Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matiz ismét az enyém, Pandev is, s még valószínû jön egy védõ is

crash dumpnál én visszaszoktam tudni tölteni

Gunnersboy
javithatatlan hiba, crash dump file, még szerencse hogy ez a kb 1 honapos Lecce-vel történt nem a Salzburggal, mert különben kurvaideges lennék.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nekem a legkomolyabb kiírás az volt hogy benézte mint a nyugdíjasok a gázár emelést!<#vigyor3>
31 milliót adtak átigazolásra... nem tudom ez mitõl függhet

na, nagyon ideges vagyok, de kezdtrem egy úhat a Lyonnal.. de ha újra elveszik a mentést, kiveszem a cd-t, és ketté töröm

azta kiírt ilyet otthon a bíró anyukája hosszasan csuklik 😄DDD

Hali Grat mindenkinek!

Chievo - 8. hely frissen feljutva - anyagiak majdnem rendbe - a vezetõség kiakar rúgni... ennyi tõ mondatokban
Hülye a vezetõség ha azt hiszik elsõ Seria A-s évembe majd megfogom beérek elsõ helyre lesz 100 millám és ennyi majd jelentkezem mit fognak még szólni :@

Hello és gratula mindenkinek!
Erre csak annyit mondok huhhhh...
újraindult a gép, elveszett a mentés.... bassza meg a kurva annyát a játék is meg a gép is

Közben becsúszott egy döntetlen a Toulouse ellen

És igeeen... Ebben a gyõzelmben csak reménykedtem.. 😊 Beznzema éájééáó 😄 Elhúztunk 6 pontra 😊

Naz, izzítom a Lyonos mentést 🆒

myl0
Elsõ tétmeccs: A zebrák eltaposták a csipegetõ madarakat, magyarul:
Palermo - Juventus lélektelen játékkal 0 - 2
Következõ ellenfél a Genoa, aztán Inter. A 2 meccen legalább 3 pont az elvárásom.
Igazolások: Bogdan Stancu, Dzsudzsák Balázs, Dalla Valle
Barzaghli átadó listára téve saját kérésére, de mivel 20M fontér nem kellett senkinek, ezért visszavonva 😊

myl0
U.S. Cittá di Palermo: Óriási sikerekre váró csapatot töltöm 😊

Just B
Nálam most ért véget a téli átigazolási idõszak! Egyébként Bayern M.-el vagyok a 2.szezonban.
Érkeztek: Chris Kirkland, Carlos Elías, Igor Krulj, Detlef Bock, Yoann Gouffran valamint Kolbeinn Sigthórsson.
Jelen pillanatban 2.-ak vagyunk a tabellán 1 ponttal lemaradva az éllovas Leverkusen mögött.

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Tiribocchi termelte a gólokat edzõmeccseken 5meccsen 9gól...Kupába lealibizte a derbit...húúú de hosszú szezon elé nézünk....
6/6 gyõzelem... Eddig nem rossz, majd jön egy rangadó, szerintem holnapra hagyom

Hehe Én is a Lecce-t tolom <#nyes> Tiribocchi nagy csaszi
kraawz
ez most kellett,mint üveges tótnak a hanyatt esés 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

4 meccs /4 gyõzelem , de így is csak második vagyok 😄

Gunnersboy
közbe nekem is megszületett az uj mentés, Leccevel vagyok Serie B, középmezõny és kurvaszar a zegész <#idiota><#idiota><#idiota>
jatekosok jok, igazolasok jok, csapat szar, vanmit dolgozni, képek majd jönnek<#gonosz2>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

myl0
A 4dik a Sporting, de az lemaradt 😊

(Megszületett a döntés: Az új csapatom a Palermo lesz)
Majd reggel betöltöm
Jó éjt és grat mindenkinek😊

kraawz
nálamigen

akk feltöltöm

soma22
nemlátszik

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
nekemválaszojjhé

Mike94
ha kvartett akkor hol a 4. csapat? <#idiota>
Palermo, AZ, Osasuna--> ez 3 😉

kraawz

kraawz
utána meg elõszedem 06ot, amit ma találtam meg 😄

Sindre Loe Bing (L)😄

kraawz
nekem fm 2008ban a célom,hogy felérjek a csúcsra meg letoljak vagy 10 évet egy olasz és spanyol csapattal. angliát az idióta szabályok miatt nem bínám ki :c

szal most romaval vagyok,lassan fél év telt el,változó eredmények. Bl-bõl Chelsea mögött 2. helyen mentem tovább,bajnokságban 3. vagyok,de nagyon szoros.

másodikon még kettõt lõtt.

