Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Chievo - 8. hely frissen feljutva - anyagiak majdnem rendbe - a vezetõség kiakar rúgni... ennyi tõ mondatokban
Hülye a vezetõség ha azt hiszik elsõ Seria A-s évembe majd megfogom beérek elsõ helyre lesz 100 millám és ennyi majd jelentkezem mit fognak még szólni :@
Palermo - Juventus lélektelen játékkal 0 - 2
Következõ ellenfél a Genoa, aztán Inter. A 2 meccen legalább 3 pont az elvárásom.
Igazolások: Bogdan Stancu, Dzsudzsák Balázs, Dalla Valle
Barzaghli átadó listára téve saját kérésére, de mivel 20M fontér nem kellett senkinek, ezért visszavonva 😊
Érkeztek: Chris Kirkland, Carlos Elías, Igor Krulj, Detlef Bock, Yoann Gouffran valamint Kolbeinn Sigthórsson.
Jelen pillanatban 2.-ak vagyunk a tabellán 1 ponttal lemaradva az éllovas Leverkusen mögött.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
jatekosok jok, igazolasok jok, csapat szar, vanmit dolgozni, képek majd jönnek<#gonosz2>#gonosz2>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
(Megszületett a döntés: Az új csapatom a Palermo lesz)
Majd reggel betöltöm
Jó éjt és grat mindenkinek😊
Sindre Loe Bing (L)😄
szal most romaval vagyok,lassan fél év telt el,változó eredmények. Bl-bõl Chelsea mögött 2. helyen mentem tovább,bajnokságban 3. vagyok,de nagyon szoros.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Saviola83: Én az elején még a Barcával töltöttem az fmhungary.hu ról tacticot és azzal meneteletem, aztán azt csiszolgattam (ez csak egy tipp)
És a Keret: [ Kapust nem igazoltam Cerny helyére, Alnwick jött fel, Tainio meg vésztartalék, megy is vissza játszani a tarcsiba amíg nincs sérülés ]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Most kezõdik a 2dik szezonom a Spurssel, mindjárt tolok képet az igazolásokról és a keretrõl.
Egyébként Palermo, AZ, Osasuna kvartettbõl fog kikerülni a megfelelõ sztem😊
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
A Bilbaonál mégmindig ugy van mint a 2006ban v 2007ben h csak baszkokat lehet szerzõdtetni? Vagy csak én elmléxem rosszul h így volt?!