Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kezd elegemm lenni, hogy 2-szer annyi helyzetel sosetudom megnyerni a meccset...

Fabio Capello
Az elsõ bajnoki 1-1 lett (gólszerzõ: Tomasz Moskala - a legrutinosabb csatárom, 30 éves)

myl0
Sok sikert hozzájuk😊

Fabio Capello
Kezdtem egy újat a Cracovia csapatával (lengyel elsõosztály), már akkor kiszemeltem õket, amikor a Discoveryn ment a futballhuligánok c. sorozat...
Tudom hogy csak barátságos, de akkoris 😄

A hosszabbításba teljesen összeomlottak, mindkét gólt üres kapura kapták félpályáról 😊 Markó amúgy új igazolás, ez volt a második meccse

szerk.:Az átig. keret 130k volt, a média pedig a hatodik helyre vár, a legnagyobb rivális természetesen a Wisla Krakov lesz majd... Nemsoká jön a kép az elsõ bajnokiról is 😊

myl0
Esetleges továbbjutás után Tottenham v Porto lenne az Uefa kupa ellenfelem ----> nem egy könnyû ág :S

myl0
Palermo - Leira: 0 - 1, amelyen lehetõséget kaptak a kevesebb játéklehetõséghez jutó játékosok (mondjuk az eredmény alapján nem véletlenül), tovább mentünk 2. helyen.
Az ellenfél az Olimpique Marseille (a csoport 1 helyén továbbjutó Bordeux a Bayern-t 😊
A bajnokságban az Udinese a köv ellenfél (aztán 20 napos szünet következik)
Egyébként továbbra is a 3. helyen állunk (serie a)

Lehet meglesz van deer vaart. Akkor a középpálya erõs lesz 😊

Grat! Jövõre középmezõny, majd feljutás 😊

Jóestét és gratula Mindenkinek!
Büszkélkedek az ifikkel, ha már nekünk csak döcög a szekér. Harmadikok vagyunk két ponttal a Porto mögött. Bl-ben a Lyont kaptuk.

na tehát,feljutottunk segunda-ba!az a gond,h no money,megprobálok ingyenes igazolásokat szerezni,de robbantanom kell a csapatot,ha akarok itt vmt.(gosztonyiért jött egy 400e euros ajánlat,kiröhögtem õket,remélem többet is kaphatok majd érte,csak u19-es nálam jelenleg.
zorrobomber
huh, én nem is tudtam hogy laptopon is meg lehet hekkelni hogy legyen ablakos mód..köszi!! 😊
töltöm leedset

Reméljük. Most lehet eladom Källströmöt, s megveszem még Van der vaart 😊

myl0
Meglesz az a BL is meglátod 😊
Thx😊

najó, a BL túlzás volt, de a bajnokságot - szószerint - kötelezõ megnyerni. Különben kirúgnak 😊

Grat!

myl0
Úgy legyen (mármint a vége😊

myl0
Az UEFA-ban tovább jutottunk a csoport 2. helyén a Bordeux mögött, ugyan még van egy meccsünk a Leira ellen, de már biztos a sorrend ugyanis 4pont az elõnyük

*kis kihagyás után folytatja a Lyonos mentést. És nagyon szomorú, mert minden teljesen máshogy alakul, s nincs 7 meccses gyõzelmi sorozat. De akkor is bajnok lesz, s megnyeri a bajnokok ligját, Francia Kupát 😊 *

myl0
Nem gond a fõ h mûködik 😊

Fabio Capello
igen sorry a teljes képernyõs dolog lemaradt <#szomoru1>

myl0
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél.

shad0w
preferences / display & sound / full screen elõl is ki kell venni a pipát. ha ez is megvolt akkor sry 😊

don't give a fuck

myl0
Beírtam oda, de továbbra is teljes képernyõs módban maradt

Fabio Capello
az asztalon lévõ parancsikonra jobb klikk és a cél sorba

myl0
A segítségeteket szeretném kérni:
Laptopról nyomom a játékot és ablakos módban szeretném futtatni, pontosan hova kell beírnom a FAQ-ban lévõ parancssort?
(elég idegesítõ h a mini scout sosem ott van ahol lennie kéne és ha ráklikkelek akkor kiugrik a winbe😊

myl0
Szép estét!
Grat Mindenkinek aki sikereket ért el, és kitartást annak aki még nem élte meg a siker édes ízét (elõbb - utóbb meg fogja)
Folytatom a Palermot (hamarosan féltáv, akkor egy kis kép áradat, vagy lehet h elõbb, ha történik vmi érdekes) 😊
Jó játékot mindenkinek!

Fabio Capello
1. A taktika ablakban odahúzod a játékosokat ahova szeretnéd/ Taktika-Alap taktikák/a taktika amit szeretnél
2. Csapat beállításokban állítsd át a zónavédekezést emberfogásra

két problémám van.
1: meccs közben tudok cserélni de nem birom átállitani a felállást 4-4-2 rõl mondjuk 5-4-1re stb
2: a védõim nem lépnek ki a támadokra csak ott sétálgatnak elõttük azok meg simán feljönnek, mit csináljak?
Fabio Capello
A szurkolói hûséget kéretném nem itt kinyilvánítani. Taibi rád ugyanúgy vonatkozik. Ez csak egy játék.

Akkor jól van.

BBeno2
igen. álmodhacc de ez is csak egy játékban jöhet össze. álom is marad számodra.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Fabio Capello
Grat mindenkinek!

