Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Kezdtem egyet Leeds United-el! 😊 Cél a feljutás a Championshipbe, egy frendlit nyomtam le valami noname csapat ellen, persze sok helyzet, mindet kihagyjuk, lerugják Flo-t 2 hétre, aztán a végén ver egyet a gép, hogy teljes legyen az örömbódottá 😄

egy olyan kérdésem lenne, hogy ugye a fake.inc fájl az kijavítja a hollan és német válogatottat meg 1-2 nevez mint pl. Kahn-ét

mivan akkor ha a fake.inc fájl csak a holland csapatot javította ki és a német részleggel és Kahn nevével nem csinált semmit?

mit lehet ilyenkor csinálni?

myl0
Sztem qrva jó vétel volt 😊

myl0

BBeno2
Vela nagyon jó vétel... én még 2007 ben vettem most 26 éves a srác és aranycipõ+ legjobb játékosa spanyolban + az év legjobb játékosa... mindent megszerzett eddig amit lehet

mennyiért tudtad elhozni???

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

myl0
Carlos Vela 2008 July 1-tõl a Palermo játékosa ez volt a jó hír😊
AC Milan - Palermo: 2 - 0 ez meg a rossz 😞
elég sokáig (kb a 20. percig 0-0 volt😊)))), aztán a 89ben rúgták a 2.-at, mivel akkorra már ki kellett támadnom. Ilyen a foci, ez van.
Még így is elégedett lehetek, hiszen a 12. fordulóban minössze 2 vereséggel 3. vagyok a Serie A-ban.

myl0
A Sampdoria 1-0ás legyõzése után a Mladá Boleslav (cseh csapat) majdnem móresre tanított. Vezettek is kb 20 percig. Aztán Stancu és Cavani villantak és megfordult az eredmény😊
Mellesleg eladtam Barzaghi-t mer egyfolytában lázadozott (Man UTD vette meg 14,75M-ér). Szal most van 17,75M fontom (annyim van h el sem tom költeni😊

myl0
Cavani, Amauri és a kapusom Agliardi viszik a hátukon a cspatot
(Nem nagy szám a Torino legyõzése, de a Forgatókönyv gyakorlatilag így zajlik Betalál Cavani, aztán Amauri és az tolsó 10-15 perben Agliardi kivédi a szemüket 😊 12 meccse nem kaptam ki, remélem ez még soká marad, bár a cseh csapat után (aminek a nevét most had ne irjam le😊) az AC Milan lesz az ellenfél.

Mike94
csak így tovább! 😊 <#eljen>

myl0
Nos, az elsõ uefa meccsemen elvertük a Getafét 2 - 1re de sokkal több is lehetett volna (mind1 3pont az 3pont) Aztán jött egy bajnoki a Siena ellen, amelyet 1-0ra nyertem😊

myl0
Köszönöm szépen 😊

Mike94
nagy grat! <#worship>
mindegy hogy éred el az eredményt, lényeg h eléred 😊

myl0
Palermo - AS Roma: 2 - 0 Fantasztikus játékkal (Jó, mondjuk kibekkeltük az egészet😊)
Ezzel 8 forduló után a 3. vok
Most jön a Getafe

myl0
Elkészült az UEFA csoport beosztás (Lokomotiv Szófia ellen jutottam be 4-1es összesítéssel

A portugál és a Cseh csapatot oda vissza akarom verni a Getafe ill Bordeux ellen bármi lehet

Bajnokság: A Livorno ill a Catania ellen is 1-0 siker született így a bajnokságban feljöttünk a 6. helyre 3gy 3d 1v (ezzel kiegyeznék a végén is mivel nemz kupa szereplést igértem😊

myl0
Megszületett az elsõ gõzelmem a Lokomotiv Szófia ellen (az elõbb benéztem mer Moszkvát írtam)

Aztán az elsõ bajnoki gyõzelem a Fiorentina ellen

Végül Migliaccio egy nem gyenge meccse (VPK)

myl0
Genoa Palermo 1 - 1
Palermo - Inter: 0 - 0
Eddig 3 meccs 2 pont ---> hát nem a legjobb kezdés
Most: Lokomotiv Moszkva (UEFA 1 kör), Fiorentina, Atalanta (Bajnokság)
Hát kiderül mennyire jó a taktika (a támadó játékkal vannak nagy gondok, a csatáraim nem nagyon kapnak labdát, ezen kéne egy kicsit változtatni 😊

sztem vhogy akkor is elintézik h az 1. csapat induljon

myl0
Grat mindenkinek ---> izzitom a Palermot
Tegnap nem játszottam tovább tehát Genoa és Inter az ellenfelek

GTheo
Az lehetséges ha vmeik "B" csapat feljutásra áll és a "Nagy" csapat meg kiesõre, akkor helyet cserélhetnek 😄 de akkor gondolom a vezetõség a 2 csapat játékosait is kicseréli...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

BBeno2
mert õk B csapatok... van nagytesójuk.. és azért nem kerülhetnek egy bajnokságban hogy esély se legyen a bundázásra az egymás elleni meccseken. ugye érted.

