Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Hatalmas grat mindenkinek!
Gondolkozom erõsen h kivel kezdjek újat. Nem akarok túl erõs csapattal lenni sem túl gyengével, Francia, Portugál, Spanyol, Olasz, Holland csapatokban gondolkodom, ahol kb 3-5M Font a kezdõ átig keret. Valakinek vmi tipp esetleg?
Na jelentkezem,kiszurtam magamnak a Vayot!elég nagy a kihívás,elsõ meccs

A Benfica elõtt én is a Kispesttel próbáltam kezdeni, de sehogy nem jött össze.
Most a Benficával az egyik nagy riválist sikerült megverni. Bl-ben pedig jön az OM. Hát kiváncsi leszek. Mert még csak döcög a szekér, nincs még nyoma a magabiztos játéknak. Az aszisztensem is azt írja hogy a csapatnak kiváló a morálja de csapatként egy "csürhe".
http://users.cwi.hu/sgupload/1202230284.jpg
én most kipróbáltam milyen magyar csapattal lenni (ZTE) , de egykét forduló után, + uefa kupa selejtezõk után valahogy nemsikerült a csapatépítés, a bajnokik csak kínzások voltak, egyedül nemzetközi eredményeink voltak, azok se nagyon, meg hát pénz sem volt, igy lemondtam, de szerintem kezdek egy ujat, valami kis csapattal
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
amúgy egész jók az értékei<#eljen>#eljen>
don't give a fuck
tolsz róla egy képet?
don't give a fuck
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

don't give a fuck
nekivágok a psv-vel egy nehéz szezonnak felfrissült adatbázissal tehát dzsudzsákkal😛 majd beszámolok a fejleményekrõl
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

http://users.cwi.hu/sgupload/1202156481.jpg

Technique = 17 & Mental + Attacking >= 39 or
Technique = 18 & Mental + Attacking >= 36 or
Technique = 19 & Mental + Attacking >= 33 or
Technique = 20 & Mental + Attacking >= 30
don't give a fuck
amugy télleg vicc. én a REAL-lal még 2010 környékény megakartam venni de állítólag rosszban voltam Fergusonnal és nem adta😄
azt mondta hogy tehetségtelen vagyok menedzsernek tudjátok hogy van ez.
igaz. mióta REAL-lal vagyok (2007) folyamatosan bajnok vagyok most járok 2014-ben. meghát azóta van 6 BL címem és 5 Klub VB de én vagyok a tehetségtelen. na mind1. szal emiatt sose tudtam megveni C.Ronaldo-t .D
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
(sztem ne gifbe ments, ennél még a jpg is jobb, de akkor meg már inkább png)
don't give a fuck
Kezdtem egyet a Benficával. Elsõ meglepetés az volt hogy, egy fillért se kaptam átigazolásra.
A Bl selejtezõ elsõ meccse egy kicsit érdekes volt. Ilyenkor nem tudom hogy mit is kellene csinálnom? Talán cseréljem be magam hátha gólt rúgok😊

BBeno, jobb felül van dátum. Roni vicc áron jött, 18 milla euróban, a játék legelején igazoltam.
don't give a fuck
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
az mondjuk nem csoda h senki nem ájult el tõle, hisz a milannal semmi sem elérhetetlen, de ezen az eredményen én azért meglepõdtem 😊
közben lejátszottuk a szuperkupát is:
a védelem eléggé összeállt tavaly, azzal valszeg idén sem lesz gond, a csatársorba meg érkezett bojan, ingyér, aki ezen a meccsen mondjuk semmit nem mutatott, de majd elõbb-utóbb belejön talán 😊
don't give a fuck
ügyes 😉
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Oka: Myl0 SZÁZADSZOR ült le a Sheffield kispadjára (A Bristol City elleni 1-0ra megnyert mérkõzésen)
<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>