Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz 😊 Azért bosszankodok, hogy most nem sikerült legyõzni a Werdert.. Elõzõ két meccsen nyertünk.. Akkor 4. lettünk volna. Na mindegy, nagyon örülök az Uefanak 😊

Fabio Capello
nagy grat, azért ez nem semmi 😊

Jöjjenek a képek.

Tabella:

Keret+Taktika:

Gólkirályom ( És a Bundesliga gólkirálya):

patch hogy izlik?
Fabio Capello
Grat mindenkinek 😊

Na, most Nigériával jönnek a meccsek... Vbselejtezõk 🆒

Mike94
gondolkodám egy Granada-s mentésen, nem tudom hanyadik helyre várják õket, én egy bennmaradást céloznék meg, de még nem kezdem el egyellõre

Végül csak 5. lettem 😞 Na mindegy, ez is UEFA Kupát ér... Egy kis erõsítés kéne, csatár, s védõ poszton.

Ha már editorozni kell,akkor az FC United of Manchester-t írd fel az északi csoportba.Sajna azok sose jutnak fel,pedig a valóságba 2év,és már a Conference North-ba lesznek
Én toltam az AFC Wimbledon-t.Általába az elsõ évbe feljutnak.Elég komoly kis csapat a tavalyiba 2év alatt 2 bajnokságot ugrottam,igaz ott 3 év után meguntam
Darthmushroom
pfuhh akkor tényleg naon lecsusztak! Emléxem valamelyk manageres játékba még premier ligás csapat volt! asszem cm99/00 be de nem vok benne biztos!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Utolsó fordulóban majd a Werder ellen játszok... Ha nyerek, biztos 4. leszek

12. helyen vettem át a csapatot.

Gunnersboy
bazzeg, hova lecsúsztak, pedig régen milyen meghatározó csapat volt 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

*Megvan

Meg van az UEFA Kupa <#vigyor2>

ez meg az utolsó meccs volt, elég nehezen indult be, de Stancuu :

GTheo
Genoa lesz majd, de még tlom a Spursös mentést, nemsokára betöltöm és befejezem a szezont, remélem UEFA-kupa gyõzelemmel 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike94
megnéztem scouttal, AFC Wimbledon benne van a gammába csak annyira lent h ott már nem lehet kezdeni 😄
szal csak editorral lehet betenni esetleg

Mike94
asszem AFC Wimbledon de nem vagyok benne 100%-s

Mike94
nem tudom ^^

Darthmushroom
az még létezik?? mi a mostani neve? mert sima wimbledont nem láttam!

Darthmushroom
ok akkor legyen megint az a kezem alatt!<#finom>

Mike94
Wimbledon

soma22
nagy hírû volt mindenképpen szerintem.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darthmushroom
bocs az elirásokért!<#vigyor3>

Darthmushroom
mert régen olyan nagy klub volt? amugy megvan a mentés folytatom, amugy találtam 1t Bradford régen volt preimer ligás most a 2.liga teng leng tavaly esett ki oda! majd talán köv csapatnak jo lesz!

Két meccs van már csak hátra... Egy a Mainz ellen, egy a Werder ellen..
Dortmund - Stuttgart 3-1
Wolfsburg - Dortmund 0-0

soma22
az.
attol hogy feljutottál mi változott?attol nem tündökölt ujra régi fényében. nyerd meg a serie a-t, majd a bl-t/uefa-t.

Darthmushroom
Bressa az Brescia? mert azzal már kezdtem egyet elég könnyen feljuttotam seriaba ott abba is hagytam!

soma22
breSSa

Nottingham Forest. Más most nem ugrik be

Darthmushroom
nem rossz ötlett!egyéb?<#vigyor3>

Fradi 😛

Darthmushroom
értem! hát már mind1 már keresem h mi legyen a köv klub! olyat szeretnék mint a leeds az egyik mentésem nagy multu csak most kisebb osztályba csuszott! vagy kicsi de nagyra törö csapatott keresek mind1 melyk országba! tippek??

Gunnersboy
nekem is csinált anno Plymouthoz, meg még 07ben Udinesehez is, csak az utóbbi mûködött, elõtti nem 😄DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nekem amikor például mentésközbe újraindul a gép, vagy valami, akkor az utolsó mentésbõl csinál egy backupot.. például, ha az a mentésed neve, hogy west ham, akkor csinál egy west ham (Backup) mentést... De nem tudom neked van-e.. :/

Darthmushroom
mire gondolsz? nem értek hozzá<#vigyor3> amugy kezdek ujat nem idegelem vele magam!<#vigyor3>

Még egy "Backup" se maradt? :/

Gratu. Sok Sikert a La Ligaban... 😄 Nekem 4 meccsem van hátra év végéig...

zyndar
Meleg volt-e?
<#taps><#taps><#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

BBeno2
nah keztem egy új játékot munkanélkülinek és egybõl leigazolt a St. Pauli. német 2 osztály. remélem jól sikerül és nagyobb csapatok is hívnak majd a jövõben.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Gunnersboy
játék közben kifagy a gép, egy adott pontnál nem menti le, vagy csak simán nemtölti be a játékot (mint nekem a Plymouth-ost)

jön valaki multizni serie a-s jatekba?
BBeno2
nekem sem :.. érthetetlen.

mik ezek a mentés behalások,ilyen soha nem vt nálam.
BBeno2
ohh ne félj nálam volt uefa kupába a MU meg a milan. csak még 2010ben 😄

felnõttek azóta a BL hez. D:

8.0.1 még mindig a legújabb verzió? 114310-es build? Vagy jött ki azóta valami újabb? Ez kb.december elején jött ki, ha jól emlékszem. Szeretnék játszani, de a 8.0.1 se jött be.

Gunnersboy
tegye fel a fm 2005öt, és ott Genoa, legjobb kihivás 😄D

Genoa

mert abban van egy kis kihívás

Darthmushroom
Grat mindenkinek! Meghalt a west ham-es mentésem!<#fejvakaras> igy kezdek egy ujat vagy folytatom a leedset de még nem döntötem el mi legyen pedig naon jo volt a westem! amugy én a Juvét választanám! mert nagy multu klub!

Gunnersboy
genoát nemismerem, juvét nemkomálom, ajax holland fav -.-