GTheo
Tottenhammel 8.0.0.-val elsõ szezonban bajnok lettem 4 pont elõnnyel 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Elsõ bajnoki meccsén, Matias akkora szabadrúgásgólt lõtt 30 méterrõl, hogy a labda háton csapata 😄

myl0
Emléxem a Tottenhammel 800ás peccsel 15 forduló után nyeretlenül ugy kirugtak mint a sicc😊

myl0
Én pl úgy voltam, hogy a 8.0.0.val kevésbé ment mint a 8.0.1el😊
Saviola83: Én az elején még a Barcával töltöttem az fmhungary.hu ról tacticot és azzal meneteletem, aztán azt csiszolgattam (ez csak egy tipp)

GTheo
Átigazolások: [ van még 60 millám hogy igazoljak, de max akkor jön vki ha most vki súlyosan megsérül, vagy Routledge helyére egy szélsõ ]

És a Keret: [ Kapust nem igazoltam Cerny helyére, Alnwick jött fel, Tainio meg vésztartalék, megy is vissza játszani a tarcsiba amíg nincs sérülés ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Nekem a 8.0.0-val nagyonnagyon ment, de a 8.0.1-be bele kellett rázódni...

Most kezõdik a 2dik szezonom a Spurssel, mindjárt tolok képet az igazolásokról és a keretrõl.

hát akkor én Palermot mondanék elsõre 😄
saviola83
8.01 es fenn van

patchek fennt vannak? 😞

saviola83
Nagy grat minden sikeres menedzsernek de sajna én úgy döntöttem letszem ezta játékot😞 fájó szívvel teszem mert a kedvencem de egyszerûen smemi sikerélményem nincs sorra gatyáznak el aláznak meg akárkivel vagyok nem tudok egy normális taktikát összehozni.se 4-4-2 se 4-5-1 se más taktika nem válik be úgy rúg gólt az ellen ahogy akar és ez idegesítõ.Próbáltam magam hergelni hoyg ne adjam fel, sokáig ment is de sajna lehet eddig bírtam.Várnám a segítséget hátha valaki megszán jó öteletekkel de lehet nem lesz ilyen.Remélem nem voltam unalmas hogy ezt megosztottam veletek továbbra is nézni fgolak titeket és olvasni és irigykedni a sok sikeres menedzserre.További sok sikert mindenkinek saz én bénaságom ellenére is CSak az FM ami egyébként nagyon jó játék.

myl0
Igen azt tudom, hogy az életben igy van 😊
Egyébként Palermo, AZ, Osasuna kvartettbõl fog kikerülni a megfelelõ sztem😊

BBeno2
a Bilbaonál az életben is ez egy szabály... csak baszkokkal jáccanak. csak baszkokat igazolhatnak... sajnos ez hagyomány..

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Kikaptam a Szuperkupában... :/

myl0
köszönöm a tippeket majd átgondolom
A Bilbaonál mégmindig ugy van mint a 2006ban v 2007ben h csak baszkokat lehet szerzõdtetni? Vagy csak én elmléxem rosszul h így volt?!

Na, Enyeamat nem igazoltam le,... Csak az említett három játékossal erõsítettünk, jövõre kell védõvel is 😊

Erre nem tudok mit mondani. Lélektelen gyenge játékot produkáltunk...
Lyonnal vagyok: igazolások: Stancu, Dzsudzák, s az alap Matias Fernandes ( elsõ edzõmeccsén hármat vágott ). És még tervezem Enyeamat.

Fabio Capello
Üdv és grat mindenkinek, a szenvedõknek meg kitartást 😊

BBeno2
AS Monaco,

Sporting Lisboa,

Bilbao, Recre, Depor, Osasuna,

Cagliari,Catania, Palermo,

AZ,

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.