Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdtem egyet Leeds United-el! 😊 Cél a feljutás a Championshipbe, egy frendlit nyomtam le valami noname csapat ellen, persze sok helyzet, mindet kihagyjuk, lerugják Flo-t 2 hétre, aztán a végén ver egyet a gép, hogy teljes legyen az örömbódottá 😄
egy olyan kérdésem lenne, hogy ugye a fake.inc fájl az kijavítja a hollan és német válogatottat meg 1-2 nevez mint pl. Kahn-ét
mivan akkor ha a fake.inc fájl csak a holland csapatot javította ki és a német részleggel és Kahn nevével nem csinált semmit?
mit lehet ilyenkor csinálni?
mivan akkor ha a fake.inc fájl csak a holland csapatot javította ki és a német részleggel és Kahn nevével nem csinált semmit?
mit lehet ilyenkor csinálni?
Vela nagyon jó vétel... én még 2007 ben vettem most 26 éves a srác és aranycipõ+ legjobb játékosa spanyolban + az év legjobb játékosa... mindent megszerzett eddig amit lehet
mennyiért tudtad elhozni???
mennyiért tudtad elhozni???
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Carlos Vela 2008 July 1-tõl a Palermo játékosa ez volt a jó hír😊
AC Milan - Palermo: 2 - 0 ez meg a rossz 😞
elég sokáig (kb a 20. percig 0-0 volt😊)))), aztán a 89ben rúgták a 2.-at, mivel akkorra már ki kellett támadnom. Ilyen a foci, ez van.
Még így is elégedett lehetek, hiszen a 12. fordulóban minössze 2 vereséggel 3. vagyok a Serie A-ban.
AC Milan - Palermo: 2 - 0 ez meg a rossz 😞
elég sokáig (kb a 20. percig 0-0 volt😊)))), aztán a 89ben rúgták a 2.-at, mivel akkorra már ki kellett támadnom. Ilyen a foci, ez van.
Még így is elégedett lehetek, hiszen a 12. fordulóban minössze 2 vereséggel 3. vagyok a Serie A-ban.
A Sampdoria 1-0ás legyõzése után a Mladá Boleslav (cseh csapat) majdnem móresre tanított. Vezettek is kb 20 percig. Aztán Stancu és Cavani villantak és megfordult az eredmény😊
Mellesleg eladtam Barzaghi-t mer egyfolytában lázadozott (Man UTD vette meg 14,75M-ér). Szal most van 17,75M fontom (annyim van h el sem tom költeni😊
Mellesleg eladtam Barzaghi-t mer egyfolytában lázadozott (Man UTD vette meg 14,75M-ér). Szal most van 17,75M fontom (annyim van h el sem tom költeni😊
Cavani, Amauri és a kapusom Agliardi viszik a hátukon a cspatot
(Nem nagy szám a Torino legyõzése, de a Forgatókönyv gyakorlatilag így zajlik Betalál Cavani, aztán Amauri és az tolsó 10-15 perben Agliardi kivédi a szemüket 😊 12 meccse nem kaptam ki, remélem ez még soká marad, bár a cseh csapat után (aminek a nevét most had ne irjam le😊) az AC Milan lesz az ellenfél.

(Nem nagy szám a Torino legyõzése, de a Forgatókönyv gyakorlatilag így zajlik Betalál Cavani, aztán Amauri és az tolsó 10-15 perben Agliardi kivédi a szemüket 😊 12 meccse nem kaptam ki, remélem ez még soká marad, bár a cseh csapat után (aminek a nevét most had ne irjam le😊) az AC Milan lesz az ellenfél.