#5497: Nincs kifejezett nyerõ taktika, minden csapathoz meg kell találni a hozzá passzoló jól mûködõ felállást, próbálkozz, köss le barátságos meccseket, variálj, és ne felejtsd hogy egy egy taktikának idõ kell (kb 4-5 meccs) mire a csapat betanulja és megfelelõen alkalmazza azt.

#5499: A kivásárlási ár azt jelenti, hogy ha egy csapat annyit kínál érte (jelen esetben 8,8mrd), akkor nem tudod visszautasítani az ajánlatot. Ettõl kisebb ajánlatokat elfogadhatsz és elutasíthatsz.

Best Pic Ever:

Casillas
na, bocs a sok hszért, de erre még reagálok, igazad van, félreértettem ezt a részt, természetesen irl sem kapják meg, csak ugye a valóságban ritkábban engedik el a játékosokat ez alatt az ár alatt 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
kibuktam sajna egy szlovák csapat ellen, nem lett csoportkör 😞
de a ligakupát és a szuperkupát megnyertem 😊
egyébként a Gyõr mindenkinél ilyen baromi erõs a magyar mezõnyben? :S

Casillas
igen, az elsõ félszezonomban ez meg is történt, csak ott elrontottam egy csomó mindent, és újrakezdtem, köszi a választ

zorrobomber
egyébként meg grat a bajnoki címhez! 😊 bl hogy alakult?

zorrobomber
Szerintem irl sem kapja meg a csapat a kivásárlási árat ha elfogad egy annál alacsonyabb ajánlatot. Sok értelme sztem nem lenne.

Ha valaki 8,8milliárdot ajánlana Dzsudzsákért,akkor nem tudnál nemet mondani rá az a kivásárlási összeg<#vigyor>De nyugi,ha csak a 1/4 ét ajánlja majd valaki,akkor se fogsz tudni nemet mondani rá,mert az elnök úr majd átveszi a "hatalmat"<#nyes>
Casillas
üdv, én is lejátszottam az elsõ szezonomat, a Debrecen csapatával, az utolsó fordulóban elõztük meg a Gyõrt, akik leikszeltek a Tatabányával, így bajnok lettem 😊
év játékosa Dzsudzsák, év ifije szintén (itt második Gosztonyi, akit nagy nehezen meg tudtam szerezni végül miután a Sopron lecsapott rá a játék elején), és Dzsudzsákkal sikerült egy olyan szerzõdést kötni, ahol a kivásárlási ára 8,8 milliárd forint. na már most az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk elfogadom egy csapat 400 milliós ajánlatát, akkor megkapom-e a kivásárlási árat, amennyiben még élõ szerzõdése van a játékosomnak? elméletileg (a valóságban) igen, de nem tudom hogy beleszámoljam-e vagy sem...
elõre is köszi a választ 😊

zorrobomber
Szia!
Itt az a szép, hogy nincs recept 😊 Játssz sokat, próbálj ki minden lehetõséget-taktikát, állítgasd a csúszkákat, fedezd fel a játékot, elõbb utóbb jönni fognak az eredmények. CM2-3 óta nyomom, most mégis a Leeds-el évekre betáraztam a húsvéti zakókészletet 😄 Sok sikert!

Sziasztok!Nagyon fasza a játék,már csak egy problémám van!Hogy kell benne nyerni!Basszus bárkivel vagyok kurva sok vereségem van!Van valami tiipje vkinek hogy álljak fel?Vagy a taktikán kell sokat állítani?Ha jó csapattal vagyok akkor kikapok a gyengébtõl,ha gyengébbcsapattal vagyok akkor meg kikapok a jobbtól!4-4-2-ben szoktam álltalában játszani!de mindig felb....m magam idegileg!Ha valaki tud segítsen légyszi!Elõre is köszi
zorrobomber
mármint piros lapot

zorrobomber
és most gyorsan kaptunk még egyet az elsõ bajnokin könyöklésért 😄

zorrobomber
huh, jol zárhatta a leeds az elõzõ bajnokságot, 3 eltiltottam van piros lapért 😄

zorrobomber
grat all!
lenyomtam leeds-el a friendlyket elég szar eredményekkel, persze az utolsó meccsen a 2. osztályu Prestont lenyomtuk, mig az 5. osztályuakat nem, mind1 igy szokott lenni. Mostanra kb kialakult a kezdõ igy fog kinézni:

nálam van Prso is de dec 31ig el van tiltva(hogy miért azt nem tudom 😊 )
Kiváncsi leszek milyen erõs ez a 3ad osztály

A Lecce a csapatom,de hogy ezt a képet miért tettem fel?Az utolsó fordulóba Bologna-ba megyek,és 3 pont volt az elõny a forduló elõtt.AlbinoLeffe-t elpicsáztam,és ez az eredmény feljuttatott a 2. helyen.<#nyes>
egyszer én is beraktam,de nem volt szakszerû eza fake,de ha kitartóvagy ugyse számit,mertahogy termelödnek a tagok,nem lesz szürke a team!Kahn ugyis nyugdij.

Na ugytünik meglehet az elsõ hely,de lehet bármi még+konfederáció kupában is áll a csapat(Nemsokat tudok errõl a kupáról,mit ad ,bejutok vhv v nem?)a keretem elég gyér,de ugytünik a többiek is!el-Murabet+pár nagyobb nivoju playat megszereztem.de második ligához jópár aláírást meg kell szereznem!anyagilag is javulni kell,bár nincs nagy minusz(500e eu)Jo gémet mindenkinek!