én is ugy emlékeztem h történt ilyesmi!hogyhogy nem juthat fel?ezt tényleg nem tudtam!akkor tét nélkül tolják 3.ligában?annak mi értelme?
Talán ez segít feledtetni...
Hát ez szégyen! Nem is tudom hogyan lehetne javítani...

De nevetséges ez az Olasz B liga...Lecce-el tolom 4 emberem sérült,és 5 emberem a nemzetí csapattal van,és nem halasztottak...Bari ellen mehetek idegenbe 5 U20-as emberkével...
kraawz
én nem bízom. de jött üzenet,hogy a rettenthetetlen 2-be mel gibson helyett a roma kapusát,curcit kérik fel a fõszerepre 😄SA😄sa.sda.sad.d

am lófaszt se fogok nyerni. bajnokság valszeg interé,bl-ben cselzi jön,olasz kupa elõdöntõ milan.

23M igazoltam egyként, havi 2M törlesztõrészlet.. Játékost nem adtam el.. Tv-s jogdíjat még nem kaptam.. se semmit.. de fél év alatt így termeltünk ki 2M euro profitot,szal szerény számításaim szerint 35M eurot 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
vigyázzá ne bízd el magad 😄

am. gratt

kraawz
kínai tornacipõmet lecserélem kínai porcelánra... sálállá nánáá áááá

Mike94
ez így is van de irl 3-4 évvel ezelõtt a malaga és a malaga b egyosztályba játszott

látom teis vágod a szabályokat... õk nem juthatnak fel
nem indulhatnak ugyanabban az osztályban a 2 csapat

az lenne a kérdésem h ha tegyük fel atletico B,Deportivo b ,Castilla feljut spanyol 3ad ból mondjuk elsõ osztályba,akkor simán 2 depor(2 atletico)indul primeraban???
Ez a vártnál is simább volt...
kraawz
na ki itt a gizda ? hátnemén. az inter :@

köszi!Dzsudzsákot nem tudtam elhozni sajna,de rendben is van h nem vágyodik a spanyol 3ad osztályba
kraawz

drucker
Jah háhá ki mit nevez kihívásnak... XDDDDDD

2 meccsen befújt két bünetõt... megint nem nyertem... milyen érdekes, hogy most nem tudok nyerni...

BBeno2
azt nem lehet vhogy mecsinálni hogy utólag egy mentésbe még beleszúrjunk egy ligát... szal nekem egyik mentésnél csak a Primera Division van de még hozzá akarom rakni a Segunda Division-t azt nem lehet???

sok sikert a feljutáshoz!

elõbb néztem Dzsudzák lapját, megakadt a szemem, nálam 7-es volt a természetes erõnléte... :/

na végén még lesz vm.
na most meg kikaptam a bajnokság elsõ meccsén.. hihetetlenól széttörbék valamit.

nem kell magyarázkodni, szép eredmény amit elértél 😊

BBeno2
nem csak a REAL-lal vagyok . csak velük kezdtem még legelõször és azóta párhuzamosan jáccom 4-5 mentéssel.

van egy Spurs-ös
egy Spanyolországos
egy St. Pauli-s.
egy Celta Vigo-s.
szal van még a REAL-on kívül.

szerintem mindenkinek az a kihívás, amelyik csapattal van.

drucker
Jó nagy kihívás ez a rejál... :\

kraawz
aki ért fm08 skin tervezéshez,vagy régebbi skinek átültetéséhez fm08ba,ne kíméljen.

nekem eddig a legjobb, mikor egy öreg beordít, hogy te te teee buzerátor!!!
BBeno2
nah nem mondhatom hogy nehéz év volt.

én kapusom lett(Casillas) az év kapusa és az év spanyol kapusa.
Carlos Vela ( õ is enyém) lett az év játékosa. 3. Robinho (szintén enyém ) lett

Gólkirály Vela lett.

Na sikerült... Akkor most még jön egy védõ, s minden rendben

nem akarja feltenni a patched.. azt írja nem WIN 32 alkalmazás... :/