királyok leszünk <#nyes>
Nem tudom,de én a sima 4-4-2-t "megbuherálva",vagy a 4-3-2(szélõ támadóközép)-1támadós taktikát próbálnám.2.szezonba a Bajzát fejelgette a gólokat<#vigyor0>
soma22
ha megnyugtat akkor hallgatásom oka az hogy a west brommal 2. évemben is csupán középmezõnybe tudok kerülni úgy hogy a középpálya gera-greening-dzsudzsi, elõttük lulinha, csatársorban stancu, beattie, niculae...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Az ideg baltázza szét a fejem,hogy a szezon legfontosabb meccsén betlizünk...44.fordulóba hazai pályán égek 4-1-re a Millwall-tól....hozzá kell tennem 16löket találta el az ellenfél kapuját,míg az enyém 3 és aból kaptunk 4 gólt...Utolsó 3 fordulóba az ellenfelek kapusai 9-es átlagot hoznak 2 fordulóval a vége elõtt.A 6.hely 4 pontra,azaz sansztalan a Playoff...
Gunnersboy
2007est 08as ápdéteset tolom, aztprobaltam ki most, ez jobb mint a 06 😄
cask azabaj angol liga van csak:d

Fabio Capello
pontjólesz az ikszpresszmjuzikomra 😄

Gunnersboy
Itt kell regelni (igen, tényleg ez a neve, de az én SE-mre is jó meg csomo telora még)

ha az megvan letöltésekre katt, keresõbe beirod hogy football és kiadja a találatok között valahol :}}}

szerk.: ha aztirod be hogy CM, akkor már ad ki 07, 08as verzsönt is ohhohohóó nemunatkozom holnap isyben :}

miki36
jaja nekem is jöhet😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fabio Capello
bazz... a mobilos CM2006 linkjét már küldheted is pmben 😄

Gunnersboy
amugy geciprovagyok telomon CM 2006al nyomom, mer fm fosul van telora ráadásul nemis az csinlja aki PC-re, de mindegy állatság :}}}}}}}