Nos, az elsõ uefa meccsemen elvertük a Getafét 2 - 1re de sokkal több is lehetett volna (mind1 3pont az 3pont) Aztán jött egy bajnoki a Siena ellen, amelyet 1-0ra nyertem😊
Elkészült az UEFA csoport beosztás (Lokomotiv Szófia ellen jutottam be 4-1es összesítéssel
A portugál és a Cseh csapatot oda vissza akarom verni a Getafe ill Bordeux ellen bármi lehet
Bajnokság: A Livorno ill a Catania ellen is 1-0 siker született így a bajnokságban feljöttünk a 6. helyre 3gy 3d 1v (ezzel kiegyeznék a végén is mivel nemz kupa szereplést igértem😊
A portugál és a Cseh csapatot oda vissza akarom verni a Getafe ill Bordeux ellen bármi lehet
Bajnokság: A Livorno ill a Catania ellen is 1-0 siker született így a bajnokságban feljöttünk a 6. helyre 3gy 3d 1v (ezzel kiegyeznék a végén is mivel nemz kupa szereplést igértem😊
Genoa Palermo 1 - 1
Palermo - Inter: 0 - 0
Eddig 3 meccs 2 pont ---> hát nem a legjobb kezdés
Most: Lokomotiv Moszkva (UEFA 1 kör), Fiorentina, Atalanta (Bajnokság)
Hát kiderül mennyire jó a taktika (a támadó játékkal vannak nagy gondok, a csatáraim nem nagyon kapnak labdát, ezen kéne egy kicsit változtatni 😊
Palermo - Inter: 0 - 0
Eddig 3 meccs 2 pont ---> hát nem a legjobb kezdés
Most: Lokomotiv Moszkva (UEFA 1 kör), Fiorentina, Atalanta (Bajnokság)
Hát kiderül mennyire jó a taktika (a támadó játékkal vannak nagy gondok, a csatáraim nem nagyon kapnak labdát, ezen kéne egy kicsit változtatni 😊
sztem vhogy akkor is elintézik h az 1. csapat induljon
Grat mindenkinek ---> izzitom a Palermot
Tegnap nem játszottam tovább tehát Genoa és Inter az ellenfelek
Tegnap nem játszottam tovább tehát Genoa és Inter az ellenfelek
Az lehetséges ha vmeik "B" csapat feljutásra áll és a "Nagy" csapat meg kiesõre, akkor helyet cserélhetnek 😄 de akkor gondolom a vezetõség a 2 csapat játékosait is kicseréli...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
mert õk B csapatok... van nagytesójuk.. és azért nem kerülhetnek egy bajnokságban hogy esély se legyen a bundázásra az egymás elleni meccseken. ugye érted.
én is ugy emlékeztem h történt ilyesmi!hogyhogy nem juthat fel?ezt tényleg nem tudtam!akkor tét nélkül tolják 3.ligában?annak mi értelme?
De nevetséges ez az Olasz B liga...Lecce-el tolom 4 emberem sérült,és 5 emberem a nemzetí csapattal van,és nem halasztottak...Bari ellen mehetek idegenbe 5 U20-as emberkével...
én nem bízom. de jött üzenet,hogy a rettenthetetlen 2-be mel gibson helyett a roma kapusát,curcit kérik fel a fõszerepre 😄SA😄sa.sda.sad.d
am lófaszt se fogok nyerni. bajnokság valszeg interé,bl-ben cselzi jön,olasz kupa elõdöntõ milan.
23M igazoltam egyként, havi 2M törlesztõrészlet.. Játékost nem adtam el.. Tv-s jogdíjat még nem kaptam.. se semmit.. de fél év alatt így termeltünk ki 2M euro profitot,szal szerény számításaim szerint 35M eurot 😄
am lófaszt se fogok nyerni. bajnokság valszeg interé,bl-ben cselzi jön,olasz kupa elõdöntõ milan.
23M igazoltam egyként, havi 2M törlesztõrészlet.. Játékost nem adtam el.. Tv-s jogdíjat még nem kaptam.. se semmit.. de fél év alatt így termeltünk ki 2M euro profitot,szal szerény számításaim szerint 35M eurot 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
kínai tornacipõmet lecserélem kínai porcelánra... sálállá nánáá áááá

látom teis vágod a szabályokat... õk nem juthatnak fel
nem indulhatnak ugyanabban az osztályban a 2 csapat
az lenne a kérdésem h ha tegyük fel atletico B,Deportivo b ,Castilla feljut spanyol 3ad ból mondjuk elsõ osztályba,akkor simán 2 depor(2 atletico)indul primeraban???
na ki itt a gizda ? hátnemén. az inter :@

köszi!Dzsudzsákot nem tudtam elhozni sajna,de rendben is van h nem vágyodik a spanyol 3ad osztályba
2 meccsen befújt két bünetõt... megint nem nyertem... milyen érdekes, hogy most nem tudok nyerni...
azt nem lehet vhogy mecsinálni hogy utólag egy mentésbe még beleszúrjunk egy ligát... szal nekem egyik mentésnél csak a Primera Division van de még hozzá akarom rakni a Segunda Division-t azt nem lehet???
sok sikert a feljutáshoz!
elõbb néztem Dzsudzák lapját, megakadt a szemem, nálam 7-es volt a természetes erõnléte... :/
elõbb néztem Dzsudzák lapját, megakadt a szemem, nálam 7-es volt a természetes erõnléte... :/
na végén még lesz vm.
na most meg kikaptam a bajnokság elsõ meccsén.. hihetetlenól széttörbék valamit.
nem kell magyarázkodni, szép eredmény amit elértél 😊
nem csak a REAL-lal vagyok . csak velük kezdtem még legelõször és azóta párhuzamosan jáccom 4-5 mentéssel.
van egy Spurs-ös
egy Spanyolországos
egy St. Pauli-s.
egy Celta Vigo-s.
szal van még a REAL-on kívül.
van egy Spurs-ös
egy Spanyolországos
egy St. Pauli-s.
egy Celta Vigo-s.
szal van még a REAL-on kívül.
szerintem mindenkinek az a kihívás, amelyik csapattal van.
aki ért fm08 skin tervezéshez,vagy régebbi skinek átültetéséhez fm08ba,ne kíméljen.
nekem eddig a legjobb, mikor egy öreg beordít, hogy te te teee buzerátor!!!
Na sikerült... Akkor most még jön egy védõ, s minden rendben
nem akarja feltenni a patched.. azt írja nem WIN 32 alkalmazás... :/